مواد لازم🔻
400 گرم گوشت چرخکرده گوساله
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک)
1 پیاز کوچک رنده شده
1 حبه سیر رنده شده
کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه )
1/2 قاشق چایخوری پودر زیره
پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه
5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده
مواد سس🔻
1 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری آرد
1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات)
100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه)
1 قاشق چایخوری سس خردل
مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری)
مقداری جعفری تازه خرد شده
نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه
طرز تهیه🔻
تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز میلاد دُرّ درخشان مهر و عاطفه💖
پرستار زخم های به خون نشسته
صحنه کربلا حضرت زینب کبری سلام الله 💖
و روز پرستار مبارک باد 🎈🎉🎈
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_زعفرونی
مواد لازم
فیله مرغ ۱۰ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
خردل ۱ قاشق چای خوری
لیمو نصف
زعفرون دم کرده ۳ قاشق چای خوری
مواد سس قارچ زعفرونی
قارچ ۱۰ عدد
خامه ۲ قاشق غذا خوری
آویشن نوک قاشق چای خوری
پنیر ورقه ای ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
شیر ۱/۳ پیمانه
زعفرون ۱ قاشق چای خوری
نان تست ۵ عدد
خیار شور ۳ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
نوش جان 💖
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_گلوکز_خانگی
مواد لازم
یک لیوان شکر
یک لیوان آب
یک قاشق غذاخوری اب لیمو
یک قاشق غذاخوری اب سرد
یک ظرف کوچک اب برای تست گلوکز
نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌹🌹
🌼 #السلام_علیڪ
🌼 #یا_اباصالح_مهدی
🌼 جمعه یعنے روی مه سیماے تو
🌼 حس خوب عاشقے هم پاے تو
🌼 جمعه ها دل را هوایے مے ڪند
🌼 یاد ناز چشمت و آوای تو
🌼 صبح جمعه بر نمیخیزم به جز
🌼 از برای خنده ے لب های تو
🌼 چشم از این دنیا ببندم تا دمی
🌼 هم نفس با من شود رویاے تو
🌼 جمعه یعنے دل ز دنیا شستن و
🌼 جان گرفتن در رخ زیبای تو
🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّڪَـــ الْفَـــرَج🌼
🌼 #صبحتون_مهدی
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_ژله_ای یه ایده یلدایی
مواد لازم:
نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ
طرز تهیه:
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه.
سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم.
میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم.
اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید.
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ویدئویی یک شام سبک🍕🌭
🍧🍨🍜🍮🥧🥗🍵