#شاورما_دجاج😍👇 نصف سینه مرغ(باریک برش بدین کمی روغن توی تابه بریزین بزارین مرغ تفت بخوره و ابش کامل بره و سرخ بشه نمک و فلفل سیاه وادویه مرغ بزنید دو قاشق ماست خامه ای یک قاشق مایونز سیر تازه رنده شده وکمی ارده سفید اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید غلیظ بشه )
نون لبنانی رو از وسط باز کنید کمی سس بریزید (ماست غلیظ و کمی ارده و ابلیمو و روغن زیتون و نمک )
سیب سرخ شده و خبارشور همبزارید نون رو رول کنید و از وسط برش بدین و توی قالب کمربندی کنار هم بچینید در اخر کمی پنیرپیتزا بریزین و بزارین توی فر با حرارت بالا تا پنیر برشته بشه
#کراکت_پنیری_سیب_زمینی
مواد لازم:
4 سیب زمینی پخته شده و پوره شده
نمک و فلفل به میزان لازم
100 گرم بیکن خرد شده و سرخ شده (میتونید از سوسیس یا ژامبون خرد یا حتی مرغ پخته رنده شده استفاده کنید )
2 تا 3 قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری آرد معمولی
200 گرم پنیر موزارلا قالبی خرد شده
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد سوخاری
.
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را توی یک ظرف ریخته و ورز دهید تا کامل با هم مخلوط شوند سپس دست ها خود را با روغن زیتون چرب کنید و یک تکه خمیر را به صورت دایره در دست باز کرده و وسط آن 1 تا 2 تکه پنیر را اضافه کنید و آن را لوله کنید و کامل ببندید در یک ظرف دو تخم مرغ با چنگال بزنید تا یکدست شود و در یک ظرف دیگه آرد سوخاری بریزید سپس کراکت ها را اول در تخم مرغ و سپس در آرد سو خاری بگذارید ودر روغن سرخ کنید و گرم سرو کنید، نوش جان 🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕 #خاگینه_اسفناج
🔴 #مواد_لازم:
تخم مرغ دو عدد
اسفناج خرد شده یک لیوان کاملا فشرده
ماست دو ق غ
آرد الک شده سه ق غ قله کوهی
بکینگ پودر یک ق چ سرصاف
وانیل نوک ق چ
گلاب سه ق غ
روغن مایع سه ق غ
برای شهد :
سه چهارم لیوان شکر
نصف لیوان آب
مقداری زعفران
هدایت شده از پزشک ایرانی
امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد
و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت
قلب ها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت😍
نوزده بهمن ماهی جان تولدت مبارک🥳
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زندگی هیچ گاه بہ بن بست
🌱نمیرسہ کافیست
🌸چشم بازکنیم و راههای گشوده ی
🌱بیشماری را روبہ روی خودببینیم
🌸خدا کہ باشہ..
🌱هرمعجزه ای ممکن میگرده
🌸روزتـون پـراز بـهتریـن هـا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوفله_سبزیجات
مواد تشکیل دهنده: ⠀
3 عدد تخم مرغ ⠀
25 گرم اسفناج خرد شده ⠀
1 قاشق غذا خوری چیپس خرد شده ⠀
1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
70 گرم موذارلا رنده شده⠀
50 گرم چغندر
25 گرم پارمسان ▫
آب جوش 100 میلی لیتر ⠀
نمک و تازه فلفل ⠀
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
زرده ها را در یک کاسه کوچک و سفیده ها را در کاسه همزن خود قرار دهید بعد آب و جوش شیرین را اضافه کنید و با دور تند همزن اینقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شود. سپس زرده های تخم مرغ به همراه اسفناج خرد شده، چیپس، شوید، پنیر ها (حدود 20 گرم از پنیر هارا برای مرحله آخر نگه دارید) و نمک و فلفل را اضافه کنید. ⠀
یک ماهیتابه کوچک کوچک را روی حرارت کم تا متوسط گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید و آن را کمی تکان دهید تا آن را به لبه ها بکشید. اجازه دهید یک دقیقه بگذرد سپس مابقی پنیرها را روی سوفله بپاشید و اجازه دهید کاملا بپزد ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکس مرغ و سیب زمینی 🍗🍟😋
مواد لازم:
ماست..... یک پیمانه
شیر..... یک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای..... یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز.....یک قاشق سوپ خوری
روغن زیتون..... به مقدار لازم
نمک..... به مقدار لازم
فلفل سیاه..... به مقدار لازم
پاپریکا..... به مقدار لازم
سیر (له شده)..... دو حبه
لیمو ترش..... یک عدد
سیب زمینی سرخ شده..... به مقدار لازم
مرغ (پخته و ریش ریش شده)..... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماست، شیر، پنیر خامه ای، سس مایونز، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سیر له شده و آب لیمو ترش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
سیب زمینی سرخ شده را در ظرف فر بریزید و مرغ پخته و ریش ریش شده را اضافه کنید. مخلوط ماست را به مواد اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس سرو کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_پیاز
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید.
و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین.
برای مایه گوشتی هم
دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین.
اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁
برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍
مواد مورد نیاز🍴
🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر
🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده
🍥نمک برای طعم دهی
🍥فلفل برای طعم دهی
🍥سس مارینارا برای سرو
طرز تهیه:
1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید.
3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید.
4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید.
5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
6. به همراه سس مارینارا سرو کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_لوبیا_چیتی
یه سالاد خوشمزه که برای بچه ها عالیه .
مواد سالاد ها هم دل به خواهی هستش من این مدل دوست دارم درست کردم .😊 حتی به عنوان یه غذا هم می تونید سرو کنید . .
برای ۳ تا ۴ نفر
لوبیا چیتی نصف لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
نخودفرنگی ۲ الی ۳ ق غ
خیارشور ۲ عدد
کاهو یا شوید به میزان دلخواه
لوبیا رو خیس کردم و چند ساعت موند بعد از چند ساعت آبش رو بیرون ریختم و آب اضافه کردم و پختم، نمک هم آخر کار ریختم .
سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل ظرفی که حاوی آب جوش و کمی نمک بود ریختم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گذاشتم و بعد آبکش کرد .
نخودفرنگی رو هم پختم . خیارشورها رو هم نگینی خرد کردم .
من از کاهو استفاده کردم . می تونید از شوید هم استفاده کنید . کاهوها رو هم شستم و خرد کردم .
داخل یه ظرف بزرگ همه این مواد رو با هم مخلوط کردم . به دلخواه شما حتی می تونید سس نریزید و از روغن زیتون و یا حتی آب لیمو استفاده کنید .
من یه قاشق سس رو با یه قاشق ماست و کمی آب لیمو و فلفل و نمک مخلوط کردم و داخل مواد ریختم .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
✨﷽✨
💠✨ #یڪ_داستان_یڪ_پند
💖🍃 پـــدر ابوســـعید ابوالخیــــرعـطار ثـروتـمندی بود. خانهای داشت ڪه در تمام دیوارهای آن، اسم سلطان محمود را نوشته بود.
💖🍃 ســــــــــــــــلطان مـحمــــــــــــــود
بـه خــــانه او رفـت و آمد داشت. ابوسعید در نوجوانی به پدر گفت: برای من اتاقی درست ڪن میخواهم در آن زندگی ڪنم. پدرش ساخت. ابوسعید در تمام دیوارهای آن ڪلمه الله را نوشت. پدرش گفت: پسرم چرا الله نوشتی اگر سلطان محمود خانه من بیاید ترسم بر من خشم گیرد.
💖🍃ابـوسعیــــــــــد گفــت: پـــــــــــــدر
هـر ڪـس اسـم سلطان خویش بنویسد من هم اسم سلطان خویش نوشتم. اگر سلطان من (الله) مرا دوست داشته باشد، سلطان تو را توان خشم گرفتن بر من نیست
💖🍃و اگـــــر ســــلطان مـــــن تـــــــو را
دوست نداشته باشد سلطان تو را قدرت نگه داشتن از خشم سلطان من نیست. پدر را این حرف فرزند شگفت آمد و راه خود عوض ڪرد و شاگرد پسر در راه معرفت شد.
هدایت شده از ایده های بانوان
🔴 سیر و بروکلی بخورید سرما نخورید
🔰 اگر می خواهید پاییز و زمستان را بدون سرماخوردگی بگذرانید سیر و بروکلی را وارد برنامهی غذاییتان بکنید تا سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
#خوراک_دل_مرغ 🥘 😋
🔸 دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت
پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه
سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خاگینه_نارگیلی
تخم مر غ :4عدد
پودر نارگیل :1لیوان
روغن :نصف لیوان ،ماست نصف لیوان
آرد :1لیوان
وانیل :کمی
بکینگ پودر :1قاشق چ
برای شربت :1لیوان شکر
نصف لیوان آب ؛نصف لیوان گلاب وزعفران
ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدن خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه
تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده وبعداز کمی زدن روغن رانیز اضافه میکنیم ودر آخر آرد رابا بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه کرده یا همش رو در قالب بریزین وبذارین تو فر دمای 170 درجه یا نصف موادرو ریخته و وسطش گردو وپودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف دیگش رو بریزین روش وبذارین تو فر (من وسطش از پودر گردو وهل وکمی پودر گل محمدی (سرخ )زدم
بعد از بیست دقیقه که از فردراوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزین ،طعمش عالیه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
⚜️
مولی علی(ع):
لذت بخش ترین زندگی، رها کردن تجملات است.😌💖
تصنیفغرر:478
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی اُسکار 👆🏻👆🏻
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کتلت(شامی)👆🏻
به روش من؛ راحت و خوشمزه😉
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی
.اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔴 #سیاستهای_زنانه
💠 لباس #آشپزی را براي شوهر و لباس تميز و گرانقيمت را برای #مهمانی اختصاص ندهيد!
💠 بلكه بهترين و تميزترين لباس را برای شوهر خود بپوشيد!
🌺 و از نتایج آن لذت ببرید!
هدایت شده از پزشک ایرانی
✨﷽✨
✅خدايا
یادم بده آنقدر مشغول عیبهای خودم باشم
که عیب های دیگران رانبینم...
یادم بده اگر کسی را بد دیدم
قضاوتش نکنم، درکش کنم...
یادم بده بدی دیدم"ببخشم" ولی بدی نکنم!
چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه...
یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم،
دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم...
یادم بده اگر سخت بگیرم
"سخت میبینم"...
یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که
در تاریکی همه شبیه هم هستیم...
یادم بده چشمانم را روی بدیهاو تلخیها ببندم
چرا که چشمان زیبا، بیشک زیبا مى بيند همه دنيا را...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت😋
مواد لازم بورک گوشت🔻
گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم
خمیر یوفکا:۱بسته
پیاز:۱ عدد
نمک،فلفل،پودر سیر ، زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه:۲قاشق
فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا : به میزان لازم
🔶برای درست کردن مایع گوشتی پیاز رو به همرا گوشت با روغن تفت بدید و وقتی نیم پز شد رب و فلفل دلمه اضافه کنید و اجازه بدید کاملا سرخ بشه 🔶
.
پنکیک کشمشی🥞🥞🥞
❗️کشمش 150 گرم
❗️مایه خمیر 20 گرم
❗️شیر پر چرب 375 میلی لیتر
❗️شکر 50 گرم
❗️آرد 500 گرم
❗️تخم مرغ 2 عدد
❗️نمک 1 پنسه
❗️کره 100 گرم
❗️پودر شکر 2 ق غ
❗️مربا به میزان لازم
🍶شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کنید آرد و نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید خمیر را به مدت 20 دقیقه در جای گرم گذاشته تا ور بیاید کشمش ها را در آب خیسانده آبکش کنید به خمیر اضافه کنید کره را در تابه آب کنید از خمیر به اندازه یک قاشق برداشته و در تابه هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود روی پنکیکها پودر شکر پاشیده و با مربا سرو کنید
هدایت شده از پزشک ایرانی
✨﷽✨
#پندانه
✍کسی که درباره پول و دستمزدش زیاد اصرار نمی کند و خیال می کند دیگران انصاف و شعور دارند،
احمق نیست، عزت نفس دارد.
کسی که برای شنیدن حرف ها و شعرها و قصه ها و اثار هنری یک جوان بی تجربه وقت می گذارد و حوصله به خرج می دهد،
احمق نیست، انسان است.
کسی که به موقع می آید و برای با کلاس بودن، عده ای را منتظر نمی گذارد،
احمق نیست، منظم و محترم است.
کسی که به دیگران اعتماد می کند و آنها را سر سفره خود می نشاند و به خانه اش راه می دهد یا به محفل دوستانه و چای و قهوه ای دعوت می کند و صمیمانه و دوستانه رفتار می
کند،
احمق نیست، متواضع و مهربان است.
کسی که برای حل مشکلات دیگران به آنها پول قرض می دهد یا ضامن وام آنها می شود و به دروغ نمی گوید که ندارم و گرفتارم،
احمق نیست. کریم و جوانمرد است.
کسی که از معایب و کاستی های دیگران، درمی گذرد و بدی ها را نادیده می گیرد،
احمق نیست. شریف است.
كسي كه در مقابل بي ادبي و بي شخصيتي ديگران با تواضع و محترمانه صحبت مي كند و مانند آنها توهين و بددهني نمي كند،
احمق نيست. مودب و باشخصيت است...
🔺انسان بودن هزينه سنگينی دارد...
#انار_پلو 🍛 😋
🔸یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلایی رنگ شد دو ق غ گشنیز خرد شده یا یک ق چ تخم گشنیز اضافه کنید و مخلوط کرده و سپس سه ق غ خلال پسته به همراه دو ق غ زعفران دم کرده و نمک و فلفل و ادویه پلویی هم افزوده و اگر دوست داشتید مقداری کشمش هم اضافه کرده (من کشمش نریختم و از تخم گشنیز استفاده کردم) حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و دو پیمانه انار به موادتون اضافه کنید و مواد را کنار بزارید، سه پیمانه برنج خیس کرده را ابکش کنید و مواد را لابه لای برنج گذاشته و دم بگذارید تقریبا بعد از 25 دقیقه غذا امادست، من مقداری گوشت مرغ جدا پختم و تکه ای را با مواد لای برنج گذاشتم و تکه ای هم سرخ کرده و روی برنج گذاشتم، واستون باشه این غذا زیاد روی حرارت نمونه چون میسوزه و حتما ته قابلمه نون یا سیب زمینی بذارید، مقداری از مواد را برای تزیین غذا نگهدارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان حال واحوالنون ❤ رب انار خونگی
سعی کنید از انار قرمز و پر آب وبا هسته ضعیف استفاده کنید انار جنگلی که ریزن واسه رب انار عالین
دوست دارید ترش باشه از انار ترش مزه استفاده کنید ملس باشه اواخر پخت چند قاشق شکر بزنید. نمک اختیاریه من کمی زدم شما دوست ندارید نزنید
رب انار خیلی زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره که تلخ بشه
رب انار باید غلیظ وکشدار باشه رب انار های که در شمال میبینید تو دبه های بزرگ میزارن برای اینکه بصرفه رب آلوچه رو مخلوط میکنن
انار رو دون کرده تو کیسه نخی ریخته
انارتون آب دار باشه ۸ کلیو انار یک کیلو رب انار میده
روش های زیادی برای گرفتن آب انار وجود داره روش سنتی انار رو دون کرده غلاف اونو جدا کرده تو کیسه نخی میریزیم وبا چکمه له کرده و آبشو میگیریم .
روش دیگه اینکه رو گاز میزاریم دولیوان آب روش میریزیم تا گرم بشه ودونه ها آب بندازه سپس از صافی رد کرده سپس از کیسه نخی
روش دیگه بوسیله مخلوط کن ویا چرخ گوشت آبشو میگیریم
#شیرینی_میکادو 🍪
آرد سفيد دو ليوان
روغن مايع يك ليوان
كره صد گرم
پودر كاكائو دو ق غ
پودر قند يك ليوان
پودر وانيل نصف ق چ
نان ميكادو
دو ليوان آرد سفید رو روی حرارت ملایم تفت می دیم تا رنگ آرد يكم تغییر کنه و بوی آرد بلند بشه بعد آرد رو الک ميكنيم و با روغن مایع و کره يه تفت ميديم تا مخلوط بشن و از روی حرارت برميداريم و پودر کاکائو و پودر قند و وانیل(یا هل )رو اضافه ميكنيم و هم میزنیم تا یکدست بشه.یک ورق نان میکادو توی سینی ميذاريم و چند قاشق از مواد ميكادو روی نان ميريزيم و صاف میکنیم طوري كه همه جای نان ی اندازه پخش بشه،بعد یک ورق دیگه نان میکادو روی اون ميذاريم و آروم فشرده ميكنيم تا به لایه زیری بچسبه.این کار رو تا پنج لایه ادامه میدیم و روی لایه آخر یک ورق نان میکادو ميذاريم و خوب فشرده ميكنيم و توی یخچال می ذاریم تا خنک بشه و خودشو بگیره و بعد یک لایه شکلات ذوب شده روی لایه آخر میریزیم و بعد از سرد شدن برش ميزنيم.
🔴مواد بايد موقعي كه روي نونها ريخته ميشه گرم باشه تا نون نرم بشه و مواد يكدست پهن بشه.موادتون خيلي سفت نباشه بايد حالتي مثل ماست نسبتا سفت داشته باشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ
این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌
با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم
سینه مرغ نیم کیلو
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سیر ۴ الی ۵ حبه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
فلفل ب مقدار کافی
پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه)
پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید)
مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن.
روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته
و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرممیکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم.
میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاناپه_بادمجان"
خب دیگه بریم سراغ دستور پخت این غذای خوشمزه...
بادمجون دلمه ای برای کاناپه مناسبه
اول خوب میشورین ورقه ورقه میکنین
نمک میپاشین تلخیش گرفته بشه بعدشم میشوریم حسابی خشکشون میکنیم
حالا بادمجونارو سرخ میکنیم یکم با قاشق وسطشو گود میکنیم که مواد روش جا شه
مواد وسطش:
گوشت چرخکرده را با پیاز و چندتا حبه سیر و ادویه تفت میدیم در آخر که سرخ شد حسابی
یکم زعفرون و یکم جعفری بهش اضافه میکنیم
حالا مواد رو روی بادمجونا پهن میکنیم فلفل و گوجه گیلاسی میزاریم روش
حالا برای سس کف ظرف:
یکم رب گوجه فرنگی با یکم روغن مایع تفت میدیم وقتی سرخ شد یکم آب جوش اضافه میکنیم
خوب هم میزنیم تا سس یکدست شه
میریزیم کف دیس بعد میزاریمش تو فر با دمای 175 درجه 30 دقیقه بمونه
نوش جان😍😍😍
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡