eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز برایت آرزو میکنم🌷 بعضی از اصوات را هیچگاه نشنوی بعضی از افکار را هیچگاه نفهمی و بعضی از حالات را هیچگاه حس نکنی آنچه حس میکنی،تنها نور خدا باشد عشق باشد و خوشبختی آرزو میکنم چشمانت اگر تر شد به شوق اجابت آرزویت باشد نه تکرار غم دیروز و برایت آرامش آرزو میکنم از جنس خدا 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
❖ "انگیــــــــــزه"🍀🌻 قدرتمندترین دلیل برای ادامه است هیچ وقت دیر نیست... هر روز ڪه نفس میڪشی فرصت دوباره است پس "برخیز" و بدرخش..🍀🌻 ❖ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ 🦋
این شعر "سيمين بهبهانى" واقعا انسانی و زيباست: رها کردیم خالق را ، گرفتاران ادیانیم ! تعصب چیست در مذهب ؟! مگر نه این که انسانیم ! اگر روح خدا در ماست... خدا گر مفرد و تنهاست .... ستیزه پس برای چیست ؟! برای خود پرستی هاست .. من از عقرب نمی ترسم ولی از نیش می ترسم از آن گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم هراسم جنگ بین شعله و کبریت و هیزم نیست من از سوزاندن اندیشه در آتیش می ترسم ... ••• ❣ 🦋 🦋
❖ "دوستی" خاطره ای نیست🍃🌷 که از یاد رود... خار و خاشاک سبک نیست که بر "باد" رود... دوستی با شما بهاریست پر از "عشق و امید".. دوستی با شما محالست که از یاد رود... تقدیم به شما دوستان 🍃 و رفقای دوست داشتنی🌷 ‎👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan 💖💖💖💖💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋‍♂️. . یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه . برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای ❣پروستات ❣انگل زدایی ❣پوکی استخوان ❣کاهش کلسترول ❣وپیشگیری از سرطان مفید است
😍😍 شیر ۱/۲ لیوان خامه یک پاکت ۲۰۰ میلی نوتلا سه ق غذا شکلات سفید ۲۰ گرم پودر ژلاتین ۱/۲ ق مربا و اما روش تهیه پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم میزاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماریش میکنیم اما حواستون باشه تا ذرات ژلاتین حل شد از روی حرارت بردارین چون شیر وقتی زیاد بجوشه میبره و سپس میزاریم خنک بشه. خامه رو هم بن ماری میکنیم تا از هم باز بشه و شل بشه بعد شکلات خرد شده و نوتلا رو اضافه میکنیم هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴_۵ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده من یک شب تا صبح گذاشتم بعد برگردوندم. پ.ن: و اما تغییرات من به جای شکلات سفید از شکلات سیاه استفاده کردم نصف شیری و نصف تلخ و نوتلا رو چهار قاشق غذا زدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 ۳ عدد بادمجون بزرگ نمک روغن زیتون ۲۵۰ گرم گوشت چرخ شده ۱ عدد پیاز ۱عدد از فلفل کاپیا و چارلیستون(جایگزین: فلفل دلمه ای قرمز و سبز) ۲ حبه سیر نمک، پودر فلفل سیاه و قرمز
زندگے را طلاق ندهيد...🌸🍃 اين يعنے اينكہ خودتون رو از خوشےهاے دنيا و زندگے محروم نكنيد... در مقابل مشكلات زانوے غم بغل نگيريد... خودتون رو دوست داشتہ باشيد و بہ خودتون و خواستہ هاتون احترام بذاريد...🌸🍃 يادتان باشد بہترين دوست شما تصويرهاے ذهنے خوب شما از خودتان است ديگران را دوست بداريد، حتے كسانے كہ با شما همراه و هم عقيده نيستند... از كسے متنفر نباشيد كہ روزگارتان رنگ تنفر نگيرد و سياهے جذب نكند...🌸🍃 از هيچكس توقعے نداشتہ باشيد كہ جز دلگيرے پيامدے بہ همراه ندارد يادتان باشد كہ شايد كسے هم از شما توقعے دارد و شما نمےدانيد! پس زندگے را زندگے كنيد... چندان هم كہ فكر مےكنيد، وقت نيست.🌸🍃 ♥️ ♥️💚پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 برای هويج پلو: برنج: 2 پيمانه زعفران دم كشيده: 3-4 قاشق غذاخوری هویج شیرین، رنده شده: 300- 350 گرم پیاز ،خلالى شده: 150 گرم دارچین: 1 قاشق چایخوری آب لیمو: 2 قاشق چايخورى نمک: 1 قاشق چایخوری کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری برای مرينت مرغ: فيله هاى باريك سینه مرغ: 450 گرم زعفران: 4 قاشق غذاخوری ماست: 3 قاشق غذاخوری ادویه مرغ: 1 قاشق چايخورى نمک و فلفل برای طعم
اول برنج رو خیس کردم و کنار گذاشتم هویج هارا با رنده درشت رنده کردم و بعد توی تابه ریختم و بادو قاشق روغن با حرارت خیلی کم یه تفت کوچولو دادم تا کاملا آبش کشیده بشه مواظب باشید تغییر رنگ نده بعد یه پیاز خامِ کوچولو رو رنده ی ریز زدم و داخل هویج ها ریختم ولی تفت شون ندادم این پیاز خیییلی تو طعمش تاثیر داره😉 ,آب برنج رو خالی کردم و برنج رو به این مواد اضافه کردم به اندازه ی یه بند انگشت روش آب ریختم نمک و روغن ریختم و صبر کردم تا آب برنج کشیده بشه بعد دم کنی گذاشتم و دم انداختم . . ✔برای درست کردن : گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده ی آب گرفته ،زردچوبه و دارچین رو با هم مخلوط کردم خوب ورز دادم تا کاملا یکدست بشه بعد به شکل قلقلی درآوردم و داخل تابه چیدم دو قاشق روغن ریختم ودرِ تابه رو گذاشتم تا قلقلی ها آب بندازن و با همون آب خودشون پخته بشن وقتی که آبِ گوشت کشیده بشه با همون روغنِ داخلِ تابه سرخ هم میشه. در صورت تمایل می توانید به جای گوشت قلقلی از مرغ پخته شده که ریش ریش کردین استفاده کنید
پاییز زیبا مرا یاد مادرم می اندازد یاد موهایی که سفید شدند چشمان زیبایی که کم سو شدند صورت زیبایی که چین افتاد دستهای مهربانی که لرزیدن گرفتن.... ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانگی شکر ۱ پیمانه آب یک چهارم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه گلوکز نصف پیمانه (۱/۲)پیمانه. سفیده تخم مرغ ۲ عدد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب انار تافصلشه درست کنید😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
. سلام عزیزان صبح پاییزیتون بخیر .امیدوارم از لحظه لحظه زندگیتون نهایت لذت رو ببریدو از این فصل ومیوه های رنگارنگش نهایت استفاده رو بکنید .پائیزهست و انار وزرشک و پرتقال وسیب ونارنگی و ... به به واقعا لذت داره . خدایا ممنونم از این همه نعمت واین همه رنگ و برکت . میخوام دستور رو براتون بگم . همه تون استادین خانومهای ایرانی حرف ندارن. 300گرم زرشک 600 گرم شکر 550 هم باشه اشکالی نداره دولیوان آب نصف قاشق چایخوری وانیل آب وشکر رو بزارید تا قوام وبیاد یعنی غلیظ بشه.بعد زرشک رو می ریزیم بعد از ده دقیقه وانیل میریزیم و بعد خاموش می کنیم. .بعد از خاموش کردن یه دم کنی روی دیگ بزارید تا بخار دیگ رو جمع کنه .بعد از خنک شدن داخل شیشه استریل بریزید.نوش جان همه.این مربا رو میتونید بعد از خنک شدن میکس کنید وبعنوان مارمالاد و برای داخل کیک استفاده کنید. حتی میتونید بیشتر بجوشونید و کمی از شکرش کم کنید تا غلیظ تر بشه وبعد میکس کنید بعنوان رب زرشک توی غذا وچاشنی کوفته وخیلی غذاهای دیگه استفاده کنید.حتی لواشک زرشک با رنگ بسیار عالی داشته باشید.بهرحال نهایت استفاده رو ببرید.