eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
با چاقی خداحافظی کن😍👇👇 💠کدوم یکی از حالت های زیر رو داری؟🤔 1⃣صبح ها مزه دهنت تلخ میشه؟! 2⃣یبوست داری یا کف پاهات داغه؟! 3⃣کسل و خسته هستی یا کبدت چربه؟! 4⃣تمرکزت پائینه یا فراموش کاری داری؟! 5⃣همیشه خسته ای؟! 6⃣نفخ و ورم شدید معده داری؟! این کانال محشره😍😍😍 یاد میگیری بدون رژیم و ورزش اصولی لاغر بشی👇👇😌 https://eitaa.com/joinchat/1409482903C94418a153d
هدایت شده از  ایده های بانوان
💥چگونه های 💅 بلند و طبیعی داشته باشیم؟🤔 💥روش های ساده و راحت ک باعث میشه ناخن هات محکم و شکننده نباشه😃 💥با مواد کاملا گیاهی و در دسترس😳 💥با خداحافظی کن😁 https://eitaa.com/joinchat/2157838459Cbbe3d86efa
اشپزی بانو ایرانی
💥چگونه #ناخن های 💅 بلند و طبیعی داشته باشیم؟🤔 💥روش های ساده و راحت ک باعث میشه نا
😌 بدون تزریق بوتاکس کن 😌 روش های جوانسازی پوست 🦋 چروک هاتو اتو کن 😍👏 کارخانه 🍑🍑🍑سازی 😅👆🏻
🌸🍃الهی تو این ظهر زیـبا 🍃🌸هیچ قلبی گرفته نباشه 🌸🍃و هر چی خوبی خداست 🍃🌸برای همه رقم بخوره 🌸🍃آرامش مهمون دلاتون 🍃🌸ظهر جمعه تون بخیر عزیزان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهای بلندی داری اما بخاطر موخوره مجبوری کوتاهشون کنی :(😞😭💇🏼‍♀ موهات همش گره میخوره چون بلد نیستی درست ببندی یا ببافیشون ~-~💆🏼‍♀💔 همه دوستات موهاشون نرم و لخته انگار اتو کردن🧝🏽‍♀💚 پس دختر جون آموزش نگهداری از مو بلند بلد نیستی😳👇🤦‍♀ https://eitaa.com/joinchat/1337327710C9b9f71c3d5 موهاتو 2متر کن🤤👆🏻👆🏻
. طرزتهيه: خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورما آماده ست💓
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده یلدایی مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان، آب سرد:یک لیوان و نیم، شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) ، روغن : یک سوم لیوان ، ژله : یک بسته ، گلاب : 3 ق غ طرز تهیه: نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.اجازه میدیم کمی که سرد شد گلوله های کوچک درست کرده و توی پودر نارگیل میغلتونیم. میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش های مثلثی یا مستطیلی بدیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم. اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید. 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉