#سیخ_رول_کباب که یه مدل #پیش_غذا ست که به شکل فینگرفود و راحت سرو میشه 😋😋
.
مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
نان پیتا یا لواش
پنیر گودا
جعفری و سیر و پودر گشنیز و نمک و فلفل به میزان لازم
سس کچاب یا خردل
کره کمی برای چرب کردن تابه .
اول از همه گوشت چرخ کرده و ادویه جات را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و آن را به شکل لوله ای در بیاورید روی تابه چدنی که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید . گوشت های سرخ شده را به همراه پنیر رنده شده و سس کچاپ روی نون ها قرار دارید و به شکل تصویر آن را بپیچید و به صورت رول شده برش دهید داخل سیخ چوبی قرار دهید سر سیخ ها گوجه گیلاسی بزارید و مجددا سیخ ها را روی تابه چدنی یا ساندویچ ساز که از قبل با کره چرب شده سرخ کنید. .
📣📣اگر از این مدل آموزش ها میپسندید حتما لایک کنید و کامنت بذارید و حمایت کنید تا ما هم انرژی بگیریم و اموزش های بیشتری براتون بذاریم 😘😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفتارهای متفاوت ویروس کرونا چیست؟
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺زنان باردار از منزل بیرون نروند
▫️در شرایط کرونایی امروز زنان باردار واکسن آنفلوآنزا بزنند.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#شقایق
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#شقایق
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#دلمه_برگ_مو_قالبی
براتون یه ایده جالب آوردم برای تزیین کردن دلمه و یه ایده پذیرایی شیک و مجلسی از مهموناتون امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌷👌 مواد لازم:
گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
پیاز ۴ عدد
رب گوجه ۲ ق غ
سبزیجات معطر به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم
مواد لازم براى سس:
آب يا سركه و شيره يا سس رب گوجه فرنگى و آب ليمو
پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه می کنیم
سپس بقیه مواد را هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم
برگهای پخته شده را داخل قالب مورد نظر در دو ردیف روی هم چیده به طوری که برگها از لبه های قالب بلندتر باشد تا هنگامی که مواد دلمه را داخلش ریخته و کاملا فشرده کردیم بتوانیم روی انها برگردانیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#ترفند_خانه_داری
💞ترفندهای درست کردن پودر هل😍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
🤒 تسکین علائم خفیف #کرونا در منزل با داروهای بدون نیاز به نسخه
#ایده ❢ #همسرداری ❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Haamsardari 💌
هدایت شده از عجایب جهان
✍ #آیت_الله_بهجت 🌸🍃
کوچک و بزرگ باید بدانیم : راه یگانه برای سعادت دنیا و آخرت ، بندگی خدای بزرگ است ؛ و بندگی . در ترک معصیت است در اعتقادیات و عملیات . آنچه را که دانستیم ، عمل نماییم و آنچه را که ندانستیم ، توقف و احتیاط نماییم تا معلوم شود . با این روش هرگز پشیمانی و خسارت ، در ما راه نخواهد داشت . این عزم اگر در بنده ، ثابت و راسخ باشد ، خدای بزرگ ، اولی به توفیق و یاری خواهد بود .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
#فسنجون
گردوی چرخ شده ۳۰۰گرم
تکه هاب مرغ به تعداد لازم
پیاز بزرگ ریزخرد شده یا رنده شده
رب انار ۳قاشق
شکر ۳قاشق (درصورت دلخواه)
نمک،فلفل
روغن به میزان لازم
آب سرد
بامقدارکمی روغن وزردچوبه مرغهارو سرخ میکنیم تو همون تابه پیاز رو تفت میدیم بعد روغن پیازهارو میگیریم وداخل قابلمه ی دیگه که میخواییم خورشت رو تو اون بپزیم میریزیم گردو رواضافه میکنیم تفت میدیم تاجایی که رنگش عوض بشه ،نمک وفلفل رو رب انار وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت
مرغهارو به خورشت اضافه میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تا هم مرغها بپزن وهم خورشت جابیوفته .
نکته ها🔹️🔹️🔹️
👈رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست.
👈برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن .
👈فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن
👈دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_خرما_و_دارچین 😋
🔸کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان
🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢