فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی🙏
که امروز ظهرتون پر برکت 🌸🍃
کسب و کار ها تون پر رونق 🌸🍃
آرامش و سلامتی در
زندگیتون جاری باشه💖😉
ظهر تون زیبا در
پناه خداوند متعال 🌸🙏
آمین 🙏☺
#ظهرتون_بخیر🌸🍃
🌸🍃 🌸🍃⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
.
روغن به مقدار لازم
یه عدد پیاز نگینی خرد شده
300 گرم گوشت چرخ شده
نمک و فلفل، پودر سیر ،زنجفیل ، جعفری خشک یا تازه ، آویشن
ذرت
نخود فرنگی پخته
دو حبه سیر له شده
پیاز و سیر رو تو روغن تفت بدین و بهش گوشت رو اضافه کنین و خوب تفت بدین بعد ادویه هارو رو اضافه کنید بگذارید فلفل دلمه ای و ذرت و نخودفرنگی پخته و بعد رب تفت بدین و بزارین کنار😋 ... بعد خمیر رو مثل تصویر باز کنید و از مواد بریزید توش اگه دوست داشتین پنیر پیتزا هم بریزید و مثل تصویر بپیچید و به تا خمیر به هم بچسبه بعد تو روغن داغ سرخ کنید
چند تا نکته ✅خمیر جادویی همه کاره رو بهتون آموزش دادم تو هایلایت استوری هست ✅2 از هر موادی که دوست دارید می تونید داخل خمیر استفاده کنید یا هر چیزی که دوست ندارید کم کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . فراموش نکن . . .
عطر حرفهایمان هر چه باشد
تند و تلخ، گرم و شیرین . . .
آرام و روح نواز ، ما را
در خاطره ها به یاد می آورد.
لحظه هاتون پُر از عطر مهربونی
💖Join👇
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔷#بستنی_میوه_ای
🔸مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
5 قاشق غذاخوری شیر سرد
نیم کیلو میوه دلخواه پوره شده
نصف قاشق چای خوری وانیل
200 گرم خامه صبحانه یا خامه قنادی معادل 5 ق غ
2 قاشق غذاخوری عسل
بنا به ذائقه شکر بریزید من 5 ق ریختم
طرز تهیه:
شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و روی بخار کتری اجازه دهید تا کاملاً یکدست حل شوند
سپس میوه پوره شده را (من از توت فرنگی استفاده کردم) به همراه خامه شکر و عسل وانیل ژلاتین داخل دستگاه مخلوط کن یا غذاساز یا گوشت کوب برقی بریزید تا یک دست شود
سپس این مواد را داخل ظرف گودی بریزید و در فریزر به مدت 5 تا 7 ساعت اجازه دهید خودش را بگیرد و سپس اسکوپ بزنید و سروکنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔷#كرابيه_پسته_نوتلا
پودر قندر نصف پيمانه
كره115گرم
وانيل 1ق چ
آرد 175گرم
زرده تخم 1عدد
براي رويه:
سفيده تخم مرغ 1عدد
شكر 1ق غ
پسته خرد شده
ابتدا پودر قند را همراه كره بمدت 5 دقيقه با همزن ميزنيم بعد وانيل و تخم مرغ را اضافه كرده ارد را اروم اروم الك كردو با نوك انگشت قاطي ميكنيم تا يكجا منسجم بشه بعد داخل نايلون گزاشته بمدت دو ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.
بعد از دوساعت از يخچال بيرون اورده پنج دقيقه استراحت ميدهيم بعد اندازه گردو برداشته داخل دست گرد ميكنيم با انگشت وسطشو گود ميكنيم كناره هاشو داخل سفيده تخم مرغ قرار داده بعد داخل پودر شكر و خلال پسته بعد داخل سيني فر كاغذ روغني انداخته كرابيه هارو كنار هم چيده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم .
بعد از پخت داخل گودي شيريني نوتلا قرار ميدهيم و سرو ميكنيم .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
نوشیدنی خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍
موادلازم :
آب پرتقال=نصف لیوان
آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری
شکر=2/1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش=کمی
خامه=25 گرم
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
🔔️ #تــݪنگـرامـروز
عطــرهای خوب به قدری خوبند
ڪه حتی شـیشه های خالـےشان
هم #بوی خوب مےدهد!
آدمهای خـــوب مثـــل #عطـــرهای
خوبند به قدرۍخوب که همیشه
یادشان به آدمحس خوبـےمیدهد.
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_کافی
پودر قهوه فوری 2قاشق مرباخوری
شکر 2قاشق مرباخوری
آبجوش 2قاشق مرباخوری
شیر 1لیوان.
الهی چشمتان⭐️
از هرچه زیبایی لبریز
دلتان ازهرچه تازگی مملو
وجودتان از هرچه
ناملایمات مصون
ونگاه خدا بربام زندگیتان گسترده
شبتون آرام⭐️
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام_به_صبح_دل_انگیز_تابستانی☕️🌸
سلام به زندگی
سلام به دوستان عزیز💖
روزتون پر از احساس خوشبختی🌸
جاده زندگی تون هموار
و توأم باسلامتی و کامیابی💖
صبحتون شکوفا و پُر نشاط🌸
#ترفند_آشپزی
در پختن #کیک هیچگاه دیواره وکف قالب را با روغن مایع چرب نکنید.همیشه باید با روغن جامد یا کره چرب شود.🍰
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#کیک بدون فر
یه دونه تخم مرغ یک لیوان و نصفی آرد از یه لیوان کم تر شکر بستگی به خودتون داره شیرین دوس دارین یه لیوان پر نصف لیوان شیر نصف لیوان کمتر روغن نوک قاشق وانیل یک قاشق پکنیک پودر اول شکر و وانیل و تخم مرغ رو هم میزنیم به قدری که سفید و کشدار بشه بعد روغن وشیر به ترتیب اضافه میکنیم بعد آرد و پکنیک پودر را قاشق قاشق اضافه میکنم در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد قابلمه رو چرب میکنم میریزم من دو رنگ کردم به یکی زعفران به یکی کاکویی زدم ریختم تو قابلمه دمکنی گذاشتم بعد ۴۰ دقیقه آماده شد
کیک یک تخم مرغی
#کیک_یک_تخم_مرغی
@bahuneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر صبح بگویید
که امروز قشنگ است
و ز لطف خداوند هوای دل ما
صاف و قشنگ است
گر لکه ابری به دل افتاده ز یاری
بر گوی که این
گنبد فیروزه قشنگ است
امروز شروع کن به لطف
و ز سر مهر الهی
فردای دگر عمر به فردا
که امروز قشنگ است
یارب تو در این صبح طلایی
نظری بر دل ما کن
حیف است نبریم لذت ایام
که امروز قشنگ است🌸
🔷#سالاد_سیب_دانمارکی🍏🍎
🥙🥪مواد لازم🥦🥙
▢1/3 پیمانه پیاز (ساطوری)
▢1/3 پیمانه سس ارده(طرز تهیه اش در کانال موجود هست)
▢1 قاشق غذا خوری مغز گردو (خرد شده)
▢1 قاشق غذا خوری کشمش (بی دانه)
▢1 قاشق مربا خوری خردل
▢1 قاشق مربا خوری سرکه
▢1 عدد سیب
▢200 گرم کلم قرمز (خلال شده)
▢به میزان لازم نمک و فلفل
🍎دستور تهیه🍎
یک عدد سیب رو بشویید و خلال کنید. مغزهای گردو رو هم کمی با ضربه خرد و به اصطلاح نیمکوب کنید. کلمقرمز رو بشویید و رشتهرشته کنید. کشمشها رو توی آب خیس کنید تا قدری نرم بشه و در آخر پیاز رو ساطوری کنید.
سرکه و خردل رو توی سس مایونز بریزید و هم بزنید. همه اجزای سالاد رو روی هم بریزید، نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و توی یخچال بذارید تا سرد بشه و توی ظرف سالاد بریزید. نوش جان.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔷#كرانچى_نارگيل 🥥
پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی پودر پسته
🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐مدیران زحمتکش گروه😍
خسته نباشید وخدا قوت🌺
سپاسگزارم از زحمات و تلاش شما عزیزان🙏❤️
شاد، تندرست وپایدار باشید
🍃حضورتان سبز
#گلــے پێشڪشٺاݩ میڪنم🌹💫
بہ نام #محبٺ ڪہ در هر برگہ اش
سڵامــے براے #سلامٺــے
دعایــے براے #خۆشبخٺـے شماسٺ
بوے خۆشش در #زندگیٺاݩ جارے باد🍃🍃🍃🍃
دوستان ؏ـــــزیزم وقٺٺوݩ بہ #شاכے🕊🦋🐬
لایڪ بہ #حضور و #ارسالــے هاے نابٺوݧ
⃟💕❤️
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی پارت1⃣
برای درست کردن شربت زعفران :
یک لیوان شکر
نصف لیوان آب
یک ق غ گلاب
1/8 ق چ جوهر لیمو یا نصف ق چ ابلیمو
زعفران دم کرده به میزان لازم💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#قندهای_خوشگل رنگی برخودتون درست کنید.....
.
..
دستوراول
گلاب : 1 قاشق چایخوری
شکر یاپودرقند 1 فنجان
رنگ خوراکی : طبق سلیقه
قالب : به شکل مورد نظر
پودرهل،دارچین،زنجبیل به مقدار لازم(اختیاری) ابتدا باید درون یک ظرف مناسب یک قاشق گلاب را ریخته و
کم کم شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا تقریبا به شکل شن در بیاید.
اگر گلاب #قند_تزیینی کم بود مقداری به آن اضافه کنید.
و با استفاده از خلال دندان رنگ مورد نظرتون رو به شکر اضافه کنید و درون یک سینی پهن کنید و
به شکل دلخواهتون قالب بزنید و آنها را روی کاغذ روغنی بذارین تا قندهای تزیینی خشک بشن... .
.
.__________
.
دستور دوم
من مقداری از قندها رو باانواع #شربت درست کردم
مثلاً #شربت_البالو#شربت_پرتغال#شربت_نعنا
با این صورت که مقداری از شربت همنجور بصورت غلیظ روی شکر ریختم وهم زدم پهن کردم
توی سینی وبا قالب فشاری گل مینا قالب زدم دراین نوع قند نیازی به گلاب نیست....
مراقب باشین که زیاد شربت نریزین که شل بشه....💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
تلنگر تفسیری به خانواده ها
💥 به جاى كينهها وضعفها وتلخىها از نعمتها ياد كنيد. مشكلات خانوادگى را در كنار نعمتهاى بيشمار الهى چيزى نشماريد.
«وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ
۲۳۱بقره
#درسهای_قرآنی صفحه37
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت_درباری
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله 400 گرم (تیکه های درشت)
پیاز نگینی 4 عدد متوسط
هویج 1 عدد حلقه شده
فلفل دلمه ای 1 عدد خلال شده
چوب دارچین 1 تیکه
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشف
رب گوجه 2 قاشق
کره 1 قاشق
نمک ب مقدار کافی
ابتدا پیاز رو تفت میدهیم (لازم نیست سرخ بشه)
بعد هویج ک نسبت به بقیه سبزیجات بافت سفتی داره رو اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن هویج، گوشت رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا زمانی رنگ گوشت تعییر کنه بعد زعفران و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . توی ی ماهیتابه کره رو میزاریم آب بشه بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم با شعله کم تفت میدیم تا زمانی کره نارنجی رنگ بشه. بعد ب گوشت اضافه کرده مواد رو مخلوط میکنیم. 4 لیوان آب جوشیده داغ اضافه میکنیم ( ب این دلیل آب داغ اضافه میکنیم ک گوشت سفت نشه و راحت پخته بشه). میزاریم گوشت پخته بشه و در آخر نمک رو اضافه میکنیم ک گوشت در زمان پخت سفت نشه. 40 دقیقه زمان میدیم تا گوشت کاملا پخته بشه و سس غلیظی داشته باشیم