eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ •| مابه دو وسیله میتوانیم منکرات جامعه را ازبین ببریم؛ با ازدواج و نماز ازدواج مهارکننده ← شهوت ونماز ازبین برنده ← غفلت 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
بهترین_روش_نگهداری_سیر بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم . ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 کیلوگرم گوشت بره، کوچک خرد شده 2 بادنجان 2 سیب زمینی 3 فلفل سبز 1 فلفل قرمز 1 عدد سیر 1 پیاز نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، آویشن و زیره و ... روغن زیتون در فر گرم شده 180 درجه 1 ساعت بپزین. گوشت بره باشه با دیگر سبزیجات میپزه، وگرنه گوشت رو از قبل باید بپزین و به همراه مقداری از آبش، به سبزیجات اضافه کنین و بزارین فر.یادتون نره روی غذا کاغذ روغنی بزارین. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 صبر، نتیجه همه خوبی هاست ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
🔷 🥂 با قاشق مخصوص اسکوپ خوشمزه های هندونه طالبی و آناناس دربیارید داخل لیوان بندازید و روش آب گاز دار سرد بریزید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
۱کیلو زردآلو ۱ کیلو شکر ۲قاشق آبلیموی تازه ۲تا دونه هل به اندازه زردآلوها،بادوم پوست کنده برای درست کردن اول زردآلوهای سفت و هستشون راحت جدا میشه،هسته های زردآلوهارو جداکنیدکف قابلمه شکر بپاشید و زردآلوهارو بچینید روش،و دوباره شکر بپاشید تاجاییکه زردآلوهارو پوشش بده بعد دوباره تا تموم شدن زردآلوها و شکر این‌کارو ادامه بدید،قابلمه تونو برای ۲۴ ساعت بذارید تو یخچال تا کمی آب بندازه،اگر بعد این مدت آب ننداخت یه استکان آب بهش اضافه کنید و بذارید روشعله زیاد،همینکه شروع به جوشیدن کرد شعله رو متوسط به کم بکنید و چهل دقیقه بذارید آروم بجوشه و زردآلوها کامل بپزن،کف روی مربارو کامل بگیرید چون اگه بمونه توش رنگ مربارو کدر میکنه ،آبلیمو رو به مربا اضافه کنید و بعد چند قل زدن زیرشو خاموش کنید و دوتا دونه هل درسته بندازید داخل مربا و با در باز اجازه بدید ۱۲ ساعت تو‌دمای محیط بمونه و کاملا خنک بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😍🌸عصرتون دل انگیز🌸😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄 اگه می‌خواین یه قارچ سوخاری مثل فست فودیها داشته باشید، خیلی مهمه که از قارچ تازه استفاده کنید و اصلا اون‌ها رو نشویید و فقط با یه دستمال نم‌دار پاک‌شون کنید⁣ چون قار‌چ به خودش آب جذب می‌کنه و موقع پختن آب می‌ندازه⁣ بهتره از پودر سوخاری پانکو یا درشت استفاده کنید⁣ ‌‌‌‎⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ۱ فنجان آرد⁣ ۱/۲ ق‌چ نمک⁣ ۱/۲ ق‌چ پودر سیر⁣ ۱/۲ ق‌چ پاپریکا⁣ ۱/۲ ق‌چ فلفل سیاه⁣ ۱/۲ ق‌چ آویشن⁣ ۲ عدد تخم‌مرغ⁣ ۱ فنجان پودر سوخاری⁣ ۳۰۰ گرم قارچ⁣ ⁣ ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد بدون فر🎂. 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 لیوان آرد مواد لازم برای کرم خامه قنادی مقداری نسکافه مقداری تخم مرغ ها را به همراه شکر خوب بزنید و سپس مواد مایع را اضافه می کنیم و بعد آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید ، و به مواد اضافه کنید و اروم مخلوط کنید.قابلمه بزرگتر از قالب را کمی اب کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و قالب کیک را داخل آب جوش می گذاریم. یک حوله تمیز را روی در قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید.کیک بدون نیاز به چرب کردن از قالب خارج می شود البته قالب نچسب به هیچ وجه خراب نمی شود بعد از سرد شدن کامل کیک را از وسط دو قسمت کنید و خامه را بین آن میمالیم و یا مانند فیلم شکوفه میزنیم و روی کیک را هم شکوفه زده و با دانه ی انار تزیین میکنیم شما با هر چیزی دوست داشتید تزیین کنید ماسوره m1 استفاده شده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡  
ماهی_شکم_پر_شمالی مواد لازم ماهی 1 عدد (قزل الا یا هر نوع) زردچوبه+نمک+فلفل+آب لیمو : به مقدار لازم(برای مزه دار کردن ماهی از هرچیز دیگه مثل انواع سس ها هم میتونید استفاده کنید) پیاز : 1 + 1 عدد سیر: 2تا 3 حبه سبزی معطر: خالیواش، چوچاق ، گشنیز ، برگ سیر : 3 قاشق غ خرد شده (اگر خالیواش و چوچاق نداشتید پونه و نعنا اضافه کنید) رب انار : به مقدار لازم (هر نوع به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید ترش یا ملس) گردو و زرشک :مقداری (من گردو استفاده نکردم) کره : مقداری برای رومال طرز تهیه ماهی را حسابی بشورید پولک هاشو بکنید و داخل شکمش رو تمیز کنید . با ادویه و اب لیمو و سیر و پیاز مزه دار کنید و کنار بزارید تا مواد میانی را آماده کنید . پیاز رو تفت بدید تا طلایی شود بعد سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد نمک و فلفل و رب انار و زرشک خیس خورده و گردو اضافه کنید و مخلوط کنید از روی حرارت بردارید. مواد را داخل شکم ماهی بریزید و شکم ماهی را با نخ بدوزید . توی سینی فر چرب شده قرار بدید و روی ماهی با چاقو خط بندازید و با کره ذوب شده چرب کنید و داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدید و هر نیم ساعت یکبار چک کنید چون قدرت فر ها متفاوته برای من ۲ ساعت طول کشید .(نیازی به فویل نیست اما اگه خواستید میتونید روش فویل بکشید) و بعد پخت روشم چند دقیقه گریل کنید تا حسابی خوش رنگ بشه. ماهی شکم پر شمالی داخل تابه هم‌ میتونید درست کنید با روغن و حرارت کم و درب بسته قرار بدید تا مغز پخت و طلایی بشه. برای فر های برقی مثل توستر بیست درجه کمتر تنظیم بشه (بالا و پایین باهم) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼
♥️ (ص) فرمودند: 🍃 کسی که قبر پدر و مادر یا یکی از آندو را در هر یک بار زیارت کند خداوند او را می بخشد و او را نیکوکار می نویسد. 📖 کنز العمال، ج16، ص368 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10