🥘خورشت آلو گشنیز🥘
یه روش خوشمزه😋
🫕یک فنجان روغن
یک عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
4 حبه سیر (له شده)
یک قاشق چایخوری ادویه خورشی
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
500 گرم گوشت راسته گوسفند (تکه شده)
4 عدد لیمو عمانی
یک کیلوگرم گشنیز (ساطوری شده)یک قاشق سوپخوری
گرد لیمو عمانی3 عدد
سیب زمینی (خرد شده)یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق سوپخوری زعفران (حل شده)
🌀طرز تهیه:🌀
مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن طلایی شود. سیر را به همراه ادویه و گوشت به سیر و پیاز اضافه کنید، 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت کمی تیره شود. حالا 3 فنجان آب به آن اضافه کنید تا گوشت بپزد.
روی لیمو عمانیها سوراخی ایجاد کنید و آنها را داخل یک فنجان آب قرار دهید تا خیس بخورند. بعد از پخته شدن گوشت، لیمو عمانیها را به قابلمه اضافه کنید.
گشنیز را در مقداری روغن خوب سرخ کنید و وقتی پخته شد، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیبزمینی به خورشت اضافه کنید. 45 دقیقه دیگر خورشت را بپزید تا خوب جا بیفتد و روغن بدهد.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#لوبیا_پلو_تبریزی
مواد لازم برای ۶ نفر
برنج ۴پیمانه؛
لوبیا چشمبلبلی ۲ پیمانه؛
شوید تازه ۴ پیمانه؛
روغن شحم ۲ ق س؛
دارچین یک دوم ق س؛
کره ۷۵ گرم؛
زعفران دم کرده
سینه بوقلمون ۲۰۰ گرم؛
پیاز ۱ عدد؛
کره ۱ ق.س؛
آب بوقلمون۲ پیمانه؛
آبجوش
نمک دریا و ادویه
طرز تهیه:
برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید.
پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.
حالا به ترتیب و لایهلایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید.
مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب بوقلمون را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب بوقلمون را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.
✅به جای گوشت بوقلمون میتونید از مرغ محلی و بلدرچین هم استفاده نمایید.
غذایی است معتدل با طبع گرم و تر.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا
دراین روز غم که
ملک وملک با چشم تر
به دعا نشسته اند
به فرشتگانت بسپار
درلحظہ لحظہے
نیایشهایشان
دوستان مرا ازیادنبرند
🕯🖤سلام صبحتون بخیر رحلت حضرت محمد(ص) و
وشهادت امام حسن مجتبی(ع) و
آقا ومولایمان حضرت امام علی ابن موسی الرضا ( ع )برشما تسلیت
🖤🕯🖤🕯🖤🕯🖤
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پائیز یـعنی
🍁نم نم باران
🌸چای داغ
🍁بوی هیزم سـوخته
🌸گـاهی
🍁از همه دنیـا
🌸یه فنجون چای میخوای
🍁و یه دلِ خوش
🌸دلاتـون شـاد
🍁عصر پاییزیتون قشنگ وزیبا
🍃
#دستور_آشپزی
🍮مسقطی
۱ ليوان شير۱ لیوان نشاسته۲ لیوان شکر۵۰ گرم کره۱/۲ لیوان گلابنوک ق چ وانیل۴ عدد دانه هاى هل
براى تهیه این مسقطی ابتدا نشاسته را در شیر حل کنید و از صافی رد کنید.
بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و با شعله ى كم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید (من شكر كمترى استفاده كردم). بعد گلاب و وانیل و هل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه كنيد.
پس از چند دقیقه كه غليظ شد از روی حرارت بردارید و در ظرفى بریزید و درون يخچال قرار دهيد. بعد كه كاملا بست و سفت شد با چاقو برش بزنيد و روی آن را با خلال بادام و پسته و...مى تونيد تزيينش كنيد.💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#کیک_کشمشی بازاری
مواد لازم:
تخم مرغ:۵ عدد
آرد نول:یک و یک دوم پیمانه
شکر:یک پیمانه سرخالی
ماست غلیظ:یک دوم پیمانه
روغن مایع:یک دوم پیمانه
بکینگ پودر:دو قاشق مرباخوری
اب گرم:یک قاشق غذا خوری
کشمش نصف پیمانه که با یک قاشق آرد مخلوط کنید
وانیل :یک دوم چایخوری
دستور:
زرده و سفیده رو جداکنیدسفیده با نیمی از شکر هم بزنید تا فرم بگیره زرده ها و نصف دیگر شکر با وانیل و اب گرم مخلوط کنید و همزنید که کرم رنگ شود بعد چند دقیقه ابتداماست و سپس روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط کنید بعد اردو بکینک پودر را الک کنید و با سفیده تخم مرغ هم زمان با لیسک یک در میان با مواد زرده مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد در انتها کشمشی که با یک قاشق ارد الک کردید رو اضافه کنید و در قالب کاپ کیک مستطیل در فر ۱۸۰به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید.💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این روز معنوی
صلواتی ختم میکنیم به نیت پنج تن آل عبا✨🖤
اول به نبی حضرت خاتم صلوات✨🖤
دوم به علی شیر دو عالم صلوات✨🖤
سوم به گل وجودِ پاک زهرا✨🖤
چهارم به حسن خونجگر غم صلوات✨🖤
از بهر حسین آن شه کرب و بلا✨🖤
وآن تشنهی در مقتلِ ماتم صلوات✨🖤
🖤✨الّلهُمَّ
🖤✨صلّ
🖤✨علْی
🖤✨محَمَّد
🖤✨وآلَ
🖤✨محَمَّدٍ
🖤✨وعَجِّل
🖤✨ فرَجَهُمᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
زمینه: سلام من به چهار امام بی حرم - Haj Meysam Motiee.mp3
5.31M
سلام من به چهار امام بی حرم💚🙏
زمینه
میثم مطیعی 🎤
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
#املت_یونانی 🌮 😋
▫️۸ عدد تخم مرغ
▫️۱ فنجان پنیر پیتزا
▫️۲ قاشق چایخوری آویشن
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
▫️۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
▫️یک دوم فنجان پیاز خرد شده
▫️۲ فنجان اسفناج شسته شده.
🔸اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از ایده های بانوان
🔥#حاملگی_قلابی_دختر_و_فریب_مادر_زن😰
🌟زنی حامله نمی شد، شوهرش با او شرط کرد که اگر تا سال آینده بچه ای برای من به دنیا نیاوری طلاقت می دهم، مادرش گفت؛ مادر گفت «غصه نخور خدا کریمه، روزی مردتصمیم گرفت به مسافرت بازرگانی برود و به زن گفت تا مدتی طولانی برنمی گردد.مادر به دخترش گفت : روزی که شوهرت عازم سفر شد، به او بگو که حامله ای، بقیه اش با من …دختر به گفته مادرش عمل کرد و در موقع حرکت شوهر خبر حاملگی اش را به او داد، مادر دختر هر روز چیز جدیدی به دخترش می آموخت؛تا این که بعد مدتی ....👇👇⭕️ادامه داستان 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2670723085C3f4f17a91d
ببینید مادرش چجوری دخترش رو نجات میده👏👌
#كوبيده_مرغ 🍢 😋
▫️گوشت سينه مرغ ٤٥٠ گرم
▫️پياز سه عدد متوسط
▫️نمك فلفل
▫️ريحون بمقدار لازم
🔸اول پيازها رو رنده كرده ميگذاريم داخل سبد كه اب پياز گرفته بشه.
گوشت مرغ رو دوبار چرخ ميكنيم و با پياز و ادويه ها كاملا ورز ميديم نكته مثبت كوبيده مرغ اينه كه استرس ريختن از سيخ رو وقت پخت نداره .
يكمي رو هم با ريحون ساطوري مخلوط كردم.
اين مقدار گوشت شش عدد سيخ كوبيده شد