eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
400 گرم پیازچه کوکو پیازچه 4 عدد تخم مرغ 2 ق غ آرد به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم روغن پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. سفیده تخم مرغ سرده و زرده آن گرم. پیازچه و فلفل و زردچوبه گرم هستند. پیازچه ها را به صورت حلقه های باریک خردکرده و در کمی روغن تفت دهید و بعد از خنک شدن روغن آن را جدا کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم زده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. روغن را در تابه داغ کرده و مایه کوکو را قاشق قاشق در کف تابه بریزید. وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍅 😋 🔸گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد وبذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد سپس زير شعله خاموش ميكنيم وگوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم.مرحله اخر شيشه داخل قابلمه اب سرته گذاشتم وبه نقطه جوش كه رسيد بعد از ده دقيقه ازروي شعله گاز برميداريم تا شيشه سرد نشده از قابلمه خارجشون نكنيد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
مهمترین و اولین اقدام در پیشگیری از ابتلا به کرونا 🔻 دوستان به محض احساس سوزش در گلو و زدن سرفه خفیف، تا می توانید آب و نوشیدنی فراوان بخورید ! 🔻 کرونا ویروس ۳ الی ۴ روز در گلو می ماند و از آنجا به ریه می رود! اگر در این مدت ۳، ۴ روزه آب خیلی بخورید و محوطه دهان و گلو را با آب نمک غرغره کنید، می توانید از ورود ویروس به ریه جلوگیری کنید! با اینکار ویروس به معده می رود و توسط اسید معده کشته می شود ! ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳حتما حتما تا آخر با دقت ببینید📑📄 صحبت های تولید کننده داروی 💊 تازه تولید شده ایرانی 👨🏻‍💼 🔈این دارو بهترین کارایی رو برای افراد بالای ۳۰ سال داره‼️😱😳
هدایت شده از  ایده های بانوان
با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـرتشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارم مادر عزیز تر از جانمA ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @Madarpedar ❥••• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
😋 آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 ق غ پودر زنجبیل : 1,1/2ق غ خلال پسته برای تزیین : مقداری 🔸ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شودسپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
⭕سینه مرغ شکم پر ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف‌ باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک ، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره. در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دو قاشق جعفری ریز خرد شده ، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس. میتونید سینه های شکم پُر رو از عرض برش بزنید و با چلو زعفرانی نوش جان کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از خصوصی عجایب جهان
یکی از ‌ زده تو کار ، با قیمت های منصفانه (بسیار پایین تر از بازار) به سراسر کشور پست میکنه تنوع بالا ارسال رایگان پرداخت درب منزل جعبه و باتری رایگان ضمانت سلامت فیزیکی عضو شو یه روز به کارِت میاد...👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/4268556317Ca833371164
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 زندگی ڪن و لبخند بزن 🌸☕️بـہ خاطر آن‌هایى ڪه 🍰با لبخندت زندگی می‌ڪنند☺️ 🌸☕️از نفست آرام می‌گیرند 🍰به امیدت زنــده هستند 🌸☕️و با یادت خاطـــــــره می‌سازند عـصــرتـون_شکــــــلاتی..🌹🌹
هدایت شده از پزشک ایرانی
اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ🙏 خدایا🙏 مریض های صب العلاج را علی الخصوص بیماران کرونایی را شفای عاجل بفرما 🙏 آمیـــن یا رب العامین 🙏
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💕 🔴 : تخم مرغ دو عدد اسفناج خرد شده یک لیوان کاملا فشرده ماست دو ق غ آرد الک شده سه ق غ قله کوهی بکینگ پودر یک ق چ سرصاف وانیل نوک ق چ گلاب سه ق غ روغن مایع سه ق غ برای شهد : سه چهارم لیوان شکر نصف لیوان آب مقداری زعفران