eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به یکشنبه ۱۳مرداد ماه خوش امدید😍 خدایا🙏 در این صبح زیبا ☀️ رزق حلال،روزی فراوان🌺🍃 برکت بسیار،آرامش درونی🌺🍃 و آسایش و خوشبختی را🌺🍃 در زندگی دوستانم جاری بفرما🌺🍃 آمین یا قاضِیَ الْحاجات 🙏 ای برآورنده ی حاجت ها 🙏 #روزتون_بخیروخوشی🌺🍃🌺 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#پیده_قارچ_وتخم_مرغ مناسب برای #صبحانه مواد لازم برای خمیر 1لیوان آب ولرم 2تا3پیمانه آرد 1قاشق غذاخوری پودرخمیرمایه به اضافه یک حبه قند . 1عدد تخم مرغ و 5تا6قاشق غذاخوری روغن مایع ..ابتدا پودر خمیر مایع رو با یک حبه قند و نصف از آب ولرم حل میکنیم .میزاریم بادرپوش 10دقیقه بمونه.تاپف کنه. درظرفی باقی مونده مواد رو میریزیم و بعد مایع عمل اومده رو اضافه میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر بشه و بدست نچسبه. روشو میپوشونیم و میزاریم 1ساعت بمونه تاحجمش دوبرابر بشه. مواد رویش رو آماده میکنیم. 200گرم قارچ پنیر پیتزا ب مقدار دلخواه ادویه ب دلخواه من زردچوبه..فلفل سیاه..آویشن زدم. 1عدد تخم مرغ ریز و فلفل دلمه مقداری.. سوسیس ب دلخواه.من نزدم😊😁 قارچ ها رو خوب شسته با 3چهار قاشق کره تفت میدیم باشعله زیاد بهش مقداری فلفل دلمه میزنیم..سعی کنیم یخورده قارچ ها رو آبدار برداریم. خمیر ک آماده شد..به 4تا چونه تقسیم میکنیم .دوباره روشو میپوشونیم و میزاریم یکربع بمونه..فرو روشن میکنیم رو دمای 180... هرچونه رو باوردنه باز میکنیم و میزاریم تو سینی چرب شده...روشو پنیر میریزیم..وبعد قارچ . .از هردوطرف لبه ها رو میاریم رو وگوشه ها شو فشار میدیم بهم بچسبه ..وسطشو باقاشق ی مقدار باز میکنیم و یکدونه تخم مرغ میریزیم.ودوباره مقداری پنیر و گوجه گیلاسی😋 اطرافشو بازرده رومال میزنیم و مقداری کنجد میپاشیم..من ی مقدار ریحان خشک شده ریختم. میزاریم تو فر تاوقتی لبه هاش طلایی بشه و بعد کمی گریل بالا.برای صبحونه عالیه مخصوصا واسه بچه ها😍.🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
ژله توت فرنگی توت فرنگی برش زده یا هر میوه دلخواه  شیر یا بستنی  طرز تهیه:: هر بسته ژله توت فرنگی رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده.  وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم و ژله توت فرنگی شفاف را (بدون شیر) رو تو قسمتایی که میوه گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده... .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین  1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین  2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه 3.(میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن)🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#_کیک_شیرازی #_کیک_شربتی  مواد لازم📝 آرد سفيد 200گرم معادل ۱/۵لیوان تخم‌مرغ 3 عددکوچک  شکر 150 گرم معادل نصف لیوان ماست 150 گرم معادل دو سوم لیوان روغن مايع 175 گرم دو سوم لیوان  بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوری هل سبز ساييده يک قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري شربت بار یک ق غ ✍طرزتهيه: 1- تخم‌مرغ و وانيل را در کاسه‌اي با هم‌زن برقي میزنیم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه میکنیم و به مدت 5 دقيقه مخلوط مي‌کنيم. 2-روغن مایع و ماست و شربت بار را اضافه میکنیم و هم میزنیم و 3 - در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد ومخلوط مي‌کنيم و الك مي كنيم سپس به موادمون اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم. با دور کند همزن چند ثانيه آرد را به خورد مواد دهيد در حديكه مواد كيك صاف و يكدست شودقالبهای سیلیکونی را چرب میکنیم و از مواد داخل قالب‌ها را تا دو سوم پر مي كنيم در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200درجه در فرهای برقی و گازی ۱۹۰ درجه به مدت 20 دقيقه.البته بازهم به دمای هرفربستگی داره. : .. شربت سرد شده را روی کیک داغ میریزیم و بعد کیک را از قالب خارج میکنیم  منظور از لیوان ؛لیوانهای دسته دار فرانسه است.  شربت بار👈 شکر 2
#فينگرفود . 💞يكي از پرطرفدار ترين آيتم هاي فينگرفود براي مهمونيا س راحت و خوشگل و بي درد سره، نكته اي كه داره اينه كه اصلا لازم نيست داغ سرو بشه، ولي نبايد كه يخ ماسيده باشه ها، مثلا صبح سرخ كنين بذارين در دماي محيط بعد دو ساعت قبل از مهموني ساندويجشو درست كنين، با اين وضعيت تا چند ساعت هم ميني برگر هاتون سر حال و تر و تازه هستن، نكته اي كه هست اينه كه سس به نون نزنين و گوجه فرنگي هم سفت باشه كه نونش خيس و خراب نشه ، 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
#فینگر_فود نان باگت برش خورده مقدارى سبزى جعفرى كالباس سرخ شده مقدارى سالاد الويه خلال دندان كالباس هارو خيلى كم روى حرارت سرخ كنيد مقدارى سالاد الويه بينشون بزاريد و بپيچونيدشون... 🍄↶【 #اشپــزی_بانـــو 】↷👇 @AshpaziBano
ایده خوشمزه #بیسکوییت_شکلاتی 🍪 🍫😋 💢ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم , روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید. 💡↶【 #ایـده_هاے_بانـوان 】↷👇 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎎〰➿ @IdehBano ➰🎀➰
#کوکوی_گل_کلم 💢نیم کیلو گل گلم را با دوتا سیب زمینی بخار پزش کردم بعد رنده کردم بهش سه تا تخم مرغ درشت و دو قاشق ارد نخودچی و نمک و فلفل و زرد چوبه و دو ق ماست و دو قاشق جعفری خرد شده وکمی ب پ باهم مخلوط کردم و سرخش کردم 💡↶【 #ایـده_هاے_بانـوان 】↷👇 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎎〰➿ @IdehBano ➰🎀➰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا