eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگی قالی بزرگیست دار این جهان راخدابپاکرد هرکس گره ای میزند که درآن میماند سالهابعدآدمیان برفرشی خواهندزیست که گوشه ای ازآن رامن وتوبافته ایم کاش گوشه ای که سهم ماست زیباببافیم ‎‌‌‌
✅خواص آب انجیر ⚜یبوست ⚜کمخونی ⚜پروستات ⚜کبد وروده‌ها 🔻آب:1لیوان 🔻انجیر10عدد ✨انجیرها راشسته با آب ازشب قبل خیس میکنیم آب انجیر را میتوان بعنوان صبحانه میل کرد.
# تزیین _غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۳_۴ عدد سیب زمینی آب پز ۲ عدد پیاز قرمز ۳_۴عدد خیارشور ۴_۵ ساقه پیازچه کمی جعفری برای سس: ۴_۵ قاشق غذاخوری ماست ۲_۳ قاشق غذاخوری سس مایونز نصف قاشق مرباخوری خردل (میتوانید مقدار آن را به دلخواه زیاد کنید) ۵_۶ قطره آب لیمو نمک، فلفل برای تزئین: روغن زیتون خیارشور پیاز کاراملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اين گلهای زیبا تقدیم ♥️بـه تـك تـك شـمــا عــزيـزان 🌹كه خودتون گـل هستيد ♥️ حلول ماه 🌹پر برکت رجب مبارک 🎬
🥘 😋 🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوست‌گرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷 پنجشنبه 14بهمن ماه را آغاز میکنیم🌸 پروردگارا امروز اُمید مان بہ رحمت توست🌸 هر آنکہ چشم گشود قلبش سرشار از امید و زندگیش سرشار از رحمت و برکت تو باد🌸 اخر هفتہ تون سرشار بهترین ها🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌨باران رحمت خدا در آغازین روز ماه رجب شروع 🌸 به بارش کرده است🌨 بشتابید خودمان را زیر قطره های باران رحمت الهی پاک و مطهر سازیم، شاید تا رجبی دیگر نباشیم و نتوانیم قلب های غبارگرفته مان راشستشو دهیم بشتابید زیر باران رحمت رجب پاک و مطهر و شادمان باهم عید راجشن بگیریم رجب ماه بخشش و عفو است. ماه پُربرکت رجب برهمگی مبارک🌸🍃
یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت . یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم . یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم . همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم . می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره ) اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره . می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید . لطفا لطفا لطفا ، سیب زمینی توی اون نریزید من نمیدونم چرا ما ایرانی ها اصرار داریم که توی تمام غذاها از سیب زمینی استفاده کنیم با این مقدار مواد چهار تا کوکو با این سایز درست کردم . از قالب استفاده نکردم . توی تابه کوچیک ، روغن ریختم ، وقتی داغ شد ، توی تابه ریختم و با در نیمه باز و شعله متوسط سرخ کردم بعد هم طرف دیگه اون رو سرخ کردم .
مواد لازم: پنیر خامه ای : 1 بسته پنیر چدار : 1 فنجان خامه ترش : 1 فنجان زیتون خرد شده : 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان پودر سیر : مقداری نمک : مقداری نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 شیر: 3 پ کاسترد: 3 ق غ خ شکر: 4 ق غ خ زعفران و هل: مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای ۶تا از این رولا: ۳تا سیب زمینی متوسط ۱دونه سوسیس ۷ق غ پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه و ۳ق غ فلفل دلمه ای خورد شده نصف یه لواش یه دونه تخم مرغ و یه پیاله پودر سوخاری
🌿🌿🌿 👑👑👑 🌿👑 👑🌿 👑هلال ماه رجب! ناز کن به ماه تمام 🌿ز یازده مـــه دیگر تو را سلام سلام 👑ســلام بر تو که در دامن تو می‌تابد 🌿فروغ حسن خدا از جمال چار امام 👑ولادت دومحمد،ولادت دوعلی کدام 🌿ماه،چنینش سعادت است و مقــام؟ 🌿حلـــول ماه مبــــارک رجب🌿 👑مـــاه مناجــــات و بنـــــدگی،👑 👑و میلاد فرخنده امام محمد باقر👑 🌿علیــــه الســلام مبـــــــارڪ🌿 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
_سالاد_ماکارو
مواد لازم برای ترشی لیته گل کلم ۵۰۰ گرم هویج ۲۵۰ گرم سیب زمینی ،ترشی ۲۵۰ گرم بادمجان کبابی یا پخته ۱ کیلو فلفل ۱۰۰ گرم سیر ۲۵۰ گرم ،سبزی ترشی ۵۰۰گرم نمک ۱ ق غ زردچوبه ۱ ق م سرکه به میزان لازم ، همه مواد میکس کنید با سرکه مخلوط کنید وداخل ظرف میریزیم ودر جای خنک بزارید. 💐💐 سبزی ترشی جعفری،گشنیز،نعناع،مرزه،ترخون ادویه ترشی،تخم گشنیز،گلپر،سیاه دانه،زردچوبه. این ترشی بعدازده روزآماده ست
خانه قلب من از خشت رفیقان برپاست دیدگانم ز گل روی رفیقان بیناست روزگاری که هرکس ز کسی بیخبرست باز هم بر دل ما یاد رفیقان برجاست... تقدیم به شما دوستان♥️ و رفقای دوست داشتنی🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆🧄🌶🧂 تقدیم به همه شما💚❤️ اسمش به خاطر سادگیش انتخاب شده در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم: مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفل‌دلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما می‌تونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید. توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید. 🍆بادمجون: ۵ عدد (در فر با دمای ۲۰۰ قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه) 🌶فلفل دلمه: ۲ عدد متوسط (من ۳ تا فلفل داشتم. هر کدوم از اون‌هارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم) 🧄سیر: ۶-۷ حبه (اختیاری) . میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید. . تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری . سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود ۱ لیوان. نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه). . بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل ۶ ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍃 🌙رجب هنگامه راز و نیـــاز است  برای عاشقان 💖 فصل نمـــاز است 🙏 درگاه غفران الهی 💖 برای بندگانش باز باز است🌸 🍃|°♡°
مناسب برای 8 نفر . 🔷مواد لازم 🔹8 برش پنیر 🔹8 عدد هات‌داگ 🔹8 عدد سیخ چوبی 🔹2 پیمانه آرد 🔹1 قاشق غذاخوری نمک 🔹1 قاشق غذاخوری فلفل 🔹1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 🔹1 و نیم پیمانه شیر 🔹2 عدد تخم‌مرغ 🔹روغن سرخ کردنی 🔹سس کچاپ و خردل . ♨️طرز تهیه 1. هات‌داگ را در وسط برش پنیر می‌گذاریم. 2. پنیر را به دور هات‌داگ رول می‌کنیم. بعد یک سیخ چوبی را از طول به داخل آن فرو می‌کنیم. 3. هات‌داگ را روی یک سینی گذاشته و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم. 4. آرد، نمک، فلفل، بیکینگ پودر، شیر و تخم‌مرغ را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شوند. 5. خمیر را داخل لیوان بلندی می‌ریزیم تا راحت‌تر بتوان هات‌داگ را به آن آغشته کرد. 6. روغن را در قابلمه‌ای روی حرارت بین ملایم و بالا تا دمای 190 درجه سانتی‌گراد (375 درجه فارنهایت) گرم می‌کنیم. 7. هات‌داگ یخ‌زده را برداشته و در لیوان خمیر فرو می‌بریم. بعد درآورده و می‌چرخانیم تا خمیر اضافی آن بریزد. 8. با استفاده از یک انبرک، هات‌داگ را با احتیاط در روغن داغ می‌گذاریم. کمی بعد می‌چرخانیم تا همه جای آن یکسان سرخ شود. زمانی که رنگ هات‌داگ قهوه‌ای مایل به طلایی شد، از قابلمه خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. 9. با سس کچاپ و خردل سرو کنید. 10. نوش جان ✨
اولین پنجشنبه ماه رجب و ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 التماس دعا 🙏 🌿🌺🌿🌺🌿🌿🌺🌿 در اولین پنجشنبه ماه رجب 🌙 و در شب لیلةالرغائب🌙 به یاد عزیزان آسمانی برای آمرزشان فاتحه و صلواتی ختم کنیم 😔🙏 خدایا🙏 مسافران بهشتی🖤 ما را مورد رحمت و آمرزشت قرار ده🙏 آمین مهربانم🙏 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ 🔻❤️صلوات یادتون نره😊 🔺 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan