eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋 🍁11 اکتبر ، روزِ جهانیِ دختر بچه ها مبارک💐 💐میگن دختر مهربون، 🍁خوشبختی بی پایان پدر و مادره. 💐خدا وقتی یه نفرو 🍂دوست داشته باشه بهش 💐دختر میده که تنها نمونه 💐دختر همون فرشته ای که 🍁خدا آفرید تا 💐هیچ مادری بدون همدم 🍂هیچ پدری بدون سنگ صبور و 💐هیچ عروسکی بدون مامان نمونه 🌹❤️پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے درست ڪردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست ڪنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه ڪار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توے ظرف یه پیاز نگینے ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخورے ڪاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس ڪچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط ڪرده تا همه جاے مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توے ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب ڪه یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط ڪردیم اضافه ودرشو بذارید روے حرارت ملایم وگاهگاهے هم با قاشق از سس روے مرغ بریزید تا وقتیڪه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمے عالے وبسیار سالم ومیهمان پسند 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مورب هندوانه مواد لازم : ژله انار نصف بسته ژله آلورا نصف بسته شیر یک لیوان لیوان ژله لیمو نصف لیوان قالب ناودونی طرز تهیه : اول نصف ژله انارو با نصف لیوان آب جوش حل و بعد 1 دقیقه داخل ماکرو ویو گرم کردم وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر رو بهش اضافه کردم ،توی یخچال بصورت کج گذاشتم تا ببنده ... بعد نصف بسته پودر آلورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خوب سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم ، و روی لایه ی قرمز ریختم و باز به صورت کج (خلاف جهت قبلی) توی یخچال گذاشتم تا ببنده ، و وقتی گرفت قالب رو دیگه صاف گذاشتم روش ژله لیمو ریختم (نصف ژله لیمو با یک لیوان آب جوش ) و وقتی کامل در یخچال بست ، روی قالب آب گرم ریختم و برگردوندم و برش زدم. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپاس از حضور ڪَرم شما دوستان ادعا نمي‌ڪنیم بهترینیم اما مفتخریم بهترینها با ما هستن مرسی که هستین🙏🌹 🌼🍂🌼👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
شور ترشی یه طعم خاصی داره وقتی داری میخوری نه انقدر ترشه مثل ترشی که نتونی تحملش کنی نه اینقدر شور که دلتو بزنه، یه طعم مابینی داره😋 میدونم اول میخواید نسبت سرکه و نمک را بدونید ✅برای ۶لیوان آب جوشیده سرد شده ۳قاشق غذاخوری سرصاف نمک یک لیوان سرکه سفید لازم داریم ✅✅لطفا فقط از سرکه سفید استفاده بشه که رنگ شور ترشی تغییر نکنه. ابتدا این مواد را مخلوط میکنیم هم میزنیم تا نمک حل بشه و کنار میزاریم. سبزیجاتی مثل کلم و هویچ و خیار و ساقه کرفس را خوب بشویید، بزارید خشک بشن بعد به اندازه های یکسان برش بزنید. سیر و موسیر هم که پایه ثابت ترشی و شوری هست. ادویه ها هم سیاه دانه فلفل سیاه و تخم گشنیز که عطر فوف العاده ای بهش میده. سبزی معطر هم من از نعناع و ترخون استفاده کردم. شیشه باید تمیز و خشک باشه. ابتدا چند شاخه سبزی معطر داخل شیشه میریزیم، چند تا دونه نخود خام(جهت جلوگیری از کپک زدن) میریزیم. بعد هم سبزیجات خرد شده را تا جایی که شیشه جا داره به صورت فشرده میبریزیم. ✅برای عطر بیشتر سیر را نصف کنید. بعد هم آب نمک و سرکه را که درست کرده بودیم را تا روی سبزیجات میریزیم. قبل از گذاشتن در شیشه حتما پلاستیک فریزری میزاریم که هوا وارد شیشه نشه. در شیشه ها را محکم میبندیم و برای چند ساعت وارونه میزاریم تا هوای اضافیش خارج بشه. ✅✅یک روز در هوای آشپزخونه بمونه بعد هم حتما داخل یخچال قرار دهید. ✅دو هفته بعد شور ترشی ما آماده اس میتونید نوش جان کنید😋
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
📛 مانتو خوشگل آوردم توپ پ پ 😍☝️ ✅بمب فروش 💣💣💣 ☝️همین مانتو بالا فقط ۵۹,۰۰۰ تومان😍 ❌ گران نخرید ❌ پرداخت درب منزل حتی روستاها 👌 🎀 برای خرید و بازدید وارد کانال شوید : 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4148887599Cfdeb46df60
هدایت شده از  ایده های بانوان
به روز ترین لباسهای زیبای زنانه پوشاک خاتون😍 اسپرت مجلسی و راحتی ✨ ارسال به تمام نقاط ایران ✨ هر کی وارد کانال میشه فکر میکنه قیمتها عمده هست ولی نه ما تکی میفروشیم به قیمت عمده😍👌✨ فروش عمده هم داریم ❤️✨ سریع جوین شو👇🏻👇🏻👇🏻🦋✨ https://eitaa.com/joinchat/4148887599Cfdeb46df60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام براتون پنیر خونگی خوشمزه اوردم بدون هیچ مواد نگهدارنده سالم سالم 😍😍 این پنیر خونگی یا لاکتیکی یا خامه ایی که با شیر تازه گاو هست کمی مزه شیرینه ولی اگه مزه ترش دوست دارید شیر گوسفند بگیرید در حین پخت بهش یک ق نمک بزنید وقتی درست شد تو اب نمک نگه دارید این پنیر تو فیلم با شیرگاوه درحین پخت نمک نمیخاد ❤مواد لازم شیر سه کیلو سرکه به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ 🍽 🥒آموزش تزیین خیار برای دیزاین سالاد و دورچین بشقاب😍 🍅و یا خیار و گوجه 😊💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
برای مرتب شدن فضای آشپزخونه از این سبدهای کاربردی استفاده کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مرغ کوچک:۱عدد مواد داخل شکم:پیاز داغ ،گردو خرد شده،کشمش،زرشک ،آلو پیاز و هویج :میزان لازم مواد داخل شکم:پیاز داغ و گردو خرد شده،زرشک ،کشمش،الو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳۳مواد👩‍🍳 پارت دوم کره به دمای محیط رسیده : ۱۵۰ گرم آرد سفید قنادی : ۱/۵ لیوان پودر قند : نصف لیوان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
الـهی 💫 تو این شـب زیبـا💫 هیـچ قلبى گـرفته نباشـه 💫 وهرچى خوبیه خداست براى همه💫 خوبان رقم بخوره آرامـــــش مهمــون 💫 همیشـگى دلاتــون امشب بـهترین ها را💫 بـراتـون آرزو دارم 💫 شبتون خــوش 💫 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
ســـــــلام 🌷🍃 صبح سه شنبه تون بخیر الهی حال دلتون قشنگ روزهای عمـرتون🌷🍃 شـاد و خوشـرنگ ساعتهای شادیتون طولانی و زندگیتون پراز عطر خداوندی باشـد🌷🍃
صبح یعنی 🌷🍃 یک سلام سبز که بوی زندگی میدهد صبح یعنی امید🌺🍃 برای شروعی زیبا طلوع صبحتان🌷🍃 به شادابی باران روزتان به زیبایی🌺🍃 گلهای رنگارنگ و صبحتون بخیر و شادی🌷🍃
تخم مرغ ۲ عدد آب اناناس یک لیوان آرد ۲ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر دو ق شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱/۲لیوان تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را خوب با همزن برقی 4 دقیقه میزنیم . سپس روغن و آب اناناس را اضافه کرده و یک دقیقه با همزن هم می زنیم . آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده سه بار الک می کنیم به مواد بالا اضافه می کنیم و با لیسک بصورت دورانی در یک جهت فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم .مواد را در قالب ۲۳ سانتی ریخته و در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم. نیم ساعت اول در فر رو باز نکنید پف کیک می خوابه . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✅خاگینه هویج 😋 ✍مواد لازم : هویج 4 عدد متوسط تخم مرغ 3عدد ماست 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری دارچین میزان لازم گردو نصف پیمانه (آسیاب شده یا خیلی ریز خورد کنید ) ✍مواد لازم برای شربت : شکر یک پیمانه آب ۲/۴لیوان گلاب ۱/۴لیوان زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری هل 3عدد آبلیموی تازه نصف قاشق غذاخوری 🍲طرز تهیه : اول همه مواد شهد رو میریزیم توی قابلمه ومیزاریم تا به قوام بیاد ومیذاریم سرد بشه. هویج هارو پوست کنده وریز رنده کرده آبشو میگیریم. تخم مرغ وماست ونصف قاشق مربا خوری دارچین با همزن برقی 5 دقیقه خوب میزنیم تا یکدست بشه آرد الک شده وبکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هویج رو اضافه میکنیم و قالب رو روغن میزنیم نصف مواد هویجی رو قالب پهن میکنیم و گردو را با 1 قاشق مربا خوری دارچین مخلوط کرده وروی مواد هویج میریزیم وبعد بقیه مواد هویجی رو روش میریزیم در فر از قبل گرم شده 170 درجه به مدت 40 دقیقه یا درون ماهی تابه میذاریم تا بپزه وقتی پخت شربت سرد شده رو روش میریزیم خیلی خوشمزه وعالی میشه . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
موادلازم برای تهیه خمیر آرد دولیوان شیریک لیوان بکینگ پودر دوقاشق مرباخوری شکر یک چهارم پیمانه نمک یک ق چایخوری خمیرمایه یک قاشق غذاخوری روغن یک چهارم لیوان موادلازم برای مغزکلوچه خرمای پوست کنده یک فنجان دارچین یک ق مرباخوری گردوی خوردشده دو ق غذاخوری گلاب یک ق مرباخوری برای تهیه خمیر ابتدا مواد خشک راباهم مخلوط کرده وسپس شیررااضافه میکنیم کمی ورزمیدهیم سپس روغن راافزوده وخمیر را کاملا ورزمیدهیم وروی آن نایلون کشیده بمدت یک تایکساعت ونیم کنارمیگذاریم تا وربیاید. مواد میانه کلوچه را درظرفی باهم مخلوط میکنیم اگر احساس کردیدمواد سفت وچسبنده است کمی درحد دوتاسه ق غ آب جوشیده اضافه کنید.سپس به روشی که درشکل میبینید کلوچه هارا پیچیده و در فر ازقبل گرم شده بادمای صدوهشتاددرجه قرارمیدهیم...برای تزئین روی قسمتهای برجسته کلوچه ها کمی زرده تخم مرغ مالیده وکنجد بپاشید... 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مواد لازم شیر ۴ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه آرد ۲ ق غ پر نشاسته ذرت ۲ ق غ پر کره ی آب شده ۴ ق غ وانیل ۱ ق چ بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه موز ۱ عدد برای تهیه محلبی نشاسته و شکر و ارد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود . حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید) سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود. و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد زرشک گردو زعفران دم کرده ۲ ق غ تخم مرغ ۵ عدد هویج پخته ۱ عدد پکینگ پودر ۱ ق م سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو مایکروفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقا، یه کیک لیوانی بدون فر و همزن آوردم برات باقلوا مواد لازم آرد ؛ یک و نیم لیوان شکر؛ نصف لیوان ماست ؛ یک لیوان روغن؛ نصف لیوان سه قاشق غذاخوری کمتر تخم مرغ؛ دو عدد بیکینگ پودر؛ یک قاشق مربا خوری وانیل ؛ نصف قاشق چای خوری شکلات تخته ای یا شکلات آماده دلبخواه . . قبل از اینکه مواد رو آماده کنی،شعله پخش کن بذار یه قابلمه بزرگ بذار(قابلمه بزرگ باشه کیفیت کیک بهتره) درش رو بذار یک ربع بمونه.. بعد از یک ربع یه چیز فلزی مثل الک یا قالب کیک یزدی بذار و طرف حاوی کیک رو بذار داخلش ، دم کنی بذار. ۵۰ دقیقه بمونه.. بعد میتونی تست کنی.. زمانی که روی کیک خشک بشه آماده است... راحت هم از قالب در میاد.. تخم مرغ وانیل و شکر رو با دو تا چنگال خوب بزن... بعد ماست و روغن رو اضافه کن و یک دقیقه هم بزن.. آرد و بیکینگ پود الک شده رو در دو مرحله اضافه کن و دورانی هم بزن.. زیاد هم بزنی شل میشه و کیکت خمیری میشه... 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مرا عهدیست با جانان، که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم عده ای از معتقدان به آیین های مذهبی و اسلامی، رفتن به مقبره او را با آداب و رسوم مذهبی همراهی میکنند. و در کنار مقبره اش به نشان احترام، کفش از پای بیرون میاورند، سایر دل باختگان نیز به مقبره حافظ، به عنوان سمبلی از عشق راستین و نمادی از رندی عارفانه با دیده احترام مینگرند... 20 مهر روز بزرگداشت حافظ شیرازی گرامی🌺 ♥️ ♥️💚👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
بیستم مهرماه روز بزرگداشت لسان الغیب شیرازی شاعری پرآوازه که در بسیاری از اوقات برای دانستن حال و احوال‌مان دیوانش را می‌گشاییم و شرح اوضاع روزگارمان را از او می خواهیم و حتی در کهن‌ترین مراسم‌مان همچون شب یلدا و نوروز، اشعار این شاعر را جزیی جدایی نشدنی می‌پنداریم ♥️ ♥️💚ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
35.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ:4عدد شکر:1/2 پیمانه وانیل:1/4ق.چ آرد: 125گرم(1پیمانه) طرز تهیه تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کاملا سبک و کرم رنگ بشه( تنها عاملی که باعث می شه کیک پف کنه همین هم زدنه،پس خوب هم بزنید).آردوسه بار الک کنید و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک آروم مخلوط کنید. درجه ی فر:175 درجه و به مدت 35 تا 40 دقیقه برارین تا بپزه نوش جان 💖 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ کوفته مرغ با سُس مارینارا مواد لازم: مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم ۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو) ۱/۴ پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼 ۱ عدد تخم مرغ ۱ حبه سیر آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک ۱ ق چ . بریم سراغ سس مارینارا ۳ عددگوجه ی خرد شده را به همراه ۱ حبه سیر رنده شده، ۳ ق.غ روغن زیتون، ریحان‌تازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک و‌فلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه . میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید . بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡