هدایت شده از پزشک ایرانی
راهمونو بست - @Maddahionlin.mp3
7.04M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴راهمونو بست فکرشم نمیکردم
🌴مادرم نشست فکرشم نمیکردم
🎤 #امیر_برومند
⏯ #استودیویی
👌بسیار دلنشین
🔴گلچین بهترین #مداحی های روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕯یافاطمه الزهرا
🖤یک روز دگر مانده
🕯زمین خم بشود
🖤سایه مادر سادات زجهاڹ
🕯کم بشود
🖤چند روز دگر
🕯بازعلی میگوید
🖤میخ و دیوار به پهلوی
🕯تو مرهم بشود
🏴شهادت بانوی دوعالم
حضرت فاطمه (س) تسلیت 🏴
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊﷽❄️❄️الهــــــــی به امیدتــــو ❄️❄️﷽🕊
🕊با نام یگانه خدایی که در دلهای ماست
❄️🕊و در اعماق وجودمان منزل دارد
🕊❄️🕊خدای عاشقی که هر روز عشق را
❄️🕊❄️🕊ترویج می کند برکل جهان
ঊ
🖤خــدایا🙏
🕊در این روز عزیز
🖤 شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
🕊درهای رحمتت را
🖤به روی همه عزیزانم بگشا
🕊و از خان لطف وکرمت
🖤همه ما را بهره مند بفرما
🕊و دوستان و عزیزانم را
🖤بی نیاز از نامهربانان عالم گردان
🕊آمین یا ارَّحْمَ الرّاحِمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها▪️
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ
وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها
وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ
اَللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها
وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها
اَللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى
وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى
فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ
وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.
التماس دعا 🙏
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️شهادت مظلومانه گوهر بی بدیل عرش الهی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
🚶♂🚶♂🚶♂🙏😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح مـا خیر است🕊💕
ای یاران ز پیغام شما
جـان ما مست است
دائم از می جـام شما🕊💕
کام ما هر صبح شیرین گردد
از پیغامـتان
چون عسل شیرین کند
یـزدان ما کـام شما 🕊💕
صبحتـون زیـبـا
روزتـون پـر مـهر🕊💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ ذکرےگهربارتر🌸
ازصلوات نیست
گرتوخواهےدرهای
رحمت بسویت بازشود
سرتاپاےوجودت با
نام زیبایش نورباران بشود
معطر بنما کام خویش🍃
با ذکر زیباے صلوات
#کتلت_برنجی
#کتلت
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خورشت
#خورشت_آلو_با_مرغ
برای درست کردن این خوشمزه
ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام
مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم
اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خوراک
#خوراک_گوشت_و_قارچ
غذای نونی
.
۱عدد پیاز رو خرد کرده داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه سرخ کرده گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم رو اضافه کرده خوب سرخ که کردم فلفل دلمه خرد شده و قارچ چندتا دونه خرد شده رو اضافه کرده خوب که تفت خرد و آبش خشک شد کمی رب زده. یه مشت گوجه_گیلاسی و یه مشت غوره ترش داخل اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه و آویشن و پودرسیر زده در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آبش کشیده بشه
دوعدد بادمجون هم که دلخواهیه سرخ کرده روش میزاریم میتونین به جاش سیبزمینی سرخ کرده بزارین
در آخر کمی آبلیمو زده. بعد زیر گاز رو خاموش کرده میکشیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#کشک_بادمجان
🔸️مواد لازم
🔸️بادمجان متوسط ۴ عدد
🔸️پیاز متوسط ۱ عدد
🔸️سیر ۲ حبه
🔸️زعفران دم کرده ۱/۲ استکان
🔸️مغز گردو ۱۰۰ گرم
🔸️نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
🔸️کشک ۵ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹️بادمجانها را پوست بگیرید ، برش عمودی بزنید ، بشوئید و نمك بزنید و بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود . بعد از خشك كردن بادمجانها ، آنها را در مقداری روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن ، روی حوله آشپزخانه یا دستمال كاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود .
🔹️پیاز را خلال خرد كنید و در مقداری روغن همراه با كمی زردچوبه سرخ كنید . وقتی پیاز طلایی شد ، سیرها را رنده كنید و به پیاز اضافه كنید ، بعد از چند دقیقه نیمی از نعناع خشك را داخل تابه بریزید و هم بزنید .
🔹️بادمجانها را بكوبید و داخل تابه بریزید و بعد از مخلوط كردن مواد ، 2 لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید . حرارت زیر تابه را ملایم كنید و بگذارید مخلوط به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .
🔹️مغز گردو را کمی خرد كنید و بعد از 30 دقیقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقیمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنید و خوب هم بزنید .
🔹️ اگر آب غذا كشیده شده بود حداكثر 1 لیوان آب جوش داخل ظرف بریزید . درب ظرف را ببنید و 10 دقیقه دیگر زمان دهید تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند .
🔹️بعد از 10 دقیقه 3 قاشق غذا خوری كشك را همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنید و مواد را هم بزنید، درب ظرف را باز بگذارید و حرارت زیر تابه را كمی بالا ببرید تا آب اضافه كشك كشیده شود .
🔹️بعد از اینكه آب كشك كشیده شد ، زیر تابه را خاموش كنید ، درب تابه را ببنید و 15 دقیقه اجازه دهید تا مواد روی شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابیفتند . ( دقت كنید كه حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زیر تابه را خاموش كنید و درب آن بسته باشد ) و بعد غذا را در ظرف مناسب بكشید و سرو كنید .
✖سایر نکات
✔موقع سرخ كردن بادمجانها برای اینكه نیاز به روغن كمتری داشته باشید ، در تابه را ببندید تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند .
✔كوبیدن بادمجانها صرفا برای یكدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بیشتر بافت كشك و بادمجان .
✔ بعد از اضافه كردن سیر دقت كنید تا زمان زیادی سیر را تفت ندهید . چون ممكن است در اثر حرارت سیرها سفت شوند .
✔بهتر است نعناع خشك را در چند مرحله به غذا بیفزائید تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .
✔اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید ، کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
»
📜 #حــدیثامـــروز
❤️ امـام علـى عليـہ السـلام :
در معـرفت آدمى، همين بس كه
آگـاه به زمـــان خــويش باشــد.
حَســــبُ المَــــرءِ مِـــن
عِرفـــانِهِ عِـلمُهُ بِزَمـانِهِ
📚 ميزان الحكمه ج1 ص133
#ږښـᰔـاݪِـᰔـہٖٺَمـᰔـاݦݥـᰔـڔاڄـᰔـع👇
💟•▹∝ @Resule10 ∝◃•💟
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
#_حدیث_مهدوی
💫امام علی(ع) فرمودند: «... زمين از قيام كننده به حجّت الهی خالى نمی ماند كه او يا ظاهر و مشهور است💥 و يا ترسان و مستور😨،تا حجّتهاى الهى و بيّنات او باطل نشود 🍃»
📚 کمالالدین، ج1، باب26، ح2
#ږښـᰔـاݪِـᰔـہٖٺَمـᰔـاݦݥـᰔـڔاڄـᰔـع👇
💟•▹∝ @Resule10 ∝◃•💟
#سوپ
#پتاژ_آرد_جو
🔹مواد لازم
🔸آرد جو 40 گرم
🔸آب گوشت 2 لیوان
🔸شیر 2 لیوان
🔸خامه 4 قاشق مربا خوری
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹آب گوشت و نیمی از شیر را با هم روی شعله گاز قرار دهید.
🔹بقیه شیر را با آرد جو مخلوط کرده ، حرارت زیر آب گوشت را کم کنید و آرد مخلوط با شیر را به تدریج در آب گوشت بریزید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
🔹سپس بگذارید پتاژ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. به اندازه دلخواه نمک و فلفل بزنید.پتاژ را در ظرف مورد نظر ریخته و خامه را به آن اضافه کنید غذا آماده است.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خیار_شور فوری
خیار ریز قلمی یک کیلو _آب پنج لیوان دسته دار فرانسوی _نمک پنج ق غ سرخالی _سرکه نصف لیوان _سیر _فلفل_تخم گشنیز_زاج_سبزی معطر( شوید و ترخون)
وقتی خیارها و سبزی رو شستید و خوب خشک شد داخل شیشه خیارها رو بچینید و سبزی و سیر و فلفل رو لابلای خیارها بزارید و تخم گشنیز مقداری و زاج( به اندازه ی یک نخود برای هر بطری کافیه)بریزید . آب جوشیده ی سرد شده رو با نمک و سرکه مخلوط کرده تا نمک حل بشه بعد داخل شیشه ها رو پر کنید . شیشه هارو داخل قابلمه بزارید واصلا درشونو نبندید و تا نصف شیشه ها آب بریزید و بزارید روی حرارت تا جوش بیاد، به محض جوش آمدن آب داخل قابلمه زمان بگیرید بعد از یکربع حرارت رو خاموش کنید و بزارید شیشه ها داخل همون قابلمه بمونن تا خنک بشن به هیچ وجه خارجشون نکنید بعد از سرد شدن درب شیشه هارو ببندید و داخل یخچال بزارید بعد از بیست و چهار ساعت قابل خوردنه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴🚩🏴
مادر
دارم از حالت خبر
مادر
غرق خونی پشت در
مادر
گشتهای تو بیپسر
🏴🚩🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏
به حق فاطمه🖤
به حرمت علی
به آبروی حسین
به دل شکسته بی بی
در این روز شهادت 🏴
هرکس هر حاجتی
هر آرزویی داره
با دست مهربانت برآورده کن💗
پروردگارا
دست هایمان را خالی برنگردان🌸
#زرشک_پلو_چرخکرده
#پلو_مخلوط
اول گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط میکنم و میذارم یخچال، بعد به مقدار لازم سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ میکنم و بعد یه دونه پیاز نگینی رو تفت میدم وقتی سبک شد گوشت رو بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم و بهش رب گوجه اضافه کرده و زعفران وکمی پودر دارچین و پودر گل سرخ اضافه میکنم و سیب زمینی سرخ شده رو مخلوط کرده و موقع سرو لابه لای برنج میریزم ،زرشک رو هم با کمی کره و گلاب تفت میدم و با برنج زعفرونی مخلوط کرده و روی پلو میریزم، ما که خانوادگی عاشق این پلوی خوشمزه ایم ان شاالله که شما هم درست کنید و لذت ببرید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#آش_دوغ
#آش
سبزی: (تره، گشنیز، نعنا خرد شده وکمی سیر تازه) نیم کیلو
برنج نیم دانه ایرانی خوش عطر: یک لیوان
نخود پخته شده: یک لیوان (در صورت تمایل میتونید بیشترش کنید)
نمک کمی
دوغ حدودا سه کیلو
تخممرغ یک عدد
طرزتهیه
از شب قبل نخود روخیس کنید و جداگونه بزارین بپزه
تخممرغ رو با برنج مخلوط کنید وهمبزنین تا تخممرغ باز شه
باقی مواد رو با هم داخل قابلمه بریزین و روی
شعله قرار بدین مرتب هم بزنین تا جوش بیاد (یکسره باید هم بزنین) وقتی که جوش اومد زیر شعله رو کم کنید و اجازه بدین خوب جا بیافته و پخته شه
ده دقیقه آخر نخود پخته شده و نمک رو داخل آش بریزید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#دمنوش #دمنوش_دارچین
#دمنوش دارچین و بادیان ستاره ای
چوب دارچین:1عدد
بادیان ستاره ای:3عدد
آبجوش:220میلی لیتر
عسل:نصف قاشق غذاخوری
پرتقال:درصورت دلخواه
طرزتهیه:
بادیان ستاره ای, چوب دارچین و (درصورت داخواه یک حلقه پرتقال )را درون ظرف دمنوش یا قوری میریزیم, آب جوش اضافه کرده و روی بخار کتری میگذاریم تا دم بکشد. در آخر برای شیرین شدن دمنوش مقداری عسل باتوجه به ذایقه خود اضاف میکنیم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پدر & مادر
🕯دیگر آن خندهی زیبا
🖤به لب مولا نیست
🕯همه هستند ولی
🖤هیچ کسی زهرا نیست
🕯قطرهی اشک علی
🖤تا به ته چاه رسید
🕯چاه فهمید که کسی
🖤همچو علی تنها نیست
🌹نثار روح مادر #پنج صلوات🌹
مزیت های بادمجان
🔹سرشار از انواع بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، پروتئین، منگنز، پتاسیوم، ویتامین C و ویتامین K می باشد.
🔹احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و سلامت قلب شما را بهبود می بخشد
🔹بادمجان به دلیل داشتن برخی از مواد مختلف
مانند سولاسودین رامنوسیل گلیکوزید می تواند خطر ابتلا به سرطان را کم کرده و در مبارزه با آن نیز مؤثر واقع شود.
🔹بادمجان ها فیبر بسیار زیادی داشته و کالری کمی دارند در نتیجه باعث کاهش وزن شود.
🔹در کنترل فشار خون کمک کند.
برای عزیزانتون بفرستید❤️
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
این روزها، توصیه های زیادی به مصرف آب پرتقال می شود تا به تامین ویتامین سی بدن کمک شود !🍊
▫️نکته مهم این است که آبِ پرتقال را نباید به روش معمول توسط آب مرکبات گیری گرفت. بلکه باید صرفا پوست نارنجی را بکنید و با دستگاه آبمیوه گیری، آب آن را بگیرید
▫️چون سفیدی زیر پوست پرتقال، آکنده از ویتامین سی و سایر مواد مغذی است که در روش معمول از بین می رود
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡