eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗مرغاتونو بعد از یخ زدایی، با کره سرخ کنید تا خوب طلایی بشه، پیاز داغ زیاد درست کنید، کمی رب و با ادویه بهش اضافه کنید، دو پ آب و مرغ های سرخ شده، وقتی مرغ نیم پز شد ده دوازده تا آل بهش اضافه کنید، من هم آلو بخارا اضافه کردم هم آلو سیاه، ده دقیقه مونده به سرو مقداری زرشک در کره تفت بدید و بریزید داخل خورش، من یه دونه چوب دارچین ابتدای پختم به مرغ اضافه کردم، در آخر زعفران فراموش نشود ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍽🍽🍽 طرز تهیه ترشی کلم بنفش(یا کلم قرمز) مواد لازم : کلم بنفش(کلم قرمز) یک عدد تقریبا متوسط سرکه تا حدی که روی کلم ها رو بگیره(من سرکه سفید استفاده کردم) نمک دو قاشق چایخوری سرخالی(میتونین بچشین اگه نیاز بود،کمی بیشتر بریزین) شکر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا کلم رو خوب شسته و در آبکش قرار میدیم تا آب اضافه،حسابی خارج بشه و با پارچه تمیز،خشک میکنیم.سپس به صورت خلالهای نسبتا باریک برش میزنیم(اگه دوست داشتین درشت تر برش بزنین و یا در صورت تمایل میتونین رنده کنین.)اگر کلم ها کمی رطوبت دارن میتونین روی پارچه تمیز بریزین تا رطوبتش از بین بره. کلم های خرد شده رو توی قابلمه بریزین و مقداری سرکه(من سرکه سفید استفاده کردم) و نمک و کمی شکر روی کلم ها،بریزین. سرکه در حدی باشه که کمی روی کلم ها رو بپوشونه. میتونین شکر رو حذف کنین اما کمی شکر،طعم بهتری بهش میده.(مثلا به ازای دو قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنین.) قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و وقتی کلم و سرکه،شروع به بالا اومدن و جوشیدن کردن،شعله رو خاموش کنین و اجازه بدین تا کاملا سرد بشه(میتونین بیشتر هم بپزید تا کاملا نرم بشه اما من به محض اینکه جوش بیاد،شعله رو خاموش میکنم) بعد از اینکه کاملا خنک شد،به همراه سرکه ای که باهاش پخته شده، توی شیشه مناسب دردار ریخته( حتما سرکه به اندازه ای باشه که روی کلم ها رو بپوشونه) و در یخچال نگهداری میکنیم(اگر سرکه روی کلم ها رو نگرفته،توی این مرحله مقدار مناسبی سرکه توی شیشه ترشی بریزین ،تا کلم ها کاملا در سرکه قرار بگیرین)❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←•
🥣🥣🥣 نخود نیم پز:نصف پیمانه عدس: 1 پیمانه برنج نیم دانه ایرانی: 1 پیمانه سبزی آش ( نعنا، جعفری، تره و گشنیز ) : ۱ کیلو تیکه های مرغ گردن یا بال( آب قلم یا آب مرغ هم میشه) پیاز :۳ عدد ماست :4 لیوان نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری برای نعنا داغ طرز تهیه : یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده، سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم. گوشت و پیاز را با هم خوب سرخ می کنیم. روغن زیاد نباشد فقط در حدی که پیاز سرخ شودوقتی پیاز داغ و گوشت سرخ شد به مقدار کافی آب می ریزیم عدس را نیز بدون آب اضافه کنید. اگر آب عدس به مواد اضافه شود، رنگ آش کدر می شود اجازه میدیم تا نیم پز شوند و در این فاصله نخود نیم پز برنج و سبزی آش را اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه، فلفل تند، ادویه و نمک را به اندازه کافی اضافه می کنیم و به مقدار کم زردچوبه به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد کامل مخلوط شوند. آش را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا جا بیفته. آش نباید زیاد آبکی یا سفت باشد . حالا ماست را با یک عدد تخم مرغ در یک ظرف خوب هم می زنیم، طوری که صاف و یکدست بشه ماست را کم کم اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن را هم بزنید تا آش نبرد. با مقداری پیاز داغ و نعنا روی آش تزیین کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
هوای یکدیگر را داشته باشید دل نشکنید قضاوت نکنید هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید به غم کسی نخندید به راحتی ازیکدیگر گذر نکنید آدم ها !! دنیا دو روز است هوای دلتان راداشته باشید
هدایت شده از پزشک ایرانی
سه چیز هرگز بر نمـی گردد زمان،کلام،موقعیت سه چیز هرگزنباید ازدست داد آرامش،امید،صداقت سه چیز هرگز قطعی نیستند شانس،موفقیت،رویاها دو چیز خیلی ارزشمندند اعتمادبه نفس،دوستان واقعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
☕️شکلات ها را کاملا خورد می کنیم و فلفل ها را نصف می کنیم. شیر را در قابلمه می ریزیم و روی اجاق می گذاریم و شکلاتهای خورد شده را به همراه فلفل ها به شیر اضافه می کنیم. تا جایی ادامه می دهیم که شکلات ها آب شود، چوب دارچین را هم اضافه می کنیم تا بوی آن به شیر عطر و طعم خاصی بدهد، شکر را هم اضافه کرده وقتی کاملا شکلات ها آب شد، آماده نوشیدن است در ظرف مورد نشر می ریزیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅درمان موخوره نیم کیلو آرد نخود را با ۲۰۰ گرم برگ مورد و نیم کیلو حنا و آب مخلوط کرده تا حالت خمیری شکل شود این خمیر را ۵ قسمت کرده و ۵ شب روی سر بزارید صبح با گل سرشوی بشویید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
🔴 کاربردهای عناب در و سرفه بارداری ♻ یکی از تجویزهای مجاز در بارداری است. ❗ این میوه که اغلب به صورت خشک شده در دسترس است، موجب تقویت سیستم ایمنی می شود. پس هنگام سرماخوردگی یا در معرض فرد سرماخورده، آن را میل کنید. ❗ عناب در بسیاری از ها موثر واقع می شود. ❗خوردن جرم عناب برای معده ضعیف، سنگین است و بسیاری از خانم های باردار را اذیت می کند. بنابراین بهتر است به صورت یا میل شود. ❗ استنشاق دود آن برای کاهش علایم سرماخوردگی مثل در خانم باردار یا اطفال نیز مفید است. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🔺 شناسایی ویروس‌های موجود در هوا با کمک یک کیت یک بار مصرف 🔹 پژوهشگران کره جنوبی، یک کیت یک بار مصرف ابداع کرده‌اند که می‌تواند ویروس‌های موجود در هوا را به سرعت شناسایی کند. 🔹 این پلتفرم، امکان تجزیه و تحلیل فوری نمونه‌های جمع‌آوری شده را فراهم می‌کند و می‌توان از آن برای تشخیص عوامل خطرناک بیولوژیکی ناشی از هوا مانند کروناویروس استفاده کرد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی بَرنده 🤤 🔹لایه اول: سیب‌زمینی سرخ شده 🔹لایه دوم: سس گوشت روغن: ۴ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۱ عدد گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم زردچوبه، پودرسیر، فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری رب گوجه: ۱ قاشق غذا‌خوری گوشت رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با مقدار کمی آب بپزید. 🔹لایه سوم: سس قارچ روغن: ۳ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه قارچ: ۴۰۰ گرم آویشن، تخم‌گشنیز، فلفل سیاه : نصف قاشق‌چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری خامه (خامه صبحانه): ۲ قاشق غذا‌خوری . در نهایت روی سینی، جعفری تازه بریزید و حالش رو ببرید. سینیِ برنده همه دوستان و مهموناتون و خونوادتون رو میخ‌کوب میکنه. قول میدم. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«پاستا خامه‌ای با مرغ و پنیر» مواد لازم: سینه مرغ دو عدد کره یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده نصف عدد سیر له شده دو عدپ پوست و آب لیمو یک عدد متوسط فلفل فرمز یک قاشق چایخوری آویشن یک قاشق چایخوری آب پنجاه میلی‌لیتر خامه دوبار زده صدوبیست میلی‌لیتر برگ اسفناج ریز هشتاد گرم ماکارونی پیچی صدوبیست گرم پنیر پارمزان دو ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻 (‌روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو) ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋 آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق 🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️ الهی در این شب زیبا هیـچ قلبى گرفته نباشه و هر چى خوبی خداست براى همه خوبان رقم بخـــوره آرامـــــش مهمـــــون همیشــگى دلهاتون باشه ⭐️ شبتون به نور خدا روشن✨ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎
هدایت شده از عجایب جهان
اخرهفته تون شاد،یه روز قشنگ یه دل آرام ،یه شادی بی پایان یه نورازجنس امید یه تبسم🌼 یه زندگی باب میل با هزارآرزوتقدیم شما☘🌸 ❣ 🌼🍃🌸
هدایت شده از عجایب جهان
❣ او حاضرو ما منتظران پنهانیم🍂🌸 هرچند که از غیبت خود میخوانیم با این همه ای روشنی جاویدان🍂🌸 تا فجر فرج منتظرت می مانیم 🍂🌸 🍂تعجیل درفرج صلوات🍂🌸 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۵ عدد برگر پمینا ۵ عدد نان مک ۵ عدد خیار شور ۲ عدد کاهو نصف مواد سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری کچاب ۲ قاشق غذا خوری خردل ۱ قاشق غذا خوری سرکه سیب ۲ قاشق غذا خوری پیاز قرمز نصف خیار شور ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا هر کدوم ۱ قاشق چای خوری پیاز کاراملی پیاز ۳ عدد نمک و فلفل سیاه اب ۱/۵ پیمانه شکر قهوه ای یا سفید ۱ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری حتما برگر و قبل از استفاده تو دمای محیط بزارین ،بعد تابه گریل رو داغ کنید و هر طرف رو ۸ دقیقه رو دما نگه دارید نوش جان 💝 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍢 😋 🔸۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه 🔸سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دار شد آماده سرو میشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
انبه یک ونیم لیوان توت فرنگی یک ونیم لیوان موز یک ونیم لیوان شیر یک ونیم لیوان شکر ۶ ق غ نوتلا مقداری حبه های انار و برگ نعناع وبلوبری برای تزیین لبه لیوانها ویا جامهایی که داریم رو با نوتلا و یا شکلات تخته ایی ذوب شده تزیین میکنیم به این ترتیب که بایک قاشق مقدار کمی نوتلا برمیداریم وبه لبه لیوان می ریزیم تا کمی شره کنه وبعد جامها رو در فریز قرار میدیم تا نوتلا یا شکلات منجمد بشه. حالا برای اولین لایه انبه خورد شده ویخ زده رو با نصف لیوان شیر و۲ ق غ شکر در ظرف مخلوط کن ریخته ومیکس میکنیم و در جام اولین لایه رو میریزیم. حالا برای لایه دوم توت فرنگی منجمدوشیر نصف لیوان و۲ ق غ شکر رو باهم میکس کرده وروی لایه اولمیریزیم . برای لایه سوم هم موز منجمد وشکر۲ ق غ ونصف لیوان شیر رو مخلوط و روی لایه توت فرنگی می ریزیم وبا حبه های انار وبرگ نعناع وبلوبری تزیین میکنیم . میتونید به جای شکر عسل استفاده کنید