فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_یونانی 🍛 😋
فیله مرغ
نخود فرنگی
هویج
سیب زمینی
برنج
نمک+فلفل+زردچوبه
🔸برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسکوئیتی دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه .
یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم چیز فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه👌
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
◀مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید. .
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️آرامـش آسمـان
💫شب سهم قلبتان باشد
⭐️ و نـور ستـاره ها
💫روشنی بـخش
⭐️تـمام لحظہ هایتان
💫خُــدایـا
⭐️ستارههای آسمـانت را
💫سقف خانه دوستانم کن
⭐️تا زندگیشان
💫مـانند ستـاره بدرخشد
⭐️شبتون بخیر
•°°••°⭐️⭐️°••°°•
هدایت شده از عجایب جهان
ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک 🎊❤️
#روز_جوان
#ميلاد_حضرت_علي_اكبر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#شامی_نخودچی 🥙 😋
🔸۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک وفلفل سیاه مخلوط کردم ورز دادم تا چسبنده بشه و۱پیمانه آرد نخودچی و۱ قاشق سرکه رو به گوشت اضافه کردم و۱/۲قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک عدد تخم مرغ و۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده رو هم اضافه کردم وخوب ورز دادم واز مواد به اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کردم
۴تا گوجه فرنگی رنده شده روبا ۱ قاشق رب گوجه فرنگی و۱ قاشق رب فلفل شیرین رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وکمی از ابش تبخیر بشه ونمک و فلفل و۲ قاشق روغن زیتون ریختم وبعد شامی های سرخ شده رو تو سس چیدم وچند دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه وغلیظ بشه
شامی هارو میتونید با نون یا برنج سروکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فودی_خوشمزه☝️☝️☝️☝️
ایده ی یه غذای فوق العاده خوشمزه با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و کالباس و پنیر پیتزا 🤪🤪🤪🤪
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
🌷🌷🌷
🎉🎊پیشاپیش ﻋﯿﺪﺗﻮﻥ ﻣﺒـﺎﺭﮐــــــــــ🎉🎊
بر مهدی و آن هاله نورش صلوات
بر خال لب و جام ظهورش صلوات
بی پرده همه ی انس و ملک میگویند
بر سال و مه و وقت ظهورش صلوات
ولادت حضرت صاحب الزمان«عج» مبارک
پیشاپیش عیدتون مبارک🎊🎉💥
💐💐 💐💐
💐 💐 💐
💐 💐
💐 💐
💐 💐
💐 💐
💐
🌺🌺 🌺🌺
🌺 🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺
💞پیشاپیش عــــیدتون مـــبارک💞
🌷🌷🌷🌷
🌷🌟🌟🌟🌟🌷
🌷🌟⭐️⭐️⭐️🌟🌷
🌷 Like 🌷
🌷🌟⭐️⭐️⭐️🌟🌷
🌷🌟🌟🌟🌟🌷
🌷🌷🌷🌷
🍀 🌵
🍀🍀 🌵 🍀🍀
🍀🍀🍀 🌵🍀🍀
🍀🍀 🌵🍀
🍀🌵
عید آمد وعید آمد
با نقل و نبات آمد
دنیا شده یڪسرگل
هرگوشه پراز بلبل
هرخاڪ شده بستان
چون نور امید آمد
💞پیشاپیش میلاد حضرت مهدی (عج) بر همگان مبارک🎊🎉💃💃🎈🎉🎊
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#کوکو
#کوکو_اسفناج خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: اسفناج
تخم مرغ خام۲ عدد
سیب زمینی آبپز ۲ عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه
روغن
زعفران دم شده
پیازآب گرفته شده یک عددکوچک
اسفناج مقدارش به دلخواه از۱۰۰ گرم تا۲۰۰گرم
.
پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید. نوووش جان❤❤❤
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#_مرغ_انگشتی_با_سس_بادوم_زمینی
مواد لازم📝
سینه مرغ ۲عدد..تخم مرغ ۱ عدد..برشتوک ذرت ۱ فنجان..آرد نصف فنجان..روغن نباتی 2 قاشق..نمک و فلفل مقدار لازم..
✏️مواد لازم برای سس بادومزمینی:
کره بادوم زمینی ۲ ق چ پودر کاری ۱ ق چ فلفل قرمز ۱ ق چ روغن زیتون ۶ ق چ سس خردل یک ق چ سس سویا ۲ ق چ شکر یک ق چ آب لیمو تازه ۳ ق چ
✍طرز تهیه:
برای تهیه ی سس بادوم زمینی تمام ترکیبات سس رو با هم کاملا مخلوط کنید و یک ساعت قبل در دمای محیط قرار داده تا کاملا مزه ها با هم ترکیب شوند. سپس سینه مرغ را به صورت فیله های باریک و دراز در بیاورید. سپس آرد و نمک و فلفل را مخلوط کنید و داخل کیسه پلاستیکی بریزید. تکه های مرغ را اضافه کنید و درب کیسه را بسته و آن را تکان دهید تا تکه های مرغ با آرد طعم دار شده مخلوط شود. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید و سپس فیله های مرغ را در این مواد زده و سپس در ظرفی که در آن برشتوک ذرت ریخته اید، بغلتانید و در روغن داغ به مدت 6 دقیقه دو طرف آن را سرخ کنید. تکه های مرغ ترد شده را همراه با سس گوجه فرنگی یا فلفل نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی
#ترشی_انار بسیار خوشمزه و عالی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🔺چند خاصیت شگفت انگیز پیادهروی روزانه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دمپخت_میگو بوشهری 😋
#پلو_مخلوط #غذای_محلی
اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید 🤣
و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان 😊
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#سالاد
#سالاد_چهار_کلم
مواد لازم
کلم برگ+کلم بنفش+گل کلم+کلم بروکلی+خیار+گوجه+هویج+فلفل دلمه ای زرد
سس
ماست چکیده ۳ق+سس مایونز ۱ ق+سس فرانسوی ۱ ق+فلفل دلمه ای قرمز(نصف نگینی خرد شده)+خیار شور ۱عدد نگینی+نمک+فلفل سیاه+کمی جعفری ساتوری شده
پ.ن:سس رو حداقل یک ساعت تو یخچال استراحت بدید که کاملا مزه دار شه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔اولین پنجشنبه سال است و ياد درگذشتگان
🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الاخلاص و الصَّلَوَاتِ
💔 اسم پنجشنبه كه می آيد ناخودآگاه ياد مسافران بهشتی می افتيم ، با هدیه ای به زیبایی فاتحه وصلوات یادی کنیم از آنها،روحشون شاد و یادشون گرامی
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ
وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ،مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِين
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيم
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِم
غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
🌹بِسْمِ اللهِ الْرَّحْمَنِ الْرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ،اللَّهُ الصَّمَدُ
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ،وَ لَمْ يَكُن له کفو احد
❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷اولین آدینه امسال تون عالی
🌼ازخدا برایتان
🌼یک روز زیبا و
🌷سرشاراز عشق به اهل بیت
🌼همراه با دنیا دنیا آرامش
🌼سبد سبد خیر و برکت
🌷بغل بغل خوشبختی
🌼و یک عمر سرافرازی خواهانم
🌼روزتون زیبا و در پناه خدا 💐
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#شوید_پلو #ماهی #ماهی_حلوا
طرز تهیه:
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
#سوپ_جو
جو پوست کنده 200 گرم( حدودا 1 لیوان)
آب مرغ یا استاک مرغ 1 لیتر
◀من از آب مرغی که برای داخل سوپ پختم استفاده کردم،میتونید از قرص عصاره مرغ هم استفاده کنید
◀هر چقدر آب مرغی که در سوپ استفاده میشه به نسبت آب معمولی بیشتر باشه،سوپ خوشمزه تر میشه😋
آب معمولی 6 تا 8 لیوان
◀دقت کنید که همیشه میزان آب بسته به سایز قابلمه و جنس جو میتونه کم و زیاد بشه و نمیشه میزان آب رو دقیق گفت...اگه سوپ غلیظ شد بهش آب اضافه کنید
رب گوحه فرنگی 4 تا 5 قاشق غذاخوری
◀مقدار رب هم بسته به قدرت رنگ دهی ربتون میتونه کم و زیاد بشه
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به میزان دلخواه
جعفری ساطوری به میزان دلخواه
پیاز بزرگ نگینی شده 1 عدد
هویج 2 عدد متوسط نگینی شده
آرد قنادی 1 قاشق غذاخوری ( دلخواه)
نمک؛فلفل،زردچوبه به میزان لازم
.
🌸مراحلو کامل توضیح دادم
🌸معمولا جو پوست کنده رو 12 ساعت خیس میکنم و چند بار آب رو عوض میکنم،خیساندن جو به سریع پخته شدنش کمک میکنه،برای من با حرارت متوسط حدود 1 ساعت و نیم طول کشید تا جو کاملا پخت و شکفته شد
🌸قابلمه باید گنجایش کافی داشته باشه چون جو بعد از پخت حجیم میشه
🌸در طول مراحل پخت جو حتما در قابلمه رو نیمه بذارید وگرنه سَر میره
🌸موقع پخت جو میتونید کمی نمک بهش اضافه کنید
🌸وقتی مرغ رو پختم آبشو جدا کردم و توی سوپ استفاده کردم...و آب مرغم به اندازه لازم ادویه داشت
و وقتی پیاز نگینی شده رو تفت دادم تا سبک و طلایی بشه،دیگه بهش فلفل و زردچوبه نزدم
ولی اگه از استاک مرغ یا قرص عصاره مرغ استفاده کردید حتما وقتی پیاز رو تفت دادید و طلایی شد،اول کمی زردچوبه و فلفل سیاه بهش اضافه کنید بعد رب گوجه رو تفت بدید
🌸مرغ رو حتما درشت ریش ریش کنید تا داخل سوپ وا نره و مشخص باشه
🌸برای این مدل سوپ جو به صورت اصولی هویج باید ریز نگینی بشه
🌸اگه میخواید سوپ لعاب بندازه و خوب غلیظ بشه حتما باید تمام مراحل پخت سوپ رو با حرارت ملایم انجام بدید
🌸1 قاشق آردی که اضافه کردم برای لعاب بیشتر سوپ هست...معمولا اضافه میکنیم ولی قابل حذفه
🌸حدودا 15 تا 10 دقیقه پایانی موقع اضافه کردن آبلیمو هست...آبلیمو رو اضافه کنید اجازه بدید سوپ دوباره چند جوش بزنه....5 دقیقه قبل از اینکه حرارت رو خاموش کنید جعفری ساطوری رو هم اضافه کنید
🌸برای 10 تا 15 نفر کافیه این دستور
پیتزای خونگی با خمیر خونگی همیشگی خودم که درست کردم چندتایی عکسم گرفتم از مراحلش
دیگه نگم براتون از طعم و عطرش( دستور خمیرو قبلا براتون چندین بار گذاشتم به پستای پایین رجوع کنین )💖
. 📌گوشت چرخ شده رو با دوتا پیاز متوسط سرخ کردم حسابی و زردچوبه و کاری و پودر آویشن زدم(البته بعد از سرخ کردن کمی با آب میپزم) در آخر سرخ شدن کمی سس کچاپ یا رب گوجه بزنید در حدی که کمی گوشت چرخ کرده رنگ بگیره
📌سینه مرغ رو آبپز کردم و ریش ریش
📌فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دادم در حدی که نرم بشن
📌قارچ رو با کمی روغن در حد چرپ شدن کف تابه تفت دادم تا یکم نرم شن
📌بعد از آماده شدن خمیر روی خمیر چیدم مواد رو
ترتیب چیده شدن اختیاریه
ولی من اول کمی سس کچاپ رو نون ریختم بعد کمی پنیر بعد گوشت چرخ شده و مرغ رشته شده بعد پودر آویشن بعد دوباره کمی پنیر بعد فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه ریز خرد شده دوباره پودر اویشن و پنیر
روی پیتزا رو حسابی باید پنیر ریخت .من یه مقدار از قارچ و فلفل دلمه ای ها رو روی پنیر ها گذاشتم
.
نکته: خمیر رو که در سینی پهن کردیم باید حدود ده دقیقه تو فر بزاریم که مغز پخت شه و بعد دربیاریم و روش پیتزا رو بچینیم
.
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕جمعه ها
🌸روز آرام و قرار
💕گرفتن و عشق ورزیدن
🌸درڪنار خانواده است
💕هیچ ساعتے
🌸به قشنگے ساعتے ڪه
💕دور هم هستیم نیست
قدر با هم بودنها را بیشتر بدانیم🌸پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#سلام_مولاجانم💕💕
وقتي تو از سفر برسي عيد ميشود
دنيا دوباره صاحب خورشيد ميشود
چشمان روشنت که طلوعي دوباره کرد
دلها پر از تجلّي توحيد ميشود
با اهتزاز پرچم سرخت در آسمان
پيمان عشق و عاطفه تجديد ميشود
از چشم خيس گريه کنان شهيد عشق
با بوسه اي به راه تو تمجيد ميشود
يک عمر نوکريِ در خانه حسين
با يک نگاه لطف تو تاييد ميشود
آقا طواف مرقد خاکي مادرت
وقتي که چشم هاي تو تابيد، ميشود
#نذرظهوروهمدلی_ذکرصلواتی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#میلادنورمبارک
#گراتن_مرغ_بادمجان
.
👈درابتدا مرغ را (می تونید از قسمتهای مختلف مرغ استفاده کنید یا سینه تنها،اگر از سینه مرغ تنها استفاده کردین که بهتره ،،،، ،،
کافیه بصورت نگینی وخام خرد کنید پختن نمیخواد ولی مابقی قسمتهای مرغ در ابتدا
با یک پیاز خرد شده،نمک ،فلفل، ادویه دلخواه و مقدار کمی آب بپزید وپس از پخت به تیکه های درشت خرد کنید،ریش نکنید )
.
یک پیاز خرد شده را با کمی روغن در حد سبک شدن تفت دهید سپس مرغ پخته شده را اضافه کنید مقدار کافی زردچوبه، فلفل،آویشن نمک
ویک فلفل دلمه ای نگینی
👈به مقدار کافی بادمجان، درون روغن سرخ کنید
🛑برای اینکه روغن بادمجان ها گرفته بشه وگراتن بیش از حد چرب نشه پس از سرخ شدن می تونید
آنها را درون ابکش فلزی بچینید وزیر ابکش هم یک ظرف مناسب فر بگذاریدو
بادمجانها را چند دقیقه ای داخل فر قرار دهید می بینید که روغن اضافه داخل ظرف پس داده میشه
بعد مطابق فیلم لایه به لایه از مواد بچینید
ودر فر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه بپزید