هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
خداوندا...🌸
🌿امروز را در نام زیبایت
🌼صبح می کنم
🌿باشد که مرا از من رهایی دهی
🌼و در فیض خودت
🌿زندگیم را برکت ببخشی
🌼تا هرآنچه
🌿ارادہ و خواست تو
🌼در آن است برایم مقدّر شود.
الهی به امیـد تو 🌸
#کانال_رسمی【☜عجایب جهان☞】
.↶🇯🇴🇮🇳↷.
cнαɴεℓ↬♡ @Ajaieb_Jahan ♡↶
🌺
"ایده تازه کردن هوا
🍊🍊🍊🍊بوی مواد شوینده و گرد و خاکی که موقع تمیز کردن نمیبینیم اما داخل ریه ها میشه سرفه های خشک و طی زمان تنفس نامرتب و آسم رو به همراه داره
مرکبات چون ویتامین cداره که مثل الکل سریع میپره و فضارو تازه میکنه بهترین گزینس که آروم روی گاز بجوشه و خونرو معطر و التهاب ریز و از بین ببره.
عطر طبیعی و خنک و تازه ی مرکبات برای خودمون یا حتی مهمونایی که به خونمون میان حس تمیزی و نویی داره🍊🍊🍊🍊🍋🍋
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
خیلی از شما عزیزان پیام داده بودین که اگر بخوایم الویه رو این مدل تزیین کنیم از چه قالبی باید استفاده کنیم؟
.دوستای گلم برای این مدل تزیین اصلا به هیچ قالبی احتیاج نیست کافیه یک کیسه پلاستیک بزرگ و باز کنید از وسط روی کیسه برش های نازک سبزیجات بچینید سپس سس غلیظ روش بریزید و بعد مواد الویه رو بریزید وسطش و به کمک کیسه رول کنید. دقت کنید برای این مدل نباید الویه زیاد شل باشه. .
بعد از رول کردن با همون کیسه چند ساعت بزارید داخل یخچال تا خودش و بگیره . بعد از یخچال بیارید بیرون کیسه رو از دورش جدا کنید .
دقت کنید با پوست کن یا چاقوی تیز اره ای انواع سبزیجات مختلف و ورقه کنید تا کاملا نازک بشن وچون اگر ضخامت داشته باشن درست نمی چسبن.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
يه #سالاد راحت ،خوشمزه و البته كاملا سالم و رژيمي ❤️💪
بچه ها عاشقشن ،بزرگترهاهم ايضاً
سالاد خيار و شويد🥒🍀🥒🍀🥒🍀
اول بگم اين يه سالاده ، نه ماست و خيارو طعمش كاملا با ماست و خيار متفاوته👍
پاييز فصل خيار
خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت)
پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد👍
خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن سپس نوش جان مي كنيم😍
من حتم دارن عاشقش مي شيد ❤️
👌
پ.ن اول:سركه اضافه ي پياز رو حتما بگيريد و فقط پياز هاي مزه دار شده رو داخل سالاد استفاده كنيد👍
پ .ن دوم:از ماست يوناني هم مي تونيد استفاده كنيد
❤️
پ .ن سوم :از روغن زيتون معطر براي روي سالاد غافل نشيد 😌
پ.ن چهارم : حتما خيارها رسمي و تازه باشن..
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🥘#چلو_خورش_فسنجان
👈طرز تهیه :ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم تفت میدهیم بعد گردو میکس شده و رب انار را اضافه میکنم آب ریخته میگذاریم بجوشد وبپزد بعد مرغ را که قبلا پخته وآب مرغ را به خورش اضافه میکنیم و به دلخواه چند قاشق شکر میریزیم اگر مزه ملس دوست داشته باشیم وبرای اینکه روغن گردو دربیاد چند تکه یخ درچند نوبت داخل خورش میریزیم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🍒🍲 #آش_آلبالو
طرز تهیه این آش هم خیلی راحته
نصف پیمانه برنج و ۳۰۰گرم سبزی آش رو همراه مقداری آب بگذارید بپزه، بعد بهش صد. گرم لوبیا و دویست گرم عدس پخته شده اضافه کنید،دو عدد پیاز درشت رو خلالی و. سرخ کنید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه هم بهش اضافه کنید و تفت بدین بعد به آش اضافه کنید.
سیصد گرم گوشت چرخ شده و ادویه های دلخواه و. نمک رو همراه یک عدد پیاز که آبش رو گرفتین رو. مقداری ورز بدین و قلقلی های کوچیکی درست کنید و همراه صد گرم آلبالوی هسته گرفته شده به آش اضافه کنید. و اجازه بدین تا خوب بپزه و جا بیافته
بعد هم نوش جان کنید😋
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
😍#کماج_(تابه ای)
آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر سه چهارم لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان
🍰ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
خورش اسفناج 😊
به نظرم گوشت این خورش لذیذ ترین مزه را توی خورش ها داره😋
دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂
بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم
اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو
الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید
دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
سلام🙋♀️
شام دیشب خونه ما یه #غذای_نونی خوشمزه بود 😋
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
ما که خیلی دوست داریم 😍
هر چند وقت یه بار درست میکنم😊
.
میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ...
.
من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇👇
کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار
قارچ هم همینطور
حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم
یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه)
یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه
حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم
میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم
خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_سیب_گلاب
سیب گلاب 6 عددمتوسط
اب نصف لیوان
آرد شیرینی پزی سه ق غ پر
شکر 8 ق غ میتونید کم شیرین تر درست کنید 6 تا بریزید
روغن مایع 5 ق غ یا کره 40 تا 50 گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
چوب دارچین یه تکه کوچک دلخواه
سیب را هم خرد کنید چه باپوست چه بدون پوست توی قابلمه بریزید با شکر و زعفران و اب در صورت تمایل چوب دارچین روی حرارت بذارید جوش که امد سر ظرف را بذارید یه ربع تا 20 دقیقه بعد چک کنید اگر پخته بود از روی حرارت بردارید کمی خنک که شد با گوشت کوب کاملا پوره کنید تا یکدست بشه. ارد را با حرارت ملایم تفت داده تا نخودی رنگ بشه زیاد رنگ آرد را تیره نکنید بعد روغن را اضافه و مخلوط کنید بعد پوره سیب را اضافه کنید و مخلوط کتید اگر دیدین رنگ حلوا کمه زعفران اضافه کنید و همینطور حلوا را بهم بزنید تا خودشو جمع کنه و از تابه جدا بشه در اخر کمی گهواره کنید.
کمی که از حرارت افتاد توی قیف بریزید با سر ماسوره دلخواه و هر شکلی دوست داربن تزیین کنید. این حلوا قابلیت فرم گیری را داره.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#املت_هندی
پیاز، 1 عدد
ترهفرنگی، 1 شاخه
پیازچه، 1 شاخه
زردچوبه، 1 پنس
فلفل، 1 پنس
کدو سبز، 1 عدد
رب، 2-1 ق.غ
تخممرغ، 4-5 عدد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧