eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بسته ژله رو همراه با یه پیمانه ( لیوان) آب جوش خوب هم میزنیم تا شفاف و یکدست بشه. قالبمون رو با یه دستمال کمی چرب میکنیم، بعد ژله رو توی قالب ها میریزیم ، دونه های انار رو اضافه و بعد چوب های بستنی رو داخل قالب قرار میدیم و داخل یخچال قرار میدیم تا خودش رو برامون بگیره😉😅😬 و بعد از خارج کردن از قالب میتونید شکلات سفید رو آب کنید و داخل قیف بریزید و روی ژله رو تزیین کنید. این قالب ها رو تمام لوازم قنادی ها دارن. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین هندونه شب یلدا🍉 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مو به مو آموزش پخت بدون فر وتشکیلات اضافی 😍👍 فن شدن کیک🍞 فن پخت کیک بدون فر با و 😳👌 تکنیک گرفتن کیک 🍪🍯 https://eitaa.com/joinchat/3142254622C6906995a64 ۳۰ دقیقه ای ⏰ 🍲 🔴 🍉🍉 با کیک و ژله و دسره ها و های_یلدایی 😍
هدایت شده از 
✨⚜ســوپرایز⚜✨ اولین کانال مختص از صفر تا صد در ایتا ❄️☃❄️ جدیدو ناب😍👚👖🧤🧣🧦 همراه عکس و فیــلم 🎥 انواع آموزش 💯در💯رایگان و فارسی از روی دست مربی ☔️🌨 مخصوص https://eitaa.com/joinchat/3140812830Cfe254a5e79
هدایت شده از پزشک ایرانی
خدا با ماست 🌹 دو تا بچه بودن توی شکم مادر. اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که می تونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی. مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
💥تلنگر هرگاه ڪه نمازتــ قضاشدونخواندے دراین فڪر نباش ڪہ وقت نماز خواندن نیافتے بلڪه! فڪرڪن چہ گناهے را مرتڪب شدے کہ خداوندنخواست درمقابلش بایستے! نماز راسبڪ نشماریم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 قالب ناودنی لوازم قنادیا دارم اگه از این قالب ها ندارید میتونید تو ظرف پلاستیکی مربع و یا مستطیل بریزید سپس به شکل مثلث ویا شکل دلخواهتون برش بزنید طعم این باسلوق عالیه و خیلی راحت هم درست میشه دو هفته هم تو یخچال تو ظرف دربسته دوام داره شایدم بیشتر مواد مورد نیاز برای ژله قرمز رنگ یک بسته ژله قرمز رنگ هندوانه و یا توت فرنگی یک دوم پیمانه نشاسته گل (نیم لیوان) لوازم قنادیا و سوپر مارکت ها فراووونه یک پیمانه شکر کمی کمتر پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری رو چهار قاشق گلاب بریزد تا اسفنجی بشه یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله نصف لیوان آب سرد برای حل کردن نشاسته گل کره بیست گرم چهار قاشق سوپ خوری گلاب برای داخل باسلوق چند قطره رنگ خوراکی قرمز نشاسته گل رو با آب رقیق کنید و کنار بزارید ژله رو در اب جوش حل کنید شکر بریزید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله و شکر مخلوط و نشاسته رقیق شده و و ژلاتین اسفنجی شده تو قابلمه بریزید شعله گاز با شعله متوسط رو روشن کرده مدام هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی قل زد چهار قاشق گلاب و کره رو اضافه کرده و مخلوط کنید چند دقیقه بزارید با حرارت کم قل بزنه غلظت باسلوق تو فیلم مشخصه سپس گاز رو خاموش کنید تا از داغی بیفته تو قالب ناودنی ویا مستطیل شکل نایلون فریزیر بزارید وباسلوق قرمز رنگ که از داغی افتاده بریزید توش وبزارید خنک بشه باسلوق بی رنگ وسبز رنگ طبق دستور بالا فقط به جای ژله قرمز پودر ژله آلورا استفاده میشه. وقتی باسلوق به غلظت رسید یک سوم رو خالی کرده به بقیه باسلوق چند قطره رنگ خوراکی سبز رنگ میریزیم حال باسلوق سفید رنگ که گرمه رو قرمزه میریزیم یک لایک نازک کافیه بزارید یخچال فوری خنک بشه وقتی خنک شد لایه سبز رنگ روش میریزیم لایه سبز رنگ هم گرم باشه در ژله سبز رنگ رو بزارید که زیاد سرد نشه تا ژله سفید خنک میشه وقتی لایه ها سرد وسفت بشن بهم نمیچسپن بزارید یخچال به مدت یک شبانه روز رو سطح کار پودر نارگیل بپاشید و طبق فیلم پیش برید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آهنگای شب یلدایی رسید... 😻🍉 با شب یلداتو خاطره ساز کن😎💋💜 این کانال باعث میشه ایندفه شب متفاوتی رو سپری کنی😳😍🍉💚❤️ جوین شو منظورمو میفهمی😌👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef 🍉عشقتو سورپرایز کن😉💋👆🏻
هدایت شده از 
2286992033.mp3
208.4K
چه مدل آهنگی دوس داری گوش بدی؟ 🤔 آهنگ مخصوص مهمونی😌💋👇🏻 📀 @MusiCeYou 💯 آهنگ ترکیه ای😦🇹🇷👇🏻 📀 @MusiCeYou 💯 آهنگ روسی و اینستایی🤤🇷🇺👇🏻 📀 @MusiCeYou 💯 💚🍉آهنگای 🍉❤️ https://eitaa.com/joinchat/1658454047Cf0e96e53ef 💚😰همین الان دانلود کن😰❤️
هدایت شده از پزشک ایرانی
خداوند شما را از شرایطی عبور میدهد که هیچ از آن سر در نمی آورید! فقط به این دلیل که شما را به جایگاهی برساند؛ که شایسته اش هستید! به او اعتماد کنید 😊 به عقب بنگرید و خدا را شکر کنید به جلو بنگرید و به خدا اعتماد کنید او درهایی را می بندد که هیچکس قادر به گشودنش نیست. و درهایی را می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست...
هدایت شده از پزشک ایرانی
روزی به حکیمی گفتند : کتابی در زمینه اخلاق معرفے کنید . فرمود: لازم نیست یک کتاب باشد یک ڪلمه کافیست کہ بدانی: "خــــــــدا مے بینـــــد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍛با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید. همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍅برای تهیه اشکنه گوجه ابتدا مقداری پیاز داغ درست کرده وچند دونه سیر له شده به پیاز اضاف میکنیم و بعد از آن گوجه ها را خرد و اضافه کرده و تفت می دهیم(بهتره پوست گوجه گرفته بشه قبلش). پس از آن، مقداری ادویه از قبیل زعفران، فلفل، نمک، سیب زمینی، و سپس به مقدار لازم آب اضافه و صبر میکنیم خوب غل بخورد وسیب زمینی خوب پخته شود . به همین راحتی این غذا رو میشه باترشی های محلی وترشی سیر وماست سرو کرد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی شاید یک فیلم باشد! یک فیلم بلند یا کوتاه...فیلمی که زمانش مهم نیست، کیفیتش مهم است... از همان روز تولد شروع میکنیم به بازی! بعضی از بازیگر ها از پیش انتخاب شده اند اما بعضی دیگر را خودمان انتخاب می کنیم... در انتخاب نقش های مهم باید دقت کنیم چون ممکن است داستان فیلم را عوض کنند، فیلم را خراب کنند! بماند که بعضی ها فقط سیاه لشکرند؛ بود و نبودشان فرقی ندارد... نقش اصلی و قهرمان فیلم خود ما هستیم! بعضی سکانس ها سخت هستند. هزار بار کات میشوند و هزار بار از نو باید آن را بازی کنیم... گاهی فیلم زندگیمان خسته کننده و تکراریست و گاهی پر از اتفاق و هیجان... پایان فیلم میتواند تلخ باشد یا شیرین فقط کاش فیلم زندگیمان بی معنی تمام نشود... کاش تمام ما انسان ها در زندگیمان فیلمی بسازیم که اسمش ماندگار شود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ😋 مواد لازم🔻 🥠سینه مرغ ریز خرد شده یا چرخ شده ۳۰۰ گرم 🍥ماست ۳ ق غ 🥡آرد ۳ ق غ 🧀پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🌿شوید خرد شده به مقدار لازم 🧂نمک ۱ ق چ 🥄پودر آویشن، فلفل چیلی یا قرمز ، فلفل سیاه هر کدام نصف ق چ 🔸ادویه ها به دلخواه شماست. 🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری از مواد رو با قاشق توی تابه بریزین و روی حرارت کم اجازه بدین بپزه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشني را بچشيم. شب يك دهكده را وزن كنيم، خواب يك آهو را. گرمي لانه لك لك را ادراك كنيم. روي قانون چمن پا نگذاريم. در موستان گره ذايقه را باز كنيم. و دهان را بگشاييم اگر ماه در آمد. و نگوييم كه شب چيز بدي است. و نگوييم كه شب تاب ندارد خبر از بينش باغ. و بياريم سبد ببريم اين همه سرخ ، اين همه سبز. سهراب_سپهری شبتون رویایی🌙
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاییزکم کم داره🍂🐥 رنگ میبازه🍂🐥 امیدوارم این لحظات⏳ پایانی پاییزکه جوجه هارو🐥 میشمارین🐥 اگرجوجه ای کم میاد🐥 غم هاتون باشه🐥 که بادلی شادبه پیشواز❤️ یلدا برین🍉😍
هدایت شده از  ایده های بانوان
با نام خـــدا چهارشنبہ ۲۶ آذر ماه را آغاز میکنیم🌷 ياد خــدا آرام بخش دلهاست امروزت را متبرك كن با نام و ياد خدا کہ خدا صداى بنده هايش را دوست دارد چهارشنبه تون بخیر و خوشی🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود خوشمزه شما نیاز دارید: نان لواش - 3 عدد. گوشت چرخ شده-500 گرم 1 پیاز 1 هویج خامه ترش - 200 میلی لیتر 1 تخم مرغ روغن نمک ، فلفل سیاه پیاز رو سرخ کنید و هویج و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، هم بزنید و درب آن را ببندید بعد از 10 دقیقه درب آن را برداشته ، نمک ، و فلفل سیاه ریخته سرخ کنید تا همه آب آن ها تبخیر شود. اجازه بدین خنک شود روی نان لواش خامه ترش ریخته مواد گوشتی رو اضافه میکنیم رول کرده و در ظرف چرب شده میچینیم . با مخلوط تخم مرغ و خامه ترش روانکاری کرده در فر از قبل گرم شده با درجه180 به مدت 20 دقیقه بپزید نوش جان🤩🤩 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم. حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🔻تایید اولین آزمایش بالینی واکسن کرونا توسط مقام‌های پزشکی کانادا نخست وزیر کانادا از تایید اولین آزمایش بالینی یک نمونه از واکسن احتمالی کووید۱۹ توسط مقام ‌های بهداشتی این کشور خبر داد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
اول از همه یه بسته تن ماهی رو توی صافی میریزیم تا چربیش کاملا گرفته بشه و داخل کاسه ای ریخته و نصف یک پیاز درشتو کاملا ریز خرد کردم و دوحبه سیر روش رنده کردم اگه داشتین دو تا سه ساقه جعفری هم ریز خرد کرده داخل مواد میریزیم حالا ۹۰ الی ۱۰۰ گرم جو دوسر و داخل آسیاب ریخته و کاملا آسیابش میکنیم که پودر بشه و بعد روی مواد کتلت میریزیم دو عدد تخم مرغو با مواد بالا مخلوط کرده و مواد کاملا مخلوط میکنیم تا منسجم بشه وبه هم بچسبه تو این فاصله نمک و فلفلم و هر ادویه ای که دوست دارین بهش اضافه کنید البته نمکشو کم بریزید چون ممکنه تن ماهی شور باشه و کلا کتلتتون شور بشه مواد کتلت نباید شل باشه از مواد به اندازه یه نارنگی برداشته و کمی تو دست شکل داده و در ماهیتابه که دو الی سه ق روغن زیتون یا معمولی ریختین دو طرفشو سرخ کنید نکته دوستان اگه با بوی سیر مشکل دارین به جای سیر میتونید از پودرش استفاده کنید میتونید به جای جو دوسر از جو پرک هم استفاده کنید نوش جان 💖 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
رسپی برای درست کردن خورشت_آلو ابتدا من پیاز فراون خرد کردم با کمی روغن روی حرارت گذاشتم تا سرخ بشه وقتی رنگش عوض شد زرد چوبه و نمک اضافه کردم حرارت کم کردم تا آروم خوب سرخ بشه ولی نسوزه بعد تکه های مرغ با کمی روغن و کمی کره نمک و زردچوبه سرخ کردم بعد به پیازم یه قاشق رب گوجه ویه قاشق رب انار اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم دو لیوان آب اضافه کردم و تکه های مرغ سرخ شده رو داخلش چیدم با حرارت کم گذاشتم تا بپزه بعد از نیم ساعت آلوها و زعفران دم کرده اضافه کردم آب خورشت که کشیده شد آمادس تقریبا نیم ساعت بعداز اضافه کردن آلوها آماده میشه. این خورشت آب نداره . اگه ملس دوست دارین یه قاشق غ خوری شکر وقتی آلوهارو اضافه میکنین اضافه کنین. خوب سرخ شدن پیاز تو این خورشت خییلی مهمه. اگه برگه قیسی داشتین میتونین اضافه کنین. نوش جان 💝 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢