eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگی مانند دوچرخه سواريست؛ برای حفظ تعادل بايد به حركت ادامه داد. اگر می خواهی چيزی را داشته باشی كه تاكنون نداشته ای بايد كارهايی انجام دهی كه تاكنون انجام نداده ای عصر زیبای زمستانیتون بخیر و خوشی🌼🍃 ‍‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...بستنی انبه😋 مواد لازم: انبه( ۴ عدد) اب ( ۱/٢ فنجان) عسل ( ۱/٢ فنجان) طرز تهییه: انبه رو مثل فیلم برش بدید و خرد شده توی سینی بذارید و روش رو با فویل بپوشونید و تمام شب توی فریزر بذارید. انبه،اب و عسل رو توی مخلوط کن بریزید و دستگاه رو روشن کنید. بستنی تون رو توی قالب بریزید و به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. نووووش جان
دمی مرغ و اسفناج طرز تهیه: ابتدا مرغ را طبق روال معمول و البته زعفرانی میپزیم . سپس برنج آماده می‌کنیم،به این ترتیب که برنج شسته و به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم تا آبش كشیده بشه. تو این فاصله اسفناج رو خرد میکنیم و توی یه تابه با کره و یک قاشق پیاز سرخ شده طلایی و کمی پوره سیر تفت میدیم و بهمراه کمی فلفل قرمز به برنج اضافه میکنیم. حالا، هم میتونیم مرغ رو به برنج اضافه کنیم و باهم بزاریم دم بکشه (که در اصل باید مرغ رو به پلو اضافه کنیم). هم اینکه برنج جدا دم کنیم و با مرغ سرو کنیم. اضافه كردن آب مرغ به جای آب به برنج باعث خوشمزه تر شدن دمی میشه. در صورت دلخواه کمی گشنیز به اسفناج اضافه کنین و تفت بدین. زرشک سرخ شده با این غذا طعم دلچسبی داره
خانه قلب من از خشت رفیقان برپاست دیدگانم ز گل روی رفیقان بیناست روزگاری که هرکس ز کسی بیخبرست باز هم بر دل ما یاد رفیقان برجاست... تقدیم به شما دوستان♥️ و رفقای دوست داشتنی🍃🌷
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه_جنوبی . سيب زميني متوسط سه عدد پياز يك عدد بزرگ جعفري،تره خورشده يك فنجان نمك،فلفل قرمز،زردچوبه پياز رو نگيني خورد كنيد وتفت بدين،زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه كنيد، سيب زميني رو بپزيد وقتي خنك شد بكوبيد، به تابه اضافه كنيد،نمك برنيد،تره وجعفري خورد شده رو اضافه كنيد وهمه مواد رو تفت بدين... نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد سه دفعه به شكل مثلثي تا بزنيد،ادوسانت بالاتر از نون رو برش بزنيد وقسمتي رو كه لاي بسته نون هست رو اريب برش بزنيد،مواد رو داخل لايه ي مياني بريزيد،و قسمتي رو كه برش زديد داخل لايه اول نون تا كنيد،واز همون قسمت ، داخل روغن بندازيدوبا حرارت متوسط رو به كم سرخ كنيد وروي دستمال آشپزخونه بزاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه😋👌. نووش جان💗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱.نصف فنجون برنج در مخلوط کن بریزین و بزارین دو دقیقه روشن بمونه بعد خودتون متوجه تغییر تیغه مخلوط کن میشین😊 ۲.گوشی هم اگه خیس شد بزارین دو روز داخل ظرف برنج بمونه تا آب به خودش جذب کنه و کاملا خشک شه📲📱🌹 @honar_dar_khane
خانه ی قلب من زخشت رفیقان برپاست دیدگانم زگل روی رفیقان بیناست روزگاریست که هر کس ز کسی بی خبر است باز هم بر دل ما یاد رفیقان برجاست.. تقدیم به شما دوستان🌺 و رفقای با معـرفـت 🍃☃️ ❖ 🥀🍃🥀🍂🥀🍃🥀🍂🍃🥀 🍃🥀🥀🍂🥀🍃🥀🍂🥀🍃🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروز برایتان 💝اینگونه آرزو میکنم 🌸ان شاءالله 💝خدا در خونه تک تک تون بزنه 🌸سبدی از خیر و برکت 💝شوق زندگی 🌸حس خوشبختی 💝عمر با عزت و 🌸عاقبت بخیری هدیه بیاره ❤️❤️❤️