eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه اگه یوقتی به هر دلیلی نتونستید میوه تازه وخام نوش جان کنید براحتی با تبدیلش به کمپوت میتونید میوه دلخواهتونو بخورید 😍 میوه های دلخواه رو پوست بگیرید ... در ظرف مورد نظرتون آب بزارید جوش بیاد میوه ها رو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روشونو بگیره چن تا قل بزنه بعد یه مقدار شکر به اندازه دلخواهتون روش بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له وبد شکل نشن اگر دوست داشتید میتونید توش وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر میشه....من نریختم ... ظرفتون که از داغی افتاد همونجور بزارید یخچال تا کمپوتها خنک بشن وبعد در ظرفی مناسب سرو بریزید ونوش جان کنید😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✅دعاهای قشنگ واسه همدیگه: 🍃ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ! 🍃ﺩﻋﺎ کنیم کﻫﯿﭽﮑﺪﻭممون ﺍﺷﮑﯽ ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﯿﺎﺩ،ﺍگرم اﻭﻣﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﻪ! 🍃ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ! 🍃ﺩﻋﺎ کنیم هیچکی ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ،ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ! 🍃ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ ﮐﯽ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ! 🍃ﺩﻋﺎ کنیم حکمت خدا با آرزوهامون یکی باشه....  💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
🔻حذف صبحانه باعث ریزش موهایتان می‌شود ◽ریزش مو یکی از تاثیرات عمده و جانبی نخوردن صبحانه است. مهم بودن صبحانه یعنی اینکه مصرف آن نباید به هیچ عنوان حذف شود، بلکه صبحانه همانند ناهار و شام باید مورد اهمیت قرار بگیرد. ◽افراد بیشتر به مصرف ناهار و شام برنجی اقدام می‌کنند اما نان، شیر، پنیر، کره بادام زمینی، تخم مرغ و... که در وعده صبحانه میل می‌شود، دارای خواص فراوانی است بنابراین با حذف صبحانه بخش مهمی از پروتئین‌های دریافتی بدن را از دست خواهیم داد. ◽لبنیات و تخم مرغ که بخش عمده مصرف آنها در وعده صبحانه است برای تامین پروتئین بدن نقش مهم و ضروری دارند و اسید‌های آمینه ضروری مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند.
سلام عزیزان برای این خوراک خوشمزه بهتره از ران استفاده کنید که نسبت به سینه مرغ چربتره البته با سینه هم می شه حتما پوست داشته باشه وگرنه گوشت مرغ خشک می شه . برای دوتا ران مرغ ونیم کیلو برنج مقدار را میگم دوقاشق ماست را با یه پیاز خلالی و اب یک لیموی بزرگ و زعفران غلیظ و نمک وفلفل سیاه که بهترین ادویه واسه گرفتن بوی مرغ است همه را مخلوط کنید ومرغ را توی مواد بذارید وبهتره که از شب قبل اینکارو انجام بدین تا خوب طعم دار بشه ولی اگر فرصت ندارید حداقل 4ساعت بمونه بعد برنج را مثل همیشه ابکش کنید برنجتون را خیلی نرم نگیرید وبعد حتما باید قابلمه نچسب باشه روغن وزعفران بریزید وپیاز وسس را از مرغ جدا کنید چون پیاز می سوزه وسس هم برنج را له می کنه واز سمت پوست کف قابلمه بذارید و در صورت تمایل حلقه پیاز ویا سیب زمینی بذاربد روی مرغ وبرنج را روش بریزید وکمی فشرده کنید تا قالبی برگرده وحتما شعله پخش کن بذاریدوحرارت ملایم باشه در حدی که بخار توی قابلمه باشه اگر حرارت زیاد باشه ممکنه مرغ بسوزه ودم کنی بذارید حدود دوتا دونیم ساعت بستگی به سایز مرغتون داره مرغ من دوکیلویی بوده حدود 3ساعت گذاشتم با حرارت کم وبعد از پخت اطراف برنج را ارام جدا کنید وطبق فیلم قالبی برگردونید بسیار خوشمزه ومعطره میتونید کنارش یه سس کم اب هم با اب مرغ یا عصاره درست کتید که عالی می شه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰یک عصر زیبا 🌸همراه با 🍰لحظه هایی شیرین 🌸براتون آرزومندم 🍰عصرتون پراز لحظه های شاد و زیبا
🌹😍👇 ✍طرزتهیه: یک عدد پیاز رنده شده و دو حبه سیر له شده در یک ق غ کره و یک ق غ روغن تفت دادم بعد ۱۰ عدد قارچ ورقه شده اضافه تفت دادم تا طلایی شدن ، سه ق غ جو پرک شده را در سه لیوان آب خیسوندم بعد به قارچ ها اضافه کردم بهمراه یک استاک مرغ ، ۵ دقیقه زمان دادم بپزن ، بعد مواد با گوشتکوب پوره کردم ، یک چهارم لیوان خامه بهمراه نمک و فلفل سیاه و یک ق غ جعفری خرد شده داخل قابلمه ریختم مخلوط کردم ۲ دقیقه زمان دادم با حرارت ملایم جا بیافته . نکته : اگه سوپ آبکی بود جو پرک شده اضافه کنید و اگر غلیظ آب جوش.. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✍طرزتهیه: ابتدا یه پیاز رنده کردم آبش گرفتم و به سیصد گرم گوشت چرخ کرده اضافه کردم نمک ،فلفل،زردچوبه، سبزی معطر خشک (نعنا، ریحان)اضافه کردم چنگ زدم و ده پانزده بار بر داشتم وبه ظرف کوبوندم بعد دستم خیس کردم کمی کوچکتراز گردو برداشتم تو دستم گرد کردم تو سینی چیدم گذاشتم یخچال. بعداز نیم ساعت با کمی کره تفت دادم کوفته هارو برداشتم دوتا پیاز رنده کردم تو همون تابه ریختم نمک وزرد چوبه زدم پیازم که سبک شد یه قاشق سر پر رب اضافه کردم باز تفت دادم بعد سه چهارتا گوجه رنده کردم به موادم اضافه کردم بعد آب جوش اضافه کردم بعد هم کوفته ریزه هارو توش ریختم . من چند تکه دنبه هم اضافه کردم یه ساعت گذاشتم بجوشه بخاطر دنبه خواستم چربیش آب بشه . بعداز یک ساعت سیب زمینی خردشده و آلو جنگلی اضافه کردم دوباره اجازه دادم تا یک ساعت هم بپزه. البته اگه دنبه اضافه نکنین همون یک ساعت کافیه. وهمون موقع که کوفته هارو میریزین سیب زمینی و آلو رو بریزین. واینکه من آبش زیاد کردم تا مثل آبگوشت بشه آبش برداشتم جدا سرو کردیم 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
💚امام صادق عليه السلام فرمود: مردى يهودى نزد پيامبر خدا صلى الله عليه و آله آمد و در برابر ايشان ايستاد و به آن حضرت خيره شد. پيامبر فرمود: اى يهودى! چه مى خواهى؟ عرض كرد: تو برترى يا موسى بن عمرانِ پيغمبر كه خدا با او سخن گفت و تورات و عصا به او داد و دريا را برايش شكافت و با ابر بر سرش سايه انداخت؟ پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: براى بنده، خوب نيست كه خود را بستايد. اما [همين قدر ]مى گويم: وقتى آدم عليه السلام گناه كرد اش اين بود كه گفت: خدايا! به حق محمّد و آل محمّد از تو مى خواهم كه مرا ؛ و خداوند او را آمرزيد. 📖الأمالي للصدوق،ص287،ح320 ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
اگہ یه روز خواستے تعریفے براۍ پیدا کنے.. بگو شهیــد یعنے بارانـ[🌧] حُسْنِ باران این است کہ⇣ زمینے ست ولے آسمانے شده است و به امدادِ زمین مےآید...:) 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش این فلفل دلمه ها رو برای درست کردن فلفل دلمه ای شکم پر فریز میکنم و یا موقعی که فلفل دلمه ای گرون هست یا اینکه خب الان بصورت ارگانیک تهیه میشه و تو فصل زمستون فلفل دلمه ای به خوشمزه گی الان نمی‌تونید پیدا کنید بهر حال آماده تو یخچال داریم موقعی که مهمون یهویی میاد میتونید راحت استفاده کنید🤗☺️ فلفل دلمه ها رو بشورید و دانه هاش رو خارج کنید و برای دو روز بزارید توی یه سینی و در هوای آزاد (البته اگر بالکن ویا جایی مناسبی دارید) می‌بینید که بعد دو روز حالت نرمی به خودش میگیره و با این روش جای کمتری رو توی فریزر اشغال میکنه فلفل دلمه ها رو یکی از رو و و بعدی رو برعکس بزارید سه تا سه تا رو هم و توی یه کیسه زیب دار بچینید بعدش با نی هواشو کامل بکشید و کیسه پلاستیکی رو ببندید و بزارید توی فریزر🤗☺️☺️ موقعی ام که خواستین استفاده کنید موادشو حاضر کنید و بعد از فریزر خارج کنید وقتی که مواد رو داخل فلفل دلمه ای ریختید می تونید برای بستن سرش از گوجه استفاده کنید گوجه رو به تکه های که بتونه سر فلفل دلمه ای رو ببنده قسمت کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با پودر کاکائو شکلات چیپسی درست کن 😍 پارت اول 🎥🔝
🕊🌹 مهر شما همان ڪیمیایے است ڪہ روزگار مرا قیمتے مے‌ڪند... من بہ اعتبار محبت شما نفس مے‌ڪشم اے قرار دل بے قرارم... سلام بر تنها گل نرگس✋
🧁 آرد 4 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد شیر 5 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری طرز تهيه: 1. آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد. 2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چ‌نگال هم بزنيد. 3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. 4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
روغن بادام 🔹️بادام نرم‌کننده‌ای طبیعی و سرشار از عناصری است که پوست را آبرسانی کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می‌کند. روغن بادام تلخ ناخن‌ها و حتی موهای شما را سالم نگه می‌دارد. 🔹️روغن بادام شیرین برای پوست بسیار عالی است، این ماده‌ی غذایی غنی از ویتامین‌هایی است که می‌تواند به مبارزه با علائم اولیه پیری و مرطوب‌سازی پوست کمک کند. 🔹️ضمنا بادام سرشار از ویتامین E است که به محافظت از پوست در برابر اشعه‌ی مضر UV خورشید کمک می‌کند.
(بوشهری) 🍛 😋 ▫️بادمجان 4عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه ▫️آب تمبر هندی نصف لیوان ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️آب 1/2 ليوان ▫️روغن به ميزان لازم 🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجان‌ها کمی در روغن تفت بخورند. 🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجان‌ها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا مواد دوتا کوکو رو درست میکنیم هرچیزی که دوست دارید فرقی نداره بعد تابه رو داغ کنید وروغن بریزید. بعد اگه قالب دسته دار ندارید یه کاسه فلزی وسط تابه بذارید ومواد یکی از کوکوها رو دورش بریزید یه کمی که خودشو گرفت کاسه رو بچرخونید ودربیارید(ومایع کوکوی بعدی رو بریزید وسطش) وبذارید آروم بپزه.... البته نباید کوکوی اولی خیلی سفت بشه چون اونوقت به قبلی نمیچسبه وخودشو ول میکنه.. بعدش برگردونید وهرجوری دوست دارید برشش بدید وسروش کنید من به شکل پروانه درآوردم یعنی از وسط نصفش کردم وبرعکس کنار هم گذاشتمش رسپی کوکوی بادمجون رو قبلا گذاشتم اما ببخشید زردچوبه یادم رفت بهش اضافه کنم..
🍃♥️🍃 ♥️ 💎 ✍این روزها ... 👌ســـــعے ڪن مـــــدافع باشے ازنـــــفوذ شـــــیطان ✅شاید سخت تر از مدافع بودن مدافع قـــــــلب شدن باشد... 🌺" الْقَـــــلْبُ حـــــَرَمُ اللَّه "ِ قـــــلب، خـــــ❣ـــــداوند متعال است پس در او غیر او را ســـــاڪن نڪن‼️ ♥️♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبی آروم✨ به امید تجلی روزی مملو از انوار الهی براتون آرزومندیم...✨🙏 ✨ ✨ -------------------
هيچ وقت فراموش نكنيد كه: "دنيا تكرار نمي شود..!" از لحظه لحظه هایتان، نهایت استفاده را ببرید و خوبی ومهربانی را پخش کنید. ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷✨یکشنبه تون عالی و بینظیر 💗✨از خدا میخوام 🌸✨روزتـون بدون غـم 🌷✨روزگارتـون بدون مشکل 💗✨لحظه هاتون بدون دلتنگی 🌸✨عمـرتون بدون مریضی 🌷✨و زندگیتـون بدون 💗✨حسرت باشـه 🌸✨روزتون زیبا وپراز انرژی مثبت💐 ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه،بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
😋 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و 45 دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️نكته : شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ♦️نكته: مرحله اي كه بصورت فيلم گذاشتم زمانيه كه نشاسته واب به شكر اضافه كرديم ، هنوز شيره خرما اضافه نشده به لحاظ رنگ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫🍌 لایه های این دسر شامل: -بیسکوییت پتی‌بور (لایه اول) -شکلات تخته‌ای (لایه دوم - من تلخ زدم، سلیقه‌ای) -شیر‌موز خیلی غلیظ (لایه سوم - غلیظ یعنی 2 تا موز و نصف فنجون شیر) میوه برای تزیین (گیلاس - شاه‌توت - توت سیاه) من برای 2 تا لیوان موز : 2 تا شیر : نصف فنجون شکلات تخته‌ای بسکوییت پتی‌بور: تقریباً 1 بسته (کمتر) 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه،بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡