eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این خمیر کارت راحت میشه😊😊 . دوستای گلم سلاام🙋‍♀️حالتون چطوره؟ بچه ها براتون آموزش خمیر جادویی و همه کاره آوردم.. با این خمیر دیگه هرچیزی که احتیاج به خمیر داشته باشه رو میتونید درست کنید😊😊 مواد لازم🛒 خمیر مایه 1ق غ شکر برای خمیر مایه 1ق چ شیر برای خمیر مایه نصف پیمانه روغن 1/4پیمانه شیر ولرم 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد شکر 1 ق چ نمک 1/4 ق چ آرد 3ونیم پیمانه
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ❎حتما شیر ولرم باشه یعنی وقتی دستتون رو داخلش می‌زنید داغ بشه ولی نسوزه . ❎بعد از 2ونیم پیمانه آرد و کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت نشه و ترک نخوره . ❎خمیرو هنگام ورز دادن اصلا به سطح نکوبید چون حباب های خمیر از بین میره . خمیر جادویی پارت دوم
🎀 كباب چوبي دودي 🎀 یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی 1.5 قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر پیاز یک قاشق چایخوری فلفل سیاه یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط 16 عدد نان تورتیلا طرز تهیه در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویه‌ها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلوله‌های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی‌متر ضخامت داشته باشند. سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کباب‌پز بپزید تا کاملا پخته شوند. این کباب‌ها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید. برای اینکه سیخ‌های چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید
انبه رسیده بزرگ 3 عدد . خامه یا ماست شیرین 3 لیوان . گردو به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید ، برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه بریزید سپس مقداری ماست یا خامه کم چرب را روی آن ریخته و مقداری دیگر پوره انبه را روی انها بریزید. چند ساعت این ظرف ها را درون یخچال قرار دهید تا دسرها به خوبی سرد شوند. برای سرو کردن 1 عدد انبه باقی مانده را به شکل مکعب خرد کنید و روی دسر خنک ریخته و با کمی گردوی خرد شده و …تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﺍﻟﻬﯽﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ🌟✨ﺍﺯﺳﯿﻨﻪ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥﺑﺰﺩﺍﯼ ﺯﺑﺎﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ🌟✨ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﻭﺗﻬﻤﺖ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺍﮔﺮﻧﻌﻤﺘﻤﺎﻥﺑﺨﺸﯿﺪﯼ🌟✨ﺷﺎﮐﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﺑﻼ را از ما دور ڪن ﻭ از ما امتحانات سخت نگیر🌟✨ خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🌻مواد لازم آردقنادی ۳ لیوان تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱ لیوان سر خالی شکر ۱ لیوان ماست ۱ لیوان و نصفی بیکینگ پودر ۱ قاشق غ وانیل نصف قاشق چ موز ۱ عدد اسانس موز ۴تا ۵ قطره برای تزیین هم شکلات تخته ایی موزی و کاکائویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 آرد سفید ۲پیمانه شکر ۲ پیمانه آب ۱/۵ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه شیر خشک ۱ پیمانه
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 خمیر ۱۰۰۰ لا ۱ عدد سس خردل بیکن ۵-۶ ورق پنیر گودا حدود ۱ بسته تخم مرغ ۱ عدد جعفری خرد شده ۱ پیاله متوسط
نان باگت یا تست به مقدار لازم کره 100 گرم به دمای محیط رسیده سیر 5 حبه رنده ریز شده جعفری خردشده 4 قاشق غذاخوری مایونر 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر پنیر پیتزا ب میزان دلخواه ذرت و فلفل دلمه ای برای تزیین نون ها رو از قبل داخل فریزر بذارید تا منجمد بشن بعد به صورت اُریب برش بزنید و بذارید کنار. توی ظرفی کره ی به دمای محیط رسیده، سیر رنده ریز شده، جعفری خرد شده، نمک فلفل و... رو با هم مخلوط کنید. 👈از مواد روی نون ها بمالید طوریکه همه جای نون به مواد آغشته بشه و روشون پنیر پیتزا، ذرت و فلفل دلمه بریزید. روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت ده دقیقه بذارید تا پنیر آب بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام 🌸🌾 صبحتون پُر از عطر خدا روز سه شنبه تـون 🌸🌾 معطر به بوی مهربانی الهی دلتـون شـاد لبتون خندان 🌸🌾 قلبتون مملو از آرامش روز زیبـای سه شنبه تـون بخیر 🌸🌾
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری ۲ عدد سینه مرغ ۱ لیوان اب جو یا ماالشعیر بدون الکل یا آب گازدار ۱ بسته بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری) ۲ تا تخم مرغ حدود نیم کیلو آرد نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا مرغ هارو نواری برش بدید یا قطعات کوچک مربعی، کمی خیس کنید و بهشون نمک و بکینگ پودر رو بزنید، مخلوط کنید و بذارید بخچال یک ساعت. تخم مرغ هارو بزنید، بهش نمک فلفل و اب جو رو اضافه کنید، بعد آرد اضافه کنید تا زمانی که مثل ماست رقیق بشه. تو ظرف دیگه ای باقی آرد، پاپریکا و سیر رو ترکیب کنید. مرغ ها رو اول تو آرد، بعد تو مایه، دوباره آرد و تو روغن داغ شده یا سرخ کن، سرخ کنید. وقتی مرغ هارو میذارید تو روغن حرارت باید متوسط باشه تا نسوزه. روش که طلایی بشه توش پخته، چون نازکه، میتونید دربیارید بذارید روغن اضافه اش بره. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡