eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
تقدیم نگاه مهربونتون❤️ 👆👆👆👆👆
♥️پاکترین هـوای دنیـا🙏 🍁همان لحظه ای ست ♥️که دلهایمان 🍁هـوای همدیگر را میکند ♥️عصر بارونیتون دلپذیر 🍁لحظاتتون سـرشـاراز ♥️آرامش و حـال دلتـون خـوب 🍁 تـون بـخیر🙏 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐
هدایت شده از اطلاع رسانی سعادت
📡خبری با تیتر عجیب در سراسر دنیا مخابره شد😱😳 🚨مادر26ساله نوزاد25 ساله به دنیا آورد!!‼️😳😱 ♨️ویژگی های این نوزاد↙️↙️ https://eitaa.com/joinchat/2136866842C7166c007d6 ❌کاملا#مستندخودت‌ببین☝️ کپی بنر درتمام پیام رسان ها حرامه🔥
هدایت شده از عجایب جهان
🚛• کار‌خونه‌استوریای‌ایتآست📱♥️! 🌿؛ 💨؛ 🎨🚴🏻‍♀ ؛ 💣🔫؛ تو‌مناسبتآاِستورۍ‌بزارهمه‌کف‌کنن‌مشتۍ👀🎞🧡! 『 https://eitaa.com/joinchat/684785746C90bed561a6 』 روزی①②③④‌بار‌استوریاشو‌میبینی😌✌️🏿👟 🌸🤣
مواد لازم🔻 سینه مرغ چرخ شده 500 گرم پیاز بنفش رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 5 حبه فلفل قرمز تند خرد شده 1 عدد شکر قهوه ای یک قاشق چای خوری ادویه کاری قرمز 2 قاشق چای خوری پودر زیره 1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری نمک 1قاشق چای خوری سفیده تخم مرغ 1 عدد روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری پیازچه پاک و خرد شده 300 گرم برنج 4 پیمانه نمک و روغن برای برنج به میزان لازم طرز تهیه🔻 ابتدا سینه مرغ رو با پیاز ، سیر ، فلفل ،ادویه جات و سفیده تخم مرغ ورز میدهیم و نیم ساعت داخل فریزر میزاریم تا خودش رو بگیره ، تو این فاصله برنج رو با 5 پیمانه آب ، نمک و روغن میزاریم روی شعله تا جوش بیاد و آبکش کشیده بشه ، داخل یک قابلمه دیگه ته دیگ مورد نظرمون رو میندازیم و برنج و پیازچه خرد شده رو میریزم و مخلوط میکنیم و پلو رو دم میزاریم ، بعد از اینکه مواد کباب رو از فریزر دراوردیم یک قاشق روغن زیتون اضافه میکنیم تا به دست نچسبه و دوباره ورز میدهیم ، حالا یک گلوله از مواد برداشته و دور سیخ های چوبی یا سیخ های کوچک فلزی میزنیم و داخل تابه گریل چرب شده میزاریم تا با حرارت کم گریل بشه ، دوستان این غذا بسیار بسیار خوش عطر و طعم و دلپذیر بود ، راستش عطر اون پیازچه تو پلو آدم و دیوونه می‌کرد ، خیلی خوب بود خلاصه ، جاتون خالی و کباب مرغ بسیار بسیار خوشمزه و مورد پسند ما بود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم باگت 6 تخم مرغ 80 میلی لیتر خامه پخت و پز 100 گرم پنکتادا 110 گرم پنیر گرویر پیازچه تازه نمک و فلفل سیاه آماده سازی پیازچه و بیکن را به قطعات کوچک برش داده و پنیر را رنده کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید. خامه پخت و پز ، پیازچه ، بیکن و پنیر را اضافه کنید. باگت را خالی کرده و آن را با مخلوط تخم مرغ پر کنید. نان پر شده را در دمای 175 درجه به مدت 30-35 دقیقه بپزید
🌸هردختری که دختر زهرا نمیشود هربانویی زینب کبری نمیشود 🌸دار وندارحضرت حیدر جز تو کسی که زینت بابا نمیشود پیشاپیش 🌸عیدمیلاد حضرت زینب(س) روز میلاد حضرت زینب (س)💚 روز آفرینش صبر، روز وقار💚 روز شکوفایی دست های مهربان پرستاری است💚 و روز پرستار مبارکــــــــَ باد 🎉 🎊 🎉
🔺۲۰ فایده ۳۰ دقیقه پیاده‌روی روزانه ▫️پیاده‌روی بهترین و ساده‌ترین ورزش برای تمامی سنین است که تاثیر زیادی در بهبود روند زندگی و داشتن تناسب اندام افراد دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا دراین شب✨ دفتر دل دوستانم رابه تو میسپارم بادستان مهربانت قلمی بردار✨ وخط بزن غمهایشان ودلی رسم کن برایشان به بزرگی دریا شبتون_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸به نیت سلامتی امام زمان عج 🍃🌸و سلامتی خودتون صلواتی ختم کنیم 🌸🍃الّلهُمَّ 🌺🍃صَلِّ عَلَی 🌸🍃مُحَمَّدٍ 🌺🍃وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌸🍃وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ═══‌‌‌‌♥️ℒℴνℯ♥️═══ پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌹 🌼صبح آمده با عشق بزن لبخندی 🍁تا در به غم و غرورِ شب بر بندی 💖با عشق بپا خیز خوشت باشد روز 🍁ای آنکه چو گل به روی ما می‌خندی 🌼امروز را با لبخند شروع کنیم 🍁آدم‌ها را مهمان کنید 💖مهمان یک جرعه زندگی 🌼به یک دعای خیر 🍁به یک لبخند 💖به یک دل خوش 🌼به یک احوالپرسی ساده و 🍁 بی‌قضاوت 💖یک فنجان زندگی بی‌دغدغه 🌼آدم‌ها را مهمان کنید 🍁مهمان مهربانی‌تان 💖این مهمانی به زندگیتان برکت می‌دهدپروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالاکیا پیرایشکی دوست دارن؟دستابالا🙌 اونم پیراشکی مغزدار😋 خوب اگرمی خوایید درستش کنید اول سیو کنید وبعد هم تا اخر ویدئو روببینید🤗 مواد لازم : یک لیوان شیرولرم یک ق غ خوری خمیرمایه یک ق شکر دوعدد تخم مرغ ۷۵گرم کره اب شده وانیل نوک ق چ خوری‌‌‌‌،چهارق غ خوری شکر آردهم تقریبا ۴ونیم لیوان ولی یادتون باشه کم کم اضافه کنید ممکنه کمتر استفاده بشه... حالا مراحلش روهم تو ویدئو ببینید🤗
مواد لازم🔻 نشاسته گل 70 گرم (نصف لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب 2 تا 3 ق غ روغن مایع 3 ق غ( 40 میلی) آب سرد یک لیوان (250 میلی) طرز تهیه🔻 نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊 (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست 45 دقیقه تایم می بره . این 45 دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من 15 عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کن محشرههه مواد شیر 1 لیتر 8 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاست 12 قاشق غذاخوری شکر 1 بسته وانیل 1 قاشق غذاخوری کره پودر نارگیل همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ای عمیق ریخته، خوب مخلوط کرده و اجاق گاز را روشن کنید. آنرا بپزید تا غلیظ شود و مدام هم بزنید. پودینگ غلیظ شده را با اضافه کردن روغن و وانیل در آخر مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. و با همزن بزنید تا قوام یکنواختی پیدا کند. سپس لیوان صاف را خیس کرده، از پودینگ درون لیوانها ریخته سلفون بکشید، حداقل 6 ساعت در یخچال نگه دارید. پس از اطمینان از کامل بودن آن، لبه ها را با چاقویباز کنید و لیوان را به آرامی تکان دهید و آنرا برگردانید. دسر را به پودر نارگیل آغشته کرده و به عرض دو انگشت برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید. در یخچال نگهداری کنید و به صورت سرد سرو کنید.
زندگی‌ات را بر مبنای ترس بنا نکن؛ بی‌هیچ واهمه‌ای زندگی کن. تنها در این صورت است که به معنای واقعی کلمه، زندگی کرده‌ای. ترس، تو را بسته نگه می‌دارد و مانعِ باز شدن و شکوفایی‌ات میشود. ترس موجب میشود که پیش از اقدام به هرکاری، هـزار و یک نگرانی و دغدغه راهِ تو را سد کنند. دغدغه‌ها و وسواس‌ها، تو را سردرگم تر می‌کنند. این‌ها سیاه چـاله‌های کهکشانِ روح تواند.
😍😋 یه غذای محلی گیلانی هستش مواد لازم گردو ،رب انار ،سبزی معطر ،پیاز ،نمک وزردچوبه ،بادمجون رو پوست میگیریم وسطشو تا نصف پاره میکنیم بعد موادی ک اماده کردیم رو میزاریم لای بادمجون ،،گوجه هم همین طور سرخش میکنیم ،بعد با شعلع کم میزازیم ی ساعت جا بیفته ،موادشم ینصف استکان اب سرد میریزیم ب بادمجان سرخ شده اضافه میکنیم ،گردو وسبزی و پیاز رب انار و باهم قاطی میکنیم تفت میدیم و بهشون اضافه میکنیم البته من توشکم بادمجون نریختم موادو بسلیقه خودم درست کردم😋😋😋😋
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترین کانال😍😍 و 😃😃 برای عید خونتو خوشگل کن 💃💃 با ترفندی که اینجاااااااا یادت میده😍🌈 👇🏿👇🏿❤️ http://eitaa.com/joinchat/608043025C0dcfdf3f5b http://eitaa.com/joinchat/608043025C0dcfdf3f5b