eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یامن اسمه دعوا وذکره شفا خدایا بحق حسین ع بیماران لباس عافیت بپوشان 🤲 اللهم اشف کل مریض الهی امییین یارب العالمین ⚡️⚡️❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
مواد لازم: گلابی یک کیلو شکر یک کیلو(بستگی به شیرینی گلابی داره اگررسیده بودکمتربریزین) آب سه لیوان آب لیمو ترش دو ق غ بستگی به ذائقه تون میتونیدکم وزیادش کنید زعفران به میزان کافی طرز تهیه: آب و شکر رو روی اجاق گذاشته تا بجوشه و کمی قوام پیدا کنه. گلابی را پوست بکنید ولی دم آنها رو نگیرید. داخل شهد ریخته و اجازه بدید تا پخته شه. برای اینکه متوجه بشید گلابی ها پخته یا نه میتونید با نوک چاقو امتحان کنید. وقتی گلابیها پخته شد، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه به آن فرصت بدید و بعد دمکنی گذاشته و زیر اجاق را خاموش کنید. یک شب تا صبح(۱۲ساعت) به آن کاری نداشته باشید تا شهد هم کامل سرد شه و هم به خورد گلابیها بره. اگر دیدید شهد شما به اندازه کافی غلیظ نشده گلابیها رو از آن خارج کرده و دوباره به شهد اجازه بدید تا بجوشه و غلیظ شه. ولی من معمولا این کار را نمیکنم بلکه شهد اضافه را در شیشه جدا ریخته و برای شربت سر سفره نهار یا شام استفاده میکنم. ‎ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓در این عصر زیبا 🍰براتـون 🍓یک دنيا لبخنـد 🍰یک دل خرسنـد 🍓و لحظاتی خاطره انگیز 🍰آرزو میکنم 🍓عصـرتون به شـادی 🍰دلتـون پراز مهربانی 🍓عصرتون بخیر ‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌🍃
گوشت مواد لازم : گوشت تکه پیاز ریز هویج متوسط شلغم متوسط رب گوجه ۲ ق غ قارچ سیر رنده شده نمک و فلفل پودر سیر و پیاز اویشن و پاپریکا سرکه بالزامیک پیاز رنده شده روغن زیتون روش تهیه: ابتدا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه بزارید گرم بشه، گوشت رو با فلفل سیاه، سیر و روغن زیتون مزه دار کنید ، پیاز رو تفت بدید ، طلایی که شد گوشت رو بریزید ، همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید فقط حواستون باشه چون توی فر میخوایم بپزیم درشت خرد کنید، رب بزنید ، از حالت خامی که درومد ، سرکه بالزامیک اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید ادویه ها و نمک رو هم اضافه کنید، اب فراوون بریزید روی مواد ، بریزید توی ظرف فر و روشو فویل بکشید و حدوده ۲ ساعت بزارید توی فر تا بپزه هراز گاهی چک کنید که اب خوراک تموم نشده باشه . نوش جان❤❤❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 ای👩🏻‍🍳 موز 2 عدد شیر 1 لیوان خامه صبحانه 2 ق غ عسل یا شکر به میزان لازم افزودنی های دلخواه (خرما / توت فرنگی / کنجد / بلوبری / شاتوت / دارچین / مغزیجات / رنگ خوراکی و.....)
😋😋😋‌‌ دستور پخت: ابتدا مرغ‌ها را به صورت جداگانه خوب سرخ میکنیم. در تابه ای دیگر یک عدد پیاز بزرگ را سرخ کرده، بعد از کمی طلایی شدن به آن ادویهای لازم و دلخواه را میزنیم. من از زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز استفاده میکنم. بعد رب را اضافه کرده، توجه کنید یکم رب زیاد بزنید ک خوش رنگ تر بشه. هویج و آلو و فلفل دلمه هم میتونید اضافه کنید. بعد سس اماده شده رو روی مرغها بریزید. یکی دو لیوان( بستگی به تعداد مرغ هاتون داره) آب بریزید روش. بعد از این که خوب غلیظ شد و جا افتاد، خورش مرغ آمادس. نوووش جان❤❤❤ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ماهی پفکی فیله ماهی بدون تیغ یک لیوان ارد گندم نصف لیوان ارد سوخاری یک لیوان شیر ولرم تخم مرغ نمک و فلفل پودر سیر و پیاز مواد مرینت ماهی: پودر سیر و پیاز نمک فلفل سیاه پوره سیر ماهی رو خوب بشورید کاملا خشک کنید، با مواد گفته شده مرینت کنید، یک ساعت استراحت بدید. تخم مرغ رو خوب مخلوط کنید، همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مایه یکدستی باید باشه نه سفت باشه نه خیلی شل تقریبا مثل مایه پنکیک ، تکه های ماهی رو بندازید داخلش ، اگه شب تا صبح بزارید توی مایه پفکی باشه که عالیه اما اگه وقت نداشتین حداقل سه یا چهار ساعت بزارید ماهی مزه دار بشه و توی ظرف ته گود روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و با حرارت متوسط بزارید تکه های ماهی سرخ بشه و تمام. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هیچ کس را قضاوت نکنین از گناهش میتونی باخبر بشی ولی از توبه ش نه! "تقدیم به شماعزیزان"🌹 ♥️ ♥️💚
مواد لازم برای کوفته: 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 1 عدد پیاز (در غذاساز خرد کنید و یا ریز خرد کنید ، رنده هم میشه کرد) 1 حبه سیر (به دلخواه ، رنده شده) نصف استکان آرد سوخاری نصف استکان آب فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میشه حذف کرد) 1 قاشق مرباخوری نمک مواد لازم برای برای سس: برای هر پرس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آب (نه خیلی آبکی و نه خیلی غلیظ باشد) نمک و: کره ماست طرز تهیه: تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و فقط در حد مخلوط شدن به مدت کم بدون له کردن ورز بدید . از مواد برداشته شکل بدید و داخل ماهیتابه بدون روغن یا کم روغن سرخ کنید. برای سس ، رب ، آب و نمک را بجوشانید و مقداری از سس با داخل لواش بزنید. کوفته های سرخ شده را داخل لواش بذارید و رول کنید. لواش های رول شده را داخل ماهیتابه بدون روغن پشت و رو کمی سرخ کنید. از روی اجاق بردارید و مورب ببرید. داخل ظرف سرو بذارید. از سس جوشیده شده روی بیتی ها بریزید. ماست اضافه کنید و در آخر کره را گرم کنید و روی بیتی بریزید. با فلفل و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🕊♥️🕊فراموش نڪن : غروب هاے زیبا.....‌ نیازمند دلهاے آرام هستند!... غروبتون بے غم ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌ ‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‎‌░⃟⃟پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای 5 نفر: مواد لازم: فیله تکه ای مرغ 1 کیلویی 1 عدد پیاز ، آب گرفته شده 1 حبه بزرگ سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی نمک 1 قاشق چای خوری سرکه نصف لیوان چای خوری خامه. برای ماکارونی: 2 لیتر آب روغن و نمک 1 قاشق چایخوری زردچوبه 300 گرم ماکارونی 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری اویشن. امیدوارم که لذت برده باشید. دستور رو با صدا توضیح دادم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در شب فصل زیبای پاییز 🌸براتون آرزو میکنم 🌸تقدیرتون درخشان 🌸شادیاتون دوچندان 🌸زندگی تون گلستان 🌸 شــــــــــاد باشیـــــــد 🌸 شب تون بخیر ❤️ ❣🍀 🌼🍃🌺💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی یاورمان باش تامحتاج روزگارنباشیم همدممان باش تا که تنها در روزگاران نباشیم کنارمان بمان تا که بی کس ایام نباشیم و خدایمان باش تا بنده دیگری نباشیم آخـــر هفتـــہ تون در پناه خـــ♥ـــدای
سالاد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. واسه این روش پخت فقط کافیه مرغتون یا ران مرغ رو در ابتدا با چاقو روشو خط بندازید که خوب بپزه بعد چند تا لیمو بچلونید روش در حدی که سطحش لیمویی بشه بعد بهش نمک و فلفل سیاه بزنید همین و بسسسسس دیگه چیزی نمیخاد.فلفل سیاه اگه تازه باشه خیلی بهتره یعنی همون لحظه آسیاب کنید. مرغ یا ران ها رو بچینید رو توری . مرتب و خوشگل. آتیشم که دیگه آمادس و زغالا حسابی قرمز شدن یه میله ای وسیله ای آجری چیزی بزارید اینور اونور آتیش که توری کباب سی سانت از زغالا فاصله داشته باشه که خوب مغز پخت بشن و نسوزن. بزارید هر طرفش نیم ساعت کباب شه. نکته مهمش همون ارتفاع سی سانت و پخت طولانی مدته. دیگه خودش طلایی و برشته و خوشگل میشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شربت خوشمزه و جذاب😋 تا فصل گل محمدی تموم نشده حتما درستش کنید تا توی تابستون با این شربت خوشمزه گرمای تابستونو خنکش کنید اول اینکه گل محمدی را اول مزه کنید تلخ نباشه گل محمدیای گرمسیری تلخ هستن و حتما باید تلخی گیری شوند ۲۵۰ گرم گل محمدی یک کیلو شکر ۴ لیوان اب جوش گلاب یک قاشق جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔 🕯✨اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 🙏 التماس دعا 🙏 ‍ ✨پنج شنبه ای دیگر 🕯یک دانه شمع و یک شیشه گلاب ✨چه ملاقات ساده ای دارند اموات 🕯شادی روح اموات فاتحه و صلوات✨🙏 🕯اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ ✨وَ آلِ مُحَمَّدٍ 🕯وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🍗 😋 ۱۰ عدد فیله مرغ رو با ۱ عدد پیاز و ۴حبه سیر ، نمک،فلفل سیاه،آویشن،پاپریکا پول بیبر(پاپریکای تند) و آب نصف ۱ عدد لیمو ترش همه رو با هم مخلوط میکنیم. روشو با سلفون پوشونده و تقریبا ۵ ساعتی استراحت میدیم. توی کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا کرده سفیده رو تا زمانی که کف کنه میزنیم. زرده رو اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم. نمک،فلفل سیاه، پاپریکا،آویشن ،پودر سیراضافه کرده سپس۲/۳ پیمانه آرد رو در دو مرحله اضافه کرده هر بار به آرامی خوب مخلوط میکنیم. محلول زعفران دم شده هم اضافه میکنیم و تا زمانی که موادمون به این غلظتی که توی کلیپ میبینید برسه بهش به ارامی آب اضافه میکنیم. فیله های مرغ رو یک به یک توی مواد میغلطانیم. در روغن که از قبل داغ شده با شعله ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغز پخت و طلایی بشه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد ‌💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡