eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچها مافین با کاپکیک فرق داره.مافین ها تو دسته نون ها قرار دارن پس کم شیرین تر،کم چرب تر و بافت منسجم تری دارن و واسه صبحونه محشره👌 . 🔸️تا ۲/۳ کپسولارو با مایه مافین پر کنید.بعد بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدو هشتاد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه. 🔸️اگه دوست داشتید وسط مافین کرمدار باشه،تا نصف کپسولارو پر کنید بعد کرمفیل بریزید و دوباره روشو مایه مافین بریزید. . مواد لازم: شیر ۱۲۰ گرم سرکه ۱ ق چ آرد ۱۱۵ گرم پودر کاکائو ۳۰ گرم جوش شیرین ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ نمک ۱ پنس شکر ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد کره ذوب شده ۵۰ گرم وانیل ۱/۸ ق چ شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده ۶۵ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دارکردن ماهی برای سبزی پلو باماهی برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزل‌آلا: بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (می‌تونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده) آب پیاز: ۱ عدد آب لیمو تازه: ۲ عدد زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر: ۱ قاشق چایی‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چایی‌خوری زنجبیل: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایی‌خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چایی‌خوری نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه. روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛ آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۲ قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایی‌خوری هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید. میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
. ظهرتون_پراز_آرامش آرزومیڪنم دریاے زندگیتون پر بشه از امواج زیباے سلامتی و نشاط و ساحل عمرتون دریایے از خوشبختی بفرماییــــدنــاهــار😊 ‌‌‎‌       ❤️✨👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر سینه مرغ ۲ عدد متوسط پیاز یک عدد زعفران به میزان لازم ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم. سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم. تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده، پیاز خرد شده، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه. سیخ های چوبی رو شستم، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم. مابقی هم به این شکل. جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم. گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم. جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم. ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ ارد سفید 1.5پ تخم مرغ 2عدد خامه صبحانه 70گ بکینگ پودر 1.5 ق چ در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک روغن مایع 2ق غ پیر چدار رنده شده 50گ جعفری 2ق غ همه موادو مخلوط کنید. و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید. بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. تاحالا با کدو چی درست کردین🤗 . کدو حلوایی یا تنبل میوه ها (کدو تنبل) دارای خاصیت بسیار زیادی هست و انواع مختلف داره از کدو جادویی سیندرا تا این مدل کدو که کدو باترنات (Butternut Squash) نامیده میشه این کدو در تهیه سوپ خامه ای، راویولی و ریسوتو استفاده می­شود. فصل کدو زمستان هست ولی از اواخر تابستان تا زمستان میشه کدو رو تهیه کرد . بریم برای دسر ساده مون . مواد لازم: کدو یک عدد کره و کمی روغن جهت سرخ کردن دارچین، گردو رنده شده، شکر سفید یا قهوه ای برای روی دسر . مراحل کامل مشخصه فقط کدو رو نازک برش بدین داخل کره و کمی روغن تفت بدین (روغن رو بریزید تا کره نسوزه) حواستون باشه دائم کدو ها رو جابجا کنید . بعد از اینکه کمی روی کدو برشته شد از روی گاز بردارید و دارچین، شکر و گردو رنده شده رو روش بریزید خیلی ساده خوشمزه و لذیذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 ببینید چطور میشه میوه‌ها و سبزیجات رو به روش مخصوص نگهداری و مدت بیشتری تازه نگه داشت😍🌸 🔹 با این ترفند هیچوقت میوه و سبزیجات پلاسیده نمی‌ شوند👏👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر خانگی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید تو سایزهای مختلف آماده کنید(مینی و بزرگ) که مناسب مهمونیاتون هست حتما از تابه گریل یا نچسب استفاده کنید مواد لازم👇🏻 گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم از گوشت گردن برای همبرگر استفاده کنید پیاز۲عدد ادویه ها(نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن ،پودرسیر) سس قارچ👇🏻 قارچ اسلایس شده رو با حرارت زیاد تفت میدیم تا آب نندازه بعد از اینکه سرخ شد نمک و فلفل و آویشن بریزید بعد پنیر مازرولا اضافه کنید و زیرشو خاموش کنید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_مکرون _گردویی کره:۱۱۰گرم آرد:۱۹۰گرم حدود( ۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه) بکینگ پودر :اق چ تخم مرغ :۲عدد وانیل :۱/۲ق چ شیر ولرم :۷ق سوپخوری شکردانه ریز :۹۰گرم حدود (۷قاشق غذاخوری سر پر ) طرزتهیه:کره به دمای محیط رسیده رو کمی با همزن بزنید تا یکدست وحجیم بشه شکرووانیل را اضافه کرده با دور تند همزن میزنیم تا سبک بشه حدود ۳تا۴دقیقه،بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کردهوبا همزن میزنیم .آردوبکینگ پودررو سه بار الک کرده ودر سه مرحله به همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنیدوبا مفتول دریک جهت هم بزنید ،یعنی ابتدا مقداری از شیر وبعدمقداری آرد به مخلوط اضافه کرده ودر یک جهت مخلوط کنید کف قالب ۲۰در۳۰را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید ،مایه رو داخل قالب بریزید وبا لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید ودر فراز قبل گرم شده دردمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید دراین فاصله که کیک توی فراست شروع کنید به درست کردن مایه روی اسلایس مواد لایه رویین : تخم مرغ :۲عدد شکر قهوه ای:۱۰۰گرم (من ۹۰گرم شکر سفید زدم چون شکر قهوه ای نداشتم ) پودرنارگیل چرب:۷۰گرم حدود(۱لیوان دسته دار) آرد :۱۵گرم حدود (۱قاشق غذاخوری سرپره پر ) گردو آسیاب شده:۶۰گرم حدود(نصف لیوان دسته دار فرانسه ) وانیل :کمی طرزتهیه:تخم مرغ ووانیل رو با دور تند همزن بزنید تا پفکی وکشدار بشه بعد شکر قهوه ای یا سفید رو به صورت نمک پاش به مواد اضافه کنید وبا دور تند همزن بزنید تا مواد حالت پفکی بودنشو حفظ کنهوبعد آرد رو با یه دور کند همزن مخلوط کرده وهمزن رو کنار بگذاریدوبعد گردو ونارگیل رو اضافه کنید وبا مفتول مخلوط کنید بعد از گذشتن ۲۰دقیقه قالب رو از فر خارج کنید سریع موادرا روی لایه زیرین ریخته وصاف کنید وبه مدت ۳۰دقیقه داخل فر قرار دهید تاروش سفت وقهوه ای بشه وقتی از فردرش آوردین بعد از کمی سرد شدن روش سلفون بکشید وداخل یخچال بزاریدبه مدت یه ساعت ،بعد روی اسلایس رو با شربت که مخلوط ۲قاشق عسل و۲قاشق آب جوش هس رو تر کنید وروش رو با شکلات تزیین کنید البته به صورت ساده هم میتونید سرو کنید خیلی خوشمزه هس وگزینه مناسبی برای عیده انشالله درست کنید وخوشتون بیاد (مواد رو بعداز اینکه باترازو اندازه گرفتم با لیوان هم اندازه گیری کردم برای راحتی کارشما عزیزان )
اسلایس مکرون گردویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در بازی زندگی یاد میگیری: اعتماد به حرف های قشنگ بدون پشتوانه ...مثل آویختن به طنابی پوسیدست..‌ یاد میگیری: نزدیکترین ها به تو ...گاهی میتوانند دورترین ها باشند... یاد میگیری : دیوار خوب است... سایه درخت مطلوب است... اما هیچ تکیه گاهی ابدی نیست روزتون سرشار از زیبایی های زندگی ...🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای مرغ راحت وفوری 😍😍 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
برنج یک پیمانه حلبه (تخم گشنیز معطر) دو ق غ زیرهٔ سیاه دو ق غ زرد چوبه و نمک به میزان لازم برای تهیه آش حلبه و زیره نیشابور اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. نکته: می توانید به این آش آلو هم اضافه نمایید، به این صورت که به برنج در حال جوش از همان اول۱۰ عدد آلو بخارا اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود. می توانید بجای نمک به این آش شکر اضافه نمایید، سپس آن را میل کنید. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم مواد لازم: ۱۰ عدد هویج ۱ لیوان شکر ۱۵ عدد گردو آسیاب شده ۱ بسته بیسکویت پتی بور پودر نارگیل 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍧 😋 ▫️دانه انار 1.5 لیوان ▫️لبو نیم پز ۱ عدد سایز متوسط ▫️آب انار ۲ تا ۳ لیوان ▫️سرکه ۱/۴ لیوان ▫️پودر گلپر نصف ق چ ▫️پودر گشنیز ۱ ق چ ▫️سیاه دانه ۱ ق چ ▫️سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم ▫️نمک و فلفل به میزان لازم 🔸ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵ دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده (ساطوری شده) بهش اضافه میکنیم حدود ۲ دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضافه میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه. درظرف در بسته و در یخچال نگهداری میکنیم. ♦️باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
امروز برایت آرزو میکنم🌷 بعضی از اصوات را هیچگاه نشنوی بعضی از افکار را هیچگاه نفهمی و بعضی از حالات را هیچگاه حس نکنی آنچه حس میکنی،تنها نور خدا باشد عشق باشد و خوشبختی آرزو میکنم چشمانت اگر تر شد به شوق اجابت آرزویت باشد نه تکرار غم دیروز و برایت آرامش آرزو میکنم از جنس خدا 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
❖ "انگیــــــــــزه"🍀🌻 قدرتمندترین دلیل برای ادامه است هیچ وقت دیر نیست... هر روز ڪه نفس میڪشی فرصت دوباره است پس "برخیز" و بدرخش..🍀🌻 ❖ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ 🦋
این شعر "سيمين بهبهانى" واقعا انسانی و زيباست: رها کردیم خالق را ، گرفتاران ادیانیم ! تعصب چیست در مذهب ؟! مگر نه این که انسانیم ! اگر روح خدا در ماست... خدا گر مفرد و تنهاست .... ستیزه پس برای چیست ؟! برای خود پرستی هاست .. من از عقرب نمی ترسم ولی از نیش می ترسم از آن گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم هراسم جنگ بین شعله و کبریت و هیزم نیست من از سوزاندن اندیشه در آتیش می ترسم ... ••• ❣ 🦋 🦋