فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■تزئین خیار سالادی😍😍
خودت بساز✂️
لذت ببر😃
درامدزایی کن💰
از هزینه ها کم کن👌
#توت_فرنگی_های_شكلاتی 🍓
👈توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند.شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید.توت فرنگیها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد.ميتوانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگیها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اين_متن_عاليه👇🏻
در روزگاری زندگی میکنیم که ...
مردمانش به ریشمان میخندند
از موفقیتمان ناراحت میشوند
به لحظاتمان حسودی میکنند
و چشم دیدنمان را ندارند
جالب اینجاست که ...
هرموقع ما را میبینند
دقیقا چند دقیقه قبلش ؛
داشتند از خوبیهای ما میگفتند!👌🏻
#حسین_اسکندریان
💖Join👇
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا🔝
بسیار با کیفیت و عالی 👌☺️
💞کلیــک کنیــد💞👇
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_صبحانه_خونگی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
سلام رفقا 🤗حالتون چطوره؟با خونه تکونی و بدو بدوهای قبل عید چکارا میکنید🤔
خب بریم سر دستور#نوتلا_خونگی یا همون #شکلات_صبحانه_خونگی که خیلی آسونه و سه سوته آماده میشه🤗🤗😍
مواد لازم
پودر کاکائو 3ق غ
روغن مایع 6ق غ
شکر 6ق غ
شیرخشک 4ق غ
شیر نصف پ
همه مواد رو بریزید تو مخلوط کن و خوب هم بزنید .میبینید که کم کم مواد غلیظ میشه. من اینجا یه قاشق پودر بادوم داشتم که اخر سر بهش اضافه کردم.شما اگه فندق داشتید پودرکنید و بزنید.
من از پودرکاکائو تلخ استفاده کردم بخاطر همین یه مزه ی تلخی هم داره که دلنشینه😁
سعی کردم اندازه ها رو با قاشق براتون بزارم که راحتتر باشید.در ضمن قاشق سرپر باشه ها.
در هر صورت من و اهل خونم کلی ازین شکلات استقبال کردیم😂
🍭
#سس_البالو 🍒
يك سس عالى براى سرو در كنار مرغ😊
🔸به نیم کیلو آلبالو بعد از شستن و جدا کردن هسته ها، ۲۵۰ گرم شکر اضافه میکنیم.چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا آلبالو آب بندازه و شکرش حل بشه. بعد از این مرحله روی شعله میذاریم و بعد از اینکه جوش اومد، کف روش رو میگیریم که سس شفاف و براقی داشته باشیم و در نهایت شعله رو کم میکنیم برای مدت نیمساعت تا ۴۰ دقیقه تا سس غلیظ بشه. این سس رو موقع سرو روی مرغ میریزیم.ومقداری از سس رو با برنج مخلوط وبرای تزیین رو ی برنج میریزیم