eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
بخشش را "بخش ڪن"... محبت را "پخش ڪن" غضب "پریشانی" است... نهایتش "پشیمانی" است شڪیبایی... بر هر "دعوایی"، "دواست" هر چه "بضاعتمان" ڪمتراست ... "قضاوتمان" بیشتر است با "خویشتنداری" ... "خویشاوند داری" به "خشم" ... "چشم" نگو سوء تفاهم، "تیر خطایی" است..ڪه از "گمان" رها مے شود! انسان "خوشرو" ... گل "خوشبو" ست. "دوست داشتن" ... را "دوست بدار". از" تنفر " ..."متنفر"باش به "مهربانی" .. "مهر" بورز با "آشتی" .... "آشتی" ڪن و از "جدایی"..."جدا "باش از دورویی"دوری" ڪن... ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کلم بروکلی☝️☝️😋😋 مواد لازم:کلم بروکلی،سبزی معطر مقداری ،یدونه تخم مرغ،سیب زمینی رنده شده ،ارد سوخاری حسابی ترکیب کنید بعد یکمی از مواد بردارید تو دستتون لاش کمی پنیر بذارید گرد کنید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید ی شام سبک بدون سرخ کردن😋👌 💞کلیــک کنیــد💞👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تخم مرغ فنجونی بالا☝️ 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚 🍋💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆لازانیای مرغ با سس آلفردو🧀🍗 بریم سراغ یه لازانیای بی نظیر و خیلی خوشمزه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفیلا به روش ساده🌽 روغن باید داغ باشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💥 چند وقت پیشا که تهران زلزله اومده بود، بعضی از مردم از ترس جونشون با لباس راحتی👕، حتی بعضی بدون کفش👞 اومده بودن تو خیابون🏃 رفتم به چندتاشون گفتم: ٢۰میلیون💵 میدم بهتون برید تو خونه هاتون☺️... گفتن: مگه دیوونه ایم😱 برا ٢۰میلیون جونمون رو به خطر بندازیم😒... یادم اومد بعضی از همین مردم میگفتن: # مدافعان_حرم برای پول میرن😏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
مربای_فلفل_دلمه ابتدابعدشستن بصورت خلال باریک برش زده چندساعتی درون آب سردقرارداده سپس آبکش کنید یا اگردوست داشتین ازآهک استقاده کنید(بدین صورت دوقاشق پودرآهک رودرون۴لیوان پر آب سرد به آرامی حل کرده اجازه بدین آهک بعد حل شدن درون آب کاملا ته نشین بشه بعدته نشین شدن آهک آب روبه آرامی داخل ظرف دیگه خالی کنید برشهای قالب زده فلفل دلمه رودرون آب آهک ریخته بمدت۳۰دقیقه استراحت دهید سپس فلفل دلمه استراحت داده شده رودرون آبکش ریخته ازآب شیر درون ظرف تمیز مجدد آب ریخته فلفل دلمه آبکش شده رودرون آب بریزید بمدت۱۲ساعت هردوساعت یکبار تکرارکنید تا آهک درون میوه به این روش پاکسازی شده برای پخت آماده شود این کارباعث میشه مرباتون ازحالت نرمی درآمده ترد شود) ولی دراین شکل به روش ساده آماده (بدون آهک) بعدداخل آب وشکروگلاب بمدت۴۰دقیقه باحرارت ملایم جوشانده 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
نان_پیتزایی ۱لیوان آرد ۱ق غ مایه خمیر ۲ق غ شکر ۲ق غ شیرخشک یا ماست ۱ق چ نمک ۱لیوان آب ولرم . مخلوط میکنیم۵الی۷دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه‌ بعد۲لیوان یا بیشترآرد اندازه ای که خمیر بدست نچسبه و یک چهارم لیوان روغن میریزیم ورز میدیم خمیر احتیاج به استراحت نداره از خمیر گلوله های کوچک برمیداریم وسطش پنیر مثلثی یا کیبی یا پینکا میزاریم دوباره گلوله میکنیم توی ظرفمون میچینیم میتونین از قالبای دیگه هم استفاده کنین. توپکای پنیری رو که چیدیم روشو میپوشونیم۱۰دقیقه میزاریم تا پف کنه سس کاتچاپ با سس فلفل مخلوط میکنیم روی نونا میمالیم با کاتچاپ خالی هم میشه. روش دلمه ریز خرد شده ،ذرت میریزیم پنیر پیتزا میریزیم میزاریم تو فر. اول شعله پایین بعد شعله بالای فر رو روشن کنین مدتشم بستگی به فر فرق میکنه وقتی دیدین زیرش طلایی شده و نونا حسابی پف کرده آمادست 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍈 😋 ▫️زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو ▫️هویج حدود 800 گرم ▫️سیر یه بوته بزرگ ▫️آب 1.5 لیوان ▫️سرکه دو لیوان ▫️سیاه دانه کمی (در صورت تمایل) ▫️نمک مقدار لازم ▫️پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه ▫️فلفل قرمز. مقدار دلخواه ▫️رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری با روغن تفت بدین 🔸اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه، سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید تاخنک بشه اینطوری هواگیری (کنسروی) میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# ماکارونی_ با مرغ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡😋
الــهـی!!! بـاز کـن در، کـه جـز ایـن خـانـه مـرا نـیـسـت پـنـاهـی… 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# نان_ ژاپنی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡