هدایت شده از پزشک ایرانی
.
"پنج شنبه" كه می شود،
به طرز عجيبی دلتنگ می شوم
از همان اول صبح
دلم گير می دهد به نبودنهايی كه سر از تو در مياورند!
ميروم سراغ خنده هايی كه پيش تو جا مانده
هيچ چيز ارامم نمی كند
انگار روی دست دنيا باد كرده ام
زخم هايم دهان باز می كنند
پاهايم از من دور می شوند
همه تنهايی ام را تماشا مي كنند
با شتاب پرت ميشوم سمت تويی كه
هر صبح در اينه ميبينم
هزار بار به لهجه ی باران صدايت می كنم
در غروبی كه؛
شادی ام را با قاصدك تقسيم ميكنم
رويا_اسداللهی
#دسر_آب_هویج_بستنی 🥕 😋
▫️آب هویج 2 لیوان
▫️بستنی وانیلی 2 لیوان
▫️پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر
▫️آب سرد نصف لیوان
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸دو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت سیاهدونه 😍
سالاد:
هویج
زیتون
گوجه گیلاسی
پیاز
روغن زیتون
بالزامیک
نمک فلفل
.
املت:
تخم مرغ
پیازچه
پنیر سفید
سیاه دونه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_خونگی
مواد لازم:
🍕 شیر -300 میلی لیتر
🍕 نمک - 1 قاشق چایخوری
🍕 شکر -1 قاشق غذاخوری
🍕 پودر مخمر -11 گرم
🍕 آرد - 500+/- گرم
🍕 روغن نباتی -4 قاشق غذاخوری
.
🍕 برای پر کردن ، شما می توانید از هر آنچه می خواهید استفاده کنید .
آماده سازی:
شیر باید گرم یا در دمای اتاق باشد ، ابتدا همه مواد به جز آرد را مخلوط کرده ، خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و یک خمیر لطیفی بدست میاد. آن را در جای گرم قرار داده و اجازه می دهیم حدود یک ساعت و نیم ور بیاد.
سپس خمیر را به 12-14 قسمت تقسیم کرده و پیروگوپیتزا را مانند فیلم جمع می کنیم. با زرده چرب کنید ، دانه های کنجد را بپاشید و آن را به فر با دمای 180-200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه ارسال کنید.
#حلوا_عربی 🍮 😋
▫️آرد سفید قنادی یک و نیم پ
▫️پودر نشاسته ی گل نصف پ
▫️شیر خشک ۱پ(شیرخشک شیرین رو از لوازم قنادیا تهیه کنین)
▫️شکر یک ونیم پ
▫️آب دو پ
▫️روغن مایع و کره مخلوط با هم ۱ لیوان(من کره دوست ندارم همش روغن مایع ریختم)
🔸اول شربت رو آماده کنید ، آب و شکر مخلوط و فقط در حد بازشدن شکر روی حرارت باشه بعد بزارید کنار تا شربت ولرم بشه
آردها(آرد سفید و شیر خشک) و پودر نشاسته گل یا همون نشاسته ی گندم رو که آسیاب کردید (آسیاب شده آماده بخرید خیلی بهتره )رو با هم سه مرتبه الک کنید
بریزید تو قابلمه ی نچسب و روغن رو اضافه کنید حالا بزارید روی شعله ی ملایم و مرتب هم بزنید موادتون باید مثل ماست تازه باشه سفتیش(من یک چهارم پیمانه روغن بیشتر از دستور ریختم) ،رنگ آرد که کارآملی شد از روی حرارت بردارید و بزارید از اون داغی بیفته
حالا شربت رو آروم آروم اضافه کنید و سریع هم بزنید دوباره بزارید روی حرارت تا حلوا جمع شه خووووب روی حرارت هم بزنید تا حلوا جمع شد برندارید خوب هم بزنید تا حلوا کشدار بشه
بعد تو ظرف بکشید و تزیین کنید
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
هدایت شده از پزشک ایرانی
زندگی لنگر می خواهد.🍂🌸
چیزی که آدم را سر جایش نگه دارد، چیزی که نگذارد فاصله آدم از ساحل
آرامش زیاد شود
چیزی که نگذارد امواج آدم را بکشاند به ناکجا.
حالا لنگر آدم ،گاهی یک آدم دیگر است
گاهی یک فکر و اعتقاد است
گاهی ایمان است🍂🌸
گاهی عادت روزانه است
گاهی کار است، گاهی یک جمع دوستانه است
گاهی یک دوره خانوادگی است، گاهی یک باشگاه ورزشی است
گاهی چهار تا کتاب است، گاهی یک مشت خاطره
لنگر هر کس هر چه هست فاصله اوست با سرگردانی در دریای روزگار
فاصله اوست تا گم شدن🍂🌸
فاصله اوست با آوارگی.
همیشه برای فرار از این طوفان های زندگی از این حرفهای آزار دهنده که هرروز
یک لنگر داشته باش...🍂🌸
💖Join👇
هدایت شده از پزشک ایرانی
آدم ها هدف نیستند،
نمی شود تعیین شان کرد.
وسیله نیستند،🍂🌸
نمی شود از آنها استفاده کرد.
طرح و برنامه نیستند، نمی شود آنها را ریخت. تصمیم نیستند، نمی شود آنها را گرفت. دارایی نیستند، نمی شود صاحبشان شد.مال و منال و ملک و املاک نیستند، نمی شود به نام زدشان.
آدم ها موسیقی اند، نواخته می شوند، ما فقط می توانیم آنها را بشنویم.
آدم ها قصه اند، روایت می شوند، ما فقط می توانیم بخوانیمشان.🍂🌸
آدم ها شعرند، سروده می شوند ما فقط می توانیم زمزمه شان کنیم.
اگر روزی دیدی که از دست آدم ها بسیار دلخوری، به این فکر کن که آدم ها را با چه چیزی اشتباه گرفته ای!
آدم ها را بشنو، بخوان، زمزمه شان کن و فراموش نکن که آنها موسیقی اند، قصه اند، شعرند...🍂🌸
💖Join👇
🍃
#کراکت_سوسیس
مواد لازم:🥔
▫️سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
▫️کره ۲۰ گرم
▫️سوسیس ۱۵۰ گرم
▫️پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:🥙
اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم (اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید) به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم (اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید) خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_رژیمی
سیب زمینی یک عدد
نمک
روغن دو ق غ
چاشنی دلخواهتون
و یک دستگاه تستر، اگر نداشتید در فر هم میتونید درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم اموزش سیب زمینی سوخاری
🎥🔝
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید عالی و متفاوته.
نکته ها:
سیب زمینی ها یکدست و نه نازک و نه ضخیم خرد کنید.
نیم پز شد ابکش کنید
از پودر سوخاری درشت استفاده کنید بهتره
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️ یڪ شـب پر از آرامش
❄️ یڪ دل شاد و بی غصه
⭐️ و یڪ دعای خیر از ته دل
❄️ نصیـب لحظه هاتون ❤️
⭐️ در این شـب آرام
❄️ خونه دلتون گـرم ❤️
شبتون بخیر و سراسر آرامش🙏
در آغوش مهربانی های خداوند باشید❤️