eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اوایل که فر نداشتم همه کیک هارو داخل قابلمه درست میکردم خیلی هم خوب میشد✌ الان هم که فر دارم به نظرم تو قابلمه بهتر میشه کیک هام 😉فقط کیک خیس رو تو فر میذارم😊 . حالا هم آموزش یه کیک بدون فر خیلی راحت اوردم برای شما ،حتما امتحان کنید👇👇👇آموزش کیک لیوانی بدون فر👇 .مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد🥚 شکر یک پیمانه🍚 وانیل نصف قاشق چایخوری🥄 روغن نصف پیمانه آب ولرم نصف پیمانه پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری آرد یک و نیم پیمانه بکینگ پودر یک ق غ خوری 🍎🍃━━━┛ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀سفره ارایی🍒🥬🥕 ایده تزیین خیار برای تزیین سالاد و دورچین غذا🥒 🆔 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام تو این ویدئو کوبیده گوشت و مرغ رو با تمام نکات براتون گذاشتم و وقتی فیلم تمام شد میبینید که چقدر درست کردن کوبیده راحته فقط چندتا نکنه داره که اگر رعایت بشه کباب هاتون عالی میشه🙃 . مواد لازم برای ده عدد کوبیده گوشت: گوشت قرمز.... یک‌کیلو که هفتاد درصد قلوه گاه گوسفند ‌و سی درصد مغز ران گوساله هست نیاز داریم پیاز... نیم کیلو( حدودا دو عدد پیاز بزرگ ) نمک و فلفل.... به مقدار لازم زعفران غلیظ... یک الی دو قاشق غذاخوری بسته به سلیقه خودتون(قابل حذف هم هست) . . مواد لازم برای کوبیده مرغ: سینه مرغ... نیم کیلو پیاز... یک‌عدد متوسط کره... سی گرم نمک و فلفل... به مقدار لازم زعفران غلیظ... به مقدار لازم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 🥛شیر ۱ پیمانه 🥄پودر شکر ۱ پیمانه 🥚تخم مرغ ۴ عدد 🍶آب ۲ ق غ (در کلیپ از عرق نیشکر استفاده شده) 🥡آرد سفید یا شیرینی پزی ۲ پیمانه 🥄بیکینگ پودر ۲ ق چ 🍌موز ۲ عدد 🥄شکر ۲ ق غ 🧈کره ۴ ق غ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سلام به همراهای سحر حالتون چطوره 😍 بریم که باهم یه درست کنیم انقدر راحته انقدر خوشمزه اس هرچی یگم‌کم‌گفتم شما اون بافت لایه ای شیرینی رو ببین دیگه تمومه 😍 لایک یادت نره دوست خوبم بزار سحر کلی انرژی بگیره که این پست اختصاصی برای شماس😘 خوب اول از همه یک ق غ خمیر مایه خشک یک ق غ شکر نصف پیمانه شیر ولرم رو به گرم و تو ظرفی باهم ترکیب و یک ربع بزارید تا به عمل بیاد تو این فاصله خمیر و آماده میکنیم خمیر 👇 ارد سه پیمانه شکر یک سوم پیمانه تخم مرغ دو عدد ( یه زرده جدا کنید برای رومال) مخلوط کره و روغن نصف پیمانه زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ نمک بک پنس وانیل نصف ق چ همه ی مواد به جز ارد باهم‌ترکیب خمیر مایه به عمل اومده هم‌اضافه و در آخر ارد و کم ‌کم ‌اضافه میکنیم تا یه خمیر لطیف بدست بیاد بعد حدود یک ربع ورز میدیم سرش رو سلفون می کشیم و پارچه میزاریم و اجازه میدیم تا حجیم بشه یک‌تا یک‌ساعت و نیم تو این مدت کرمش رو آماده میکنیم کرم شیرینی👇 یک پیمانه شیر یک سوم پیمانه شکر یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ گلاب ارد ۳ ق غ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ی مواد جز وانیل باهم ترکیب و روی حرارت می زاریم تا غلیظ بشه مثل فرنی قبل خاموش کردن وانیل هم میزنیم بعد که از داغی افتاد می ریزیم تو قیف تا آماده باشه خمیر که آماده شد👇 پفش رو میگیریم‌ سطح کار ارد میباشیم و خمیر و‌با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل از کرم روی خمیر یک ردیف میزنیم (مطابق فیلم ) خمیر و کاتر میکنیم و دو لبه ی خمیر رک با انگشت فیکس میکنیم و در آخر به سایز دلخواه برش میدیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میچینیم (دو روش پیچیدن خمیرو تو فیلم نشون دادم هرکدوم راحتید انجام بدید ) در اخر اون زرده ای که کنار گذاشتیم و با کمی زعفرون مخلوط و رومال کنید وروش کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه حدود بیست دقیقه بپزید اگر نیاز بود گریل هم بزنید وقتی از فر بیرون آوردید اگر دوست داشتید با شربت یا عسل رومال کنید بچه ها نو فر دستساز هم‌میشه درست کنید موقع اضافه کردم ارد اگر احیانا چسبناک بود در حد یکی دو ق ارد بزنید ولی همون سه پیمانه اکیه پارت دوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
👇🏽👇🏽👇🏽 يك بسته ژله آلوئه ورا را در نصف ليوان آب داغ حل كنيد و وقتي كه سرد شد و به دماي محيط رسيد نصف ليوان شيركاكائو و يك قاشق شكر اضافه كنيد و مخلوط كرده و قالب را چرب كرده داخل قالب بريزيد و در يخچال قرار دهيد 💜 ↬ @AshpaziBano بعد از بسته شدن ابتدا دورتا دور ژله را با ليسك از قالب جدا كرده و قالب را برگردانيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 سیب زمینی دو تا سه عدد کوچک بکینگ پودر ۲ ق غ خ سرکه سفید ۱ تا ۱ونیم پیمانه نمک به میزان لازم سیب زمینی ها را پوست کنده وبه کمک پوست کن سیب زمینی ها ورقه کنید ودرظرف آب خنک و پر ازیخ ورق نازک کنید،سپس سرکه بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید هم بزنید و بگذارید ورق های سیب زمینی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در مواد بماند،سپس آبکش کنید ودرون روغن فراوان داغ باشعله ی متوسط رو به زیادبه خوبی سرخ کنیدبعد از سرخ شدن،چیپس ها را روی کاغذ روغن گیر ویا دستمال بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود 💜 ↬ @AshpaziBano
. این کرم کارامل بیسکوییتی ما یه کمی متفاوت و خوشمزه تر از رسپی اصلی خود کرم کارامل هست و بهتون پیشنهاد میکنیم اگه میخواین یه دسر خامه ای و جذاب داشته باشید حتما تا آخر ویدیو رو ببینید😍 مواد لازم برای کارامل✌️ شکر: 1 لیوان آب: یک چهارم لیوان . مواد لازم برای کرم👇 بیسکوییت: 90 گرم(پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه ای) شیر: 2 لیوان شکر: نصف استکان تخم مرغ: 3عدد وانیل: یک چهارم ق.چ . شکرو داخل تابمون که رو حرارت گرم شده میریزیم و آبو بهش اضافه میکنیم با یه قاشق چوبی کمی هم میزنیم و میذاریم با حرارت متوسط نیم ساعت بجوشه تا کاراملی بشه هر وقت به رنگ دلخواهتون رسید آمادس.تو فاصله ای که کارامل آماده میشه مایمونو درست میکنیم. بیسکوییتامونو همراه شیر،شکر یا عسل،تخم مرغ و وانیل داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم تا کاملا با هم مخلوط بشن. وقتی سس کاراملمون آماده شد سریع داخل قالب میریزیم.قالبو میچرخونیم تا چندسانت از دیواره قالب هم به سس آغشته بشه بعد مایه رو داخلش میریزیم روشو با فویل میپوشونیم. یه قابلمه که بزرگتر از قالبمون باشه رو انتخاب میکنیم و رو حرارت میذاریم مقداری آب داخلش میریزیم و قالبمونو تو آب قرار میدیم طوریکه نصف دیواره قالب داخل آب باشه در قابلمه رو میذاریم تا با حرارت کم حدود یکساعت کرممون بپزه.بعد قالبو درمیاریم و با یه چاقوی تمیز و خشک کرمو تست میکنیم اگر چاقو تمیز بیرون اومد و چیزی بهش نچسبیده بود کرممون آمادس وقتی از داغی افتاد برای سه چهار ساعت داخل یخچال میذاریم تا کالا ببنده. بعد از یخچال درمیاریم کناره هاشو با چاقو از قالب جدا میکنیم و تو ظرف سرومون برمیگردونیم😍 انقدر این دسر خوشمزس که از خوردنش سیر نمیشد😋 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سیب 🌼آب جوشیده شده ولرم 🌼گلاب : برای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری 🌼شکر : به ازای هر یک لیوان آب سه الی سه و نیم قاشق غذاخوری شکر لازمه. 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی ✔ماهی شعری شکم پر با حشو جنوب👌 . 🔶برای درست کردن حشو: گشنیز و شنبلیله را خوب خرد می‌کنیم و سپس پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم و سپس سیر را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد گشنیز و شنبلیله خرد شده رو اضافه میکنیم و سپس تفت میدهیم تا سبک شوند و بعد زردچوبه و کاری و نمک و فلفل به آنها میرنیم حالا باید تمر هندی را با مقداری آب جوش حل کنیم و عصاره ی تمر هندی رو از صافی رد کنیم و به سبزی های داخل تابه اضافه کنیم اجازه دهیم تا عصاره تمر هندی به خرد سیر و سبزیجات برود😋👌 . ✔️حالا شکم ماهی تمیز شده رو از حشو پر کرده و درون روغن داغ سرخ میکنیم که البته داخل فر هم میتونید بزارید😋👌 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
:لیمو۳ عدد نعنا:به مقدار پوست لیمو رنده شده:۳ عدد عسل:۲ قاشق آب ولرم:نصف فنجون اسپرایت یا آب گازدار شکر:۱ لیوان آب :۱ لیوان 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫👑🎂 برای درست کردن سس شکلات 500 گرم شکلات کارات 150 گرم شکلات ما باهم بنماری کنید از دما که افتاد یه مقدار خامه فرم گرفته اضافه کنید و روی طلق با ماسوره شماره ۲۶ طرح بدین و با اسپری طلایی اسپری بزنید بعد دور قوطی طلق رو بچسبونید با چسب نواری و منتقل کنید فریزر در ادامه از فریزر خارج و طلق رو جدا کنید تاج شکلاتی دستساز ما آمادس👑🍫 هنری زیبا از استاد حقی💐 💜 ↬ @AshpaziBano
🌯 😋 نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ 🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. ♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه 💜 ↬ @AshpaziBano
🍬😋 ▫️ آرد سفید ۳ لیوان ▫️ زعفران نصف نیم مثقال پودر شده خیلی نرم ▫️ شکر ۳ لیوان ▫️جوهر هل چند قطره ▫️ گلاب ۲ لیوان (یک و نیم با شکر بجوشه و نصف لیوان داغ شده در زعفران ریخته بشه ) ▫️روغن در حد خیس شدن آرد 🔸 ابتدا شکر و یو نیم لیوان گلاب را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود بعد حرارت را خاموش کنید و زعفران پودر شده را در نصف لیوان گلاب که قبلا به نقطه جوش رساندید حل کنید آرد را در قابلمه بزرگ با حرارت بسیارکم به مدت چهار تا شش ساعت تفت دهید (هرچه زمان تفت با حرارت کمتر طولانی تر شود حلوا خوشمزه تر خواهد شد) تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود سپس آرد را الک کنید و روغن مایع پختنی در حدی بریزید که آرد خیس شود و مانند ماست نه شل باشد و نه سفت کمی با روغن آرد را تفت داده سپس از روی حرارت برداشته و شیره و زعفران آب کرده و جوهر هل را اضافه کرده مرتب بهم بزنید تا از حالت شلی درآید وقتی مانند تافی شد حدود هفت تا ده دقیقه بستگی به حرارت زیر حلوا دارد در این حالت حلوا آماده ست 💜 ↬ @AshpaziBano
_الویه 💜 ↬ @AshpaziBano
_سالاد 💜 ↬ @AshpaziBano