🌸آغاز سخن یاد خدا باید کرد
✨خودرابہ #امید او رها باید کرد
🌸اے باتوشروع #کارها زیبا تر
✨آغازسخن #توراصدابایدکرد
🌸بسم الله الرحمن الرحیم
#
☘💚
نداری مریضی؛ به بدحالی من
ندیدم دمی، چون مسیحایی تو
نداری غلامی؛ به تنهایی من
ندیدم غریبی، به تنهایی تو…
نداری اسیری، به شیدایی من
ندیدم کسی را به آقایی تو
امیدِ غریبانِ تنها، کجایی؟
چراغ سر قبرِ زهرا؛ کجایی؟
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_کباب 🍢
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
جعفری ساطوری شده تازه : 2 قاشق غذاخوری
پودر نان یا سوخاری : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
نمک ،فلفل ،زردچوبه
زیره ،پاپریکا
سیر : 1 حبه
زنجبیل : 1/2 قاشق چایخوری
نان پیتا
مواد لازم برای سس گوجه🔻
گوجه خرد شده : 4 عدد
رب : 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون سیر : 1 حبه
اورگانو : 1 قاشق مرباخوری
سیر : 1 حبه
مواد لازم برای سس طحینه🔻
ماست موسیر : 6-5 قاشق غذاخوری
ارده : 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و پودرسیر
لیموترش تازه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_خاکشیر_زعفران
آب .....4لیوان
خاکشیر.....نصف لیوان
شکر.....نصف لیوان
گلاب.....2قاشق غذاخوری
زعفران....به مقدار لازم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پودینگ_شکلاتی_فندوقی🌰🍫😋
▫️شیر:سه لیوان
▫️شکر:نصف لیوان
▫️نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری
▫️نسکافه:دو قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین)
▫️کره:25گرم
▫️آب جوش:سه قاشق غذاخوری
▫️فندق در صورت تمایل
🔸نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندق بو داده تزیین کردم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#چیز_کیک_زعفرانی_پسته
برای کیک
2 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
1/4پیمانه شیر
1/4پیمانه روغن
1 ق م پودرهل
1 پیمانه آرد قنادی
1 ق م بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
1 ق م پودر کاکائو
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه و ذرات شکر حل بشه.
شیر و روغن رو هم اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و نمک رو 3 بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم که پف خمیر نخوابه.
من از قالب تارت استفاده کردم که پشتش تو خالیه و میتونم داخلشو خوب پر کنم .
قالب رو چرب میکنم ارد میپاشم و مواد رو میریزم توی قالب و میزارم فر با دمای 180 درحه به مدت 35 دقیقه.
❌❌❌دمای فر بستگی به فرتون داره من از توتستر استفاده میکنم❌❌❌
برای مواد پنیری
70 گرم پنیر خامه ای
80 گرم خامه قنادی
2 ق غ پودر ژلاتین
2 ق زعفران دم کرده
1/4لیوان شیر
3 ق غ پودر پسته
❌2 ق پودر شکر بستگی به ذائقتون داره که من اصلا نزدم❌
خامه ی قنادی رو با همزن میزنیم که فرم بگیره.
پنیر و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
پودر ژلاتین رو با شیر مخلوط میکنیم وقتی پنبه ای شد به روش بن ماری ذوبش میکنیم ،اجازه میدیم از دما بیفته و به مواد اضافه میکنیم .
در اخر پودر پسته رو هم اضافه میکنیمو مجددا هم میزنیم.
کیک که اماده شد از قالب جدا میکنیم و اجازه میدیم سرد بشه .چند حلقه موز وسط کیک میزاریم وبا مواد پنیری وسط کیک پر میکنیم و میزاریم یخچال به مدت 4 ساعت که خودشو بگیره...
تزئینش هم بستگی به خودتون داره....💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡