eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مسقطی کاسه ای زعفرانے مواد لازم نصف لیوان نشاسته گل سه و نیم لیوان آب سرد نصف لیوان گلاب پودر هل نصف ق چ زعفرون دم کرده چهار ق غ شکر یک لیوان خلال بادم به میزان دلخواه اول آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم ؛مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید؛دوستای گلم هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه ؛بازسوالی داشتید تو کامنت ازم بپرسید. نوش جان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
نون محلی طرزتهیه: شیریک لیوان تخم مرغ دوعدد شکرنصف لیوان آردچهارلیوان بکینگ پودریک قاشق مرباخوری خمیرمایه یک قاشق غذاخوری روغن مایع یاجامد دو قاشق غذاخوری شیروکمی ولرم کرده خمیرمایه روبهش اصافه میکنیم میذاریم کمی بمونه شکروروغنومخلوط میکنیم تخم مرغهاروبهش اضافه میکنیم هم میزنیم شیروخمیرمایه رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاترکیب یکنواختی بدست بیادآردوارواروم اضافا میکنیم تاخمیرمثل خمیرنونوایی بدست بیادزیادنبایدخمیرسفت بشه وزیادهم شل نباشه دراین مرحله برای اینکه به دست نچسبه یه کمی دستمون چرب میکنیم وخمیروخوب ورزمیدیم میذاریم تاچندساعت بمونه وعمل بیاد سطحی که برای پهن کردن خمیردرنظرگرفتیم کمی چرب میکنیم خمیروبه اندازه هی دلخواه به قطرنیم تایک سانت بازمیکنیم ودرروغن داغ سرخش میکنی من روی نون سیاهدونه ریختم بعدازسرخ شدن روی دستمالی قرارمیدیم تا روغنش گرفته بشه موفق باشیدنوش جان 😊 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 🔸ران مرغ رو با آب جوشیده ،زردچوبه،فلفل،نمک و رب میذارید بپزه بعد از 15 دقیقه هویچ خلالی درشت بهش اضافه میکنم بعد از 5 دقیقه سیب زمینی اضافه میکنم و بازم بعد از 5 دقیقه پیاز های حلقه ای شده و بامیه ها رو اضافه میکنم،بامیه کاملا دلبخواهیه اگر دوستندارین نریزید..حدود 15 دقیقه همه مواد با هم میپزن و تاس کباب آماده میشه اینم بگم که تاس کباب ها انواع مختلفی دارن و با کم و زیاد کردن بعضی از مواد و اضافه کردن انواع سبزیجات طعم های متفاوتی میتونه درست شه ، با گوشت قرمز هم میشه درستش کرد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅مواد لازم کیک پرتقالی ✅دو لیوان آرد ✅سه عدد تخم مرغ ✅سه چهارم لیوان شکر ✅پنجاه گرم کره ✅یک چهارم لیوان روغن مایع ✅نصف لیوان آب پرتقال ✅یه قاشق غ خ پوست پرتقال رنده شده ✅یه قاشق بکینگ پودر ✅کمی وانیل ✅دو قاشق ماست پرچرب ابتدا کره و روغن مایع و شکر و پنج دقیقه باهمزن میزنیم بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه و هم میزنیم بعد وانیل و پوست پرتقال رنده شده رو اضافه میکنیم بعد هم ماست و آب پرتقال در آخرهم آرد و با بکینگ پودر الک کرده در دو مرحله اضافه میکنیم داخل قالب چرب شده که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و داخل فر گرم شده با ۱۸۰درجه حدود ۴۵ دقیقه میزاریم. بعداز نیم ساعت اول با خلال چک میکنیم اگه خلال تمیز بود زودتر از فر بیرون میاریم. بعد از سرد شدن بر میگردونیم. اگه خواستین برش میزنین شکلات آب شده روش میریزین. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
◾️شیره انگور ▫️شیره خرما ◾️شیره توت ✍️مواد بالا را به نسبت مساوی در یک شیشه مخلوط کنید و در یخچال بگذارید 👈هر 8ساعت یکبار یک قاشق غذاخوری❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
برای تقويت استخوان ☀️کشک، کنجد، بادام، پنیر با گردو، انواع کلم، نور آفتاب، سبزیجات به خصوص اسفناج و میوه ها با پوست و ماهی ميل كنيد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای جذاب برا بچه ها👌😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔺هیچگاه بعد از خوردن انگور، آب سرد نخورید ! 🔸چرا که خوردن آب سرد بعد از انگور باعث فساد آن شده و آب موجود در این میوه با آبی که نوشیده اید مغایر بوده و باعث دل درد میشود + بهتر است انگور بين دو غذا ميل شود حتي خوردن اين ميوه بعد از غذا توصيه نمي شود، زيرا انگور با غذاهاي چرب و گوشت هاي قرمز يا حتي گوشت ماهي سازگاري ندارد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍮 ۱لیتر شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری خامه صبحانه طرز تهیه: 🍮 بیسکوییت ها را کوچک خرد کنید. شیر، آرد، نشاسته، شکر و تخم مرغ را در قابلمه بریزید هم بزنید و روی حرارت بگذارید و تا زمانی که قل بزند مدام هم بزنید.به محلبی پخته شده وانیل و خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.در ظرف سرو یک ردیف بیسکوییت و یک ردیف از محلبی بگذارید.دو ردیف به همین ترتیب بگذارید و بعد از سرد شدن سس شکلات آماده روی آن بریزید.با شکلات سفید آب شده روی دسرتان سه حلقه ایجاد کنید و با کمک خلال دندان حالت بدهید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
از خوردن هر نوع ترشی به‌جز رب نارنج یا آب نارنج همراه با ماهی پرهیز شود ! ✍🏻خوردن ترشیجات با ماهی باعث ضعف کبد و سوء مزاج کبدی شده و شرایط را برای بیماری‌های سیستم ایمنی فراهم میکند. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مینی ته چین مرغ پنیری مواد لازم برای۴ نفر برنج ۱ پیمانه سینه مرغ ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد پنیر پیتزا ۴ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری کره ۱ قاشق غذا خوری زرشک به مقدار لازم نمک و روغن وآبلیمو به مقدار لازم پیاز کوچک ۱ عدد طرز تهیه ۱- ابتدا برنج را همراه 1 قاشق نمک چند ساعت خیس کنید. در این حین سینه مرغ را با 2 پیمانه آب، یک پیاز کوچک، کمی نمک و آبلیمو آبپز کنید. ۲- سپس 3 پبمانه آب را در قابلمه ای بجوشانید و برنج خیس خورده را به آن اضافه کرده و بجوشانید. زمانی که برنج نیمه پز شد آن را آبکش نمائید و بگذارید خنک شود. ۳- حالا در یک کاسه برنج، تخم مرغ، پنیر پیتزا، زعفران دم کرده و کره را مخلوط کنید. ۴- مرغ پخته شده راهم ریش ریش کنید و به آن مقداری زرشک اضافه کنید. ۵- حالا قالب های مافین رو چرب کنید. ابتدا مقداری از مخلوط برنج را ریخته و با پشت قاشق کاملا فشار دهید تا مخلوط برنج بهم بچسبد و فشرده شود. ۶- بعد مقداری از مرغ ریش ریش شده و زرشک روی آن بریزید و دوباره مخلوط برنج ریخته و با پشت قاشق فشار دهید. ۷- همه قالب های مافین رو به همین شکل آماده کنید و روشون رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. ۸- حالا قالب های مافین رو در فر از قبل گرم شده با 170 درجه سانتیگراد و به مدت 90 دقیقه قرار دهید ۹- مینی ته چین های مرغ پنیری نوش جانتون. سایر نکات با این مقدار مواد میتونید 4 عدد قالب مافین رو پر کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧
نان همبرگری : 2 عدد سس مایونز بدون چربی : 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ورقه شده : 3 عدد برگ ریحان تازه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم پنیر موزارلا : نصف فنجان طرز تهیه اسنک تخم مرغ طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی سس مایونز بدون چربی را روی سطح نان کاملا پخش کنید. گوجه های ورقه شده را روی سس بچینید. برگ های ریحان را خرد و روی گوجه ها پخش کنید. نمک و فلفل را روی گوجه و ریحان های خرد شده بریزید. پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها پخش کنید. این نان ها را درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر کاملا آب شود. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر سوخاری ( زینگر برگر) . برای این که سوخاری ما خوب پولکی بشه باید از ارد گندم استفاده کنیم و این که حتما به نوع سوخاری کردن توجه کنید تا پولکی جذابی داشته باشید . . مواد لازم ۶ عدد سینه مرغ ۳ عدد نان برگر ۶ عدد مواد مزه دار کردن 👇 شیر ۱ و نیم پیمانه نصف لیمو سس تند ۲ قاشق غ خ تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری مواد روکش 👇 ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه نمک ۲ قاشق چ خ فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ ) مواد سس برگر👇 سس مایونز ۲ قاشق غ خ سس کچاب ۱ قاشق غ خ سس خردل ۱ قاشق غ خ نصف لیمو خیار شور ۲ عدد رنده شده . . سینه مرغ رو بکوبین تا نرم بشه و داخلش بپزه،بعد ۱ ساعت مزه دارش کنید ،حالا روغن و داغ کنید ،دما رو کم کنید و سینه مرغ و ۱۰ دقیقه سرخ کنید،این ساندویچ بدجور خوشمزست ❤️ . . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه ۱ لیوان آرد ذرت ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق چ بکینگ پودر ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست نصف لیوان روغن ۱ کاسه پنیر لبنه نمک و فلفل سیاه و قرمز تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا حجم دار بشه،سپس ماست و روغن رو ریخته و آرد ذرت و بکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم. سپس نمک و ادویجات را اضافه کرده و هم میزنیم تره فرنگی یا پیاز چه را خرد می‌کنیم و اضافه میکنیم و درون قالب میریزیم و در آخر درصورت تمایل سیاه دانه میپاشیم و حدود بیست دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم. نووووووووش جون 😍 کاری از :👇 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
.
🌿🌾🌿🌾🌿🌾 🌾🌿🌾 🌿 همیشه یک راه حل دیگر هم وجود دارد ✏ روزگاری یک دهقان در قریه زندگی می کرد که باید پول زیادی را که از یک پیرمرد قرض گرفته بود، پس می داد. دهقان دختر زیبایی داشت که خیلی ها آرزوی ازدواج با او را داشتند. وقتی پیرمرد طمعکار متوجه شد دهقان نمی تواند پول او را پس بدهد، پیشهاد یک معامله کرد و گفت اگر با دختر دهقان ازدواج کند قرض او را می بخشد، و دخترش از شنیدن این حرف به وحشت افتاد و پیرمرد کلاه بردار برای اینکه حسن نیت خود را نشان بدهد گفت: ... اصلا یک کاری می کنیم، من یک سنگریزه سفید و یک سنگریزه سیاه در کیسه ای خالی می اندازم، دختر تو باید با چشمان بسته یکی از این دو را بیرون بیاورد. اگر سنگریزه سیاه را بیرون آورد باید همسر من بشود و بدهی بخشیده می شود و اگر سنگریزه سفید را بیرون آورد لازم نیست که با من ازدواج کند و بدهی نیز بخشیده می شود، اما اگر او حاضر به انجام این کار نشود باید پدر به زندان برود. این گفت و گو در جلوی خانه کشاورز انجام شد و زمین آنجا پر از سنگریزه بود. در همین حین پیرمرد خم شد و دو سنگریزه برداشت. دختر که چشمان تیزبینی داشت متوجه شد او دو سنگریزه سیاه از زمین برداشت و داخل کیسه انداخت. ولی چیزی نگفت! سپس پیرمرد از دخترک خواست که یکی از آنها را از کیسه بیرون بیاورد. دخترک دست خود را به داخل کیسه برد و یکی از آن دو سنگریزه را برداشت و به سرعت و با ناشی بازی، بدون اینکه سنگریزه دیده بشود، وانمود کرد که از دستش لغزیده و به زمین افتاده. پیدا کردن آن سنگریزه در بین انبوه سنگریزه های دیگر غیر ممکن بود. در همین لحظه دخترک گفت: آه چقدر من دست و پا چلفتی هستم! اما مهم نیست. اگر سنگریزه ای را که داخل کیسه است دربیاوریم معلوم می شود سنگریزه ای که از دست من افتاد چه رنگی بوده است.... و چون سنگریزه ای که در کیسه بود سیاه بود، پس باید طبق قرار، آن سنگریزه سفید باشد. آن پیرمرد هم نتوانست به حیله گری خود اعتراف کند و شرطی را که گذاشته بود به اجبار پذیرفت و دختر نیز تظاهر کرد که از این نتیجه حیرت کرده است.
خورشید زمین تولدت ڪی رخ داد ما بین دوماه مختلف درگیریم بهتر ڪه نگویی و ندانیم آقا هر ماه برایتان تولد گیریم 😍 ❤️
سیدعلی لب تر کند جان را فدایش می کنم آقاجان تولدت مبارک رهبر من آقای من .... بهار 81سالگیتان مبارک ❤️ 👌24تیر ماه تاریخ شناسنامه ای تولد امام خامنه ای (حفظه الله )است و تاریخ دقیق تولد ایشان ۲۹فروردین ۱۳۱۸است . هر چند که همه دوست دارند شمارا آقا صدا کنند ولی ... به جمع دانشجویان که می رسی قامت استاد برازنده شماست 😊 در میان نظامیان که می آیی هیبت فرماندهی تان دل دوستان شاد و دل دشمنان را می‌لرزاند 🌸 روز پدر که می آید می شوید مهربانترین بابای دنیا ❤️ روز جانباز که می شود همه دست جانباز شما را به هم نشان میدهند 💚 ۹دی که می رسد قصه علی می شوید در جمل💪🏼 و راستی اصلا مهم نیست تاریخ فروردین یا تیر همه اینها بهانه است آقا جان ! بهانه ایست که ما یادمان نرود خدا نعمتی چون شما را داده است . خدارا برای این نعمت عزیز شکر میگوییم 🌹❤️🌸❤️🌸❤️🌸 سلامتی آقا (حفظه الله) صلوات 😍
رهبر من، آقاے من... بهار81سالگیتان مبارڪ 😍 👌🏻 ۲۴ تیر ماه تاریخ شناسنامه اے تولد امام خامنه ای (حفظه الله) استــ و تاریخ دقیق تولد ایشان، ۲۹ فروردین ۱۳۱۸ هستــ . به بهانه سالروز تولد حضرتــ آقا:❤️ هر چند همه دوستــ دارند شما را "آقا" صدا کنند ولے ... به جمع دانشجویان که می رسی، قامتــ "استاد" برازنده شماست😌❤️ در میان نظامیان ڪه می آیے، هیبتــ "فرماندهی" تان دل دوستان را شاد و دل دشمنانتان را می لرزاند😏 روز پدر که می آید می شوید مهربانترین "بابا" ی دنیا 💚 روز جانباز که می شود، همه دستــ "جانباز" شما را به هم نشان می دهند ... ۹ دی که می رسد قصه "علی" می شوید در جمل💪🏼 🌤 راستی اصلا مهم نیستــ تاریخ تولدتان ۲۹ فروردین استــ یا ۲۴ تیر؛ همه اینها بهانه استــ آقاجان! بهانه ایستــ ڪه ما یادمان نرود خدا نعمتی چون شما را داده استــ، خدا را برای این نعمتــ شکر می گوییم... 🙏🏼 سلامتی آقا(حفظه الله) صلواتــ 😍🌺 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ