#اسنک
👈مواد لازم:
12 قطعه نان
3 عدد تخم مرغ ،
نصف کاسه پنیر فتا
نصف لیوان پنیر چدار رنده شده ،
5،6 سوسیس خرد شده
نصف لیوان شیر ،
نصف فنجان روغن مایع ،
مقداری جعفری ریز خرد شده ،
1 فلفل قرمز کوچک ریز خرد شده (من آن را با فلفل سبز مخلوط کردم) ،
کمی نمک
👈 دستور تهیه:
شیر و روغن را با هم مخلوط کنید و یک قاشق روی نان های نان تست خود پخش کنید. کمی چدار رنده شده روی آنها گذاشته و مواد دیگر را بریزید. سپس دوباره چدار بریزید. بگذارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزند تا طلایی شوند.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده مقوی 💪😍
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترشی_انار
• 200 گرم گل كلم ريز خرد شده
• سه عدد بزرگ انار دانه شده
• دو عدد فلفل كبابي تند
• چهار عدد فلفل شيرين
• دو پيمانه ساقه كرفس ريز خرد شده
• 10 عدد گوجه مينياتوري
• يك بوته سير خرد شده
• يك قاشق مرباخوري فلفل سياه نكوبيده
• نمك و سركه سفيد
• دو پيمانه آب انار
طرز تهيه:1. تمام مواد را مخلوط كرده در شيشه ريخته و روي آن سركه ميريزيم تا روي مواد را بپوشاند.2. پس از يك ماه ترشي آماده مصرف است.
سلامت هميشه فقط ازدارو بدست نمياد🌹🌿
بيشتر اوقات از آرامش خيال
آرامش قلبى❤️🌿
آرامش روحى بدست مياد
سلامت ازخنده وازعشق مياد🌹🌿
لبتون پرخنده و عشقتون روزافزون🌹🌿
❤️💙 ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تنوری با سس خامه 😋😍
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
_ران مرغ بدون استخوان ۶ الی ۸ تکه
_سیب زمینی ۵ تا ۷ عدد
_پیاز یک عدد
_سیر ۴ حبه
_شیر یک لیوان
_خامه ۲۰۰ گرم
_پنیر پیتزا ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
_پودر کاری نصف قاشق مرباخوری
_آویشن یک قاشق چای خوری
_نمک ، فلفل به میزان لازم
_فلفل دلمه ای یک عدد
در ابتدا مرغ ها را با روغن و ادویه دلخواه مثل نمک و فلفل و کاری ، آویشن مخلوط کرده و پیاز ، سیر و سیب زمینی ها را اضافه کنید ، دقت کنید که سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد کنید ( زمان پخت آنها با مرغ یکی شود و زودتر نپزد):سپس برای سس مخلوط خامه و شیر را اضافه کنید. سطح ظرف را با فویل بپوشانید و با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از پخت سطح آن را با پنیر بپوشانید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی شود . نوش جان 😍😋)
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ترشی_بامیه و گوجه
بامیه ۱ کیلو
گوجه ۲ کیلو
سیر ۱۰ حبه
فلفل تند ۱_۲ عدد
سبزی معطر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری سر پر
سرکه و نمک به میزان لازم
بامیه ها رو تمیز میشوریم و میزاریم آبش کامل خشک بشه ، بعد سر بامیه رو به مقدار خیلی کم میزنیم ، اصلا چوب بامیه رو نمیزنیم چون در اون صورت مایع لزج از بامیه خارج میشه و ترشی ما شکل بدی میگیره ،
گوجه رو خرد میکنیم و پوره میکنیم ،
پوره گوجه رو داخل قابلمه میریزیم و میزاریم بجوشه تا غلیظ بشه و آبش کشیده بشه ،
حالا سرکه و نمک رو اضافه میکنیم و دوباره میزاریم کمی بجوشه ،
حالا زیر شعله رو خاموش میکنیم و بامیه ها ، سیر و فلفل رو اضافه میکنیم و میزاریم بمونه تا خنک بشه ،
در آخر وقتی کاملا خنک شد سبزی رو اضافه میکنیم که رنگ سبزی تغییر نکنه ،
من ترشی رو داخل یک لگن در دار ریختم و گذاشتم یک شب بمونه و بعد داخل شیشه های تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهے
تو این عصر
هیچ قلبــــــــــے گرفتہ نباشہ
و هر چے خوبیہ خداست
براے همہ خوبان رقم بخوره
آرامش مهمون همیشگے دلاتون...
#عصرتون_زيبـا ☕️
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡