فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرای پاییز است و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها!
اما تو بشمار دلهایی را که بدست آوردی
و لبخندهایی که برلب نشاندی❤️
امیدوارم لحظه های پایانی پاییز
پر از خشخش آرزوهای قشنگتون باشه🍁🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک انار بدون فر
پارت سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک انار بدون فر
پارت دوم
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک دو منظوره هست از بیرون اناره و داخلش هندوانه ست😍😍🍉
🔺 کیک همون کیک پایه هست.. #کیک_یلدا
🔺من در کل برای این کیک 500 گرم خامه استفاده کردم.
🔺خامه ای که همیشه استفاده میکردم مارک کولاک بود و این دفعه مارک کاله(سولیانو) استفاده کردم که خیلی زودتر فرم میگیره، شیرینیش بیشتره و خیلی به مزه ی خامه های قنادی شبیه هست.
🔺به کاردک هم که نیاز ندارید و میتونید خودتون درست کنید🥳
🔺میتونید کیک رو منتقل نکنید و داخل همون ظرفی که میخوایید بریلو بریزید.
برای بریلو👇🏻
یک قاشق نشاسته ی ذرت
سه قاشق غذاخوری آب
یک سوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه آب
حدودا یک قاشق غذاخوری آبلیمو
رنگ ژله ای قرمز آلبالویی
🔺یه کم طعم ترش داره که با کیک طعم خوبی میده
اما اگه دوست ندارین آبلیمو کمتر بریزید❤️
🔺میتونید بریلوی آماده تهیه کنید و با آب یکم رقیق کنید.
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا🍕
موادلازم برای خمیر
۳ پیمانه ارد(۳۷۵گرم)
یک قاشق چایخوری خمیر مایه
سه چهارم تا یک پیمانه اب ولرم
یک قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک #دسر_موس_شکلات_موزی خوشمزهه😍
1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر
2 زرده تخم مرغ
2 موز
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
80 گرم شکلات
۱ بسته بیسکویت پتی بور
2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود.
بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین
نوووش جاان🌹
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرهم گلو درد 👌👌
تو این فصل بپز حتما
طرز تهیه🔻
نیم کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه"این مقدار برای 5 نفر کافیه" چرخ میکنید و یکعدد پیاز بزرگ ،50 گرم کره، 2 عدد سیر ،نمک،فلفل سیاه و قرمز ،2 قاشق آرد سوخاری(یا پودر نان)، ادویه ها شامل زردچوبه،پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، نمک رو توی مخلوط کن بریزید و ازش یه پوره بسازید اون پوره رو به مرغ اضافه کنید 2 قاشق هم زعفرون دم کشیده غلیظ به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین یک ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد توی ماهیتابه دوطرفه با یک قاشق غذاخوری روغن که ریختین پهن کنید و برش بدین کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا کنید که بین لایه ها هم روغن بره بعد از اینکه آبش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ شه.
برای سس گوجه هم 3 تا گوجه رو پوست گرفتم و رنده کردم توی تابه با دو قاشق روغن (من کره زدم) سرخ کردم وقتی کمی آب گوجه خشک شد نمک و زردچوبه و کمی پودر آویشن ریختم آخر هم یک قاشق سس گلوریا جهت تند شدن.
_با برنج کته که روغنش جامد باشه کنار هم تکمیل میشن😊
_هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید میتونید کم یا زیادش کنید ولی لطفا حذف نکنید.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک #کتلت_کدو پنیری
۳ عدد کدو سبز متوسط( برای من خیلی کوچک بود ، من تعداد بیشتری رو اضافه کردم)
۲ عدد هویج
۲ فلفل سبز ریز خورد شده
۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
۶ق غ آرد سفید
پنیر چدار
فلفل قرمز ۱ عدد
فلفل و نمک
کدو سبز و هویج خام رو رنده میکنیم و فلفل قرمز و سبز و تخم مرغ و نمکو فلفل سیاه وقرمز اضافه وآرد و میریزیم و داخل روغن سرخ میکنیم و پنیر چدار گذاشته و روش رو میپوشونیم و از دو ور سرخ کرده و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه😋