…
مگه کسی دلش میاد
دست روی مادرم بلند کنه...
#اسٺۅࢪۍ
#فاطمیہ
#خاכمالࢪضا
-#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
❄️ســـلام
🌲صبح زیبـاتون بخیر
❄️الهی آفتاب زندگی تون
🌲پرنـور باشه
❄️الهی روزی تون پر
🌲برکت باشه
❄️الهی همیشه شـادی
🌲تولحظه هاتون
❄️وخوشبختی مهمان
🌲خونه هاتون باشه
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
صبح شد بیدار شو،
مهتاب بر بالین توست
آسمان با آن شکوهش،
بهت این آذین توست
چشم دل را بازکن
بر نغمهخوان خوشسخن
دلبریها میکند،
هر صبح عطرآگین توست
سلام صبح جمعه تون بخیر💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
ترشی بادمجان کبابی بسیارخوشمزه😉😉 .....
بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم ...الان هم میشه این ترشی رو خورد .آماده است خیلی تند و پر سیر شده اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت .....جاتون سبز
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
.
#شامی
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط)
پیاز متوسط ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
.
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
.
☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. کلا نریزید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_فوق_العاده_با_گل_کلم
مواد لازم
گل کلم کوچک یک عدد
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
کره ۳۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پاپریکا (روی مرغ رو بپوشنه ولی قبلش چک کنید پودر پاپریکاتون تلخ نباشه)
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
چقدر اين متن دلنشينه👌👇
…. ﻭﻗﺘـــــﯽ ﺍﺯ ﯾـــــﻪ نفر ﻣﯿـــــــﺮنجی
ﺣﺘـــﯽ ﺍﮔﻪ ﺑﮕــــﯽ ﺑﺨـــــﺸﯿﺪیش
ﯾﻪ ﭼــــﯿﺰﯼ ﺗﻪ ﺩﻟــــﺖ ﻣﯽ ﻣـــﻮﻧﻪ
ﮐﯿـــــــﻨﻪ ﻧﯿـــﺴﺖ ...
ﯾﻪ ﺟــــــــﺎﯼ ﺯﺧـــــمه...
ﯾﻪ ﭼﯿــــــﺰﯼ ﮐﻪ ﻧﻤﯿـــــــﺬﺍﺭﻩ...
ﺍﻭﺿـــــــﺎﻉ ﻣﺜﻞ ﻗﺒــــﻞ ﺑﺸــــﻪ...!
ﻫـــــﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺗﻼﺵ ﮐﻨــــﯽ
و ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﺍﻩ
....ﻭ ﺑﮕﯽ ﻧـــﻪ ...
ﺑﯽ ﻓﺎﯾـــــــﺪﻩ ﺳﺖ!
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﯾﻦ ﻭﺳـــــﻂ ﺍﺯ ﺑﯿــــﻦ ﺭﻓﺘـــــﻪ
ﻭ ﺟﺎﯼ ﺧــــﺎﻟﯿــــﺶ ﺗﺎ ﻫﻤﯿـــــﺸﻪ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑــــﻨﻪ
ﯾــــﻪ ﭼﯿـــــــﺰ سنگين ﻣﺜـــــــل
""ﺣـــــــــﺮﻣـــــﺖ ""پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
⚪️✨موفق ترین آدما...
🌸✨آنهایی نیستند که به ثروت
⚪️✨یا قدرت رسیده اند
🌸✨بلکه کسانیاند ..
⚪️✨که هیچگاه دیگران رانرنجاندهاند
🌸✨دل کسی را نشکستهاند
⚪️✨وباعث غم هیچکس نشدهاند ..!!
⚪️✨سلام و درود
🌸✨به مهر و صفای دلهای بی ریا
⚪️✨روز آدینه تون سرشار
🌸✨از آرامش و نشاط
⚪️✨سلام بر گل روی تک تکتون
🌸✨با آرزوی روزی زیباااا...
.پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تارت_حلوا🧑🍳
پارت اول
آرد ۱۰۰گرم
کره کاملا سرد ۶۵گرم
پودر بادام ۱۵گرم
نمک ۱گرم
آب سرد ۳۰گرم
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین باخیار
🥒🥒🥒
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
امروز ظهر آرزو میکنم
روزگارت از رحمت لبریز
دستانت از نعمت سرشار
چشمانت از نور روشن
زندگیت رضایت بخش
و عاقبتت ختم بخیر باشد
ظهرپنجشنبه تون بخیر🌹
بفرمایین ناهار❥•↷♡ #💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#خورش_آلو_اسفناج 😍😋
اسفناج
گشنیز
جعفری
برگ سیر
پیاز
مرغ
ربگوجه
آلو
نمک و فلفل و زردچوبه
ابتدا اسفناجم که سه دسته بودوباجعفری و گشنیزوبرگ سیر که هر کدوم یه دسته بود و پاک کردم و خوب شستم و ریز کردم و کنار گذاشتم بعد دوتا پیاز بزرگ و ریز کردم و تو روعن خوب سرخش کردم بعد مرغام و باهاش تفت دادم و نمک و ادویه زدم و یه قاسق رب هم زدم بعد سبزی های ریز شدم و بهش اضافه کردم و به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا باهم بپزع و خوب جا بیفته من اصلا آب به این غذا اضافه نمیکنم و ۵ دقیقه آخر آلوهام و بهمراه آب لیمو به خورشت اضافه کردم😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینمیهاملت خوشمزه
پیازروخردکرده داخل تخم مرغ میریزیم
نمکوفلفل سیاه میزنیم مطابق فیلمروکفکیرداخل تابه که روغنداغ توش هستمیریزیم اخرسرپیازهاراهم بهش اضافه میکنیم
#كنسرو_گوجه_فرنگى🍅
گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد وبذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد
سپس زير شعله خاموش ميكنيم
وگوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم
مرحله اخر شيش
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️عصر یک معماست
🍭درست مانند یک رویا
❄️غروب درآن نهفته
🍭و شب درکمین او
❄️امیدوارم
🍭در این عصر زیبـا
❄️لبتـون خـندون
🍭کامتون شیرین و دلتـون
❄️خالی از هر غم و غصه باشه
🍭عصر دی ماهتون شاد و دلپذیر
❗دو نکته جهت درست کردن یه الویه خوشمزه
•در طی تهیه سالاد الویه, دقت کنید بعد از آبکشی مواد اجازه دهید تا آن ها کاملا خشک شوند تا سالاد آب نیاندازد و طعمی بدی به خود نگیرد.
•توصیه می شود مواد غذایی نظیر هویج و خیار شور را ریز خرد کنید و آن ها را رنده نکنید چرا که باعث آب افتادن سالاد می شود
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
مرغ درسته در فر
مواد لازم:
1 عدد مرغ
برای سس:
1 استکان ماست(استکان کمر باریک ترک، 84 گرم)
نصف استکان روغن زیتون(40 گرم ، یا روغن مایع)
1 قاشق غذاخوری سرصاف نمک
1 قاشق مرباخوری رب فلفل (رب گوجه فرنگی هم میشه)
زیره، آویشن ، فلفل قرمز پرک شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
برای داخل مرغ:
1 عدد پیاز
1 عدد سیب زمینی
1 عدد هویج
4 حبه سیر
طرز تهیه:
مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. با چاقوی تیز در تمام قسمتهای مرغ سوراخ هایی ایجاد کنید. سس آماده شده را در داخل و روی مرغ در تمام قسمتها خوب بمالید. پیاز ، سیب زمینی ، هویج و سیر را داخل مرغ بذارید و با کمک خلال دندان ببندید. 1 قاشق غذاخوری آرد را داخل کیسه مخصوص فر(تنورک) بپاشید و در تمام قسمتها پخش کنید اینکار برای این است که مرغ نچسبد.مرغ را با دقت داخل کیسه مخصوص فر بذارید.سر کیسه را ببندید طوری که داخل کیسه آزاد باشد و کیسه کیپ نشود. مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید طوریکه پشت مرغ سمت بالا باشد. با کمک چاقو کیسه را از چند جا سوراخ کنید.در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود 2 ساعت بپزید نزدیک به زمان پخت، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.نوش جان
✨
#کیک_یخچالی
بیسکوییت پتی بور 4 بسته (2 بسته ساده ، 2بسته کاکائویی)
شیر سرد 3 لیوان
شکر نصف لیوان
آرد سفید قنادی 3 ق غ
نشاسته ذرت 3 ق غ
کره 1 ق غ
وانیل نوک قاشق
اگه نشاسته ذرت ندارین میتونین از نشاسته گندم استفاده کنین .
نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم . نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و ارد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم . این از مواد کرمی . بعد از حرارت برداشتمنمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه .
توی قالبم کیسه فریزر پهن کردم که راحت تر باشه .
بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی کرم که درست کردم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و به این شکل .
در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال . . هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل 6 ، 7 ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال . بعد از یخجال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین . من کرم کاکائویی درست کردم و روش ریختم .
دقیقا مثل بالا یه لیوان شیر و یه ق غ آرد و یه ق غ نشاسته و یه ق غ پودر کاکائو رو و 4 ق غ شکر رو داخل ظرفی روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا سفت بشه آخر هم نوک قاشق وانیل و خیلی جزیی کره ریختم و از روی حرارت برداشتم . و روی دسرم ریختم .یه کوچولو یخچال قرار دادم تا بسته بشه و بعد با چاقو به صورت اریب برش دادم .
سلیقه ای هست خواستین می تونین از موز و گردو و ... هر چه می خواهید استفاده کنین .
فکر نکنین که بیسکوییت داره سفته نه اصلا این دسر بیسکوییت ها که کرم گرم می خوره و می مونه نرم و مثل کیک میشه کافیه یه بار امتحان کنین دیگه فقط میگین هی درست کنم . 😁
من دقیق نمی دونمبرای چند نفر کافیه شاید 10 تا 12 نفر .
✨
#نان_شکری 🥐 😋
▫️آرد 500 گرم
▫️شیر 200 میلی لیتر
▫️50 گرم شکر
▫️50 گرم روغن
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️نمک 4 گرم
▫️7 گرم پودر خمیرمایه
🔸کمی شکر،خمیرمایه،کمی شیر گرم رو در یک لیوان باهم مخلوط کنید و درشو بزارید به مدت یک ربع بمونه.
در کاسه ایهمه مواد باقیمانده رو اضافه کنید. لیوان رو هم خالی کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر حاصل رو ورز بدید.
روی کاسه رو با پارچه بپوشانید و در جای گرم حداقل یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید.
خمیر رو ورز بدید. به قسمتهای مساوی تقسیم کنید.
با روغن و زرده رومال کنید، سپس شکر را بپاشید و یک نان طبق فیلم فرم بدید. در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
#سالاد_گندم_ترکیه_ای 🥗 😋
🔸گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم