eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
#باسلوق #مناسب_افطار_عالیه 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
‍ باسلوق مناسب افطار عالیه👌 پودر نارگیل : به مقدار لازم، مغز گردو يا پسته به مقدار لازم، پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری، نشاسته : ۲ لیوان، شکر : ۲ لیوان، وانیل : یک قاشق چای خوری، آب : ۳ لیوان، گلاب : نصف لیوان طرز تهیه: یه ظرفی رو برمیداریم و نشاسته و یک لیوان آب رو میریزیم توش. ترکیب نشاسته و آب رو ۱۵ دقیقه میزاریم بمونه. پانزده دقیقه که گذشت با همزن دستی خوب هم میزنیمش و مخلوط میکنیم و به ترتیب شکر رو با ۲ لیوان آب بهش اضافه میکنیم. بعد از اضافه کردن آب و شکر، ترکیبمون رو با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم و بعد به داخل دیگ یا تابه انتقال میدیم و میزاریمش رو حرارت ملایم گاز و بازم هم میزنیم. دقت کنین که از این مرحله به بعد خیلی سرعت عمل باید داشته باشین تا نشاسته ها گوله گوله نشه و ته نگیره. همینطور که موادمون رو روی شعله گاز هم میزنیم، پودر ژلاتین رو با یک نصف لیوان آب به شکل بن باری ذوب میکنیم.ژلاتینمون که آماده شد اضافه میکنیمش به بقیه مواد.گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. حالا وقتی همه ی مواد رو اضافه کردیم، مرتب روی گاز هم میزنیمش. خیلی با سرعت و تند و وقتی کل مواد به غلظت مناسب رسيد شعله گاز رو خاموش و دیگ رو از روی گاز بر میداریم. حالا ظرف مسطحی رو ورمیداریم و پودر نارگیل رو داخلش میریزیم و یه قاشق غذاخوری مواد باسلوق رو ورمیداریم و میریزیم داخل پودر نارگیل. بعد با یه قاشق تمییز دیگه مواد ریخته شده رو میغلتونیم داخل پودر نارگیل. اینقد میغلطونیم که یکم سفت بشه. سفت که شد یدونه مغز گردو يا مغز پسته رو میزاریم روش. شیرینی باسلوق آمادس، امیدوارم که نوش جان کنین و لذت ببرین. 👨‍🍳 😋 😋 @ashpazibano
#سوپ_قارچ_کرم_دار #ویژه_افطار کره 50 گرم آرد برنج نرم 2/1 لیوان آب مرغ یا گوشت 4 لیوان شیر 2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم قارچ، خردشده 2 لیوان ماکارونی گوش ماهی 2/1 لیوان زرده تخم‌مرغ 2 عدد آبلیمو تازه 3-2 قاشق سوپ خوری خامه 80 گرم جعفری، ریز خردشده 1 قاشق سوپ‌خوری 1 کره را در قابلمه‌ای روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد برنج را اضافه کرده و کمی تفت دهید. 2 آب مرغ را به تدریج روی مخلوط کره و آرد ریخته، مدام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس بگذارید سوپ بجوشد تا غلیظ شود. 3 شیر، نمک، فلفل و قارچ خردشده را اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله ماکارونی هم به سوپ‌ اضافه کنید. 4 بعد از پخت ماکارونی و قارچ و زمانی که سوپ یکی دو جوش زد، از روی حرارت بردارید. 5 زرده‌های تخم‌مرغ را با آبلیمو در کاسه‌ای با چنگال بزنید، سپس آن را کف ظرف سرو سوپ بریزید. سوپ را داغ و به تدریج اضافه کرده و هم بزنید. سپس خامه را افزوده و روی سوپ را با جعفری تزیین کنید. 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
🔴در ماه رمضان به جای چای سیاه، چای سبز بخوریم چون ✅باعث کاهش خستگی می شود ✅از پرخوری بین افطار و سحر جلوگیری می کند ✅عوارض خوراکی های شیرین را کاهش می دهد 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
مخصوص افطار مواد لازم :  نخود نصف پیمانه  لوبیا چیتی نصف پیمانه  لوبیا سفید نصف پیمانه  گندم پوست کنده 1/5 پیمانه  برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه گوشت دنده گوسفندی300 گرم پیاز درشت برای پیاز داغ5 عدد سیر برای سیر داغ10 حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه و قرمزبه میزان لازم روغن حیوانی به میزان لازم نعناع خشک برای نعناع داغ به میزان لازم طرز تهیه:  آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده  و از محبوبیت خاصی بر خوردار است . این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید. گوشت و گندم را جدا از هم پخته  و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا  تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است . مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن  آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید 👨‍🍳 @ashpazibano
#موهیتو  که برای فصل گرم و موقع افطار تا سحر مناسبه و تشنگی رو رفع میکنه برگ‌های نعناع و برشهای‌نازک لیمو رو توی این کلمن زیبا ریختم. با هاون تعدادی دیگه از برگ‌های نعناع و لیمو رو له کردم تا عصاره‌ شون خارج بشه. شکر و آب چندتا لیمو هم بهش اضافه کردم و بعد  سودا (آب گاز دار)رو به بقیه مواد اضافه کردم وخوب هم زدم و با یخ فراوون سرو کردم  شکر موهیتو رو بسته به ذائقه خودتون تهیه کنید 👨🍳 👩🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#کیک_قاشقی 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رنکینگ_لقمه_ای_مجلسی •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#رنکینگ_لقمه_ای_مجلسی •°•°•°•🌸 #ایده_همسرداری🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @HaamsarDari 💚⇦♡
رنگینک جز دسر های خوشمزه و اصیل ایرانیه ك سرشار از انرژی و مقویه، بنابراین الان که ماه رمضونه میتونه گزینه خوبی برای خوردن همراه چای سحری و افطار باشه و از طرفی موندگاری این دسر هم خیلی خوبه و میتونین به راحتی داخل یخچال تا مدتی نگهش دارين. . . مواد لازم: كره ٢٠٠گرم،ارد دو ليوان، پودر هل يك قاشق مرباخوري،پودر دارچين نصف قاشق مرباخوري، گردوي خرد شده و رطب ب مقدار لازم. . . طرز تهيه: پوست و هسته خرما(ترجيحا رطب تازه) رو ميگيريم و با چنگال كمي لهش ميكنيم و گردوهاي خردشده مون رو بهش اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.حالا كره رو تو ماهيتابه اب كرده و ارد رو بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم تا رنگش طلايي بشه. زيرش رو خاموش ميكنيم و دارچين و پودر هلمون رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم. ته قالب سليكونيمون رو كمي از مواد ارديمون مي ريزيم و بعد كمي از مواد خرمايي رو وسطش ريخته و مجدد از مواد ارديمون روش رو ميپوشونيم.حدود دو ساعت تو يخچال و يا نيم ساعت تو فريزر قرار ميديم تا خودشو بگيره.(من خودم فريزر رو ترجيح ميدم😄)بعد رنگينك ها رو از قالب جدا كرده و تو ظرف ميچينيم و با چيزايي ك دوست داريم تزيين ميكنيم مثل خلال بسته ، مرواريد خوراكي و .. . نكته : حتمااااا از كره يا نهايتا روغن جامداستفاده بشه(روغن مايع هرگز😄) . نكته:براي پوست گرفتن راحت خرما كافيه تو كاسه خرماخا روًكمي اب جوش بريزيم و بعد چند ثانيه خاليش كنيم👌😉 . . نكته: با توجه ب حجم قالب ها و ظرفتون ميتونيد نسبت مواد رو كم و زياد كنيد☺️. . . •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#رنکینگ_لقمه_ای_مجلسی •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#کرم_زردآلو •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
كرم زردآلو پوره ى زردآلو: 2 لیوان پودر ژلاتين:3ق.غ خامه صبحانه: نصف پاکت آب سرد: نصف لیوان مواد کرم👇👇👇 زرده تخم مرغ :يك عدد شير : 2لیوان شكر:1لیوان نشاسته ذرت: نصف لیوان وانيل: يك چهارم ق چ نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد . زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد . روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . در پستهای بعدی دستور مربا زردالو رو میزارم. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#شله_زرد •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
برنج نیمه ۱پیمانه شکر ۲پیمانه اب ۹پیمانه زعفران و خلال بادام به میزان لازم کره۵۰ گرم گلاب یک دوم لیوان رنده ی پوست پرتقال ۱ق م  طرز تهیه: اول برنجمون از ۳ ساعت قبل با آب خیس می‌کنیم بعد ابشو خالی کرده و بریزیم داخل قابلمه و تا کشیده شدن آب اضافی برنج رو هم میزنیم بعد و اب رو میریزیم ، روی حرارت تا برنج ها پخته شن بیست دقیقه از پخت برنج که گذشت کمی از زعفران رو اضافه کنید تا بصطلاح مغز برنج هم رنگ بگیره دوباره میزاریم خوب پخته بشه بعد که برنج خوب پخته شد ما بقی زعفران  شکر و گلاب و را اضافه کنید تا موقعی که شکر باز بشه و به خورد برنج بره بعد هم کره و بادام را اضافه کنید و در آخر سر  رنده ی پوست پرتقال رو که اختیاری هست رو اضافه کنید و شله زرد و رو برای ۱۵ دقیقه دم کنید  •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#نون_خرمایی #ویژه_ماه_مبارک_رمضان •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
نون خرمایی نون خرمایی با یه نوع پیچیدن دیگه خمیر جادویی رو با شیر و کمی شکر بیشتر درست کردم داخلش کمی اسانس نارگیل و پودر هل هم زدم. دستور خمیر 👇 . مواد داخلش شامل (خرما. گردوی ریز خرد شده. کره. کمی آب. پودر هل و دارچین و زنجبیل که باهم تفت دادم) (((سی عدد خرما رو با کره 25گرمی و نصف فنجان آب. گردوی ریز خرد شده. یه قاشق پودر دارچین. کمی پودر زنجبیل. نصف قاشق پودر هل روی حرارت گذاشتم و مدام همش زدم تاخرماها له و نرم شدند.))) 1. ابتدا خمیر رو بصورت مستطیل ده در سی پهن کردم . 2.از مواد خرمایی روی سطح خمیر پخش کردم. 3و 4.بعد از طول بزرگتر مستطیل شروع به رول کردن کردم. 5. بعد ابتدا و انتهای رول رو بهم وصل کردم 6.بعد با چاقو یا قیچی شروع به برش کردم . 7. بعد برش هارو بادست پیچوندم بسمت بالا 8.همین مراحل رو با سایز کوچیکتر از خمیر انجام دادم و اونم داخل همین دایره قرار دادم. 9. این مراحل رو چهار بار دیگه هم تکرار کردم تا کامل شد. بعد روشو رومال تخم.مرغ و کنجد پاشیدم و داخل فر گذاشتم . میتونید نون نوتلا یا نون دارچینی هم با این روش درست کنید. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#نان_قیفی_مغزدار •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
مواد لازم : ارد ٥٠٠ گرم اب ١٤٠ ميلي ليتر شير ١٤٠ ميلي ليتر شكر ١٠٠ گرم كره اب شده خنك ١٠٠ گرم خمير مايه ٨ گرم وانيل ١/٢ ق چ ، يا هل ١ ق چ نمك ١ ق چ زرده تخم براي رومال طرز تهيه خمير : يك ق س شكر را در اب ولرم حل مي كنيم سپس خمير مايه را اضافه كرده مخلوط مي كنيم و روي ظرف را مي بنديم تا خمير مايه فعال شده و مقداري پف كند سپس شير ، نمك ، شكر ، كره اب شده سرد شده ، وانيل يا هل را اضافه مي كنيم مواد را هم نمي زنيم نيمي از ارد الك شده را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم بقيه ارد را در دو نوبت اضافه كرده و خمير مي كنيم خمير اماده روي سطح ارد پاشي شده به مدت پنج دقيقه ورز دهيد سپس بيست بار خمير را روي ميز بكوبيد ( يعني خمير را كمي بلند كنيد و روي ميز با كمي فشار رها كنيد ) خمير اماده را داخل ظرف قرار دهيد روي خمير را با سلفون بپوشانيد سپس با پارچه كلفت بپوشانيد و تا زماني كه حجم خمير دو برابر شود استراحت دهيد خمير اماده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كنيد ( يك قسمت كمي بزرگتر باشد) خمير ها را گلوله كنيد و با نايلون بپوشانيد هر گلوله را روي سطح ارد پاشي شده به قطر چهار ميلي متر به شكل گرد باز كنيد از وسط خمير يك برش تا مركز دايره بزنيد مانند عكس مقداري نوتلا روي خمير بزنيد ( از انواع كرم ها براي روي خمير مي توانيد استفاده كنيد ) و از لبه برش شروع به رول كردن خمير مانند قيف كنيد به طوري كه لبه هاي خمير روي مركز خمير بچرخد هفت گلوله از خميرها را به همين شكل بپيچيد و داخل سيني كه كاغذ روغني قرار داده ايد یا تفلون با مقداري فاصله بچينيد دو سوم از خميري كه بزرگتر بود را جدا كنيد و مانند خمير هاي قبلي بپيچيد و قسمت ته ان را برش بزنيد و وسط خميرها قرار دهيد روي خمير اماده را پارچه نخي بپوشانيد و بيست دقيقه استراحت دهيد سپس با فرچه رومال زرده و زعفران بزنيد و روي توپك هاي رود خمير ها كنجد بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٣٠ الي ٣٥ دقيقه قررر دهيد تا روي نان طلایی شود •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🎀 ایده_خوشرنگی_زعفران🌺 زعفران را خوب بسایید و چند تکه یخ کوچک در آن بیندازید اجازه دهید با دمای محیط آب شود تا زعفرانی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشید 👩💻 👸 #ایــده‌هـاے_بانــو 👩 👚 👕 👖 👖 💇👈 @idehbano 👉👰
💐حواسمون باشه 💐دل آدما شيشه نيست 💐ڪه روی اون "ها" ڪنيم 💐بعد با انگشت قلب بڪشيم 💐وايسيم آب شدنش رو تماشا ڪنيم 💐و ڪيف کنيم...! 💐رو شيشه نازڪ دل آدما 💐اگه قلبی ڪشیدی 💐بايد مردونه پاش وایستی 💝🌈 #منــوعشـــقمـ 💝🌈 👫☞❥🎈 @ILove_M_H 🎈❥•٠
#بفرستید_برای_دوست_و_آشناها 💉 #پزشک_ایرانی 😎 🌡 👔 👚 ‌‌‌‌‌‌‌ 👖 👖 👩⚕ @Dooctor 👨⚕
❤️ افطار خرما بخورید 👈فیبر موجود در آن مانع از گرسنگی و افت قندخون در طول روز می شود 👈باعث شادابی و طراوت پوست شده 👈از کم خونی جلوگیری می کند،موها را پر پشت میکند 👸 👩 👚 👕 👖 👖 ‍‍💇👈 @idehbano 👉👰
پياز متوسط رو تفت بديد با زردچوبه تا نرم و طلايي بشه كمي پودر سير ،پودر زنجبيل و پودر كاري اضافه كنيد. يك سينه مرغ رو خرد كنيد به پيازداغ اضافه تفت بديد تا رنگش برگرده و نيم پز بشه و بعد اب نمك فلفل اضافه كنيد بزاريد مرغ ها بپزه و خورشت كمي جابيفته در اخر كمي خامه رو بزنيد تا شل و رون بشه بهش اضافه ي جوش خورد غليظ شد سريع خاموش كنيد با برنج و كمي جعفري سرو كنيد . اندازه خامه به ذائقه شما بستگي داره چشمي ميتونيد متوجه بشيد 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖