eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرای پاییز است و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها! اما تو بشمار دل‌هایی را که بدست آوردی و لبخندهایی که برلب نشاندی❤️ امیدوارم لحظه های پایانی پاییز پر از خش‌خش آرزوهای قشنگتون باشه🍁🙏
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کیک دو منظوره هست از بیرون اناره و داخلش هندوانه ست😍😍🍉 🔺 کیک همون کیک پایه هست.. 🔺من در کل برای این کیک 500 گرم خامه استفاده کردم. 🔺خامه ای که همیشه استفاده می‌کردم مارک کولاک بود و این دفعه مارک کاله(سولیانو) استفاده کردم که خیلی زودتر فرم می‌گیره، شیرینیش بیشتره و خیلی به مزه ی خامه های قنادی شبیه هست. 🔺به کاردک هم که نیاز ندارید و میتونید خودتون درست کنید🥳 🔺میتونید کیک رو منتقل نکنید و داخل همون ظرفی که میخوایید بریلو بریزید. برای بریلو👇🏻 یک قاشق نشاسته ی ذرت سه قاشق غذاخوری آب یک سوم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه آب حدودا یک قاشق غذاخوری آبلیمو رنگ ژله ای قرمز آلبالویی 🔺یه کم طعم ترش داره که با کیک طعم خوبی میده اما اگه دوست ندارین آبلیمو کمتر بریزید❤️ 🔺میتونید بریلوی آماده تهیه کنید و با آب یکم رقیق کنید.
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 ‌ موادلازم برای خمیر ۳ پیمانه ارد(۳۷۵گرم) یک قاشق چایخوری خمیر مایه سه چهارم تا یک پیمانه اب ولرم یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری نمک ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک خوشمزهه😍 1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر 2 زرده تخم مرغ 2 موز 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 80 گرم شکلات ۱ بسته بیسکویت پتی بور 2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود. بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین نوووش جاان🌹
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین و برش زیبای هندوانه🎥🔝
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرهم گلو درد 👌👌 تو این فصل بپز حتما
مثل ساحل آرام باش، تا مثل دریا بی قرارت باشند ....
طرز تهیه🔻 نیم کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه"این مقدار برای 5 نفر کافیه" چرخ میکنید و یک‌عدد پیاز بزرگ ،50 گرم کره، 2 عدد سیر ،نمک،فلفل سیاه و قرمز ،2 قاشق آرد سوخاری(یا ‌پودر نان)، ادویه ها شامل زردچوبه،پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، نمک رو‌ توی مخلوط کن بریزید و ازش یه پوره بسازید اون پوره رو به مرغ اضافه کنید 2 قاشق هم زعفرون دم کشیده غلیظ به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین یک ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد توی ماهیتابه دوطرفه با یک قاشق غذاخوری روغن که ریختین پهن کنید و برش بدین کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا کنید که بین لایه ها هم روغن بره بعد از اینکه آبش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ شه. برای سس گوجه هم 3 تا گوجه رو پوست گرفتم و رنده کردم توی تابه با دو قاشق روغن (من کره زدم) سرخ کردم وقتی کمی آب گوجه خشک شد نمک و زردچوبه و کمی پودر آویشن ریختم آخر هم یک قاشق سس گلوریا جهت تند شدن. _با برنج کته که روغنش جامد باشه کنار هم تکمیل میشن😊 _هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید میتونید کم یا زیادش کنید ولی لطفا حذف نکنید.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک پنیری ۳ عدد کدو سبز متوسط( برای من خیلی کوچک بود ، من تعداد بیشتری رو اضافه کردم) ۲ عدد هویج ۲ فلفل سبز ریز خورد شده ۱ الی ۲ عدد تخم مرغ ۶ق غ آرد سفید پنیر چدار فلفل قرمز ۱ عدد فلفل و نمک کدو سبز و هویج خام رو رنده میکنیم و فلفل قرمز و سبز و تخم مرغ و نمک‌و فلفل سیاه و‌قرمز اضافه وآرد و میریزیم و داخل روغن سرخ میکنیم و پنیر چدار گذاشته و روش رو میپوشونیم و از دو ور سرخ کرده و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه😋 ‏