eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب بروجردی دستور : گوشت چرخ ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ آرد سوخاری ۱ق غ ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر ) مقداری تقریبا ۲ق تخم مرغ ۱عدد نمک و زردچوبه و فلفل مقداری این مواد با هم مخلوط طبق فیلم بعد با دست ورز داده ، حالا به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید ، این شامی مخصوص بروجردیاس خیلی خوشمزه ، اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه ، حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیاشون نه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو یچیزی براتون آوردم تا خنک بشین، هوای گرم و یه موهیتو عالی از خاصیت و ویتامین سی هم که نگم چون خودتون بهتر از من میدونین. درست کنین نوش جان کنین و لذتشو ببرین. موادلازم: نعنا تازه شکر ۳ ق غ لیمو ترش ۲ عدد آب یک لیوان یخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️دو قدم مانده به رقصيدن برف ❄️ 🌨يك نفس مانده به سرما و به يخ ❄️ ❄️چشم در چشم زمستاني دگر ❄️ 🌨تحفه اي يافت نكردم كه دهم❄️ ❄️هديه به شما يك سبد عاطفه دارم 🌸 🌨همه تقديم شما..... ⛄️پيشاپيش زمستان مبارک⛄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 👩‍🍳 موادلازم ✅خمیر یوفکا 6 عدد ✅پنیر سفید ✅روغن مایع 1 پ ✅اب گازدار (سودا) نصف پ ⏺️موادلازم برای سس ✅اب سودا نصف پ ✅روغن مایع 1/4 پ ✅شیر 1/4 پ ✅تخم مرغ 1 عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐ 🍁الهی آرامش درونم راسپاس. 🍁الهی سلامتی جسمم را سپاس. 🍁الهی آگاهی روز افزونم را سپاس. 🍁الهی دل شادم را سپاس. 🍁الهی دل پر تپشم را سپاس. 🍁الهی این لحظه را سپاس. 🍁الهی مکان مقدس را سپاس. 🍁الهی دوستان خوبم را سپاس. 🍁الهی نفس پر انرژیم را سپاس. 🍁الهی موفقیت امروزم را سپاس. 🍁الهی شایستگیم را سپاس. 🍁الهی لیاقتم را سپاس. 🍁الهی باتو بودنم را سپاس. 🍁الهی تورادر همه حالم سپاس. 🍁به لطف الهی من اشرف مخلوقاتم. 🍁به لطف الهی من تجلی کائناتم. 🍁به لطف الهی 🍁من عزیزدردانه ی آفرینشم. 🍁به لطف الهی 🍁انسان بودنم راسپاس. 🍁خـــدایااااا بودنت را سپاس🍁
تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شیر 1 و 1/4 پیمانه کره مذاب یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه تمام مراحل تهیه کرپ رو میشه با همزن دستی انجام داد تخم مرغ+وانیل+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود نمک+روغن+شیر را اضافه و 1 دقیقه با دور تند در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس مایه کرپ را صاف کنید و ترجیحا برای بهبود کیفیت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار مقداری از مواد کرپ را در تابه ریخته و سریع بچرخانید تا کف تابه یکنواخت پخش شود. تابه را روی حرارت متوسط بگذارید...کرپ شروع به حباب زدن میکند...وقتی از اطراف کمی طلایی شد برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد و کمی طلایی شود. کرپهای آماده را روی هم در ظرفی بچینید و روی آنها را بپوشانید تا ضمن خنک شدن نرم بمانند. سپس روی کرپها را مقداری نوتلا یا کرم کنجد بمالید و با موز،توت فرنگی یا به تنهایی سرو کنید. ✨
❗️در زمان سرماخوردگی و سرفه های شدید مصرف آب آناناس بسیار مفید است ▫️آب آناناس 5 برابر قوی تر از شربت سینه عمل میکند ▫️ از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری میکند 🌿 💕
🌿 گـزنه 🖊 براے درمان بیمارے قند مفید است بدین منظور یڪ فنجان چاے گزنه را سه بار در روز میل ڪنید 🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ ماه خون ماه غم است ▪️فاطمیه یک محرم ماتم است ▪️فاطمیه چشم گل پر شبنم است ▪️فاطمیه عمر گل ها هم کم است ▪️فاطمیه دیده مهدی تر است ▪️اشک ریزان در عزای مادر است فرا رسیدن ایام فاطمیه تسلیت 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش دیزاین هندوانه یلدا 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
اکبر جوجه برای پختن اکبر جوجه نیاز داریم به👇👇 (برای نیم پز کردن مرغ) ی مرغ ب وزن 1 تا 1 کیلو 200 آبجوش 4 لیوان پیاز 3 حلقه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک 1 قاشق مرباخوری مرغ را ب مدت 15 دقیقه میپزیم و آبکش میکنیم. میزاریم آب مرغ کاملا خشک بشه. برای سرخ کردن مرغ نیاز داریم ب👇 نیم لیتر روغن کره حیوانی 100 گرم 1 حبه سیر درشت خرد شده پیاز 3 حلقه روغن رو توی قابلمه میریزیم تا کاملا گرم بشه پیاز و سیر رو اضافه میکنیم. کره رو اضافه کردم (روغن و کره کاملا داغ بشه). مرغ رو میزاریم تا با حرارت کم سرخ بشه. (زمان مورد نیاز برای سرخ شدن نیم ساعت هست) مواد مورد نیاز برای مزه دار کردن👇 آبلیمو 1 سوم فنجان آب 1 چهارم لیوان زعفران 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری زنجبیل 1 چهارم قاشق چایخوری پودر سیر 1 چهارم قاشق چایخوری تمام مواد رو ترکیب کرده رو بعد از 20 دقیقه ک مرغ پخته شد زیر شعله رو ب مدت 5 دقیقه خاموش میکنیم و ترکیب مواد رو کم کم ب مرغ اضافه میکنیم و مجدد زیر شعله رو روشن میکنیم(بخاطر اینکه ترکیب مایعات توی روغن نمیمونه خیلی زود جذب مرغ میشن و مرغ مزه دار میشه. حتما حتما از روی حرارت برداشته تا آب و روغن ک ترکیب بشه پرتاب نشه) بعد از 10 دقیقه مرغ کاملا خوش رنگ و خوش طعم میشه و کنار برنج و رب انار میتونید سرو کنید. (میتونید برای سس از ترکیب مساوی رب انار و رب آلوچه استفاده کنید ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی💙 یک تداوم بی نهایت اکنون هاست...🌸🍃 ماموریت ما در زندگی ☘بی مشکل زیستن نیست 💙با انگیزه زیستن است...🌸🍃 عصر پاییزی تون دل انگیز ☕️💙 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد داخل قالب کاپ کیک کپسول کاغذی بذارید من ازقالب دستساز استفاده کردم ولی قالب کاپ کیک معمولی هم میشه تا یکسوم قالب مواد سبز رو بریزید و باقی قالب روبا مواد قرمز پرکنید مطابق فیلم دقت کنیدکه سرقالب چند میلیمتر خالی باشه بعد داخل فردستساز بذارید و بعد حرارت زیرش رو متوسط روبه پایین بذازید ،بعد از ۱۵ دقیقه کیک اماده ست پختش رو با خلال دندان چک کنید تا کیک داغه روش شکلات اشکی بچسبونید اگر کیک سرد بود شکلات اشکی رو با کمک عسل روی کیک بچسبونید 🔴داخل فر هم با حرارت ۱۸۰ درجه میتونید درست کنید ولی دیواره کیک طلایی میشه ورنگ سبزش دیگه معلوم نمیشه 🔴 در ظرف باید حالت گنبدی باشه تا قطره های بخار اب روی کیک نریزه و بهتره در ظرف سوپاب داشته باشه و با کیک فاصله ی کافی داشته باشه تا به کیک نچسبه 🔴 آموزش قالب دستساز کاپ کیک پستهای قبلی هست 🔴 اب زیاد در ظرف نریزید فقط کمی کف ظرف اب داشته باشه کافیه 🔴 بعد از اضافه کردن اردو بگینگ پودر مواد رو نباید زیاد هم بزنید پارت سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخممرغ،شکر و وانیل رو حدود ۷ دقیقه بزنید تاحجیم وکرمی بشه بعد شیرواب، روغن،شیرعسلی وابلیمو رو اضافه کنید و دودقیقه باهمزن بزنید بعد اردو بکینگپودر روخوب مخلوط کنید و در دو مرحله روی مواد الک کنید وبا همزن دستی اروم مخلوط کنید بعد مواد رو ب دو قسمت نامساوی تقسیم کنید و به قسمت کمتر یک قطره رنگ قرمز اضافه و اروم ودورانی مخلوط کنید به قسمت بیشتر موادهم دوقطره رنگ سبزبزنید بعد مواد روداخل قیف یکبارمصرف بریزید در این زمان فردستساز روروی حرارت متوسط بذاریدوداخلش یه پایه ی فلزی مطابق فیلم بذارید و داخلش یک لیوان اب بریزید تا ته ظرف رو بگیره ودرش روبذارید تا بجوشه پارت دوم