7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه #مینی_پیتزای_مرغ 🍕🍗🍕
آموزش با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه دیگه باگوشت چرخکرده😋 باعطر و طعم بسیار عالی👌
250 گرم گوشت چرخ شده
قارچ پخته شده
پیازچه خرد شده
گوجه فرنگی
پنیر چدار رنده شده
با دمای 180 درجه و زمان 45 دقیقه
بپزید.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
نان کره ای
.
این نان خیلی نرم و لایه لایه است به خاطر کره
مواد لازم:نان کره ای
.
1 لیوان سر خالی شیر گرم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته کوچک خمیر مایه فوری و یا نصف قاشق غذاخوری
2 عدد سفیده تخم مرغ(دو عدد زرده برای رومال)
4 لیوان آرد
.
برای رومال: 1 قاشق شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و برای رومال استفاده کنید.
طرز تهیه خمیر: شیر گرم و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و دقیقه بزارید تا عمل کنه و بعد سفیده تخم مرغ و را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خوب ورز دهید بعد از ورز دادن خمیر ، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کرده و دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
و روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر رو چونه کنید به اندازه ی دلخواه تقریبا اندازه نارنگی.
کره به دمای اتاق رسیده را مکعب ریز کنید و روی هر چانه خمیر یک عدد بزارید تقریبا برای هر چانه یک قاشق مرباخوری و با همان کره خمیر را با دست باز کنید و رول کنید و مانند طناب بپیچید و داخل سینی بچینید و روی نانها را با پارچه بپوشانید و یک ربع استراحت دهید و با زرده رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود بعد از پخت روی نان را با پارچه بپوشانید تا نرم شود و نوش جان
✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #ژله بامزه و متفاوت😊😋
ژله بنفش (انگور)
ژله سبز(سیب یا کیوی یا موهیتو)
اول ژله بنفش رو درست کنید. (به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد) ته لیوان بریزید و بذارید نیم بند بشه. حالا ژله سبز رو درست کنید و بریزید.
برای کشیدن چشم و دهن از رنگ خوراکی استفاده کنید☺️👌
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توری_خوراکی🧇
آب:۴ق غ
روغن:۲/۵ق غ
ارد:نصف ق غ
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_پوست_هندوانه
مواد لازم:
برای مربای پوست هندوانه ؛
پوست هندوانه خرد شده 2 کیلوگرم
6 فنجان شکر
3 لیوان آب
4-5 میخک
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات 🍩🍩🍩
#مرغ_سوخاری_آمریکایی
450 گرم سینه مرغ فیله شده
1/4 لیوان سس مایونز
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 حبه سیر رنده شده
1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو
1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت)
1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل
ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود
در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید،و با انواع سس دلخواه سرو کنید
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅