eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 400 گرم گوشت چرخکرده گوساله 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک) 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر رنده شده کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه ) 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه 5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده مواد سس🔻 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات) 100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه) 1 قاشق چایخوری سس خردل مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری) مقداری جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه طرز تهیه🔻 تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه💖 پرستار زخم های به خون نشسته صحنه کربلا حضرت زینب کبری سلام الله 💖 و روز پرستار مبارک باد 🎈🎉🎈 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم فیله مرغ ۱۰ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه خردل ۱ قاشق چای خوری لیمو نصف زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری مواد سس قارچ زعفرونی قارچ ۱۰ عدد خامه ۲ قاشق غذا خوری آویشن نوک قاشق چای خوری پنیر ورقه ای ۲ عدد نمک و فلفل سیاه شیر ۱/۳ پیمانه زعفرون ۱ قاشق چای خوری نان تست ۵ عدد خیار شور ۳ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری نوش جان 💖
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم یک لیوان شکر یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری اب لیمو یک قاشق غذاخوری اب سرد یک ظرف کوچک اب برای تست گلوکز نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌹🌹 🌼 🌼 🌼 جمعه یعنے روی مه سیماے تو 🌼 حس خوب عاشقے هم پاے تو 🌼 جمعه ها دل را هوایے مے ڪند 🌼 یاد ناز چشمت و آوای تو 🌼 صبح جمعه بر نمیخیزم به جز 🌼 از برای خنده ے لب های تو 🌼 چشم از این دنیا ببندم تا دمی 🌼 هم نفس با من شود رویاے تو 🌼 جمعه یعنے دل ز دنیا شستن و 🌼 جان گرفتن در رخ زیبای تو 🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّڪَـــ الْفَـــرَج🌼 🌼
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده یلدایی مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ طرز تهیه: نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم. میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم. اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید. 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین سالاد الویه قالبی 👆👆😍😍 .