فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بسم الله الرحمن الرحیم
💜سلام خدای مهربانم
🌸بود ذکر هر لحظه و هر زمان
💜بنام خداوند بخشنده ی مهربان
🌸ببر نام یکتا خداوند را
💜که هم جان تازه گردانی و هم توان
🌸به اذن خدای جهان آفرین
💜خداوندگار سماء و زمین
🌸ببر دست بر کار و آسوده باش
💜بود شیوه ی کامیابان چنین
🌸الهی به امید رحمتت
💖Join👇
🌸
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
#نیایش_صبحگاهی:
مهربان خدایم
ای امید همیشه بنده ها
ای خالق بی مدد و ای مهربان بر خلایق
از تو میخواهم آگاهی و معرفت...
سخاوتمندی، صبر و استقامت..
عدل و علم و انصاف ....
عفاف وخویشتنداری...
و عشق را به همه ما عطا فرمایی.....
آمین
💖
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
ایمان داشته باش
که هر روزت بهتر خواهد شد
خود خدا گفته که
بعد از هر سختی آسانیست
امیدوار باش که بهترینها در انتظارته
یه روز به همین زودیا
وقتی همه چیزت جور شد
برمیگردی و به این روزهای
زندگیت نگاه میکنی
و از اینکه هیچ وقت ناامید نشدی
خوشحال میشی
در گرفتاریها و سختیها
صبور و محکم باش
که خدا با صابران است🌷
【﷽】
#عطر–ناب–خدا✍👇
❣ @Atre_Naab_khoda ❣
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خوشمزه زعفرانی
مواد لازم :👇
مرغ (سینه یا رون فرقی نداره)
پیاز دو عدد متوسط
کره 50گرم
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک
زعفران هر چی بیشتر بهتر
دستور تهیه :👇
اول پیاز ها رو با کره کمی تفت میدیم. زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.(پیاز ها رو نباید زیاد تفت بدید تا کاملاً سرخ بشن وقتی کمی سبک شد کافیه)
وقتی مرغ ها کمی طلایی شدن زردچوبه و فلفل سیاه و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها با آبی که میندازه پخته بشن. درمدتی که مرغ ها دارن پخته میشن
درب تابه رو برمیداریم و هرازگاهی مرغ ها رو زیر و رو میکنیم تا همه جای مرغ خوب سرخ بشه.
بعد از دو ساعت میبینید که مرغ ها کاملاً آب انداختن و پخته شدن. در آخر نمک غذا رو اندازه میکنیم و نوش جونتون کنید... ببینید حتی بدون قطره ای آب مرغ ها کاملاً پخته شدن و طعم بهتری هم دارن.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘امروز روز زیباییست
🌲پر از اتفاقات زیباکافیست
☘با انرژی از آن استقبال کنید
🌲کافیست آنرا باور کنید
☘چهارشنبه تون شاد و با طراوت
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
╭─┅═ঊঈ❤️👇ঊঈ═┅─╮
💎 @Ajaieb_Jahan
╰─┅═ঊঈ❤️👆ঊঈ═┅─╯
خورشت قلقلی و نخودبادمجان
مواد لازم🔻
سینه مرغ چرخ کرده : 1 عدد
پیاز چرخ کرده : 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
پودر سیر ، پاپریکا
جعفری خشک یا جعفری تازه خرد شده : 1 مشت
روغن به مقدار لازم
رب گوجه : 1 ق غ خ
رب فلفل شیرین(به دلخواه) : 1 ق غ خ
نخود پخته شده
طرز تهیه🔥
1.این مواد رو به خوبی ورز داده.
2.سلفون کشیده و میذاریم 1 ساعت استراحت کنه.
3.کف ماهیتابه روغن ریخته و گوشت رو قلقلی کرده و به روغن داغ اضافه کرده.
4.زعفران دم شده اضافه کرده تا قلقلی ها عطر و طعم و رنگ بهتری به خودش بگیره.
5.حالا تو همون روغن بادمجونای خرد شده رو که بهش نمک زده بودیم اضافه کرده و سرخ میکنیم.
6.توی مقدار خیلی کمی روغن 1 ق غ خ رب گوجه به دلخواه یک ق غ خ رب فلفل شیرین(برای رنگو طعمی بهتر) بهش اضافه کرده و تفت میدیم.
7.حالا بهش نخود پخته شده اضافه کرده.
8.فلفل سیاه ، نمک ، گرد لیمو ، گرد غوره پیاز و پودر سیر میزنیم میتونین از پیاز داغ و پوره سیر هم استفاده کنید.
9.آب جوش ریخته و میذاریم بپزه.
10.حالا زعفران ریخته و بعد از 5 دقیقه قلقلی ها رو اضافه میکنیم میذاریم 10 دقیقه دیگه بپزه(در صورت تمایل مقداری هم آبغوره و یا آبلیمو اضافه کنید).
11.حالا گوجه ها رو اضافه کرده و میذاریم 2 دقیقه دیگه بپزه و به روغن بیفته خورشتمون و زیر قابلمه رو خاموش میکنیم.
📍خورشتمون آمادست بادمجونارو هم تو این مرحله میتونین بهش اضافه کنید ولی من ترجیح دادم روش سرو کنم نگم از طعم بینظیرش براتون حتما متحان کنید.
📍میتونید به جای قلقلی از گوشت گوسفند هم استفاده کنید.
نوش جان♥️