eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌼آرزوهای قشنگ ‌و ماندنی 💐سهم لحظه های خوب زندگیتون 🌼لحظه ها تون پراز عشق وشادی 💐صبح آمده با عشق🌺🌿 🌼بزن لبخندی 💐تا در به غم و غرورِ 🌼شب بر بندی 💐با عشق بپا خیز 🌼خوشت باشد روز 💐ای آنکه چو گل 🌼به روی ما می‌خندی🕊💐 💐سلام صبح زیباتون عالی.💐 🌼امروزتان شاد و زیبا.....🕊💐 💐لحظه هایتان سرشارآرامش💐 🌼و دلخوشی امیدوارم امروز.💐 💐خداسرنوشتی دوستداشتنی💐 🌼زندگی پراز عشـق روزی فراوان 💐لبی خندان و دلی مهربون💐 🌼براتون رقم بزنه🕊💐 @
هدایت شده از عجایب جهان
🌸در این شب زیبا ⭐️من دعایتان میکنم به خیر🍃🌸 🌸نگاهتان میکنم به پاکی ⭐️یادتان میکنم به خوبی 🌸هر جا هستید بهترین‌ها را ⭐️برای تک تکتون آرزو دارم🍃🌸 🌸شبتون بخیر و سراسر آرامش ⭐️غرق در عطر گل باشید عزیزان🍃🌸 ‌‌‌
🍶🍃بهبود تنگی نفس 🍃۲۰ تا ۳۰ گرم سرشاخه‌های گلدار مرزنجوش را در یک لیتر آب را با عسل‌شیرین کنیدو ۳ تا ۴ فنجان بین غذاها میل کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ نور دلِ مؤمنین بُوَد در صلوات 💕 اندوخته ی یقین بُوَد در صلوات💕 تأکید کنند اولیا بر این ذکر زیرا که اصول دین بُوَد در صلوات💕 💕الّلهُمَّ 💞صلّ 💕علْی 💞محَمَّد 💕وآلَ 💞محَمَّدٍ 💕وعَجِّل 💞 فرَجَهُم
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من وخورشید نشستیم وتوافق ڪردیم✨☀️✨ صبح را با طپشِ اسمِ توآغازڪنیم✨☀️✨ 💚صلّى اللّٰه عَلَیْکَ یٰا اباعَبْدِاللّٰه💚
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من وخورشید نشستیم وتوافق ڪردیم✨☀️✨ صبح را با طپشِ اسمِ توآغازڪنیم✨☀️✨ 💚صلّى اللّٰه عَلَیْکَ یٰا اباعَبْدِاللّٰه💚
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁پاییز می آید وخیلی ها میروند ♥️میروند تا که دلت هم پاییز شود 🍁بـرگ هایش بـریـزند ♥️و بنشیند به انتظار بـهار 🍁بـه انتظار یک آمـدن ♥️آمدنی که رفتن نداشته باشد 🍁پاییز را دوســت دارم چـون ♥️بـه بـهار نزدیکتر می شوم 🍁پیشاپیش پاییزتون بخیر و خوشی
هدایت شده از عجایب جهان
خدایا 🙏 در آخرین دوشنبه تابستان بهترین اوقات بهترین احوال بهترین روزی بهترین موقعیت و بهترین زندگی رانصیبمان بفرما 🙏 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ▫️گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) ▫️پیاز+جعفری+پودر سیر ▫️نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط ▫️آرد نخودچی 🔸پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید. م ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥗 😋 🔸ترکیب کلم سفید خورد شده + ژامبون خورد شده + ذرت بخارپز + هویج رنده شده ( درشت رنده بشه ) + انار دون شده ؛ همه با هم مخلوط میشه و در آخر چند قاشق سس فرانسوی اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه و مزه دار بشه حتما امتحان کنید فوق العادست ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
خواب راحت با لیمو !🍋 ▫️عطر لیمو خاصیت آرام بخش طبیعی دارد و باعث رفع استرس می گردد و به شما کمک می کند تا بهتر بخوابید + بنابراین بهتر است شبها قبل از خوابیدن یک برش لیمو را کنار تختخواب خود بگذارید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
قبل از صبحانه یک قاشق رب انار بخورید👌👇 ضد سرطان پروستات؛ ضد کلسترول بد خون؛ بهترین تصفیه کننده خون؛ رفع خستگی و افزایش انرژی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با .. مواد لازم: سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد پنیر چدار نصف فنجان آب لیمو یک چهارم فنجان پنیر مونتری نصف فنجان چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته. نان ترتیلا ۱۸ عدد پنیر چدار و موزارلا . مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
باز هم در دل، جنون آغاز شد زخم میدانهای مین ابراز شد باز هم مجنون لیلایی شدیم بعد عمری باز شیدایی شدیم . . . هفته دفاع مقدس گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با .. مواد لازم: سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد پنیر چدار نصف فنجان آب لیمو یک چهارم فنجان پنیر مونتری نصف فنجان چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته. نان ترتیلا ۱۸ عدد پنیر چدار و موزارلا . مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته پودر ژله بلوبری رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید .وبزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره سفت نشه تا ژله آماده میشه پاناکوتا وانیلی رو آماده کنید شیر دولیوان خامه 300 گرم من از خامه قنادی استفاده کردم چون شیرین بود شکر نزدم اگر از خامه صبحانه استفاده میکنی یک چهار لیوان شکر بریزید پودر ژلاتین ساده دوقاشق مرباخوری آب یک چهارم لیوان وانیل کمی ابتدا خامه رو بزنید تا باز بشه و میزاریم روگاز حرارت خیلی کم گاز ( زیاد باشه خامه میبره) خامه که گرم شد ولی نجوشه شیر رو کم کم میریزیم پودر ژلاتین وشیر وانیل رو باهم مخلوط میکنیم وبه خامه اضافه میکنیم وخوب با هم زن دستی میزنیم تا کاملا باهم مخلوط شه وقتی به درجه جوش رسید گاز رو خاموش میکنیم وتو قالب مورد نظر میریزیم من قالب تک نفره ریختم چرب کردن نمیخواد چون خامه چرب زود از قالب جدا میشه وتو یخچال میزاریم تا ببنده ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ۶ عدد نان همبرگر کوچک ۶ تکه ژامبون ۴ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه اسفناج خرد شده نمک و فلفل ۱۲ عدد گوجه گیلاسی ۱ پیمانه پنیر پیتزا کمی جعفری . روش تهیه: قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم. مواد حاصل را در داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا را قرار داده تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت برابر حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
باقالی پلو برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه وفلفل سیاه کمی تفت داده‌ وبعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم سه ساعت زمان دادم تا پخت انجام بشه وده دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کردم شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید که من نکردم 😊 . برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله میزارم وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته وبا نمک خیس کرده بودم رو اضافه کردم دو یا سه جوش که زد باقالی رو اضافه کرده وبعد از دو سه دقیقه ابکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک میریزم ودر آخر آب زعفران و روغن روش ریخته ودم میزارم شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید به همین راحتی خوشمزگی جاتون خیلی خیلی سبز ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🛑کلیپ در چهار صفحه گذاشته شده لطفا ورق بزنید❤. واما دستور: این میزان مواد حدود ۳۰۰ گرم گز خواهد شد 👇 شکر دانه ریز یک پیمانه پر (۲۱۰گرم) آب ۱/۴ پیمانه پر (۵۵ گرم) گلاب ۱/۴پیمانه پر (۵۵ گرم) گلوکز ۱/۲ پیمانه سرپر (۱۸۰ گرم) سفیده تخم مرغ ۲ عدد (۶۰ گرم) 👈درابتدا شکر،اب وگلاب را درون ظرفی باهم مخلوط کنید وروی حرارت ملااااایم گاز بگذارید هم بزنید تا شکر آرام آرام در آب وگلاب کاملا حل شود (ظرف مسی یا تفلون ضخیم) پس از حل شدن شکر ،گلوکز را اضافه کنید(گلوکز رااز لوازم قنادی تهیه کنید قیمت زیادی هم نداره😉) هم بزنید تا گلوکز روان شود سپس حرارت را کمتر کنید تا شهد کم کم قوام اید وغلیظ شود،هر از گاهی شهد را هم بزنید چون به خاطر وجود گلوکز ممکنه رویه ببنده،پس هم بزنید تا یکدست وسفید مانند بشه تا جایی که شهد قوام آمده یعنی زمانی که انگشت داخل شهد زدین بلافاصله با یکی دوبار باز وبسته کردن انگشتان شهد حالت نخ مانند بشه (پس با حرارت کم ومدت کافی اجازه دهید تا شهد قوام اید بدون اینکه شهد جوش بخوره،نه در زمان حل شدن شکر و هنگام قوام امدن👉نکته مهم) پس از اماده شدن شهد را روی بخار آب کتری بگذارید تا گرم بماند وسفت نشود، سپس سفیده های تخم مرغ (ازقبل همدمای محیط شده باشند )را با همزن خوب بزنید تا کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد ،دو سه قاشق از شهد گرم را با سفیده مخلوط کنید تا سفیده هم با شهد همدما شود وهم روانتر،درنهایت سفیده را به کل شهد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید و برروی حرارت کمممم گاز بگذارید با همزن مدام هم بزنید تا مایه گز کاملا یکدست شود وکم کم سفت ،تا جای ممکن با همزن هم بزنید درنهایت ادامه هم زدن را باقاشق چوبی بصورت پارویی، تا زمانی که گز سفت شده وبا ضربه زدن از قاشق نمیریزد،دراین هنگام مغزیجات دلخواه را اضافه کنید هم بزنید تا گز کاملا سفت شود(مشابه فیلم) گز را داخل ظرفی که سلفون کشیده واردپاشی کرده اید صاف ویکدست کنید یا اینکه میبینید که با دست هم قابل شکل دادن هست☺ دریخچال بگذارید وپس از سفت شدن برش بزنید منبع: ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢