فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار کشمش فندق
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#نان_مغز_دار_کشمش_فندق
نان عصرانه یا نان صبحانه با بافتی نرم وخوشمزه 😉
مواد لازم
آرد به مقدار لازم اندازه ش مشخص نیست قاشق قاشق بریزید تا حساب کار دستتون بیاد😉
شیر نصف لیوان
شکر ۶۰ گرم یک چهارم پیمانه
خمیر مایه ۱۴ گرم یا دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ کامل یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن مایع ۶۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
شیر را کمی ولرم کرده کیک قاشق چایخوری از شکر دستور را درآن حل کرده خمیر مایه روی سطح شیر میپاشیم حدود ده دقیقه تا یک ربع بزارید عمل بیاد (شیر انگشترو نسوزانه)
در این فاصله تمام مواد به جز آرد داخل کاسه میریزیم وخوب با همزن دستی میزنیم تا شکر حل بشه خمیر مایه عمل شده اضافه کرده ووارد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز زیاد چسپندگی خمیر رو میگیریم بخش اعظم خمیر با چسپندگی گرفته میشه دقت کنید آرد زیادی به خورد خمیر ندید که نون سفت بشه
کاسه رو با چند قطره روغن مایع چرب کرده وخمیر رو استراحت میدیم تا حجم اون دوبرابر بشه(روشو بپوشونید )
مواد میانی
فندق ۱۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
پودر نان ویا کیک ۸۰ گرم من از مغز نان باگت خشک شده استفاده کردم(قبلا خشک کرده بودم تو فریزیر داشتم)
کشمش ۱۰۰ گرم
مارمالا زردالو یا هلو یک چهارم پیمانه
جز کشمش ومارمالا همه مواد رو با غذا ساز یا مخلوط کن پودر کنید
سپس کشمش که قبلا خوب شسته وروی بخار آب نرم کردیم همراه مارمالاد تو غذا ساز ریخته چند پالس میزنیم تا له بشه سپس مواد پودر شده اضافه کرده تا خمیر چسپناکی بدست بیاد
خمیر نان اماده شده روی سطح کار انتقال داده کمی ورز دهید تا پفش بخوابه با وردنه باز کرده طبق فیلم مواد میانی ریخته ورول میکنیم تو سینی چیده پارچه نازک روشو میپوشدنیم برای استراحت دوم (بیست دقیقه)سپس رومال کرده کنجد ویا فندق پودر شده میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا روی نان طلای بشه
مواد رومال
تخم مرغ یک عدد کمی زعفران خوب زده تا کف کند
کنجد به مقدار لازم
به دلیل حجم زیاد فیلم بسیار از قسمتها رو پاک کردم از جمله بافت نون
این نون رو میتونید با فر دست ساز درست کنید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
دوستی مدتش مهم نیست
دوامش مهمه
دوری و نزدیکیش مهم نیست
یادش مهمه
این گلهای زیبا
با عطر مهر و محبت
تقدیم به شما دوستان 💝
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
موقع خورد کردن پیاز تا میتوانید گریه کنید !😭
زیرا اشک و سوزش چشم موقع خورد کردن سبب میشود چشم آهستهتر پیر شود، در بزرگسالی دچار آب مرواردید و پیری چشم نشده و آلودگی و سموم چشم ازبین برود
+ امروز قیمت هر کیلو پیاز به 10هزار تومان رسید و قطعا کمک میکنه بهتر گریه کنید :)
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت دستگاه برش سیب زمینی برای تهیه چیپس با وسایل ساده
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
هدایت شده از متن های خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان بیایید برای سلامتی هموطنانمان و مخصوصا عزیزان #سیلزده که در ایام #عید واقعا در شرایط سختی هستند از ته دل دعا کنیم🙏
⭐️پـروردگــارا
🌺به حق مهربانیات
⭐️هموطنان مارا
🌺از خطرات سیل و...
⭐️حـفـظ بـفـرمـا
🌺و به عزیزانمان که هم اکنون
⭐️گرفتار #سیلزدگی شدهاند
🌺صبر و قدرتی بده تا بتوانند دوباره
⭐️و از نو زندگی خود را بسازند
🌺الــــهـــی آمــیــن🙏
⭐️خــدایا هموطنان را حـفظ بـفرمـا⭐️
⭐️شبـ🌙ـتون در پناه خدای مهربان⭐️
#انرژی_مثبت_صبحبخیر_شببخیر🔰
☀️ @Sobeh_Shab 🌙
#پخشکنیدتاهمهدعاکنند😔🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅زندگیتون به سبزی این طبیعت زیبا
همیشه که نباید همه چیز، خوب باشد!
در دلِ مشکلات است که آدم، ساخته میشود.
گاهی همین سختیها و مشکلات؛
پلهای میشوند به سمتِ بزرگترین موفقیتها.
در مواقعِ سختی، نا امید نباش.
برایِ آرزوهایت بجنگ.
و محکمتر از قبل، ادامه بده...
چه بسیارند؛ جادههای همواری، که به مرداب ختم میشوند،
و چه بسیارتر؛ جادههای ناهموار و صعبالعبوری؛
که به زیباترین باغها میرسند.
تسلیم نشو...!
شاید پلهی بعد؛
ایستگاهِ خوشبختیات باشد💗
#انرژی_مثبت_صبحبخیر_شببخیر🔰
☀️ @Sobeh_Shab 🌙
👌 #اولین_کانال_صبحبخیرو_شببخیر
ایران درایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1244659730Ca3e69ab5c1
فقط مخصوص دوستانی که بیشتراز پست های پرانرژی☺️صبح بخیر☀️یاشب بخیر🌙برای گـروه هایاکانالش استفاده میکنه😍👇
http://eitaa.com/joinchat/1244659730Ca3e69ab5c1
🔥شما هم اولین کاربرای ایتا باشیدباوجود این کانال باپست های ویژه ودسته اول صبح☀️ ظهر💥عصر🌤وشب🌙 بخیرهای پرانرژی💪،به عزیزان همگروهی، دوستان یاخانواده چندتا پست پرانرژی وقت بخیر حالشونووو توووپپپ کنید😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1244659730Ca3e69ab5c1
http://eitaa.com/joinchat/1244659730Ca3e69ab5c1
💛💚💛💚💛💚💛💚💛💚
May 11
#توپک_خرمایی_عصرانه☕️
خرما ,كره ٣٠گرم ,كنجد، خلال پسته ، پودر نارگيل براي تزيين .
👇👇👇
خرما ها رو از هسته جدا كنيد و در قابلمه روي شعله خيلي ملايم بزاريد و كره اب شده رو بهش اضافه كنيد تا خرماها يكم نرم بشه بعد از روي شعله برداريد و ورز بديد اونقدر ورز بدين تا تمام خرماها يكدست بشه اگر به دست ميچسبيد يكم اب بزنيد به كف دستتون ، و به شكل توپك دربياريد و بغلتانيد توي كنجد ، خلال بادام ، پسته و نوش جان كنيد.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
✅ نان کماچ😋
✍مواد اولیه :
وانیل به مقدار لازم
شیر داغ 1.5لیوان
بکینگ پودر 1.5قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد
شکر 12قاشق غذاخوری
آرد 24قاشق غذاخوری
گردوخرد شده (اختیاری) 2قاشق غذاخوری
🍜 طرزتهیه :
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم به قدری که که شکر حل شود و رنگ مایع تغییر کند
بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 1 بار الک میکنیم و کم کم به مایع اضافه و هم میزنیم (به همزن نیازی نیست با قاشق هم می زنیم)
در صورت تمایل میتونید 2 ق غذاخوری گردو اضافه کنید و در نهایت شیر داغ را کم کم اضافه و هم بزنید
در ماهیتابه روغن ریخته و صبر میکنیم داغ شود
بعد مایع را داخل ماهیتابه میریزیم
و در تابه را میگذاریم و حرارت کم میکنیم وقتی یک طرف طلایی شد آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود
البته برای طلایی شدن طرف دیگر لازم نیست در ماهیتابه را بگذاریم
من مایع رو به 2 قسمت تقسیم میکنم و 2تا کماچ درست میکنم.
#نان_کماج #کماج
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#شیرینی_شطرنجی_با_مایکروفر
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد ارد 200 تا 250 گرم کره 113 گرم پودر قند 125 گرم وانیل 1/3 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ابتدا دستگاه را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود (کلید کانوکشن ) پودر قند و کره نرم شده را با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا روشن و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید ارد را به تدریج اضافه کرده و با دست ورز دهید تا مواد خمیر شود و چسبندگی مختصری داشته باشد سپس ان را به دو قسمت تقسیم کنید یک بخش از خمیر را با پودر کاکائو ورز دهید (خمیر نهایی باید چسبندگی داشته باشد به این دلیل که بعد از استراحت سفت می شود ) سپس انها را در کیسه فریزر جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید
یک قسمت از خمیر قهوه ای را به صورت لوله ای باریک و بلند شکل دهید با خمیر سفید هم این کار را انجام داده و دو نوار لوله ای را در کنار هم بگذارید و با وردنه روی ان بکشید تا صاف شده و به هم بچسبد سپس انها را با چاقو به عرض 1/5 تا 2 سانتیمتر برش دهید برش ها را دوتا دوتا به صورتی که رنگهای متضاد در کنار هم قرار گیرند به هم بچسبانید تا به شکل شطرنجی دراید (می توانید 2خمیر جداگانه را به شکل گرد دراورده و روی هم قرار دهید سپس ان را رول کرده و برش بزنید ) سپس انها را در ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله چیده و دستگاه را به مدت 10 تا 12 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید و انها را بعد از سرد شدن از ظرف جدا نمایید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پیچ پیچی و هات چاکلت مخصوصش😋🍫
یکی از باحال ترین انواع شیرینی و کیک و بیسکوئیت خوردن زدن توی یه چیزی خوردنه😃
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فينگر فود اسفناج و پنير ☘🍙عالى👌
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین و ساده ترین دستور بیسکوئیت دنیا😋
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
چند توصیه برای سفرهای نوروزی 👌
🔹 به همراه داشتن کمى عسل طبیعى و رب انار در سفر مفید است
🔹 هر روز صبح ناشتا کمى آب جوش و عسل میل کنید تا علاوه بر تقویت و پاکسازى دستگاه گوارش، از بروز سرماخوردگى نیز پیشگیرى کنید
🔹 اگر به مناطق گرمسیر مسافرت میکنید، بهتر است از شربتهای ترش از جمله رب انار استفاده کنید
🔹 اگر خاکشیر همراه خود داشته باشید، میتوانید به شربت عسل خود یک ق غ خاکشیر اضافه کنید تا از بروز یبوست نیز جلوگیرى شود
🔹 ریختن آب لیموترش تازه، آب نارنج و ... روى غذاها (بویژه غذاهای چرب) از بروز ناسازگارى هاى غذایى جلوگیرى میکند
🔹 در صورت بروز گلودرد، گلو را با آب ولرم، کمى نمک و کمى سرکه یا آب لیموترش تازه غرغره کنید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
😋😋😋😍😍😍شما هم مثل من همچین بیماری دارین که از این عکسا میبینین گشنه تون میشه؟
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
آموزش یک لازانیای خوشمزه
مواد لازم:
روغن زیتون: ۱ قاشق
سیر خرد شده: ۲ حبه
پیاز خرد شده: ۱ عدد
فلفل دلمه ای سرنگ خرد شده: ۱/۲ لیوان از هر رنگ
قارچ: ۳۰۰ گرم
زیره: ۱ قاشق
فلفل قرمز: ۱ قاشق
پونه کوهی: ۱ قاشق
نمک: ۱ قاشق
گوجه فرنگی خرد شده : ۱ لیوان
لوبیا قرمز پخته شده: ۱ قوطی
لازانیا
پنیر موزارلا
پنیر ایتالیایی
طرز تهیه:
سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را درون روغن تفت داده کمی بعد قارچ را اضافه کرده مجددا تفت میدهیم سپس زیره، فلفل، پونه و نمک را اضافه کرده هم میزنیم و گوجه و لوبیا هارا میریزیم و اجازه می دهیم جا بیفتد
یک ورق لازانیا برداشته کمی از مواد را گذاشته موزارلا و پنیر ایتالیا ریخته و رول میکنیم
لازانیا های رول شده را درون ظرف می چینیم و رویش پنیر ایتالیایی و موزارلا میریزیم
به مدت ۳۰ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۵۰ فارنهایت می گذاریم
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا خوشمزه
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_مقوی💪💪
لوبیا سفد+گوجه فرنگی+تخم مرغ آبپز+کشک+سبزی+روغن_زیتون
چه شود به به 😋😋😋
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#مارمالاد_سیب
مواد اصلی
سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری
آب ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده.در یک قابلمه دوسانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود
سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم
بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم.سر ۳۰دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵دقیقه حرارت را خاموش میکنیم
سایر نکات
بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد.اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد.اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم
اگر احساس کردید بعد از ۳۰دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید.در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
جدا کردن ژله از قالب های پیرکس😍😍
صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر دما ظرف پیرکس میشکنه).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید…
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
🔸يك روش بى نظير براى درست كردن مرغ زرشك پلو😋
🔸مرغ رو با پیاز فراوون و زعفران دم کرده آبپز میکنم مقدار آب در این مرغ زیاد نیست.یه ماهیتابه رو روغن میریزم کمی زرچوبه و ادویه و دو پر سیر خلال شده بزارید تفت بخورند و دو قاشق رب گوجه رو بهش اضافه میکنم تا کمی سرخ بشه و از آب مرغ روی سس گوجه میریزم و میزارم چند قل بخوره و مرغ روی توی این سس میزارم و یا مرغ رو توظرف مورد نظر بزازید و از سس روی مرغ بریزید
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano
#شکلات_مغزدار_تخم_مرغی
. مغز گردو یا فندق 1/2 لیوان
. بادام زمینی 1 لیوان
. پودر قند 1/2 لیوان
. شکلات تخته ای مقدار لازمo
بادام زمینی ها را داخل آب جوش بریزید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد .
سپس آبکشی و خشک کنید ، بادام ها و مغز گردو یا فندق را با میکسر بزنید تا به صورت خمیری نرم و یکدست شود .
سپس با پودر قند مخلوط کنید ؛ با قاشق تکه هایی یک اندازه از خمیر بگیرید به شکل تخم مرغ شکل دهید و کنار بگذارید.
مقداری شکلات تخته ای را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، مقدار کمی کره اضافه کنید و کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ،
پس از آب شدن شکلات خمیرهایی که از قبل آماده کرده اید را داخل شکلات بزنید .
سپس ظرف حاوی شکلات را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود.
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮
@ashpazibano