هدایت شده از پزشک ایرانی
💥یک حرف؛،،،
یک زمستان
آدم را گرم نگه می دارد...!!!
💥و بعضی اوقات هم
یک حرف...
یک عــمر
آدم را ســـرد می کند!!!!
💥حرف ها چه کارها
که نمی کنند!!!!
🍂مراقب حرفهایمان باشیم🍂
🍊🍃#صبحانه_های_خوشمزه_مفید
💠 شکلات صبحانه
✅ مواد لازم
🔰 ارده:یک قاشق غذاخوری
🔰 عسل:نصف قاشق مرباخوری
🔰 پودرپسته خام:نصف قاشق مرباخوری
🔰 پودرکاکائو:کمی بانوک قاشق مرباخوری
✅ طرز تهیه
👈 ارده رادریک ظرف چینی مناسب ریخته عسل رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنید تاسفت ویکدست شود و پودرکاکائوراهم درظرف ریخته ومخلوط میکنید. بعدپودرپسته خام راروی آن بپاشید و بایک واحدنان ""30گرم"" میل کنید این صبحانه مقوی انرژی زاو نشاط
آوراست.
💥مجموع کالری:200
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#رب_فلفل
موادلازم:
فلفل دلمه ای قرمز ۵ کیلوگرم
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا فلفل ها رو خوب شستم و به دو نیمه کردم. بعدش تخم های داخلشو خارج کردم و بعدش از چرخ گوشت رد کردم. بعدش روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن میذاریم تا آروم بجوشه و قوام بیاد و آب اضافیش گرفته بشه.
۲- بعد نمک وروغن ودوباره تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود . وقتی خوب قوام اومد. خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه بعدش داخل قوطی میریزیم وداخل فریزر نگهداری میکنیم و برای غذاهای مرغی، لازانیا، سوپ و.ماکارانی و...ازش استفاده میکنیم ..❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
صبح ها خرما بخورید !
کسی که با معده خالی خرما میخورد، کمتر دچار کمخونی میشود و بدنی مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها خواهد داشت، بعلاوه بخاطر افزایش سوخت و ساز بدن باعث لاغری میشود 👌
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
#آغوز_کوکو
با طعم ترش سسش و عطر سبزی ها و طعم غالب گردو مزش جوریه که زیر زبونتون می مونه تو دوران دانشجویی خیلی میخوردم چون تو فریزر مزش خراب نمیشد
مواد لازم :
گردو ۲۰۰ گرم
سبزی جعفری نیم کیلو ( فقط برگ جعفری باشه ساقش نباشه )
اگر گیلان بودین چوچاق و خالیواش اضافه کنید اگه نبودین هم مهم نیست
همون جعفری کافیه
پیاز یک عدد
تخم مرغ یک عدد
آرد یک قاشق
نمک فلفل زردچوبه
مواد سس :
یک لیوان آب
یک قاشق رب گوجه
دو قاشق آب غوره
فلفل و نمک
یک قاشق آرد
یک قاشق روغن
یک عدد سیل زمینی و یک عدد گوجه روهم سرخ میکنیم
وقتی سس جوش اومد کوکو و سیب زمینی و گوجه رو میریزیم روی سس و خاموش می کنیم و درقابلمه رو میزاریم
نوش جان 💝
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
كساني كه دوستشان داری
و كساني كه از آنها متنفری
همگي جلوه هاي خداوند هستند.
همین جمله کوتاه میتواند
تمام زندگیت را دگرگون سازد.
لحظه اي كه فرد دريابد
كه همه چیز يكي است
عشق به خودي خود طلوع میكند.
و در وحدت کل آرام می گیریم
و پیش به سوی جادوانگی قدم می گذاریم.
🔷#رولت_مرغ_چیپسی
مواد لازم
سینه مرغ خام 500 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
هویج بزرگ یک عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه سوسیس و کالباس 200 گرم در صورت تمایل نخم مرغ یک عدد.
چبپس یک بسته طرز تهیه اول از همه سینه مرغ رو چرخ میکنیم و بعد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم و هویج پخته شده و خرد شده و همه موادی که داشتیم رو اضافه میکنیم و به صورت هرمی شکل در میاریم و دورش رو با چیپس خرد شده میپوشونیم و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم بپزه؛ مرتب پشت و رو میکنیم تا هر طرفش سرخ بشه .نوش جان.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#_بال_سوخاری
ابتدا در یک کاسه سه حبه سیر رنده شده + یک عدد تخم مرغ + کمتر از یک چهارم لیوان شیر + نمک و فلفل + پاپریکا یک ق چ + زردچوبه نصف ق چ + فلفل قرمز همه مواد رو مخلوط کنید و نیم کیلو بال مرغ رو داخلش بریزید و خوب مخلوط کنید وبعد داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه . حالا دونه دونه بال ها رو داخل آرد سوخاری بزنید و با دست خوب آردها رو با دست فشرده کنید بعد نیم ساعت در یخچال بزارید و بعد سرخ کنید . برای سس می تونید از ترکیب ماست چکیده و سیر رنده شده و نمک استفاده کنید که واقعا ترکیب خوبیه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#زرشک_پلو
زرشك پلو رو من اول يه پياز بزرگ و نگيني سرخ ميكنم تكه هاي مرغ رو با پيازا خوب تفت ميدم چند تا تكه فلفل دلمه اي و حبه سير درسته با سه ق غ رب گوجه خوب تفت ميدم و دو ليوان آب اضافه نمك و فلفل و زعفرون رو هم اضافه و حرارت رو كم ميكنم تا بپزه و جا بيفته اون سيب زميني ها رو با نايسر برش دادم و كنار هم گذاشتم تا شكل گل در بياد انتهاش رو با خلال فيكس كردمو تو روغن داغ سرخشون كردم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#کشک_و_بادمجان_دودی
من این غذا رو دوست دارم چه سرخ شده چه کباب شده . بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#دسر_کشکول
شیر 1 لیتر
آرد 3قاشق سوپ خوری
شکر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
اسانس موز 4قطره
همه مواد رو روی گاز هم زده مثل فرنی شود بعد ته ظرف رو یک لایه موز حلقه شده چیده وگردو میریزیم واز مایع کشکول روش میریزیم در یخچال گذاشته..
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#سس_شکلاتی_کیک
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#تلنگر
👈 🍃💔ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ📱 ﻭ ﭘﺎﮎ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ، ﺗﻘﻮﺍﯼ ﺩﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ...🍃🥀
👈ﯾﺎﺩﻣﺎﻥ ﻧﺮﻭﺩ، ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎ ﮔﻨﺎﻩ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ ﯾﮏ ﻻﯾﮏ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ ...🍃💧
👈🍃💦 ﯾﺎﺩﻣﺎﻥ ﻧﺮﻭﺩ ، ﻓﻀﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ 📱ﻫﻢ
" ﻣﺤﻀﺮ ﺧﺪﺍﺳﺖ ..."🍃💞
🍃💔ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺣﺴﺎﺏ ، ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺁﯾﻨﺪ🗣 ، ﮔﻮﺍﻫﯽ ﻣﯿﺪﻫﻨﺪ ﺑﺮ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ...
ﻧﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺑﺎﺷﯿﻢ... 😢😢
😓 ﺍﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﻟﺤﻈﻪ ﯼ ﻏﻔﻠﺖ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ #خدا ﺷﺎﻫﺪ ﺍﺳﺖ👀 ﻭ ﺑﺲ !... 😓
👈 ﮔﺎﻫﯽ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯿﻢ :
"ﻭﺭﻭﺩ #شیطان 👺 ﻣﻤﻨﻮﻉ " 🚫🔥
🍃💔ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺩﺳﺘﯽ✋ ﮐﻪ ﮐﻠﯿﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ ،
ﭼﺸﻤﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﺪ👀 ،
ﻭ ﮔﻮﺷﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻨﻮﺩ👂 ﺑﺎﺷﯿﻢ ...
ﻭ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ ﻭ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ...
" ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﺍﺳﺖ "☝️
☘☘☘☘#متن_های❢ #خاص ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻
┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓
Jõıň ⇄☞ @MatnhayeKhas ❥•
┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
عوض کردن جای زده و سفیده تخم مرغ بدونه اینجا اونو بشکنیم
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مزائیکی❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🔴 #شهید_محسن_فخری_زاده کِی بود؟
#الوعده_وفا
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لبو_شب_یلدا
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به فكر آمدن روزهاے خوب نباشيد.
آنها نخواهند آمد.به فكر ساختن بـاشيد.
روزهای خوب را بايد ساخت .
بهترين معمار زندگيتان بـاشيد
تصميم بگيريد كه از همين الان يك قدم
بـراے بهتر شدن بـرداريد و اين را بدانيد كه
اگـر بخواهيد بهتر شويد
اين به شما بستگے دارد . نه به ديگران
فقط و فقط به شما بستگے دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی شاید یک فیلم باشد!
یک فیلم بلند یا کوتاه...فیلمی که زمانش مهم نیست، کیفیتش مهم است...
از همان روز تولد شروع میکنیم به بازی!
بعضی از بازیگر ها از پیش انتخاب شده اند اما بعضی دیگر را خودمان انتخاب می کنیم...
در انتخاب نقش های مهم باید دقت کنیم چون ممکن است داستان فیلم را عوض کنند، فیلم را خراب کنند!
بماند که بعضی ها فقط سیاه لشکرند؛ بود و نبودشان فرقی ندارد...
نقش اصلی و قهرمان فیلم خود ما هستیم!
بعضی سکانس ها سخت هستند. هزار بار کات میشوند و هزار بار از نو باید آن را بازی کنیم...
گاهی فیلم زندگیمان خسته کننده و تکراریست و گاهی پر از اتفاق و هیجان...
پایان فیلم میتواند تلخ باشد یا شیرین فقط کاش فیلم زندگیمان بی معنی تمام نشود... کاش تمام ما انسان ها در زندگیمان فیلمی بسازیم که اسمش ماندگار شود...
#سالاد_تن_ماهی 🍲 😋
🔸یک قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید.
▫️یک قاشق شوید خشک و کمی فلفل
▫️یک قاشق سس مایونز
▫️یک قاشق سس فرانسوی
▫️کمی سس خردل
🔸همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید.
وقتی سرد شد سالاد تن رو داخلش بزارید و نوش جان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تزئین هندوانه ی شب یلدا یه ایده ی خیلی خوب هندوانه به شکل سبد هست
که برای درست کردنش یه چاقوی بزرگ تیز و یه چاقوی تزئینات نیاز دارین و البته اسکوپ زن بستنی که برای بستنی توی خونه ها استفاده میکنین
اول با چاقوی بزرگ قسمت های بالایی هندوانه رو جدا کنین سپس با اسکوپ کمی روی هندونه هارو قالب بزنین و
اگر چاقوی تزئینات نداشتین میتونین برای دالبور لبه ها از یه چاقوی کوچیک خیلی تیز استفاده کنین و به راحتی با برش های هفت و هشت دالبور های دسته سبد رو دربیاری
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر_مجلسی 🥯 😋
کیک کاکائویی آماده دو بسته
شیر یک لیتر
آرد دو قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ ق غ پر
شکر یک پیمانه
وانیل نوک قاشق
کره یک ق غذاخوری
پودر خامه قنادی(مارک رشد داره)لوازم قنادیا موجوده
🔸اول از همه کیکهارو پودر کنید.و داخل کاپها دو قاشق غذاخوری بریزید،و جهت تهیه کرم،همه مواد به جز،کره،وانیل،پودر خامه قنادی،داخل قابلمه بریزید،و تا زمانیکه قوام بگیره هم بزنید و بپزید.از روی اجاق بردارید و کره،وانیل،پوذر خامه اضافه کنید و با همزن بزنید.و در کاپها روی کیکهای پودر شده به قسمت مساوی بریزید،و یک لایه دیگه کیک و سپس کرم بریزید،در آخرین لایه هم پودر کیک بریزید و هر طور مایلید تزیین کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
کوکو شکم پر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
.
مواد لازم برای 8 عدد کوکو
سیب زمینی ۷۰۰ گرم
آرد برنج نصف لیوان
نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری
نمک فلفل پاپریکا به مقدار لازم
پودر پارمسان 1 ق غذاخوری
.
برای مواد داخل شکم کوکو
قارچ ورقه ای خرد شده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد نگینی خرد شده
سیر ۲ حبه له شده
نصف کدو سبز نگینی خرد شده
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار یا موزارلا ۲۰۰ گرم
جعفری ریز خرد شده ۲ ق غذاخوری
.
🔺میتونید بجای کدو، از بادمجان یا ژامبون اسلایس شده و یا گوشت استفاده کنید.
.
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی هارو میپزیم، بعد از پخت وقتی هنوز سیب زمینی داغه پوست میگیریم و همراه با نمک و فلفل و پاپریکا پوره میکنیم و کنار میذاریم تا خنک بشه (برای پوره کردن از غذاساز استفاده نکنید، از دسته های مخصوص پوره یا گوشتکوب استفاده کنید نتیجه خیلی بهتر میشه)
.
در این فاصله میریم بسراغ مواد داخل شکم کوکو
ابتدا پیاز و سیر رو با کمی روغن تفت میدیم و بعد قارچ، کدو، فلفل دلمه و نمک و ادویه هارو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد از اینکه کدو خوب نرم شد، جعفری رو اضافه میکنیم و زیر شعله رو خاموش میکنیم.
میریم بسراغ پوره سیب زمینی که حالا خنک شده، آرد برنج و نشاسته ذرت و پودر پارمسانو بهش اضافه میکنیم و خوب با قاشق مخلوط میکنیم (با دست هم میتونید مخلوط کنید)
حالا پوره سیب زمینی رو به 8 توپ کوچک تقسیم میکنیم، هر توپ رو طبق تصویر (ورق بزنید) کف دست باز میکنیم و وسطشو کمی گود میکنیم و نصف ق از موادمون میریزیم وسطش و کمی پنیر چدار روی مواد میذاریم و لبه های کوکو رو میبندیم و با دست شکل میدیم(میتونید کمی از مواد سیب زمینی نگه دارید و بعد از پر کردن شکم کوکو ازش استفاده کنید تا بهتر منافذش بسته بشه)
به همین ترتیب کوکو هارو آماده میکنیم و درنهایت داخل تابه ی نچسب با کمی روغن دو طرفشو سرخ میکنیم (روغن و تابه خوب داغ باشه) و حرارت ملایم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید محسن فخریزاده
حسرتش ماند برای ما...
#شهید_هستهای