eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
غذای ترکیه ای فلفل قرمز تند 1عدد لیمو عمانی 3عدد رب گوجه 2 قاشق غذاخوری لوبیا سفید درشت 150گرم یا همون لوبیا کشاورزی گوشت 250گرم پیاز 1عدد گوجه فرنگی 2عدد نمک و زردچوبه به میزان لازم ابتدا گوشت را به تکه های کوچتر تقسیم میکنیم و سپس اونهارو خوب میشوریم اندازه مناسب گوشت لوبیا سفید برای تهیه فاصولیه و سپس گوشت تکه تکه شده رو با کمی روغن تفت میدیم. لوبیا سفید (باید از اون لوبیاهای دونه درشت باشه برای این غذا) رو 24ساعت قبل خیس کرده و میپزیم و کنار میزاریم. در ظرف جداگانه پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه زردچوبه هم میزنیم و گوجه ها رو پوست کنده خرد شده اضافه و میزاریم آبش کشیده شه و با پشت قاشق له میکنیم و بعد رب و فلفل تند و نمک میزنیم و این مایه رو به گوشت اضافه و کمی آب میریزیم + لیموعمانی و میزاریم گوشت کامل بپزه و در آخر لوبیا رو آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و میزاریم یه بیست دقیقه بار حرارت ملایم که بپزه و جا بیفته. حتما این رو به عنوان خورشت با پلو سرو کنید و نوش جانتون بشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍸 😋 🔸نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خورده به تولید ملی اهمیت بدید چطور کیک نوتلا داریم ولی کیک فرمند نمیتونیم داشته باشیم من از شکلات صبحانه فرمند استفاده کردم پس اسم کیکمو میزارم کیک فرمند. تازه از نظر من فرمند خیلی خوشمزه از نوتلا هست پس این بار کیکمو با شکلات فرمند درست کردم مزش هم عالی شد این بار شما هم امتحان کنین و اسمشو بزارین کیک فرمند. دستور کیک فرمند: تخم مرغ 3 عدد شکر یک پیمانه روغن سه چهارم پیمانه اب جوش سه چهارم پیمانه پودر کاکایو یک چهارم پیمانه آرد 2 پیمانه شکلات فرمند 3 قاشق غ وانیل کمی بکینگ پودر دو ق م آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه. روغن اضافه کنین و مخلوط کنین. اب جوش بریزین و مخلوط کنین. در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم زیاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات فرمند رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب. اگه تو فر میزارین تو دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت نیم کیلو بلغور گندم 1.5 لیوان برنج ایرانی نصف لیوان لوبیا سفید نصف لیوان عدس نصف لیوان لوبیا چیتی1لیوان پیاز2عدد بزرگ جوز هندی1عدد متوسط رنده شده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
تخم مرغ 4 عدد دارچین 1 ق م آرد 2 لیوان و1/4 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان یکینگ پودر 1 ق م تخم خرفه 3 ق غ وانیل کمی شکر و تخم مرغ و وانیل را زده تا کرم رنگ شود سپس شیر و روغن را در حد مخلوط شدن اضافه کرده و مخلوط الک شده آرد بکینگ پودر و دارچین را اضافه کرده و داخل قالب چرب شده ریخته و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
شیر 3 پیمانه خامه 200 گرم وانیل نیم قاشق ژلاتین 1 قاشق شکر نیم پیمانه شکلات 100 گرم پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید. سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود. مابقی شیر، خامه و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. شکلات رنده شده را اضافه کنید؛ مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
پلو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_ غذا 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
پياز ها رو نگينى ميكنيم و تو روغن تفت ميديم و بعد تكه هاى كوچك سينه مرغ رو كه قبلا با نمك و زردجوبه و فلفل سياه و آبليمو و سماق مزه دار كرديم بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم و تقريبا دو الى سه قاشق آب داخلش ميريزيم تا مواد كمى كاراملى بشه و بعد جعفرى خرد شده و زرشك رو اضافه ميكنيم و بعد حرارت رو خاموش ميكنيم و مواد رو توى نون لواش به هر مدل كه خواستيم يا رولى و يا مثلثى ميپيچيم و تو روغن سرخ ميكنيم و براى هرطرف تقريبا 4 الى 5 دقيقه كافيه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥚 🥪 😋 🔸سیب زمینی وتخم مرغ ابپز کن پوست بگیر و خیارشور و گوجه فرنگیم کنارش بزار شد یه ساندویج توپ سس هم: ماست کم چرب + جعفری خُرد شده + سیر تازه و رنده شده + کمی نمک مخلوط کن. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_لوبیاپلو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡