تزیین سالاد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ آموزش شکلات👆👆🍫🍬🍭
یه شکلات خوشمزه حتما ببینید👌
از شکلات تلخ استفاده شده شما میتونید از هر شکلاتی استفاده کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#کیک_سابله_
این مدل کیک ها الان خیلی پرطرفداره و شما خیلی راحت می تونین خودتون خونه درست کنین .
چه با کیک ، چه با بیسکوییت می تونبن درست کنبن
شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون ، ردولوت هم استفاده کنین
بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم .
برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتون من از گوگل طرح رو پیدا کردم و توی ورق A3 کشیدم و روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم.
روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه از خلال دندون استفاده کردم .
بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا آب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین .
من از قهوه استفاده کردم .
خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم .
خامه همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند همزن و بعد با روز تند همزن زدم .(رنگ خوراکی ه بخواید همین موقع بریزین)
مقدار خامه مصرفی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم هست ، مارک خامه ام به تک هست .
وزن کیک رو هم نگرفتم یادم رفت .
و اینکه این کیک به همین شکل R برای حدودا ۱۵ نفر میشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
#حدیث
💚امام صادق علیه السلام فرمودند :
🕌🕌
إِنَّ لِلَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَكَّةُ أَلَا إِنَّ لِرَسُولِ اللَّهِ حَرَماً وَ هُوَ الْمَدِينَةُ أَلَا وَ إِنَّ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ حَرَماً وَ هُوَ الْكُوفَةُ أَلَا وَ إِنَّ قُمَّ الْكُوفَةُ الصَّغِيرَةُ أَلَا إِنَّ لِلْجَنَّةِ ثَمَانِيَةَ أَبْوَابٍ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا إِلَى قُمَّ تُقْبَضُ فِيهَا امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِي اسْمُهَا فَاطِمَةُ بِنْتُ مُوسَى وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِيعَتِي الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ.
🕌🕌
خداوند حرمى دارد كه مكه است پيامبر حرمى دارد و آن مدينه است و حضرت على (ع) حرمى دارد و آن كوفه است و قم كوفه كوچك است كه از 8 درب بهشت سه درب آن به قم باز مى شود - زنى از فرزندان من در قم از دنيا مى رود كه اسمش فاطمه دختر موسى (ع) است و به شفاعت او همه شيعيان من وارد بهشت مى شوند .
🕌🕌
📚بحارالانوار
(ط-بیروت) ج 57 ، ص 228 ، ح 59
🍂🌸🍂
@elal_lah
🍃🍂🌸🍃🍂🌸
#لوكوم_ايرميك 🧆 😋
▫️شير 4 ليوان
▫️ايرميك(آرد سمولينا) 10 ق غ
▫️وانيل 2 ق م
▫️شكر 1 ليوان
▫️پودر نارگيل 2 ليوان
▫️كره 1 ق غ
▫️پودر نارگيل براي تزيين مقداري
🔸توي قابلمه شير ،شكر،ارد سمولينا و پودر نارگيل رو ريخته ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا بحرش بياد ي چند دقيقه ك جوشيد وانيل و كره را اضافه ميكنيم خوب همزده از رو حرارت برميداريم ميزاريم كاملا خنك بشه
بعد از اينكه خنك شد دستمون رو خيس كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد ميكنيم يك مقدار رو با پودر نارگيل ميغلطونيم و يك مقدارر رو هم ك ب پودر نارگيل 1 ق غ پودر كاكائو زديم ميغلطونيم و داخل ظرف سرو چيده و سرو ميكنيم
#شربت_گیاهی پنیرک🍸
مواد لازم:👩🍳
پنیرک ۱۰۰گرم
آب💧 ۱لیتر
لیموترش🍋 ۱عدد
گلاب کمی
عسل و یا شکر🍯 به مقدار لازم
یخ❄ به مقدار لازم
تخم شربتی در صورت تمایل
طرز تهیه:
پنیرک را با کمی آب و گلاب خیس کرده،بعد از چند دقیقه از صافی رد می کنیم و با عسل و آب مخلوط می کنیم و لیمو ترش حلقه ای را در صورت تمایل برای تزئین حلقه کرده و در شربتمون میریزیم،دقت کنید این شربت باید تازه مصرف بشه و اگه زیاد بمونه رنگ بنفش خودشو از دست میده،و اگه دوست داشتین رنگش به قرمزی بره کافیه چند قطره لیموترش در اون بچکونید.
🍏نوشیدن خاکشیر 2 تا 3 لیوان در روز به افرادی که به شوره و خارش سر مبتلا هستند توصیه شده است.
🔹خاکشیر به این افراد کمک میکند تا برای همیشه با شوره و خارش پوست سرشان خداحافظی کنند.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
🍎میخواهید حافظه قوی تری داشته باشید
چای نعناع بخورید :
🔹محققان امریکایی معتقدند که حتی استشمام «بوی نعناع» حافظه کوتاه و بلندمدت را تقویت و سطح تمرکز و هوشیاری را افزایش میدهد.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
#باقلوايوفكاتركي
موادلازم:
خميريوفكاتركيه(يك بسته)
بادام گردو ١/٥ ليوان
هل يك ق م
گلاب يك ق س
پودرقند٢تا٣ ق س
موادمياني روباهم مخلوط مي كنيم وكنارميذاريم (گردووبادام بهتره خردبشن تا زيردندون بياد)
كره به ميزان لازم براي بين لايه ها
شربت باقلوا يك ليوان يا شيرعسلي
يك ليوان شكرروبا يك ليوان اب روي حرارت ميذاريم تا شكر حل بشه و٢٠ دقيقه ريزجوش بزنه تا به اصطلاح قوام بياد اخركاريك ق ليموترش اضافه وحرارت خاموش ( ميشه بجاي اب ليمودوق شيرعسلي به شربت اضافه كنيم كه باقلوامون خوشمزه تربشه)
ابتداشربت باقلوارودرست ميكنيم ميذاريم خنك بشه.
خميراي باقلوا رو دوتا دوتا كره اب شده بافرچه ميماليم به اندازه قالب داخلش ميندازيم براي زيرباقلوا ٥تا٦ورق دوتايي ميذاريم (سه تايي هم ميشه) بعدروي خميررومخلوط موادمون (گردوبادام پودرهل وگلاب بصورت فشرده ميذاريم بعدخميراي رو روميچينيم باز دوتا دوتا كره مالي وميچينيم روي موادمياني خميرروچندلايه بيشتراززيرميذاريم سپس روي خميررو شكل موردنظرروميديم خط ميندازيم ولي نه عميق بعدروشو رومال زرده زعفران ويك ق روغن ميماليم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت نيم ساعت ميذاريم واخركارهم براي طلايي شدن گريل
مدل مثلثي رومدل سمبوسه پيچيدم.
بعدازاينكه ازفردراورديم روشو شربت سردشده ميريزيم ودرباقلواروميذاريم تا به اصطلاح دم بكشه ونرم بشه نوش جان
هنر دوست باسلیقه.