eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
# تزیین _غذا
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۳_۴ عدد سیب زمینی آب پز ۲ عدد پیاز قرمز ۳_۴عدد خیارشور ۴_۵ ساقه پیازچه کمی جعفری برای سس: ۴_۵ قاشق غذاخوری ماست ۲_۳ قاشق غذاخوری سس مایونز نصف قاشق مرباخوری خردل (میتوانید مقدار آن را به دلخواه زیاد کنید) ۵_۶ قطره آب لیمو نمک، فلفل برای تزئین: روغن زیتون خیارشور پیاز کاراملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اين گلهای زیبا تقدیم ♥️بـه تـك تـك شـمــا عــزيـزان 🌹كه خودتون گـل هستيد ♥️ حلول ماه 🌹پر برکت رجب مبارک 🎬
🥘 😋 🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوست‌گرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷 پنجشنبه 14بهمن ماه را آغاز میکنیم🌸 پروردگارا امروز اُمید مان بہ رحمت توست🌸 هر آنکہ چشم گشود قلبش سرشار از امید و زندگیش سرشار از رحمت و برکت تو باد🌸 اخر هفتہ تون سرشار بهترین ها🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌨باران رحمت خدا در آغازین روز ماه رجب شروع 🌸 به بارش کرده است🌨 بشتابید خودمان را زیر قطره های باران رحمت الهی پاک و مطهر سازیم، شاید تا رجبی دیگر نباشیم و نتوانیم قلب های غبارگرفته مان راشستشو دهیم بشتابید زیر باران رحمت رجب پاک و مطهر و شادمان باهم عید راجشن بگیریم رجب ماه بخشش و عفو است. ماه پُربرکت رجب برهمگی مبارک🌸🍃
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت . یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم . یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم . همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم . می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره ) اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره . می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید . لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم . از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم .
مواد لازم: پنیر خامه ای : 1 بسته پنیر چدار : 1 فنجان خامه ترش : 1 فنجان زیتون خرد شده : 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان پودر سیر : مقداری نمک : مقداری نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 شیر: 3 پ کاسترد: 3 ق غ خ شکر: 4 ق غ خ زعفران و هل: مقدار لازم
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای ۶تا از این رولا: ۳تا سیب زمینی متوسط ۱دونه سوسیس ۷ق غ پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه و ۳ق غ فلفل دلمه ای خورد شده نصف یه لواش یه دونه تخم مرغ و یه پیاله پودر سوخاری