فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
پخت و فریز کردن لوبیا سبز بدون تغییر رنگ
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه لقمه سالم و خوشمزه و معرکه🌯😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجانی خوشمزه و فوری ❤
تا اخر وییدیو با ما همراه باشید
مواد لازم:
آرد 1/2 فنجان ،
تخم مرغ 2 عدد
،شکر 1/4 فنجان ،
روغن 1/4 فنجان
پودر بیکینگ 1/2 قاشق چایخوری ،
عصاره پرتقال 1/2 قاشق چایخوری
تزئینش هر میوه دلخواه
داخل قابلمهمقدار کمیاب بریزید لیوانها پیرکس (بزارید رو حرارتنشکنه)رو داخلش قرار بدید و به مدت 20دقیقهزیرش رو روشنکنید تا کاملا پف کنن
.
امیدوارم اینخوشمزه رو درست کنید و کنار عزیزانتون لذت ببرید😍
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ
برای 20 قطعه:
گوشت مرغ - 1 کیلوگرم.
پیاز - 300 گرم
نان - 6 عدد.
شیر - 150 میلی لیتر.
سیر - 1 دندان
کره - 30 گرم
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری
نمک - 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری
جعفری - 30 گرم
روغن
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته مخمر خشک یا یک بسته مخمر تازه
1 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
3-4 قاشق غذاخوری روغن
5 فنجان آرد
روغن فراوان برای سرخ کردن
اندازه فنجان 200 میلی لیتر
بچه ها اندازه یگرمی شیر باید حدی باشه ک دستتو بزاری انگشت تحمل کنه
همه چیز با صوت توی تصویر گفته
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مدیترانه ای🥗
مواد لازم:
3 گوجه فرنگی متوسط
2_3 خیار کوچک
1 پیاز قرمز
1 مشت گردو خرد شده
مقداری آروگولا
1 مشت انار
مواد سس👇
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری رب انار
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک طبق ذائقه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_سوخاری 🍗🍗
مواد لازم:
یک کیلو فیله مرغ
مواد لازم برای سس:
تخم مرغ دو عدد
شیر یک لیوان
سیر له شده دو حبه
دوقاشق غذاخوری فلفل
نمک
آرد یک لیوان
برای روی فیله کورنفلکس(یاپودرسوخاری)
طرز تهیه:
مواد سس رو با هم مخلوط کنید فیله هارو در سس بقلتونید و یک ساعت بزارید استراحت کنه و کورنفلکسهارو یه کم خورد کنید فیله هارو آغشته کنید در روغن داغ سرخکنید و نوش جان😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پیراشکی 🥐😍😋
خمیر مایه یک ق غذا
شکر یک ق مربا
آب ولرم یک سوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
نمک نصف ق مربا
آرد حدود سه الی چهار لیوان( در حدی که خمیر به دست نچسبه)
🥟مواد میانی
چرخ کرده ، پیاز ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی آبپز و رنده شده، قارچ، ادویه و نمک
آب ، خمیرمایه و شکر رو داخل ظرف کوچیک هم بزنید و کنار بذارید تا حجیم بشه.
شیر ، تخم مرغ و روغن مایع رو داخل ظرف گودی مخلوط کنید . خمیر مایع عمل اومده رو اضافهکنید و هم بزنید، آرد الک شده و نمک رو کم کم اضافهکنید و تا در نهایت خمیر نچسبی داشته باشید. خوب ورز بدید. سلفون بکشید یک ساعت بذارید استراحت کنه.
مواد میانی رو امادهکنید.
خمیر رو به ضخامت نیم سانت پهن کنید و طبق عکس یا هر شکلی که دوست داشتید ، به خمیر فرم بدید. ده دقیقه استراحت داده و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.
نوش جان..😋😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميگو پفكي با سس تار تار 🍤🍤🍤
ميگو پفكي يكي از خوشمزه ترين هاست واقعا كه آدم رو سر ذوق مياره،براي ميگو پفكي خوب چند تا نكته هست اونم اين كه روغن بايد داغ باشه ،بكينگ پودر فراموش نشه ❤️😉
مواد لازم 20 عدد
ميگو 20 عدد
پياز 1 عدد
نصف ليمو
نمك و فلفل هركدوم نصف قاشق چ خ
زعفرون 1چهارم قاشق مربا خوري
مواد خمير
آرد 1 و نيم پيمانه
آبجو كلاسيك 1 و نيم پيمانه
روغن 5 قاشق غ خ
تخم مرغ 1 عدد
بكينگ پودر 1 قاشق چ خ
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز ( هركدوم 1 قاشق مربا خوري )
مواد سس تارتار
مايونز 2 قاشق غ خ
شويد 1 قاشق غ خ
نمك و فلفل سياه
ليمو تازه
نصف خيار شور .
ميگو رو بعد از پاك كردن با آب سرد بشوريد ،كاملا خشكش كنيد بعد نيم ساعت تو مواد بزاريد داخل يخچال،براي سرخ كردن هم اجازه بدين روغن كاملا داغ شه بعد سرخ كنيد ،4 الي 5 دقيقه كافيه❤️
بیشمارند آنهایی
که نامشان آدم است...
ادعایشان آدمیت
کلامشان انسانیت
رفتارشان صمیمیت
حال من دنبال
یکی میگردم که;
نه آدم باشد
نه انسان
نه دوست و رفیق صمیمي
تنها صاف باشد و صادق...
پشت سایه اش خنجری
نباشد برای دریدن
هیچ نگوید فقط همان
باشد که سایه اش میگوید ...
یه نوع #شیرینی ساده و شیک و خیلی #خوشمزه واستون آوردم که گزینه مناسبی واسه پذیرایی هست.
شیرینی ترِ موزی شکلاتی🍰🍰🍰
ابتدا یک #کیک_شکلاتی هر مدلی که دارین رو پودر کنین بعد بهش مقداری گردوی خرد شده اضافه کنین به همراه یک موز پوره شده خوب ورز بدین بعد مقداری #گاناش(ترکیب شکلات تخته ای اب شده و خامه صبحانه) اضافه میکنین و خوب ورز میدین تا جاییکه خمیر منسجمی بدست بیاد بعد مواد رو داخل پلاستیک فریزر لوله میکنین و میگذارین یکساعتی داخل فریزر باشه تا خودشو خوب بگیره بعد از فریزر خارج میکنین و برش میزنین و با مقداری شگلات آب شده و پودر پسته تزیینش میکنین، به همین راحتی و خوشمزگی😋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍃🌸چه دلخواه میشود روزی که
با نام و یاد خدا آغاز شود
روزی که با لبخند و عشق و مهربانی💞
شروع شود🌸🍃
سلام دوست خوبم 😊✋
روزگارت روشن تر از خورشید☀️
#صبح_زیبای_بهاریت_بخیر_و_شادی_و_امید☕️🌸🍃
#
#ژله_شیک 😋
🔸1.ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید.
🔸2.تخم شربتی ها رو از قبل بخیسانید
🔸3.مقداری از ژله الورا به همراه تخم شربتی رو ته قالب بریزید. و مقداری هم روی دیواره قالب که چسبناک بشه.
🔸4.بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا میوه مورد نظرتون رو خیلی نازک برش بزنید و به دیواره بچسبانید
🔸5.مجدد ژله آلورا و تخم شربتی بریزید و همین طور برشهایی از نارگیل یا هر میوه ای که دوست داشتید
🔸6.این کار رو در چند مرحله تکرار کنید
🔸7.و اخر سر یک ژله رنگی دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله آلورا بریزید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترشی_مخلوط_قرمز 😋
گل کلم ، هویج، خیار ، کرفس ، لبو، سیر ، فلفل تند ، سبزی معطر
اول همه مواد رو بشورین و خورد کنین بزارین کامل خشک بشه بعد همه رو باوهم مخلوط کنین یهش نمک و پودر گلپر و کمی شکراضافه کنین بعد ترکیب مساوی سرکه و اب جوشیده سرد بریزین.
میتونین هویج و لبو رو خیلی کم جوش بزنین و همون اب رو بعد سرد شدن با سرکه مخلوط کنین و تو مواد بریزین
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#بستنی_سنتی
سلام عزیزان . مهربونا لطفا کپشن با دقت مطالعه بشه🙏 . علاوه بر دستور نکات هم اینجاست ..
شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که با بیرونی ها مو نمی زنه👌 .
برای 3 نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان)
شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان)
ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
خامه 50 گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت .
حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه .
وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ثانیه ها، دقیقهها و ساعتها در گذرند،
فرصت اندک است
از لحظات بهره ببریم
دلی را نشکنیم
با هم بودنها را قدر بدانیم
گذشت کنیم
محبت و مهربانی را فراموش نکنیم
✅ آنوقت آرامش خاطرخواهیم داشت
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
#برگه_زردآلو
حتما از زردآلوی بومی استفاده کنید زردآلوی کشاورزی بزرگ و شیرینی خاصی دارن که واسه خشک کردن مناسب نیستن
زردآلو رو با آب سرد بشورید و کاملا خشک کنید. حتمااا خشک بشه زردآلو خیس باشه موقع خشک شدن رو به سیاهی میره
از زردآلوی کال ونارس استفاده نکنید
زردآلو حتماااا جلو آفتاب خشک بشه این روش سنتیه خیلی از عزیزان پیام دادن میخوایم زردآلو خشک باشه ودر عین حال بسیار نرم باشه در این حالت باید از روش دود ویا تیزاب استفاده کنید من از همین روش سنتی استفاده کردم منتهی کمی آب لیمو وشکر رو قاطی کردم حدود یک استکان آب لیمو نصف استکان شکر رو با هم خوب مخلوط کردم هسته زردآلو رو که خارج کردم حتمااا رو سبد ویا آبکش بچینید که از زیر هم بهش هوا بخوره وزودتر خشک بشه رو سبد که چیدم با برس از مخلوط اب لیمو وشکر روش میالیم
این کار باعث میشه رنگ زردآلو زیاد تغییر نکنه و هیچ حشره ای روش نشینه. شکر واسه این میریزیم هم ترشی لیمو رو خنثی میکنه هم زردآلو براق میشه .
بزارید جلو آفتاب مال من چهار روزه خشک شد بستگی به دمای منطقه تون داره
بعد از خشک شدن برگه ها رو بریزید داخل کیسه نخی و جای خنک بزارید توجه کنید برگه زردآلو هیچ وقت تو نایلون نریزید همیشه تو کیسه نخی باشه مگر اینکه بزارید تو یخچال ویا فریزیر کاملا خشک بشه یخچال ویا فریزیرنمیخواد.
من اینجا هسته های زردآلو که شیرینن گذاشتم جلو آفتاب تا خشک بشن سپس شکوندم ومغزشو گذاشتم لای برگه های زردآلوی طبق فیلم خیلی خوشمزس از مغز گردو هم استفاده کردم
اگر تو منطقه ای هستید که رطوبت داره با پنکه خشک کنید.
زردآلوی که کپی میزنه هوا از زیر ورو بهش نمیخوره ویا جاش سایه و رطوبت داره
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#آش_لپه
برنج گرده یک لیوان
لپه نصف لیوان
شوید وجعفری ۲۰۰ گرم نسبت شوید بیشتر باش
پیاز داغ دو قاشق
آب مرغ یک کاسه
عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید
ماست دولیوان
لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه
برنج رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه خیس هم نکنید مشکلی نیست
برنج رو با یکی دو کاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه کنید برنج گرده از برنج ایرانی دیرپز تره پس به این نکته توجه کنید از چه برنجی استفاده کنید آب زیادی نریزید که برنج زیادی بپزه وهمش وا بره
برنج که نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میکنیم
عصاره مرغ رو در کمی آب حل کرده واضافه میکنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا کاملا بپزه زیاد رقیق وابکی نباشه چون وقتی ماست میریزید رقیق تر میشه
ماست رو با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه کنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست که داغ شد گاز رو خاموش کنید
نوش جان😊
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌷زندگی در پرتو اخلاق
👇راستی بارزترین نشانه شخصیت 👇👇
◀️ دروغ، انسان را لا ابالى بار مى آورد
شخص دروغگو تصور مى كند اگر وظايف مختلف خود را انجام ندهد مى تواند با اعذار دروغى، تخلف خود را توجيه نمايد، براى چنين كسى پايبند نبودن به عهد و پيمان، عدم رعايت وقت، عدم انجام تكاليف محول شده و امثال اينها آسان است،
زيرا با يك سلسله عذرهاى ساختگى
موضوع را به اصطلاح ماست مالى كرده و خود را از زير بار مؤاخذه رها مى سازد.
ولى بعكس كسى كه مقيد به رعايت اصل «صدق و راستى» باشد ناگزير است كه تمام اين امور را رعايت نمايد و لذا نمى تواند لاابالى باشد.
◀️ دروغگو حتى به خودش هم اطمينان ندارد!
افرادى كه دروغ مى گويند نه تنها به ديگران اطمينان ندارند چون آنها را هم مثل خودشان فرض مى كنند؛ بلكه به خودشان هم اطمينان ندارند، چون به واقعيت همه چيز، حتى به ميزان توانايى قدرت خويش در برابر مشكلات و حوادث مختلف زندگى، به عزم و اراده خود در مورد انجام كارها، ظنين هستند.
در كلمات قصار امير مؤمنان على عليه السلام مى خوانيم:
«ايّاكَ وَمُصادَقَةَ الْكَذّابِ فَانَّهُ كَالسَّرابِ! يُقَرِّبُ عَلَيْكَ الْبَعِيدَ وَيُبَعِّدُ عَلَيْكَ الْقَرِيبَ» [1]
از دوستى با دروغگو برحذر باش چرا كه او مثل سراب است، دور را در نظر تونزديك، و نزديك را دور مى سازد.
گرچه اين موضوع يعنى دگرگون ساختن چهره واقعيتها، نسبت به معاشرين دروغگو گفته شده ولى اين حالت بر اثر عادت به دروغ، در خود شخص دروغگو نيز پيدا مى شود و نسبت به واقعيتها و حقايق مربوط به خود و ديگران متزلزل و ظنين مى گردد و اين يكى از دردناك ترين حالاتى است كه براى انسان در زندگى پيدا مى شود.
پی نوشت:
[1]: نهج البلاغه، كلمات قصار، شماره 38.
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦