فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه شیک 💕
ببینید چقد گوگولی و خوشگلن😊
همه موارد لازم در ویدیو مشخصه،
برای پخت در فر،دما رو 170 و زمان رو بیست تا سی دقیقه در نظر بگیرید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گل_رز_گوجه 🍎🌹
گوجه هاتون سفت باشه. اصطلاحا گوشتی باشه و تخمش کم باشه
و هر چی گوجه کشیده تر باشه بهتر میشه تعداد گلبرگهاش هم بیشر و یک اندازه تر میشه.
اول سر گوجه رو صاف ببرید و از همون قسمت دقیقابه دو قسمت مساوی تقسیم کنید و دقت کنید که اگر مساوی نباشن، ارتفاع گلبرگها یکدست نمیشه خوب درنمیاد.
اون قسمت اخرش که میخواهید بذارید تو ظرف دیگه یا مثلا روی سالاد یکمی باید سفت گوجه رو بگیرید تا وا نره.
اگه میترسید خراب بشه همون اولش که یه گل کوچیک درست کردین راحتتر میتونید بلند کنید بذارید تو ظرف، بعد بقیه گلبرگها رو دورش بچینید.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️دیدن طلوع هر صبح☀️
یعنی:
فرصتی دوباره که
خدا بهت هدیه داده😉
توکل کن بر خودش و
یک روز جدید رو آغاز کن😉🌹
#آش_ترش_رب_انار
سبزی آش (شامل جعفری، تره، گشنیز، اسفناج) ۵۰۰ گرم
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
رب انار ۲ ق غ
شکر ۱ ق غ (در صورت تمایل)
پیاز داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان لازم
ابتدا سبزی ها را تمیز پاک کنید و بشورید. بعد از اینکه آب سبزی ها رفت آن ها را ریز و ساطوری کنید. حبوبات را هم جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا نفخشان گرفته شود. در این مدت چند مرتبه آبشان را عوض کنید. برنج را هم یک ساعت در آب و نمک خیس کنید و در قابلمه با آب بجوشانید تا پخته شود. وقتی برنج جوش خورد حبوبات را اضافه می کنیم و بعد سبزی را اضافه می کنیم.
رب انار را با شکر و کمی آب حل می کنیم و داخل آش اضافه می ریزیم. کمی از پیاز داغ و سیر داغ را داخل آش میریزیم و بقیه را برای تزیین استفاده می کنیم. حرارت آش را کم کنید تا آش جا بیفتد و لعاب دار شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بکشید و تزیین کنید.💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ زبرا (دسر ترکیه ای) 👌
مواد لازم :👇
مایه قهوه ای رنگ
شیره انگور 1لیوان دسته دار فرانسوی
آب 3لیوان سرخالی
آرد 3ق غ سرپر
کره 30گرم
مایه سفید رنگ :
شیر 3لیوان
شکر 1/2لیوان
آرد 2ق غ
نشاسته ذرت 1ق غ
وانیل 1ق م
کره 30گرم
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_انجیر
انجیر= 500 گرم
شکر= 300 گرم
آب= نصفِ لیوان
هل= 3 عدد
چوبِ دارچین= 1 عدد
جوهرِ لیمو= 4/1 ق م
وانیل=۲/۱ق م
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_گوجه_پیتزایی 🍳 🍅😋
🔸اول روغن يا كره توي تابه بريزيد. دوتا گوجه رو ورقه اي خورد كنيد و اضافه كنيد بهش. دو حبه سير هم رنده كنيد و اضافه كنيد. كمي كه سرخ شدن، نمك، فلفل و پونه كوهي بريزيد. حالا سه تا تخم مرغ رو هم بزنيد و روي گوجه ها بريزيد. در آخر هم پنير پيتزا بريزيد. غذاتون خيلي زود حاضر ميشه. حتما درست كنيد
#پارفیت_توت_فرنگی 🍧🍓😋
▫️پنیر خامه ای کم چرب … 250 گرم
▫️وانیل شکری … یک قاشق چای خوری
▫️شکر … شش تا هشت قاشق غذا خوری
▫️خامه زده شده سرد … یک فنجان
▫️توت فرنگی خرد شده... یک فنجان
🔸در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود
در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود
خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود
و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
دسر را داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
♦️می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید
❤️ #امام_علی علیهالسلام فرمودند:
🍀 مَنْ عَرَفَ نَفْسَهُ فَقَدْ عَرَفَ رَبَّهُ
🍃 هرکس خود را بشناسد، قطعاً خدایش را خواهد شناخت.
📖 غرر الحکم و درر الکلم، ص۵۸۸؛
علامه حسنزاده آملی:
✍ كم كم برايت بخوبى روشن مى گردد كه هر كس از اين گردنه گذشت، يعنى در معرفت نفس راسخ شد و خويشتن را بخوبى شناخت، بسيارى از مسائل را حل كرده است.
📖دروس معرفت نفس، ج2، ص 258.
🌺ا✨﷽✨ا🌺
💠 شخصی از #امام_سجاد علیهالسلام سوال کرد:
🍃 چگونه صبح کردی ای پسر رسول خدا؟"یعنی روز راچگونه آغاز کردی؟"
فرمود:صبح کردم در حالیکه به هشت کس بدهکارم و آنان هر زور هشت چیز از من طلب میکنند و مرا به سوی خود میخوانند:
۱- خدای تعالی از من واجبات را میخواهد.
۲- قبر از من، بدن را.
۳- پیامبر، سنتش را.
۴- نفس از من شهوت را.
۵- ملکالموت از من روح و جان را.
۶- زن وفرزند، نفقه ومخارج زندگی را.
۷- شیطان از من نافرمانی ومعصیت را.
۸- فرشتگان نویسنده، ازمن صداقت و درستکاری را.
و من در میان این هشت طلبکار، مسئول و ناتوان شدهام.
📖 بحارالانوار، ج۴۶، ص۶۹
#توپک_خرمایی 🍱
🔸خرما ,كره 30گرم ,كنجد، خلال پسته ، پودر نارگيل براي تزيين .
🔸خرما ها رو از هسته جدا كنيد و در قابلمه روي شعله خيلي ملايم بزاريد و كره اب شده رو بهش اضافه كنيد تا خرماها يكم نرم بشه بعد از روي شعله برداريد و ورز بديد اونقدر ورز بدين تا تمام خرماها يكدست بشه اگر به دست ميچسبيد يكم اب بزنيد به كف دستتون ، و به شكل توپك دربياريد و بغلتانيد توي كنجد ، خلال بادام ، پسته و نوش جان كنيد
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#گوچی ديار بكر يك غذاي #تركيه اي
يه جور غذاي رژيمي هم ميشه به حساب اورد البته اگر روغنش روخيلي كم استفاده كنيد.دياربكر اسم استاني در تركيه هستش كه اين غذا در اونجا مرسوم هستش😊وگوچ هم همون ظرفهاي گلي ويا سفالي هستش كه اين غذا روتوش درست مي كنن همون گمج خودمون كه گيلاني هاي عزيزمون بيشتر ازش استفاده مي كنن❤️ واما مراحل پخت
كافيه ته ظرف مورد نظرتون رو با پياز ورقه شده بپوشونيد وبعد لايه بعد گوشت تكه شده وبازهم كمي پياز،سير وروغن زيتون مقداري وهمچنين ادويه ها كه شامل فلفل،نمك،زردچوبه ست وبعد فلفل دلمه خرد شده ولايه بعدي هم گوجه نگيني ودراخر سس كه شامل نمك وفلفل ورب ويك چهارم ليوان آب وكمي روغن زيتون هستش رو مخلوط كنيد وروي خوراك بريزين ازهرنوع سبزيجات ديگه مثل بادمجون ويا لوبيا سبز هم مي تونيد استفاده كنيد ودر اخردرب ظرف روبزاريد روي حرارت ملايم بپزييد اين خوراك نيازي به آب نداره همه موادخودشون آب دارن 😊
😊اين غذانوعي خوراك گوشت وسبزيجات هستش❤️😍
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡