#دسر_خرما
📝مواد لازم:
خرما بدون هسته ۱کیلو
بیسکوئیت ساده(خرد شده) ۱پیمانه
پودر بادام یا پسته یک سوم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل ساییده شده ۱ق.چ
طرز تهیه:
ابتدا خرما بدون هسته را داخل قابلمه حدود ۵ دقیقه حرارت داده تا نرم شود.
بعد در ظرفی ریخته و ورز می دهیم تا کاملا باز شود،سپس یک سوم بیسکوئیت پودر شده را اضافه کرده بعد گلاب،هل،پودر کاکائو ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
یک قالب کیک مستطیل را چرب کرده کاغذ روغنی را در کف و اطراف قالب پوشانده،یک سوم دیگر بیسکوئیت را روی کاغذ ریخته سپس ترکیب بدست آمده خرما را پهن می کنیم ودر آخر پودر پسته یا بادام را اضافه کرده و به مدت ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد .
در مرحله آخر دسر را از قالب جدا کرده و بقیه بیسکوئیت خرد شده را به همه جای دسر بپاشید و آن را برش زده و از دسر آماده شده لذت ببرید.
نوش جان😍🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#_بال_مکزیکی
ابتدا بالها رو با ارد نمك فلفل آغشته كنيد تو تابه روغن بريزيد و بال ها رو سرخ كنيد كه هر دو طرفش طلايي بشه بعد از تابه خارج كنيد و بزاريد تو تابه فقط يك قاشق روغن بمونه .
٣ق غ سركه سفيد ،١ق عسل،اق سركه بالزاميك و ١ق سويا سس رو مخلوط بريزيد تو تابه بالها رو بچينيد روش و شعله رو خيلي ملايم كنيد و بزاريد تو سس مزه دار بشن و با ق مواد رو روي بالها هم بريزيد تا هر دو طرف كاملا اغشته بشه تا اينكه به روغن بيفته بعد كنجد بپاشيد و وقتي سرخ شد به جيليز ويليز افتاد از تابه خارج کنید..🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#شامی_برنج
👉
✏مواد لازم
🔸برنج ۱۰۰ گرم
🔸جعفری (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸پیاز ۱ عدد
🔸گوشت چرخ کرده (بدون چربی) ۲۵۰ گرم
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸روغن به مقدار لازم
🔸خامه ۲۰۰ گرم
🔸آب ۲ پیمانه
🔸پیاز (سرخ شده) ۲ قاشق سوپ خوری
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
🔸روغن ۲ قاشق سوپ خوری
👉
♨طرز تهیه
🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخممرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید.
🔹در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید
🔹از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ کنید. رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
🔹شامیها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.
🔹شامیها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامیها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامیها را تزیین نمایید.
♨سایر نکات
🔸اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرده و بعد به مواد اضافه كنید
🔸اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوشت دوست ندارند بهتر است
🔸در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید.🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم
#رشته_پلو_با_مرغ
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#خوراک_لوبیا_سبز
یک عدد پیاز متوسط و تفت دادم تا طلایی بشه. بعد بهش ۲۰۰ گرم گوشت خورشتی گوسفندی اضافه کردم و تفت دادم. زردچوبه و پودر سیر زدم.
سه تا قاشق پر رب زدم و تفت دادم.
حدود چهارصد گرم لوبیا سبز رو جدا تفت دادم و به گوشت اضافه کردم.
چهار تا هویج هم خلالی کردم و تفت دادم و به باقی مواد اضافه کردم.
آب ریختم و گذاشتم حدود سه تا چهار ساعت جا بیفته.
یک ساعت آخر نمک و فلفل و عصاره گوشت زدم.
دو تا سیب زمینی هم جدا سرخ کردم. نصفش و موقع سرو با خوراک قاطی کردم و باقیش و گذاشتم برای تزئینش
🌹🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂
💞 💞
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
😋😋😋😋😋
این دسر خیلی اسونه
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم
.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین
.
دسر پاناکوتا:
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه یک بسته (پاکت صورتی)
ژلاتین سه قاشق غذاخوری
وانیل مقدار کم
گلاب دوقاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد
شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
نان چمچمو🍞
. این نون ها با خمیر جادویی درست شدن فقط مقدار شکرش رو سه چهارم لیوان گرفتم.خمیر رو دو ساعت استراحت بدین بعد چونه بگیرین پهنش کنید ودر روغن سرخ کنید.
خمیرجادویی 🍞👇 مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
۵- این خمیور بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است
هدایت شده از ادمین دان شات رزرو میشم
#ساندويچ شاورما مرغ.
.
.و اماطرز تهيه اين نوع ساندويچ شاور مرغ كه بسيار راحت وخوشمزه ست .
.ابتدا دو سه عدد پياز رو با خرد كن، خرد ميكنيم يا نگيني خيلي خيلي ريز ،
بعد يكي و نصفي سينه مرغ رو به شكل مكعبي خيلي ريز در مياريم و بعد با پياز داغ تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه .نصف استكان آب ميريزيم تا مرغها كاملاً مغز پخت بشه و در آخر براي چاشني اين مرغ من از سس باربيكيو و مقداري سس كچاپ استفاده كردم هر كدوم يك قاشق غذا خوري اضافه كردم بعد كمي تفت ميديم تا رنگ و طعم بگيره .
.بعد از اينكه مرغها آماده شد مقداري از مواد رو روي نون لبناني ميذاريم مقداري هم از تركيبات : خيار شور نگيني شده و گوجه فرنگي نگيني و پياز خلالي و جعفري تازه و خرد شده ، فلفل سبز ( من امروز فلفل سبز نداشتم ) توي نون ميذاريم و اگر هم دوست داريد سس مايونز و سس خردل ميذاريم ( اما
من هيچ سسي رو توي نون نزدم چون خود مواد مرغ پرملات بود و بدون سس خورديم) و نون رو بصورت رول مي پيچيم و با آلومينيوم فيكسش ميكنيم🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#کوبیده_مرغ
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️
اصلا آبدار بود یه وضعی
ما به صورت ساندویچ با نون پیتا میل کردیم.
🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🍟
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#قلیه_ماهی
طعم و مزه این خورش جنوبی محشره و حرف نداره، به نظرم اگه تا به حال درستش نکردین حتما دست بکار بشین و بپزینش که عاشقش میشین.
مواد لازم :
۵۰۰ گرم ماهی (شیر، حلوا سیاه، سنگسر، هامور، قباد، سرخو یا …)
۵۰۰ گرم سبزی خورد شده (۳۵۰ گرم گشنیز، ۱۵۰ گرم شنبلیله)
یک بسته تمر هندی
۲ عدد پیاز نگینی شده
۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک . زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا به یک بسته تمر هندی یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین بمونه تا قسمت خوراکی میوه نرم شده و از پوسته ی هسته جدا بشه سپس تمر هندی نرم شده رو داخل صافی میریزیم و با چنگال خوب فشار داده و همش میزنیم تا پوسته و هسته از گوشت جدا بشن و اب تمر از آن خارج شود.
۲عدد پیاز نگینی شده را به همراه روغن تفت میدیم تا نرم شود ، سیر رنده شده رو بهش اضافه کرده و تفتشون میدیم تا سیر و پیاز طلایی بشن،
در ماهیتابه دیگری سبزی رو با روغن خوب تفت میدیم تا سرخ شده ولی دقت کنید تا زیادی تفتش ندین که سبزی تلخ میشه وقتی سبزی سرخ شد به پیاز و سیر سرخ شده اضافه اش کرده، زرچوبه، نمک و پودر فلفل سیاه وقرمز هم میریزیم و باز کمی مواد رو با هم تفت میدیم. این خورش کلا باید تند باشه ولی در صورتی که غذای تند رو دوست ندارین میتونین مقدار فلفل رو کمتر بریزین.. اکنون آب صاف شده تمر هندی
را با یک لیوان آب مخلوط کرده
وبه سبزی و پیاز سرخ شده اضافه کنید
وقتی خورش جوش اومد حرارت رو کم و در ماهیتابه رو میذاریم تا خورشتمون خوب بپزد و مزه مواد به خورد هم بره ، تو این فرصت ماهی هارو به فلفل، نمک ،آرد و زرچوبه آغشته کرده و سرخ میکنیم. وقتی خورش پخت و آبش کمتر شد، ماهی های سرخ شده که بهتره به تکه های کوچک تر تقسیم کرده باشیم رو به خورش اضافه کرده و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت دیگه با هم بپزن تا خورشخوب غلیظ بشه و جا بیوفته.
در نهایت قلیه ماهی خوشمزه مون رو همراه برنج میل میکنید …. نوش جان
🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🌯🌭🍟 💞😋😋😋😋😋😋😋😋
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano
#قلیه_ماهی
طعم و مزه این خورش جنوبی محشره و حرف نداره، به نظرم اگه تا به حال درستش نکردین حتما دست بکار بشین و بپزینش که عاشقش میشین.
مواد لازم :
۵۰۰ گرم ماهی (شیر، حلوا سیاه، سنگسر، هامور، قباد، سرخو یا …)
۵۰۰ گرم سبزی خورد شده (۳۵۰ گرم گشنیز، ۱۵۰ گرم شنبلیله)
یک بسته تمر هندی
۲ عدد پیاز نگینی شده
۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک . زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا به یک بسته تمر هندی یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین بمونه تا قسمت خوراکی میوه نرم شده و از پوسته ی هسته جدا بشه سپس تمر هندی نرم شده رو داخل صافی میریزیم و با چنگال خوب فشار داده و همش میزنیم تا پوسته و هسته از گوشت جدا بشن و اب تمر از آن خارج شود.
۲عدد پیاز نگینی شده را به همراه روغن تفت میدیم تا نرم شود ، سیر رنده شده رو بهش اضافه کرده و تفتشون میدیم تا سیر و پیاز طلایی بشن،
در ماهیتابه دیگری سبزی رو با روغن خوب تفت میدیم تا سرخ شده ولی دقت کنید تا زیادی تفتش ندین که سبزی تلخ میشه وقتی سبزی سرخ شد به پیاز و سیر سرخ شده اضافه اش کرده، زرچوبه، نمک و پودر فلفل سیاه وقرمز هم میریزیم و باز کمی مواد رو با هم تفت میدیم. این خورش کلا باید تند باشه ولی در صورتی که غذای تند رو دوست ندارین میتونین مقدار فلفل رو کمتر بریزین.. اکنون آب صاف شده تمر هندی
را با یک لیوان آب مخلوط کرده
وبه سبزی و پیاز سرخ شده اضافه کنید
وقتی خورش جوش اومد حرارت رو کم و در ماهیتابه رو میذاریم تا خورشتمون خوب بپزد و مزه مواد به خورد هم بره ، تو این فرصت ماهی هارو به فلفل، نمک ،آرد و زرچوبه آغشته کرده و سرخ میکنیم. وقتی خورش پخت و آبش کمتر شد، ماهی های سرخ شده که بهتره به تکه های کوچک تر تقسیم کرده باشیم رو به خورش اضافه کرده و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت دیگه با هم بپزن تا خورشخوب غلیظ بشه و جا بیوفته.
در نهایت قلیه ماهی خوشمزه مون رو همراه برنج میل میکنید …. نوش جان
🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🌯🌭🍟 💞😋😋😋😋😋😋😋😋
🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇
@AshpaziBano