eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
کلوچه خرمایی🍩 مواد لازم: شیر: یک لیوان ، روغن جامد: یک لیوان، بکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری ، شکر: یک قاشق غذاخوری، پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری و آرد: به اندازه‌ای که خمیر به‌ دست نچسبد. مواد میانی: خرما: هسته گرفته شده یک لیوان، هل، دارچین، گلاب: به مقدار لازم ، روغن: کمی ، تخم‌مرغ و کنجد: به میزان لازم برای تزئین روی کلوچه طرز تهیه: شیر و تخم‌مرغ و روغن و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. بکینگ‌پودر و آرد را دو بار الک و به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. این خمیر احتیاج به استراحت ندارد. روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. خرما را در روغن تفت دهید وآن را له کرده و با کمی مغز گردوی خرد شده و هل و دارچین و گلاب مخلوط کنید. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر دارید و کف دست صاف کنید و یک قاشق مربا خوری از مواد میانی را وسط خمیر بگذارید و به آرامی خمیر را ببندید و با یک کارد چند برش روی آنها بدهید و روی کلوچه‌ها را زرده تخم مرغ و کنجد زده مانند کتلت، فرم داده و در روغن داغ سرخ کنید. روغن اضافی آنها را بگیرید و در ظرف مناسب چیده و برای سفره افطار آماده کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام بر همگی دوستان وقتتون بخیر #مندی یه نوع غذای عربی طرزتهیه: ابتدا پیاز رو داخل روغن تفت میدیم بهش سیر .زنجبیل رنده شده برگ بو .چوب دارچین .دونه هل .نمک فلفل زردچوبه .فلفل سیاه .پودر زیره و ادویه مندی اضافه کرده بعد مرغ ها اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد آب جوش اضافه کرده و میذاریم مرغ ها بپزند بعد که مرغ ها پختن بیرون آورده وتوی روغن سرخ میکنیم برنج که از قبل خیس کردیم رو توی آب مرغ میریزیم اگه آبش کمه دوباره آب اضافه میکنیم .و میذاریم برنج پخته بشه بعد دم میدیم قبل از دم دادن برنج زعفران وگلاب وروغن با هم مخلوط کرده روی برنج ها میریزیم .و برنج رو دم میدیم وقتی دم کشید مرغ هارو روی برنج ها میذاریم یه تکه ذغال رو سرخ کرده داخل یه پیاله میذاریم داخل قابلمه روی برنج ها میذاریم کمی روغن روش میریزیم وسریع درشو میبندیم تا دودش تمام پلو رو بگیره . پلوی ما دودی بشه . زیر قابلمه هم باید خاموش باشه . نوش جان🌹 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کبسه_مرغ _غذای عربی #کبسه_دجاج داخل قابلمه روغن میریزیم بعد بهش برگ بو.چوب دارچین.دونه فلفل سیاه ودونه هل اضافه میکنیم کمی که بوی ادویه ها در اومد پیاز وسیر خرد شده اضافه کرده و بعد تکه های مرغ .کمی که تغییر رنگ داد گوجه خرد شده و کمی رب گوجه اضافه میکنیم همراه با زردچوبه .فلفل قرمز و ادویه پلویی ونمک همه که خوب تفت خوردن و گوجه ها له شدن آب جوش میریزیم و میذاریم مرغ در این سس به مدت ۱۵ دقیقه بپزه . بعد مرغ ها رو خارج کرده بهش زعفران وروغن میزنیم میذاریم فر تا برشته بشه . به سس درحال جوش هم برنج خیس شده اضافه میکنیم و میذاریم پخته بشه وبعد دم میدیم . برای درست کردن حشو . پیاز رو در روغن تفت میدیم بهش کشمش و نخود پخته شده اضافه میکنیم کمی زردچوبه و پودر دارچین میریزیم با گشنیز خرد شده و همه رو خوب مخلوط میکنیم . برنج که دم اومد در دیس میکشیم مرغ روش میذاریم ودورش نخودها می ریزیم. نوش جان🌹 #کبسه_مرغ ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
حلوای گلسرخ با گردو🌺 مواد لازم: آرد: 600 گرم ، روغن جامد: 400 گرم ، پودر گل سرخ: یک لیوان سر خالی ، گردو یا بادام پودر شده: یک لیوان سر خالی، پودر شکر: 3.5 لیوان ، عسل: 100 گرم ، گلاب: نصف لیوان، پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری ، پودر پسته: به میزان لازم طرز تهیه: گل سرخ را حتما پودر کنید. روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی خیلی رنگ آن تیره نشود. حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف حاصل شود. بعد روی یک سطح صاف، خمیر را با وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده وبا یک قالب شکیل، آن را قالب زده ودر دیس بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین نمایید. این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
سوپ ماست🍜 مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 250 گرم، ماست: 2 لیوان ، جو پرک: یک لیوان، آب به میزان لازم ، نخود پخته: یک لیوان سر خالی، آرد: 2 قاشق غذاخوری ، تخم مرغ: یک عدد ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، آب لیمو: 2 قاشق غذا خوری، پیاز: 2 عدد بزرگ ، کره ذوب شده: 2 قاشق غذا خوری ، شوید و نعنا خشک: از هر کدام یک قاشق. طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی درست کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه مناسب نخود پخته شده و جو پرک را با آب روی حرارت بگذارید .بعد از چند دقیقه جوشیدن، بقیه مواد سوپ را اضافه کنید و بگذارید با هم پخته شده و جا بیفتد . ماست و تخم‌مرغ را باید قبلا زده باشید و بعد به مواد اضافه کنید. قلقلی‌ها را هم سرخ کنید. نعنا و شوید را هم تفت دهید. مقداری از کوفته‌ها و شوید و نعنا را برای تزئین نگه دارید و بقیه را هم به سوپ افزوده و بعد از چند دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و آن را در ظرف مناسب بریزید وبا شوید و نعنای سرخ شده و کوفته قلقلی تزئین کرده و نوش جان کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#توت_فرنگی_شکلاتی ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#هندونه_شکلاتی😍 هندونه ها رو خورد کن بعد از سیخ چوبی ردش کن بعد داخل شکلات بذار خیلی خوشمزس❤️💋👌 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#موزشکلاتی موز هارو حلقه حلقه کن بعد موزهارو داخل سیخ چوبی رد میکنیم و داخل شکلات میکنیم👌 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#میوه_ارایی ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_پیچ عالی با برنج و گوشت چرخ کرده ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#پای_قارچ_و_پیازچه😋 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موزشکلاتی ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پای قارچ و پیازچه مواد لازم برای۸ نفر قارچ متوسط ۱۴ عدد کره ۳۰ گرم پیازچه خرد شده ۶ ساقه شیر ۳/۴ پیمانه خامه ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد پنیر چدار ۱/۲ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری آرد برای سطح کار کمی خمیر پای به مقدار لازم طرز تهیه ۱- روی یک سطح صاف، مقداری آرد می‌پاشیم و خمیر پای را روی آن باز می‌کنیم تا ضخامت آن 5 میلی‌متر شود. سپس آن را کف یک ظرف مخصوص تارت پهن کرده و صاف و مرتب می‌کنیم. دور آن را روی دیواره‌های ظرف می‌کشیم تا تمامی سطح ظرف پوشیده شود. ۲- سطح خمیر پای را که داخل قالب را پوشانده با چنگال ضربه می‌زنیم که در قسمتهای مختلف آن کمی سوراخ شود و در زمان پخت پف نکند.سپس به مدت 30 دقیقه در فریزر می‌گذاریم. ۳- فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. ۴- داخل قالب پوشیده شده با خمیر را با کاغذ روغنی پوشانیده و روی آن را با لوبیای نپخته یا نخود خام پر می‌کنیم تا سنگین شود و اجازه ندهد خمیر پف کند. به مدت 20 دقیقه خمیر را در فر داغ می‌پزیم تا لبه‌های آن طلایی رنگ شود (اگر لبه خمیر در این مدت طلایی نشده بود مدت زمان بیشتری آن را در فر قرار دهید). ۵- سپس خمیر را از فر خارج کرده و می‌گذاریم داخل قالب آرام آرام خنک شود . (در غیر این‌صورت ممکن است پای ترک بخورد). ۶- داخل یک قابلمه متوسط، کره می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا ذوب شده و کمی کف کند. پیازچه را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس قارچ را خرد کرده و اضافه می‌کنیم و 2 دقیقه آن‌ها را روی حرارت مخلوط کرده و تفت می‌دهیم. ۷- سپس خامه و شیر را به آن‌ها اضافه کرده و آن‌قدر مخلوط می‌کنیم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، مواد را از روی حرارت برداشته و داخل یک کاسه می‌ریزیم و به مدت 30 دقیقه کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. ۸- تخم‌مرغ ها را در یک کاسه شکسته و آن‌ها را هم می‌زنیم. سپس آن‌ها را به مخلوط قارچ اضافه می‌کنیم. ۹- پنیر گرویر یا چدار یا گودا را نیز رنده کرده و در آن ریخته و زیر و رو می‌کنیم. مخلوط مواد را روی خمیر می‌ریزیم و به طور یکسان پخش می‌کنیم. ۱۰- پای پر شده با مواد را به مدت 25 تا 30 دقیقه داخل فر گرم شده می‌گذاریم تا روی آن پف کرده و طلائی شود. سپس آن را از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. این غذا را گرم و یا هم دمای اتاق سرو می‌کنیم. سایر نکات این پای را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید. با این مقدار مواد برای پیش‌غذای 8 تا 10 نفر کافیست. ولی برای غذای اصلی 6 نفر بیشتر نمی‌توانید آن را سرو کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#سالاد_سبزیجات سالاد سبزیجات مواد لازم برای۳ نفر هـویج ۳ عدد پیازچه ۳ عدد سیب ۱ عدد سیر ۱ حبه تربچه ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان سس مایونز به مقدار لازم لیمو ترش به مقدار لازم جعفری خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید. ۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید. ۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید. ۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. ۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید. ۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید. ۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید. سایر نکات 1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود. 2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید. 4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#پیتزای_نان_تست ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اموزش کلوچه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کلوچه_سیب ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#برای_پوست_زیبا ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
اسنک باقلا پنیری مواد لازم برای۲ نفر باقلا سبز (تازه) ۱ لیوان نان تست ۸ عدد پیازچه ۱۰ عدد پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۲۰۰ گرم ترخون ۱ قاشق غذا خوری ریحان (خرد شده) ۱ قاشق غذا خوری نمک به مقدار لازم گلپر ۱ قاشق مربا خوری پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مقداری آب و نمک را به جوش آورده و بعد باقلا را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا باقلا کاملا نرم شود. ۲- داخل تابه کمی کره بریزید و صبر کنید تا کره کمی داغ شود.پیازچه ها را شسته و آنها را کاملا ساطوری و ریز کنید و داخل کره تفت دهید تا سرخ شوند. ۳- وقتی باقلا کاملا پخته شد آن را آبکشی کرده و به همراه سبزی های خرد شده ،پودر سیر،گلپر نمک و فلفل به کره اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. ۴- نصف پنیر موزارلا رنده شده را روی 4 عدد نان تست بریزید و پخش کنید ، مخلوط باقلا و پیازچه تفت خورده را روی نان ها بریزید سپس باقی مانده پنیر را روی باقلاها بریزید و در انتها روی مواد را با 4 نان باقی مانده بپوشانید. ۵- داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، اسنک ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود سپس اسنک ها را داغ سرو کنید. سایر نکات 1)در صورتی که ساندویج ساز دارید اسنک ها را داخل آن تهیه کنید. 2)در صورت تمایل به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید. 3)میتوانید اسنک ها را داخل فر تنوری کنید برای این کار کل نان تست را با کره چرب کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#تست_قارچ_خامه_ای 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 تست قارچ خامه ای مواد لازم برای۶ نفر قارچ ۲۴۰ گرم روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری کره ۱ قاشق سوپ خوری نمک ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن (تازه، یا 1/2 قاشق چایخوری خشک) ۲ قاشق چای خوری سیر (ریز شده) ۱ حبه پوست لیمو ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۱/۲ عدد نان باگت (برش های به عرض 2 سانتی متری) ۱ عدد پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای) ۲۴۰ گرم پیازچه (خرد شده، اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. برش های نان را به شکل یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. 5 دقیقه در فر بپزید تا کمی تست شوند. ۲- با یک حوله کاغذی مرطوب یا یک اسفنج تمیز سر قارچ ها را پاک کنید سپس ساقه های سفت آن را جدا کنید. قارچ های ریز را به شکل برش های نیم سانتی متری خرد کنید و قارچ های بزرگ مانند قارچ پورتبلو را چهارگوش خرد کنید. ۳- یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط از قبل داغ کنید. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون در آب بریزید سپس قارچ ها در آن سرخ کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا قهوه ای طلایی شوند. 1 قاشق چایخوری نمک، کره، آویشن و سیر را روی آن بریزید و سرخ کنید و هم بزنید تا زمانی که کره جذب قارچ ها شود سپس آب لیمو را روی قارچ ها بچکانید. ۴- برای چیدن تست ها پنیر ماسکارپونه را روی هر برش نان بمالید سپس روی آن قارچ و کمی پیازچه ی خرد شده قرار دهید. سایر نکات زمانی که قارچ ها را سرخ می کنید آنها را به صورت یک لایه در تابه بچینید. به این شکل آنها به جای اینکه آب بیندازند سرخ می شون ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
اسنک لقمه ای مواد لازم برای۱۰ نفر نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) ۱۰ ورق ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم ژامبون گوشت ۱۰۰ گرم پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد) ۱۵۰ گرم سس مایونز ۶ قاشق غذا خوری خیارشور (خرد شده) ۱/۴ لیوان پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم قارچ ۵۰ گرم آبلیمو به مقدار لازم سیب زمینی ۲ عدد طرز تهیه ۱- ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد. ۲- ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. ۳- قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید. ۴- نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود . ۵- بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید. سایر نکات در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛