فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این چند روز باقیمانده
از ماه شعبان،
این دعا را زیاد بخوان
اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ
خدایا اگر در این ماه تا ڪنون ما را نبخشیده اے، پس در باقیمانده آن، ما را ببخش و بیامرز
امام رضا علیه السلام
عیون اخبار الرضا، ج2، ص51
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️
تقدیم به همه مادران سرزمینم❤️
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐ماه مبارک رمضان
✨براے آن است ڪه یک ماه
💐مرخصے از زمین
✨براے سفر به ملڪوت بگیریم . . .
✨خدایا
💐ما را به شایستگے
✨وارد این ماه مبارک ڪن
💐ماه مهمانے خــــــدا
پیشاپیش برشماکـــــ✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندآشپزی
#ترشی_پیاز
مواد لازم:
پياز ريز
اويشن
نعناع خشك
فلفل
نمك
سركه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
کسانیکه مدام به دیگران تهمت میزنن اغلب کسانی هستن که دقیقا همون چیزی رو که به دیگران تهمت میزنن خودشون انجام میدن.
اینو یادت باشه.
گاه از سر خشم ،گاه از سر بی خیالی و بی قیدی
و گاه به دلیل تهاجم یک احساس،واژه هایی را به کار می بریم که به کار بردن آن ها جرم است.
احتیاط باید کرد.
حرمت هر کلمه، تنها هنگامی آشکار میشود که آن کلمه را در جایگاه راستین خودش به کار گیریم نه بر اثر لغزش ها.
يك عاشقانه آرام_نادرابراهیمی
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
✨خـــدایا
🌸ما برای داشتن دست های تو
✨ریسمان نبسته ایم،دل بسته ایم
✨همین که
🌸حال دلمان خوب باشد
✨برایمان کافیست
🌸الهی امشب حال دلتون خوب باشه
✨شبتون زیبـا
🌸لحظه هاتون لبریز از آرامـش
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
᪥࿐࿇🌺✶﷽✶🌺࿇࿐᪥
❣روز رابا "بسم اللہ"
✨ و مهربانے و گذشت …
❣ آغازکنے وبگذرانے
✨ قطعأ برندهاے!
❣ لبخند خدا یعنی همہ چیز ...
✨ لبخنــدش
🌹همراه لحظہهایت باد
الهی به امیدتو🌱🌸🌹
࿇࿐᪥✧🍃🌺🍃✧᪥࿐࿇
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
🍹شربت به لیمو
مواد لازم برای4️⃣نفر
👈به ۲ کیلوگرم
👈شکر ۲ کیلوگرم
👈آب لیمو ۱/۲ استکان
👈آب ۴ پیمانه
طرز تهیه
1️⃣ به را تمیز میکنیم و خوب میشوییم. آن را رنده یا 4 قاچ میکنیم. مغز و تخم آن را میگیریم. بهها را چرخ میکنیم تا شیبه به پوره شود، سپس در صافی میریزیم و آبِ آن را میگیریم و کنار میگذاریم.
2️⃣ شکر را با 4 لیوان آب مخلوط میکنیم و میگذاریم 2 تا 3 جوش بزند و بعد شربت را از صافی رد میکنیم.
3️⃣ آب به که قبلاً گرفتهایم را با شربتِ از صافی رد شده، مخلوط میکنیم و روی اجاق گاز میگذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.
4️⃣سپس آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی اجاق برمیداریم و در شیشههای تمیز و استرلیزه که درب آنها محکم میشود میریزیم و اجازه میدهیم شربت خنک شود بعد در آن را میگذاریم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خوراک_لوبیا_سبز
مواد لازم:
لوبیا سبز خرد کرده ۲لیوان
نمک فلفل زردچوبه. کمی دارچین و پودر سیر
گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم
رب گوجه۲ق غ
گوجه فرنگی پوره یا میکس شده۲لیوان
پیاز۱عدد درشت
طرز تهیه:
پیاز درشت رو نصف کرده نیمی از پیاز رو رنده زدم و نیم دیگه رو خرد کردم
پیاز رنده شده رو همراه گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده قلقلی کردم گذاشتم کنار
لوبیا رو همراه روغن و زردچوبه تفت دادم طلایی که شد. گوجه میکس شده رو داخل لوبیا ریخته خوب با لوبیا سرخ کردم اونم گذاشتم کنار
داخل تابه ی دیگه پیاز خرد شده رو با کمی روغن و زردچوبه سرخ کرده قلقلیها رو داخل پیاز ریخته خوب تفت دادم تا سرخ بشن. لوبیا رو که با گوجه مخلوط کرده بودم به گوشتها اضافه کرده کمی رب هم زدم گذاشتم تا خوب جابیفته
در آخر کمی نمک و فلفل و آبلیمو ترش تازه زده و سیبزمینی هم سرخ کردم برای روش
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پخت_مرغ_با_سس_پرتقال
👈من کلی پرتقال از میوه های عیدم مونده بود که تصمیم گرفتم پورش کنم و باهاش مرغ بپزم .
دستور پختشم اینجوریه👇 :
پیاز رو سرخ میکنم ،بعد سینه مرغ و میریزم و با زردچوبه و پودر کاری و فلفل و نمک یه قاشق مربا خوری رب گوجه تفت میدم .بعد دو لیوان آب و پوره پرتقال و یکم زعفرون میریزم و میزارم که بپزه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ژله_سوپرایز
اینم یه #ژله_سورپرایز دیگه😘😘😘
♨️طرز تهیه:
اول سه رنگ ژله رولی اماده میکنیم و بعد ژله شیر دست میکنیم به این ترتیب که یه بسته پودر ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش حل میکنیم و بعد یه لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم و یه مقدار به اندازه چند تا قاشق از ژله شیر رو میریزیم کف ظرف اصلیمون و میذاریم تو یخچال تا ببنده و وقتی که اماده شد ژله رولی ها رو میذاریم تو ظرف و بقیه ژله شیر رو میریزیم روش تا روی ژله رولیامون پر بشه و ظرف رو چند ساعتی میذاریم داخل یخچال تا ژله خوب ببنده و بعد از اماده شدن بر میگردونیم داخل ظرف اصلی و با چاقوی تیز برش میزنیم💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡