eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥔🥕🌽🥒 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میان وعده خوشمزه و عالی آوردم که همه عاشقش میشن😍😍 ران‌مرغ لاکچری مواد مورد نیاز 6 ران (کوچک) 3 خمیر یوفکا برای سس ادویه هایی که دوست دارید 1 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 پیمانه نمک . برای روش 1 زرده تخم مرغ،زیره سیاه،کنجد 💜 ↬ @AshpaziBano
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای خمیر 2 عدد سیب زمینی خام 500 گرم 3 عدد تخم مرغ 2 لیوان شیر 400 میلی لیتر 4 قاشق غذاخوری روغن 30 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم شوید 5 قاشق غذاخوری آرد 140 گرم برای مواد گوشتی گوشت گاو چرخ شده 300 گرم 1 پیاز 2 عدد فلفل سبز 3 قاشق غذاخوری روغن میلی لیتر نمک ، آویشن ، فلفل قرمز و فلفل سیاه 💜 ↬ @AshpaziBano
3روز فلفلها راداخل آب نمک ریخته تا تلخی وتندی گرفته شود.هرروز آب را عوض میکنیم. سپس برای10دقیقه میجوشونیم وآبکش کرده.تو افتاب میزاریم ابش بره.بهمراه سرکه داخل بطری میریزیم😍 💜 ↬ @AshpaziBano
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. پ ن:نشاسته سيب زميني باعث ميشه مابين كتلت خميري باشه وسيبزميني ها برشته وترد نشن (سيب زمينيها خام هستن). . پودر نون خشك سليقه اي هست ومقدارش به اين بستگي داره كه خوب كتلت شكل بگيره وشل نباشه،. . لازم نيست خيلي آب پياز گرفته بشه در حدي كه فقط آبي كه اطراف كاسه جمع ميشه رو دور
اشپزی بانو ایرانی
کتلت مرغ
میزان مواد در ویدئو مشخصه کتلت رو میشه با سیب زمینی آبپز و خام یا گوشت مرغ پخته یا خام درست کرد...که من از سیب زمینی آبپز و مرغ چرخکرده خام استفاده کردم سایز سیب زمینی رو به خصوص توی فیلم نشون دادم تا اندازه تقریبی دستتون بیاد نکته خییلی مهم که حتما باید رعایت بشه این هست که سیب زمینی رو که آبپز میکنید در حدی پخته بشه که له و زیاد نرم نشه... پوست سیب زمینی رو بگیرید و حداقل دو ساعت کنار بذارید تا خوب خنک بشه و بعد با رنده درشت رنده کنید. خنک شدن کامل سیب زمینی هم باعث جذب کمتر روغن میشه و هم امکان پاشیدن کتلت رو بسیار کم میکنه. حتما پیاز متوسط رو با رنده درشت رنده و آبشو بگیرید و با مرغ چرخ شده کاملا مخلوط کنید تا بوی زُهم مرغ برطرف بشه. در کتلت مرغ میتونید از ادویه های مختلفی بنا به سلیقه استفاده کنید ...مثلا از ترکیب زعفران سائیده و نمک و فلفل من ترجیحم استفاده از زردچوبه+فلفل+نمک+کمی پودر کاری+پودر تخم گشنیز(به دلخواه) هست که عطر وطعم محشر و فوق العاده ای به کتلت میده. به مواد کتلت 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا پودر سوخاری اضافه کنید هم کتلت رو ترد میکنه و هم در انسجام بیشتر کتلت موثره بسته به جنس سیب زمینی و ریزی و درشتی تخم مرغها...بین 1 تا 2 عدد تخم مرغ برای این میزان لازمه...اول یدونه از تخم مرغها رو اضافه و خوب مواد رو ورز بدید اگه بافت مواد یکدست و لطیف و منسجم شد کافیه...در غیر اینصورت تخم مرغ دوم را اضافه کنید. اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد نیم ساعت روشو بپوشونید و در محیط بذارید تا کمی استراحت کنه وبعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر میشه. هر بار مقداری از مواد رو بردارید و کمی در دست بچرخونید تا درز و شکافی نداشته باشه و بعد در آرد سوخاری بغلتانید در حدی که فقط یک لایه نازک آرد سوخاری روشو بپوشونه نه بیشتر... در تابه مقداری روغن بریزید حرارت متوسط باشه و صبر کنید تا کاملا روغن داغ بشه و بعد کتلتها رو سرخ کنید. با این میزان حدود 20 عدد خواهید داشت ✨