eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
حواست به دیر و زودای زندگیت باشه، عقربه‌های ساعت با اراده‌ تو به عقب برنمی‌گردن! 🔸یه لیوان نسکافه از فلاسک ریختم و مانتوی سفیدمو پوشیدم و طبق عادات این سالها سلانه سلانه رد خط آبی روی زمین را گرفتم از پله‌ها رفتم پائین، توی پاگرد طبقه‌ی اول دیدمش، از همراهای بیمارا بود لابد، نشسته بود روی پله‌ها، سر و وضعش اونقدری به هم ریخته بود که حتی توی بیمارستانم عجیب به نظر برسه، از چشمای قرمز و پف کرده‌ش معلوم بود گریه کرده، صورتش هنوز خیس بود… 🔹سرشو هر از گاهی محکم می‌کوبید به دیواری که بهش تکیه کرده بود و با صدای گرفته و خَش‌دارش بی‌رمق زیر لب چیزی میگفت. باید بی‌تفاوت از کنارش رد می‌شدم و به راهم ادامه می‌دادم اما نتونستم؛ 🔸نزدیک‌تر رفتم و با احتیاط گفتم: “حالتون خوبه؟!” سرشو بلند کرد و نگاه بی‌تفاوتی انداخت بهم، یخ بندون بود توی چشماش! لیوان نسکافه رو گرفتم سمتش “میخورین؟! نسکافه ست!” دو قطره اشک از چشماش چکید پایین ولی با ذوق خندید “نسکافه دوست داره، ولی این اواخر نمیخورد، میترسید بچه‌مون رنگ پوستش قهوه‌ای بشه!” بلند زد زیر خنده، سعی کردم بخندم 🔹دوباره به حرف اومد: “همه چی خوب بودا، خوشبخت بودیم! زن داشتم، یه خونه‌ی نقلی داشتم، بچه‌مونم داشت به دنیا می‌اومد، همه چی داشتم. ولی امروز صبح که بلند شدم دیگه هیچی نداشتم! 🔸بهش گفتم، من پسر میخوامااا، رفتیم سونوگرافی، دختر بود! به شوخی گفته بودم ولی جدی گرفته بود، دیشب قبل خواب پرسید: حالا که پسر نیست دوستش نداری بچه مونو؟! در دهنمو گِل بگیرن که به مسخره گفتم نه که دوستش ندارم، بعدِ زایمانت خودت و دخترتو جا میذارم توی بیمارستان و فرار می‌کنم خودم! 🔹چیزی نگفت، به خدا جدی نبود حرفام، فکر کردم میفهمه از سر شوخیه همه‌ش، ولی نفهمیده بود… ناشکری که نکردم من آخه خدا، از سر خریت بود فقط! 🔸صبح که بیدار شدم دیدم خون‌ریزی کرده توی خواب، درد داشته ولی صداش در نیومده، جفت از رحم جدا شده بود، تا برسونمشون بیمارستان هم زنم از دست رفته بود، هم بچه‌م…” 🔹"یه حرفایی رو نباید زد، هیچ وقت! نه به شوخی، نه جدی… منه خر آخه از کجا میدونستم دلش اونقدری از یه حرفم میشکنه که سر مرگ و زندگیشم باهام لج کنه و از درد بمیره ولی بهم نگه! صدام نکنه! “ “آخرین بار، نشد بهش بگم چقدر دوستشون دارم، هم خودشو، هم دخترمونو… فکر می‌کردم حالا حالاها فرصت هست، ولی یهویی خیلی دیر شد، خیلی” 🔻برای گفتن یه حرفایی همیشه زوده، خیلی زود… برای گفتن یه حرفائیم همیشه دیره، خیلی دیر… حواست به دیر و زودای زندگیت باشه همیشه؛ عقربه‌های ساعت با اراده‌ی تو به عقب برنمی‌گردن! ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس خونگی خوشمزهه😋 مواد لازم: فیله یا سینه ی مرغ 500 گرم کره 50 گرم شیر 100 میلیلیتر(تقریبا دو سوم لیوان) 1 عدد تخم مرغ سیر3 حبه نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان. شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت 20 تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند. و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید. و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘 پ ن: اگه 3 عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و 2 یا 3 ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 😋 ولی لزومیم نداره و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه ‏ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم پرتقال (دسر ترکیه ای) 3 لیوان آب پرتقال 1 لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذا خوری کره آب نارنگی و شکر و نشاسته رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و بپزید مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد سفت شودو به غلظت کافی برسد . آخر کره را اضافه کنید و مخلوط کنید و از حرارت بردارید . داخل لیوان به ارتفاع بلند که با آب خیس شده بریزید . در فریزر به مدت 3 تا 4 ساعت قرار دهید و یا کمی بیشتر قرار دهید . بعد از فریزر بیرون آورده و داخل پودر نارگیل غلتانده و برش زده و مجدد داخل پودر نارگیل بغلتانید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای خوشمزه در اصل غذای شمالیه ولی همه جا درست میکن طعمش ترش مزست ولی اگه دوست دارید میتونید در اخر بهش شکر اضافه کنین من از الوی طلایی استفاده کردم شما میتونین از الو سیاه هم استفاده کنین مرغ دو تا سه تیکه برنج 3پ زرشک دو ق غ الو 8 تا 10 عدد رب گوجه بسته به رنگش دو ق غ پیاز دو عدد متوسط 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌺ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺩﻧﺪﻭﻧﭙﺰﺷﮑﯽ ﺭﻓﺘﯿﻦ؟ ﺍﻭﻝ ﺩﮐﺘﺮ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺳﻮﺯﻥ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﻟﺜﻪ ﺗﻮﻥ،ﺑﻌﺪ ﺍﻭﻥ ﻣﺘﻪ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩﺩﺳﺘﺶ ... 🔸 ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺩﺭﺩ ﺩﺳﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﻣﺤﮑﻢ ﻓﺸﺎﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﻭ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﻣﻮﻥ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﻪ ...ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺰﻧﯿﻦ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ؟ﭼﺮﺍ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻫﻮﺍﺭ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﺪ؟ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺩﺭﺩ ﺭﻭ ﺗﺤﻤﻞ ﮐﺮﺩﯾﺪ،ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﻮﺯﻥ ﻭ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﻭ ﻣﺘﻪ ﻭﺍﻧﺒﺮ ﻭ ... 🔹ﺧﺏ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻬﺶ !ﭼﺮﺍ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﺪ؟ ﺗﺎﺯﻩ ﮐﻠﯽ ﻫﻢ ﺍﺯﺵ ﺗﺸﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺑﯿﺎﯾﻢ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﮕﯿﻢ: ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﻭﻗﺖ ﺑﻌﺪﯼ ﮐﯽ ﻫﺴﺘﺶ؟! 🌺ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﯼ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﻪ " ﺩﻧﺪﻭﻧﭙﺰﺷﮏ" ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ... ؟؟ ﺑﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﭼﻮﻥ ﻣﯽ ﺩﻭﻧﯿﻢ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺩ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﺩﺍﺭﻩ و ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻣﯿﺸﻪ،ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﻢ ﯾﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽ ﺩﺍﺭﻩ،ﺧﻮﺏ ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﺣﮑﯿﻤﻪ ...ﺍﺻﻼ ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺣﮑﯿﻢ ... ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﮑﻤﺖ ﺍﺳﺖ. 🔸ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺭﻧﺠﯽ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ،ﺍﺯﺵ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﻨﯿﻢ،ﺑﮕﯿﻢ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻌﺪﯼ ﮐﯽ ﻫﺴﺘﺶ؟ﺭﻧﺞ ﺑﻌﺪﯼ؟ ⚠️ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﻮ ﻣﺪﺭﮎ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯼ؟؟؟ ﺣﺘﯽ ﻗﺪ ﯾﻪ " ﺩﻧﺪﻭﻥ ﭘﺰﺷﮏ "؟؟؟ ﯾﺎﺩﺕ ﻧﺮﻩ ﺍﻭﻥ ﺧﯿــﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺧﺪﺍﺳﺖ... 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
🍲 😋 سینه یا رون مرغ پیاز قارچ هویج نخود فرنگی کدو کلم بروکلی گل کلم فلفل کبابی رزماری نمک، فلفل، زعفرون، کمی ابلیمو 🔸اول مرغ ها رو با زعفرون و نمک و فلفل حسابی رومال کنید و حداقل یکی دو ساعت بزارین استراحت کنه داخل تابه کره یا مخلوط کره و روغن بریزین و مرغ ها رو داخلش سرخ کنید اگه رزماری داشتین چند شاخه بزارین روی مرغها تا عطرشو به خودش بگیره، پیازهای حلقه شده رو کنار مرغها بریزین تا کاراملی بشه بعد از اینکه طلایی شد نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و درش رو بزارین تا پخته شه روی سبزیجات کمی نمک، فلفل (من تندش میکنم خیلی باحال میشه) و خیییلی کم ابلیمو بریزین و داخل تابه ای که کره ریختین تفت بدین و در آخر کنار مرغ سرو کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهههه😋 100 گرم کره 1 فنجان چای خوری روغن مایع 2 لیوان آرد سفید 3 ق غ ارده برای شربت: یکو نیم لیوان شکر یکو نیم لیوان آب 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✨﷽✨ ✍مردی از راه فروش روغن، ثروتی کلان اندوخته بود و به خاطر حرصی که داشت همیشه به غلام خود می‌گفت: در وقت خرید روغن، هر دو انگشت سبابه را به دور پیمانه بگذارد تا روغن بیشتری برداشته شود و بر عکس در وقت فروختن، آن دو انگشت را درون پیمانه بگذارد تا روغن کمتری داده شود. هر چه غلام او را از این کار بر حذر می‌داشت، مرد توجه نمی‌کرد ...تا اینکه روزی هزار خیک روغن خرید و برای فروش، آنها را بار کشتی کرد تا در شهر دیگری بفروشد. وقتی کشتی به میان دریا رسید، دریا طوفانی شد. ناخدا فرمان داد تمام بارها را به دریا بریزند تا کشتی سبک شود، خودش و مسافران از خطر غرق شدن برهند. آن مرد از ترس جان، خیک‌ها را یکی یکی به دریا می‌انداخت. 🔺در این حال غلام گفت: «ارباب انگشت انگشت مبر تا خیک خیک نریزی.» ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
⭐️چه خوبست قبل از خواب 🌙زمـزمه کنیـم خدایا ⭐️آخر و عاقبت کارهای ما را 🌙ختم به خیر کن ⭐آرامـش شب نصیبتان 🌙فردایتان پراز خیروبرکت 🌙شبتون بخیر ⭐️آرامش شب نصیبتون ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓دلا ! چه دیده فرو بسته ای سپیده دمید☀️ سری بَرآر که خوش عالمی‌ست عالم صبح.....🌸🍃 صبح بخير🌸🍃 ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله آلورا رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. . ✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🤗 برای این غذای دلبر که تو 20 دقیقه آماده میشه و خیلی خفنه 😎 نیاز داریم به سوسیس بلغاری پنیر پیتزا قارچ چیپس کخ هم میتونه خلال باشه هم ورقه ای 😄 🥂🌯 🌯🥂 سوسیس رو خورد میکنیم در حد یک قاشق روغن تو تابه میریزیم و سوسیس رو سرخ میکنیم بعد از اون قارچ خورد شده رو میریزم تو تابه و تفتش میدیم ته ظرف کمی پنیر میریزیم روش چیپس میریزیم و سوسیس قارچ و دوباره پنیر و بقیه لایه ها تکرار میشه. لایه آخر رو با پنیر میپوشونیم و روش فلفل آویشن میزنیم و میره تو فر تا پنیر آب شه و در حد چند دقیقه گریل رو هم روشن میکنیم و بعدم ساندویچ میزنیم جاتون سبز 😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃🌸🌸🍃🌸 🍃🌸صبح بهاری تازه نفستون بخیر ✋ هوای دلتون آفتابی☀️ امروزتون شاد همراه کلی حس رضایت💖 ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
سوم خرداد سالروز آزادسازی خجسته و گرامی باد آن همچنان ادامه دارد ... ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
🥂🌯 🌯🥂 مواد لازم سیب زمینی نگینی آبپز ریزخرد شده 2 عدد خیار شور خرد شده 5 عدد هویج آبپز و نگینی خرد شده 3 عدد نصف پیاز ریز و نگینی خرد شده تخم مرغ آبپز 5 عدد نخود فرنگی کنسروی 200 گرم ژامبون یا کالباس ریز خرد شده 400 گرم برای سس سالاد سس خردل نصف ق غذاخوری سس مایونز 2 ق غذاخوری ماست یونانی 1 ق غذاخوری آبلیمو نصف قاشق غ روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم سیب زمینی و هویج بمدت حدود 30 دقیقه آبپز بشه و دقت کنید که له نشه، همینکه بپزه و بافتش کمی نرم بشه کافیه، بیشتر از حد پخته نشه که ظاهر سالاد خراب نشه، بعد از پخت بذارید کامل خنک بشه و بعد نگینی خرد کنید میتونید به دلخواه از کمی ذرت هم استفاده کنید بعد از اینکه سالاد آماده شد حدود یکساعت داخل یخچال بذارید تا سرد بشه و بعد سرد کنید خیلییی جذاب و خوشمزسس نوش جااان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥙 😋 ▫️سيب زميني متوسط پخته 3 عدد ▫️پيازچه 12 عدد ▫️جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري ▫️نمك ، زرد چوبه، فلفل قرمز ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️زعفرون در صورت تمايل 🥂🌯 🌯🥂 🔸سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پيازچه و جعفري خرد كنيد بهش اضافه كنيد 2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفرون دم كرده بزنید تا یکدست شود. همه مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را صاف کنید. و سرخ كنيد .نوش جان نكته: مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا ميره 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
خوشبختی حراج روزانه دنیاست اینکه ما قدمی برنمیداریم و قیمت پیشنهاد نمیکنیم.... داستان دیگری ست خوشبختی پیداکردنی نیست،،، ساختنی ست خوشبخت باشید... ❖ ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
❖ "نگذارید" گوشهایتان 🍃🌼 گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده... نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که "قلبتان باور نکرده" صادقانه زندگی کنید.. 🍃🌼 ♡ الهی قمشه ای ♡ ❖ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من عاشق هلو ام با این دستور راحت میتونید تا یک سال دیکه کمپوت داشته باشیت خوشمزه هاااا مواد لازم 2 لیوان آب 300 گرم شکر 1 کیلوگرم هلو هلوها را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید داخل شیشیه برید مواد رو داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم. آب باید به اندازه ای باشه که دو سانت از در شیشه پایین تر باشه، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته دوباره در شیشه ها رو محکم ببندید بعد از تموم شدن یک ربع از روی حرارت برداشته میذاریم سرد بشن، بعد از 7 روز قابل خوردن هستن. واقعا عاااالی میشه خیلی خیلی خوشمزه تر از کمپوت های کارخونه ایه میتونین هم داخل یخچال هم بیرون از یخچال نگهداری کنید ولی بعد از باز کردن در شیشه کمپوت بقیه رو داخل یخچال نگهداری کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من عاشق هلو ام با این دستور راحت میتونید تا یک سال دیکه کمپوت داشته باشیت خوشمزه هاااا مواد لازم 2 لیوان آب 300 گرم شکر 1 کیلوگرم هلو هلوها را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید داخل شیشیه برید مواد رو داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم. آب باید به اندازه ای باشه که دو سانت از در شیشه پایین تر باشه، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته دوباره در شیشه ها رو محکم ببندید بعد از تموم شدن یک ربع از روی حرارت برداشته میذاریم سرد بشن، بعد از 7 روز قابل خوردن هستن. واقعا عاااالی میشه خیلی خیلی خوشمزه تر از کمپوت های کارخونه ایه میتونین هم داخل یخچال هم بیرون از یخچال نگهداری کنید ولی بعد از باز کردن در شیشه کمپوت بقیه رو داخل یخچال نگهداری کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
◈ ✍ 🌿 آیت‌اللـہ بهـــاءالـدینـی(ره) : لذات روحانی نصیب چشم و گوشِ هرز نمی‌شود، باید خود را اصــلاح ڪرد تا لذّات معنـــوی را درڪ کرد. 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
🍛 😋 🔸برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی شکلاتی بستنی شکلاتی مواد لازم : 1 لیتر شیر 1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید) 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) 1 ق م ثعلب 100 گرم شکلات تیره 1 ق غ پر شکلات صبحانه طرز تهیه : شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ دوعدد یک هشتم یه کلم برگ متوسط یک هویج متوسط رنده شده نمک وفلفل سیاه وقرمز پنیر ورقه ای نان تست سس کچاپ یا سس مورد نظر خودتان کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سلام عزیزان . مهربونا لطفا کپشن با دقت مطالعه بشه🙏 . علاوه بر دستور نکات هم اینجاست .. شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که با بیرونی ها مو نمی زنه👌 . برای 3 نفر شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان) شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان) ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست) گلاب 2 ق غ زعفران 1 ق غ خامه 50 گرم (در صورت تمایل) پسته به میزان لازم در صورت تمایل نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه . لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه . ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه . از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید . این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه . دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر . خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم . نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت . حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه . وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .