#كيك_تيراميسو_انار
آرد نول ۱۶۰ گرم، بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری، پودر قند ۴۰ گرم، تخم مرغ ۶ عدد، شکر (نرم و دانه ریز) ۱۶۰ گرم، وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری، کره (ذوب شده) ۴۵ گرم، نمک یک هشتم قاشق چای خوری، پنیر ماساکارپونه ۲۵۰ گرم، خامه قنادی (فرم گرفته) ۲۵۰ گرم، سس انار یک چهارم پيمانه، شکلات چیپسی یک سوم پیمانه( اختيارى)، دانه انار مقداری برای تزیین .
در قابلمه ای، روی حرارت ملایم، ۱۵۰ میلی لیتر آب انار و ۵۰ گرم شکر بریزید سپس هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود
فر را از ۱۵ دقیقه قبلی، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. سینی فر لبه بلند به ابعاد ۳۵×۳۰ سانتیمتر را با روغن مایع، کمی چرب کنید سپس روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. در ظرفی، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و دو بار الک کنید. در ظرفی جداگانه، پودر قند را دوبار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید.
.
در ظرفی، زرده تخم مرغ، شکر و وانیلی را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود، سپس کره را به آن اضافه و مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه، سفیده تخم مرغ و نمک را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پره های همزن روی آن باقی بماند سپس مخلوط زرده .تخم مرغ را به ان اضافه کنید و با لیسسک هم بزنید. مخلوط آرد را به تدریج به ان بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط را در سینی فر بریزید و با کاردک آن را به طور یکدست پهن کنید.سینی را ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فرا گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پسی از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند تا خنک شود. در این فاصله در ظرفی، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و هم بزنید. کیک را از سینی جدا کنید و آن را از طول به ۳ قسمت مساوی برش بزنید. با قلم موی مخصوص آشپزی، روی هر کدام از لایه ها را به سس انار آغشته کنید. یک لایه از مخلوط پنیر ماسکارپونه را روی آن بمالید. شکلات چیپسی و مقداری دانه انار را روی آن پخشی کنید و لایه دیگری از کیک را روی مواد قرار دهید. این کار را مجدداً تکرار کنید سپس با لایه نازکی از مخلوط پنیری، کیکا را آسترکشی کنید و ۲ ساعت در یخچالی قرار دهید.
روی کیک را با بقیه مخلوط پنیری رویه کشی کنید و با دونه هاى انار تزيين كنيد.💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#یا_اباعبدالله_ع🌷🍃
نامش شفا دهندهے درد اسٺ تا ابد
نام #حسین حالِ مرا جا مےآورد
این اشڪ،از حسابِ پس انداز فاطمہ سٺ
سرمایہ اے ڪه #روزِ مبادا مےآورد
#یارفیق_من_لا_رفیق_لہ❤️#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#صدف_شکم_پرپنیری👩🍳
سینه مرغ
سیب زمینی آپز
پنیر پیتزا
ماکارانی صدفی شکل بزرگ
ادویه ها شامل(نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا)
یک قاشق پنیر
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#صدف_شکم_پرپنیری👩🍳
پارت دوم
سینه مرغ
سیب زمینی آپز
پنیر پیتزا
ماکارانی صدفی شکل بزرگ
ادویه ها شامل(نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا)
یک قاشق پنیر خامه ای
🍝🧀
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐
گفتند شهید گمنامه
پلاک و نشونه اے نداشت
امیدوار بودم روے زیرپیراهنش
اسمش رو نوشته باشه!
نوشته بود
اگر براے خداست بگذارگمنام بمانم
سلام برآنهایے ڪه رفتند
تا جاودان بمانند
امروز 31 شهریور، سالروز حمله رژیم بعثے صدام به ایران، تحمیل یک جنگ هشتساله بر ایرانیان و آغاز هفته دفاع مقدس است.
یادهمه شهدا
و سربازان وطن گرامے باد🌹#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فلافل👩🍳
پارت دوم
نخود ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد کوچک
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری به مقدار لازم
ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁بر چهرہ
🌼پر ز نور مهدے صلوات
🍁بر جان و دل
🌼صبور مهدے صلوات
🍁تا امر فرج
🌼شود مهيا بفرست
🍁بهر فرج
🌼و ظهور مهدے صلوات
🌼اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمِّدٍ
وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وَّ عَجِّلْ فَرَجَهم🌼#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#فلافل👩🍳
نخود ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد کوچک
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری به مقدار لازم
ادویه(نمک،فلفل سیاه و قرمز، ادویه مخصوص فلافل که شامل پودر انبه،زیره سیاه،زرچوبه،زنجبیل،سیر،پیاز،تخم گشنیز،جعفری و نعنا خشکه) به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
♥️جمعه تون عالی و زیبا
🍁امـروز برای
🌼تک تکون از خدا میخوام
♥️در کنار خانواده و
🍁عزیزانتان بهتـرین
🌼عصر را سپری کنید
🍁لحظه هایی شیرین
♥️دنیایی آرام و
🍁یه زندگی صمیمی
🌼جمعه تون زیبا و در پناه خدا
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای کاربردی در آشپزخانه
فوروارد کن عشقم 💋
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#پیتزا_لقمه_ای
طرز تهیه🔻🍕
🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡